Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο ChatGPT από τη γραμμή μενού του Mac

Από τότε που κυκλοφόρησε, η δημοτικότητα του ChatGPT εκτινάχθηκε και ήταν δύσκολο να μην μπεις στο hype train. Το ChatGPT εκπαιδεύτηκε και αναπτύχθηκε από το OpenAI ως ένα συνομιλητικό chat AI για τη δημιουργία ανθρώπινων απαντήσεων. Μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με το ChatGPT όπως θα κάνατε με έναν κανονικό άνθρωπο. Μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις, να ζητάτε προτάσεις, να λαμβάνετε πληροφορίες και ακόμη και να συμμετέχετε σε τακτικές συνομιλίες με το ChatGPT. Υπάρχουν πολλά ωραία πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το ChatGPT, αλλά δεν θα ήταν καλύτερο αν μπορούσατε να έχετε πρόσβαση στο chatbot AI χωρίς να χρειάζεται να ανοίγετε τον ιστότοπο ξανά και ξανά; Λοιπόν, αν είστε χρήστης Mac, μπορείτε να το κάνετε αυτό. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ChatGPT απευθείας από τη γραμμή μενού του Mac σας και είναι πολύ εύκολο. Ας δούμε λοιπόν πώς λειτουργεί.

Σε αντίθεση με την Google και τη Microsoft που βρίσκονται ήδη στο τρένο συνομιλίας AI με Bard AI και Bing AI Chat, αντίστοιχα, η Apple δεν έχει ακόμη επιβιβαστεί στο τρένο chatbot AI και πιθανώς να αναβαθμίσει το Siri για να χρησιμοποιεί το ChatGPT σε iPhone και Mac. Προς το παρόν, για να αποκτήσετε την πιο εκλεπτυσμένη εμπειρία συνομιλίας AI, πρέπει να παραμείνετε στο ChatGPT. Όμως, χάρη στον προγραμματιστή Jordi Bruin, μπορείτε πλέον να εγκαταστήσετε το ChatGPT απευθείας στη συσκευή σας macOS και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό από τη γραμμή μενού. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς ακριβώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ChatGPT από τη γραμμή μενού του Mac.

  Ανταλλάξτε χαιρετισμούς εμπνευσμένους από το Breaking Bad με τη νέα εφαρμογή του Aaron Paul

Ο Jordi Bruin έχει αναπτύξει την εφαρμογή macGPT που θα σας επιτρέψει να έχετε δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες και τις δυνατότητες του ChatGPT με τη μορφή μιας τακτοποιημένης εφαρμογής.

Ετσι, επίσκεψη τον ιστότοπο macGPT χρησιμοποιώντας τον συνημμένο σύνδεσμο και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να προσθέσετε το ChatGPT στη γραμμή μενού Mac σας.

  • Στον ιστότοπο macGPT, θα παρατηρήσετε ένα μήνυμα που λέει “Το θέλω αυτό!” στα δεξιά. Στο πλαίσιο κειμένου παραπάνω, πρέπει να εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να πληρώσετε στον προγραμματιστή για τη σκληρή δουλειά του. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης απλώς να εισαγάγετε “0$” στην ενότητα ποσού και να κατεβάσετε την εφαρμογή δωρεάν. Εδώ, θα δείτε επίσης πληροφορίες σχετικά με το υποστηριζόμενο λειτουργικό σύστημα, το μέγεθος αρχείου, τον αριθμό των λήψεων και τις κριτικές.
  Βρείτε ποια διαφάνεια στην παρουσίαση του PowerPoint σας είναι η μεγαλύτερη σε μέγεθος

  • Αφού εισαγάγετε το ποσό, κάντε κλικ στο “Θέλω αυτό!” και το Gumroad θα σας μεταφέρει στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς. Τώρα, εισαγάγετε τα στοιχεία του PayPal ή της πιστωτικής σας κάρτας για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή. Θα χρειαστεί απλώς να εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και όχι τα στοιχεία της κάρτας εάν επιλέξετε τη δωρεάν επιλογή. Θα λάβετε ένα τιμολόγιο για τη συναλλαγή σας μέσω email (τόσο για επιλογές επί πληρωμή όσο και για δωρεάν).

  • Μετά τη λήψη, αποσυμπιέστε το φάκελο στην επιθυμητή θέση και κάντε κλικ στο εικονίδιο macGPT για να εκκινήσετε το λογισμικό. Μόλις εκκινηθεί, θα ενεργοποιήσει μια προειδοποίηση. Απλώς κάντε κλικ στο «Άνοιγμα» για να συνεχίσετε.

  • Θα δείτε τώρα το λογότυπο ChatGPT στη γραμμή μενού του macOS. Αυτό θα σας δώσει άμεση πρόσβαση στο ρομπότ ChatGPT AI ανά πάσα στιγμή.

  • Όταν κάνετε κλικ στο εικονίδιο της γραμμής μενού, το macGPT θα ανοίξει την αρχική σελίδα του ChatGPT στη συσκευή σας macOS.

  • Πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο ChatGPT εδώ. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό, θα πρέπει να εγγραφείτε σε έναν.
  Οδηγός διαχειριστή για σχόλια 360 μοιρών [+5 Tools]

  • Και voila! Εγκαταστήσατε με επιτυχία το MacGPT στη συσκευή σας.

  • Τώρα, σε περίπτωση που αναρωτιέστε αν το macGPT λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το ChatGPT, δοκιμάσαμε μόνοι μας την εφαρμογή. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας, δεν βρήκαμε κανένα πρόβλημα με το macGPT. Δεδομένου ότι είναι απλώς ένα περιτύλιγμα ιστού για τον επίσημο ιστότοπο ChatGPT, λειτουργεί όπως προβλέπεται.

Δοκιμάστε το MacGPT στη συσκευή σας macOS τώρα!

Ελπίζουμε ότι βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο και θα αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το macGPT στη συσκευή σας Mac αμέσως. Και μια τεράστια κραυγή στον Jordi Bruin που έφερε το ChatGPT στη γραμμή μενού. Εάν έχετε ξεπεράσει τη διαφημιστική εκστρατεία, σας προτείνουμε επίσης να δοκιμάσετε μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ChatGPT. Και αν ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε το Bing AI στο πρόγραμμα περιήγησής σας στον ιστό (οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης εκτός από το Microsoft Edge), μπορείτε να δείτε το συνδεδεμένο άρθρο. Επιστρέφοντας στο θέμα που εξετάζουμε, πείτε μας τις σκέψεις σας για το macGPT στα παρακάτω σχόλια.