Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Counter-Strike 2 Beta Limited Test

Η Valve έβαλε τέλος στις φήμες και ανακοίνωσε το Counter-Strike 2, μια αντικατάσταση του αναγνωρισμένου τακτικού FPS shooter CS:GO που αρνείται να πεθάνει. Λοιπόν, ακόμη περισσότεροι παίκτες παίζουν τώρα Counter-Strike, χάρη στη διαφημιστική εκστρατεία του Counter-Strike 2 και την επερχόμενη κυκλοφορία του το καλοκαίρι του 2023. Παρεμπιπτόντως, αν αναρωτιέστε τι νέο υπάρχει, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Counter Strike 2. Αλλά σε αυτόν τον οδηγό, θα εξηγήσουμε πώς να παίξετε το CS2 beta και συμβουλές για το πώς να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να προσκληθείτε να δοκιμάσετε το παιχνίδι. Με αυτά τα λόγια, ήρθε η ώρα να δούμε τα βήματα για να αποκτήσετε πρόσβαση στη δοκιμή περιορισμένης beta του Counter-Strike 2.

Πώς να παίξετε Counter-Strike 2 Beta (2023)

Οποιοσδήποτε μπορεί να λάβει μια πρόσκληση για τη δοκιμή Counter-Strike 2 beta, αρκεί ο παίκτης να περάσει μερικούς βασικούς παράγοντες. Θα τα συζητήσουμε στην επόμενη ενότητα, όπου θα σας πούμε πώς να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να μπείτε στο περιορισμένο τεστ Counter-Strike 2. Προς το παρόν, δείτε πώς μπορείτε να ελέγξετε εάν έχετε προσκληθεί στην Counter-Strike 2 Beta:

1. Αρχικά, ανοίξτε το Steam. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Counter-Strike: Global Offensive (Δωρεάν) εάν δεν το έχετε κάνει. Ενώ το CS:GO θα αντικατασταθεί από το Counter-Strike 2 αργότερα, θα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο προς το παρόν. Οι παίκτες μπορούν να λάβουν προσκλήσεις στο CS2 μόνο μέσω του υπάρχοντος παιχνιδιού. Υποθέτω ότι έχετε ήδη Steam, αλλά αν δεν το έχετε, μπορείτε να το κατεβάσετε χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο εδώ.

2. Προχωρήστε στην εκκίνηση Counter-Strike: Global Offensive. Υποθέτω ότι είστε ήδη χρήστης του Steam και έχετε παίξει CS:GO στο παρελθόν. Εάν δεν το έχετε κάνει, πιθανότατα θα χρειαστεί πολύς χρόνος μέχρι να αποκτήσετε πρόσβαση στο CS2 Beta. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτή τη στιγμή, η Valve το προσφέρει σε παίκτες με καλό παράγοντα εμπιστοσύνης που έχει ήδη καθιερωθεί στο CS:GO. Ο πρόσφατος χρόνος αναπαραγωγής σας σε επίσημους διακομιστές Valve έχει επίσης σημασία.

3. Μόλις βρεθείτε στο κύριο μενού του CS, θα πρέπει να λάβετε μια ειδοποίηση για την έκδοση beta του Counter-Strike 2 Limited Access (εάν σας επιλεγεί, δηλαδή). Δείτε το tweet (με την ευγενική παραχώρηση του Twitter/HLTV.org) παρακάτω για να δείτε πώς φαίνεται η επιλογή για παίκτες που έχουν επιλεγεί από τη Valve για την έκδοση CS2 beta. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οποιοσδήποτε παίκτης μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο περιορισμένο τεστ Counter-Strike 2. Δεν είναι μόνο επαγγελματίες και influencers που έχουν κάνει streaming το παιχνίδι.

  Τι να κάνετε εάν το MacBook Pro δεν ενεργοποιηθεί

4. Μόλις εγγραφείτε στην περιορισμένη δοκιμή Counter-Strike 2, το Steam θα ξεκινήσει τη λήψη του CS2 στον υπολογιστή σας. Μόλις εγκατασταθεί, θα έχετε την επιλογή να επιλέξετε μεταξύ CS:GO ή CS2 όταν κάνετε κλικ στο «Αναπαραγωγή» στο Steam.

Πώς να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να παίξετε Counter Strike 2 Beta

Λοιπόν, αν δεν είχατε πρόσβαση στο Counter-Strike 2 Limited Test, μην ανησυχείτε, καθώς η Valve επιβεβαίωσε ότι θα προσθέσει περισσότερους παίκτες στη δοκιμή πολύ σύντομα. Δεν έχουν αναφέρει τίποτα σχετικά με την απαίτηση μιας κατάστασης Prime, οπότε ακόμα κι αν δεν την έχετε, θα μπορούσατε να αποκτήσετε πρόσβαση στο CS2 Beta. Δείτε τι έχει να πει η Valve για τον τρόπο με τον οποίο επιλέγονται οι παίκτες για το CS2 Beta:

Οι παίκτες επιλέγονται για το Counter-Strike 2 Limited Test με βάση έναν αριθμό παραγόντων που κρίνονται σημαντικοί από την ομάδα ανάπτυξης του Counter-Strike 2, συμπεριλαμβανομένων (ενδεικτικά) του πρόσφατου χρόνου αναπαραγωγής στους επίσημους διακομιστές Valve, του παράγοντα εμπιστοσύνης και της κατάστασης του λογαριασμού Steam. — CS2 (@CounterStrike) 22 Μαρτίου 2023

Τούτου λεχθέντος, έχουμε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να μπείτε στην έκδοση beta. Μπορείτε να κάνετε τα εξής:

  • Παίξτε περισσότερα Counter-Strike: Global Offensive σε επίσημους διακομιστές Valve. Παίξτε όσο περισσότερο μπορείτε σε ανταγωνιστικές προπονήσεις ή casual modes. Αυτό θα αυξήσει τον χρόνο αναπαραγωγής σας και είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες (αλλά όχι ο μόνος) που επηρεάζει το αν θα αποκτήσετε πρόσβαση στο CS2. Αποφύγετε την αναπαραγωγή σε διακομιστές κοινότητας, καθώς δεν υπολογίζονται ως χρόνος αναπαραγωγής στους επίσημους διακομιστές της Valve. Προσπαθήστε να παίζετε κάθε μέρα και ελέγχετε συχνά το κύριο μενού για την πρόσκληση δοκιμής CS2 beta.
  • Να είστε καλό άθλημα και να ζητάτε από παίκτες ή φίλους να σας επαινέσουν. Το να παίζεις με μη τοξικό τρόπο, να είσαι καλός συμπαίκτης και να βοηθάς άλλους σίγουρα θα αυξήσει τον παράγοντα εμπιστοσύνης σου.
  • Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας στο Steam είναι σε καλή κατάσταση, καθώς δεν έχετε απαγορεύσεις VAC. Και αν έχετε ένα, μπορεί να αποφευχθεί ως πιθανός ελεγκτής beta CS2.
  Πώς να ξεκλειδώσετε το ξεκλείδωμα OEM στο Samsung Galaxy S8/S9/Note 8

Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, παίζω Counter-Strike για 10+ χρόνια (και έχω επίσης CS 1.6 στον λογαριασμό μου στο Steam). Στο CS:GO, έχω πάνω από 2.000 ώρες, ένα μετάλλιο υπηρεσίας 5 ετών και πάνω από 500+ νίκες σε αγώνες. Με την κυκλοφορία του Counter-Strike 2, έσπευσα να κατεβάσω ξανά το παιχνίδι και να ελέγξω αν έχω πρόσβαση. Έπαιξα ακόμη και ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι και ξεκλείδωσα την κατάταξη Gold Nova Master.

Ωστόσο, δεν έχω λάβει ακόμη πρόσκληση για το Counter-Strike 2 Limited Test. Για να αυξήσω τις πιθανότητές μου, παίζουμε καθημερινά από την ανακοίνωση με την ελπίδα να εγγραφώ στην beta του CS2 σύντομα. Εάν είστε πιστός παίκτης Counter-Strike για χρόνια και δεν μπήκατε στην beta, σας νιώθουμε. Όμως, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Valve επιβεβαίωσε ότι θα αφήσει περισσότερους παίκτες στην Counter-Strike 2 Beta καθώς προχωράμε.

Προσοχή στις απάτες Counter-Strike 2 Limited Test

Είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι ΔΕΝ υπάρχουν επίσημα κλειδιά για το Counter-Strike 2. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο παιχνίδι μόνο μέσω της προτροπής στην οθόνη του κύριου μενού του CS:GO. Υπάρχουν χιλιάδες βίντεο και ιστότοποι που κυκλοφορούν προσπαθώντας να δελεάσουν τους ανθρώπους να παραδώσουν τον λογαριασμό τους στο Steam ή να τους πληρώσουν για να αγοράσουν κλειδιά για να μπουν στο περιορισμένο τεστ beta του Counter-Strike 2. Πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε αυτές τις απάτες με κάθε κόστος. Θα πρέπει να είστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί καθώς οι άνθρωποι υποδύονται τη Valve για να ξεγελάσουν τους άλλους. Ακολουθεί η επίσημη θέση της Valve για την κατάσταση απάτης:

Προσοχή στις απάτες. Ο μόνος τρόπος για να ελέγξετε για περιορισμένη πρόσβαση δοκιμής είναι να εκκινήσετε το CS:GO μέσω του Steam και να ελέγξετε το Κύριο μενού.

Μην συνδέεστε σε ιστότοπους τρίτων που ισχυρίζονται ότι ελέγχουν τον λογαριασμό σας στο Steam για πρόσβαση ή ότι προσφέρουν περιορισμένη πρόσβαση ή κλειδιά δοκιμής. δεν υπάρχουν περιορισμένα κλειδιά δοκιμής.— CS2 (@CounterStrike) 22 Μαρτίου 2023

  9 τρόποι για να διορθώσετε το σφάλμα 963 του Google Play Store

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο συχνά προστίθενται παίκτες στο Counter-Strike 2 Limited Test;

Η Valve επιβεβαίωσε ότι θα προστεθούν περισσότεροι παίκτες στο CS2 Beta με την πάροδο του χρόνου. Ζήτησαν από τους παίκτες να συνεχίσουν να ελέγχουν το κύριο μενού τους για πιθανή πρόσκληση.

Είναι το Counter-Strike 2 δωρεάν για παιχνίδι;

Ναι, το Counter-Strike 2 θα είναι ένα δωρεάν παιχνίδι. Θα είναι ακριβώς όπως πολλά άλλα παιχνίδια της Valve όπως τα Dota 2, CS:GO και Team Fortress 2.

Θα μεταφερθεί το Prime Status στο CS:GO στο Counter-Strike 2;

Ναι, η Valve έχει επιβεβαιώσει ότι το prime status του χρήστη του CS:GO θα μεταφερθεί στο Counter-Strike 2.

Αντικαθιστά το Counter-Strike 2 το CS:GO;

Ναι, το Counter-Strike 2 θα αντικαταστήσει το CS:GO όταν κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι του 2023. Τα υπάρχοντα στοιχεία παιχνιδιού και τα όπλα θα μεταφερθούν επίσης στο νέο παιχνίδι.

Το Counter-Strike 2 θα κυκλοφορήσει στο PS5;

Η Valve δεν έχει επίσημα σχέδια ή πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία του Counter-Strike 2 στο PS5. Ωστόσο, το CS:GO υπάρχει στις κονσόλες.

Είναι το Counter-Strike 2 η ενημέρωση Source 2 που περίμεναν οι άνθρωποι;

Ναι, το Counter-Strike 2 βρίσκεται στη μηχανή Source 2 και είναι μία από τις σημαντικότερες ενημερώσεις του παιχνιδιού.

Μπορείτε να παίξετε το CS:GO ξεχωριστά ενώ διεξάγεται η περιορισμένη δοκιμή Counter-Strike 2;

Ναι, μπορείτε να παίξετε το CS:GO ξεχωριστά από το Counter-Strike 2 προς το παρόν. Αλλά κάποια στιγμή, το νέο παιχνίδι θα αντικαταστήσει το παλιό.

Επιτρέπει η Valve την εγγραφή και τη ζωντανή ροή του παιχνιδιού του Counter Strike 2 στο YouTube και στο Twitch;

Ναι, οι παίκτες επιτρέπεται να μεταδίδουν ροή και να καταγράφουν το παιχνίδι τους του Counter-Strike 2. Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε πλατφόρμες ροής όπως το Twitch, το YouTube και το Twitter.

Διασκεδάστε με τη νέα Counter-Strike 2 Beta

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που οι παίκτες περίμεναν το CS:GO 2, ή την επόμενη σημαντική ενημέρωση της σειράς Counter-Strike, ζητά την ενημέρωση Source 2. Κοιτάζαμε διαρροές για πολύ καιρό και τώρα, η Valve ανακοίνωσε επίσημα το παιχνίδι. Εάν ακολουθήσατε τα βήματα σε αυτόν τον οδηγό, θα μπορείτε να μάθετε εάν έχετε προσκληθεί στο περιορισμένο τεστ Counter-Strike 2. Μιλήσαμε επίσης για το πώς να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να μπείτε στην beta. Έχετε πρόσβαση στο CS2 Beta; Ποιες είναι οι σκέψεις σας για το Counter-Strike 2; Ενημερώστε μας στα σχόλια και αν έχετε αμφιβολίες, σίγουρα θα σας βοηθήσουμε.