Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στον παλιό εναλλάκτη εφαρμογών των Windows XP στα Windows 10


Τα Windows 7 ήταν μια πολύ δημοφιλής έκδοση των Windows και οι άνθρωποι ήταν πολύ απρόθυμοι να κάνουν αναβάθμιση στα Windows 8 μετά από αυτήν. Τα Windows 10 διόρθωσαν πολλές από τις ελλείψεις στα Windows 8 και από την κυκλοφορία τους, πολλοί άνθρωποι έχουν αναβαθμίσει από Windows 7 σε Windows 10. Όταν το κοιτάξετε σήμερα, οι άνθρωποι συγκρίνουν το ποσοστό υιοθέτησης των Windows 10 από τα Windows 7 για να δουν πόσο δημοφιλή είναι τα νέα Windows έκδοση είναι. Τούτου λεχθέντος, τα Windows XP ήταν μια έκδοση των Windows που ήταν εξίσου αν όχι πιο δημοφιλής από τα Windows 7. Μέχρι σήμερα πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να το χρησιμοποιούν και η εξαφάνισή του είναι πιθανό να πιστωθεί σε εφαρμογές που δεν το υποστηρίζουν πλέον παρά σε άτομα που είναι πρόθυμα να τα προσφέρουν το επάνω. Το Chrome έχει ήδη εγκαταλείψει την υποστήριξη για το αρχαίο λειτουργικό σύστημα. Τα Windows XP ήταν δημοφιλή όχι μόνο επειδή ήταν εξαιρετικά σταθερά, καλά κατασκευασμένα και στιβαρά, αλλά και επειδή το UI ήταν ωραίο. Εάν είστε νοσταλγοί των Windows XP, ίσως χαρείτε να μάθετε ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην παλιά διεπαφή εναλλαγής εφαρμογών στα Windows 10. Δείτε πώς.

  Πώς να εκκινήσετε σε ασφαλή λειτουργία στα Windows 10

Κρατήστε πατημένο το αριστερό πλήκτρο Alt και πατήστε και αφήστε/πατήστε το δεξί πλήκτρο Alt μία φορά. Χωρίς να απελευθερώσετε το αριστερό πλήκτρο Alt, πατήστε το πλήκτρο Tab και θα εμφανιστεί η παλιά εναλλαγή εφαρμογών. Χρησιμοποιήστε το πλήκτρο tab, πατήστε και αφήστε το, για να περιηγηθείτε στις ανοιχτές εφαρμογές.

Αυτό το μικρό κόλπο λειτουργεί στα Windows 7 καθώς και στα Windows 10, επομένως είμαστε πρόθυμοι να στοιχηματίσουμε ότι θα λειτουργήσει και στα Windows 8. Η χρήση αυτής της μεθόδου για την εναλλαγή εφαρμογών είναι πιθανό να εξαρτηθεί από την προτίμησή σας για μια συγκεκριμένη εμφάνιση. Το προεπιλεγμένο Alt+Tab λειτουργεί μια χαρά και παρέχει μια προεπισκόπηση μικρογραφίας της εφαρμογής στην οποία μεταβαίνετε, αλλά ομολογουμένως μπορεί να γεμίσει λίγο αν έχετε ανοιχτή μία πάρα πολλές εφαρμογές. Ίσως προτιμάτε αυτό το πρόγραμμα εναλλαγής εφαρμογών χωρίς ανοησίες απλώς και μόνο επειδή είναι πιο γρήγορο. Παρατηρήσαμε ότι αποτυγχάνει να δημιουργήσει ένα εικονίδιο εφαρμογής για σύγχρονες εφαρμογές διεπαφής χρήστη, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι η παλιά εναλλαγή εφαρμογών εξακολουθεί να βρίσκεται στα Windows 10 κατά λάθος και όχι από σκοπό.

  Πώς να μετατρέψετε τον υπολογιστή σας σε hotspot για τη σύνδεσή σας WiFi [Windows]