Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στον παλιό λογαριασμό Hotmail

Πριν εμφανιστεί η τρέλα για το Gmail, το Hotmail ήταν το OG των υπηρεσιών webmail. Συνέδεσε τους ανθρώπους με τον ίδιο τρόπο που το Gmail κάνει τώρα. Τώρα που το Gmail έχει καταλάβει σχεδόν όλες τις υπηρεσίες webmail εκεί έξω, οι άνθρωποι έχουν σχεδόν ξεχάσει το Hotmail. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι ανυπομονούν να βρουν παλιούς λογαριασμούς Hotmail για δουλειά ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Εάν αναζητάτε πολύ συμβουλές σχετικά με την παλιά σύνδεση στο Hotmail, σας προσφέρουμε αυτόν τον χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να αποκτάτε συστηματική πρόσβαση στον παλιό λογαριασμό Hotmail.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στον παλιό λογαριασμό Hotmail

Πριν ξεκινήσετε τη μέθοδο πρόσβασης στον παλιό σας λογαριασμό Hotmail, αφήστε μας να μάθουμε πρώτα τι συμβαίνει στον παλιό σας λογαριασμό Hotmail εάν δεν τον χρησιμοποιήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τι συμβαίνει με τους παλιούς λογαριασμούς Hotmail;

Χωρίς αμφιβολία, οι παλιοί λογαριασμοί Hotmail πάνε πολλά χρόνια πίσω. Εάν έχετε λογαριασμό Hotmail 10 ετών, είναι βέβαιο ότι ο λογαριασμός σας έχει ήδη διαγραφεί. Εάν ένας λογαριασμός είναι ανενεργός για 5 χρόνια συνεχώς, διαγράφεται αυτόματα. Σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της Microsoft, εάν δεν έχετε συνδεθεί ή δεν έχετε χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό σας στο Hotmail για 5 χρόνια, τότε υπάρχει πιθανότητα ο λογαριασμός σας να έχει ήδη διαγραφεί. Μπορεί επίσης να οδηγήσει σε έναν μη ανακτήσιμο παλιό λογαριασμό Hotmail.

  Πώς να μετατρέψετε το OpenSUSE Leap σε Tumbleweed

Διαγράφονται παλιοί λογαριασμοί Hotmail;

Ναι, υπάρχουν πιθανότητες ο παλιός σας λογαριασμός Hotmail να διαγραφεί οριστικά. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν δεν έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο Hotmail για περίπου 5 χρόνια. Εάν δεν έχετε συνδεθεί στο λογαριασμό σας μία φορά μέσα σε 5 χρόνια, ενδέχεται να μην ανακτήσετε ποτέ το λογαριασμό σας στο Hotmail.

Πόσο καιρό παραμένουν ενεργοί οι λογαριασμοί Hotmail;

Συνήθως, ένας λογαριασμός Hotmail παραμένει ενεργός για περίπου 5 χρόνια. Η Microsoft σάς επιτρέπει να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας εάν έχουν περάσει λιγότερο από 5 χρόνια από τη σύνδεσή σας. Εάν αυτή η περίοδος ξεπεράσει, ο λογαριασμός σας μπορεί να διαγραφεί και δεν μπορεί να ανακτηθεί μετά από αυτό.

Πώς μπορώ να ξέρω εάν ο λογαριασμός μου στο Hotmail είναι ακόμα ενεργός;

Το Outlook είναι πλέον το νέο Hotmail. Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν παλιό λογαριασμό Hotmail, τότε η είσοδος στο Outlook είναι ο μόνος τρόπος να το μάθετε.

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα σύνδεσης του Outlook Mail στην επιφάνεια εργασίας σας.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας με τα παλιά σας διαπιστευτήρια σύνδεσης στο Hotmail.

Εάν ο λογαριασμός σας εξακολουθεί να είναι ενεργός στο Outlook, θα μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση στον παλιό σας λογαριασμό Hotmail.

Πώς μπορώ να βρω τον παλιό μου λογαριασμό Hotmail;

Εάν διαθέτετε έλεγχο ταυτότητας σε δύο βήματα στον παλιό σας λογαριασμό Hotmail, μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν κάνοντας είσοδο στο Outlook. Εάν όχι, τότε ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε είναι να ανακτήσετε τον παλιό σας λογαριασμό Hotmail. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το κάνετε αυτό:

  Πώς να παρακολουθήσετε το TATA IPL 2022 δωρεάν στην Ινδία

Σημείωση: Δεν μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας με αυτήν τη μέθοδο, εάν έχετε ενεργοποιήσει την επαλήθευση σε δύο βήματα.

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα Ανάκτηση του λογαριασμού σας στη συσκευή σας.

2. Εισαγάγετε τη διεύθυνση Hotmail, το τηλέφωνο ή το όνομά σας και τη διεύθυνση email επικοινωνίας στη φόρμα.

3. Στη συνέχεια, εκτελέστε την επαλήθευση Captcha και κάντε κλικ στην επιλογή Επόμενο.

4. Εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που στάλθηκε στη διεύθυνση email επικοινωνίας σας και κάντε κλικ στο Επαλήθευση.

5. Απαντήστε στις ερωτήσεις που ζητήσατε, όπως φαίνεται παρακάτω, και κάντε κλικ στο Επόμενο.

6. Συμπληρώστε τις άλλες φόρμες εισάγοντας τα ζητούμενα στοιχεία και κάνοντας κλικ στο Επόμενο στην τελική σελίδα.

Εάν τα στοιχεία που παρέχονται είναι επαρκή, θα μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας στο Hotmail.

Πώς μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στον παλιό μου λογαριασμό Hotmail;

Εάν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον παλιό σας λογαριασμό Hotmail εντός 5 ετών από την απενεργοποίηση, μπορείτε να το κάνετε πραγματοποιώντας είσοδο στον λογαριασμό σας Hotmail μέσω του Outlook.

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα σύνδεσης του Outlook Mail στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας με τα παλιά σας διαπιστευτήρια σύνδεσης στο Hotmail.

Εάν ο λογαριασμός σας εξακολουθεί να είναι ενεργός στο Outlook, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον παλιό σας λογαριασμό Hotmail.

Πώς μπορώ να ανακτήσω το Hotmail μου πριν από χρόνια;

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν παλιό λογαριασμό Hotmail που δεν ήταν ενεργός για λιγότερο από 5 χρόνια, μπορείτε να επιλέξετε την πλατφόρμα του Outlook που σας επιτρέπει να βρείτε παλιούς λογαριασμούς Hotmail. Εάν δεν το κάνετε με το Outlook, μπορείτε να κάνετε την παλιά σύνδεση στο Hotmail με τη φόρμα του λογαριασμού σας Microsoft Recover.

  Πώς να κάνετε σίγαση στον εαυτό σας σε μια κλήση ζουμ

Πού να πάτε εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Hotmail;

Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής σας στο Hotmail, μπορείτε να τον επαναφέρετε για να δημιουργήσετε έναν νέο μέσω της σελίδας Microsoft/Outlook Recover Account.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στον παλιό λογαριασμό Hotmail χωρίς κωδικό πρόσβασης;

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον παλιό σας λογαριασμό Hotmail εάν δεν έχετε κρατήσει τον κωδικό πρόσβασής σας. Μπορείτε να επαναφέρετε τον παλιό κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού Hotmail για πρόσβαση σε αυτόν τον λογαριασμό ως εξής:

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα Ανάκτηση του λογαριασμού σας στη συσκευή σας.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας με τα παλιά σας διαπιστευτήρια σύνδεσης στο Hotmail.

3. Τώρα, κάντε κλικ στο Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης;

4. Επιλέξτε Email. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email επικοινωνίας και κάντε κλικ στο Λήψη κωδικού.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να έχετε την επιλογή να στείλετε τον κωδικό στο κινητό σας, εάν έχετε συνδέσει τον αριθμό τηλεφώνου σας με τον λογαριασμό.

5. Εισαγάγετε τον κωδικό που λάβατε και κάντε κλικ στην επιλογή Επόμενο.

6. Εισαγάγετε τον Νέο κωδικό πρόσβασης. Επίσης, πληκτρολογήστε ξανά τον κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στο Επόμενο.

Τι συμβαίνει με τους παλιούς αχρησιμοποίητους λογαριασμούς email;

Οι παλιοί αχρησιμοποίητοι λογαριασμοί email είναι συνήθως ενεργοί για 2 χρόνια. Μόλις συμπληρωθεί αυτή η περίοδος των 24 μηνών, ο αχρησιμοποίητος λογαριασμός email σας θα χάσει όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων αρχείων, εικόνων και άλλων βασικών εγγράφων. Αυτό δεν οδηγεί σε αναστολή του λογαριασμού σας.

Διαγράφονται παλιοί λογαριασμοί Microsoft;

Ναι, η Microsoft συνήθως διαγράφει παλιούς λογαριασμούς όπως το Hotmail αφού είναι ανενεργός για περίπου 5 χρόνια. Εάν δεν έχετε συνδεθεί ούτε μία φορά στα 5 χρόνια, ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να έχετε πρόσβαση στον παλιό λογαριασμό Hotmail. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Πείτε μας τι θέλετε να μάθετε για τη συνέχεια.