Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε σελιδοδείκτες Twitter στην επιφάνεια εργασίας σας

Το Twitter πρόσθεσε μια λειτουργία σελιδοδεικτών στις εφαρμογές του πριν από λίγο καιρό. Η λειτουργία σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε ένα tweet σε μια ειδική ενότητα της εφαρμογής. Είναι καλύτερο από το να το κάνεις retweet ή να του αρέσεις. Η ενότητα των σελιδοδεικτών μπορεί επίσης να γεμίσει αν δεν είστε προσεκτικοί, αλλά είναι καλύτερο από το να ακολουθήσετε το retweet ή/και την αγαπημένη διαδρομή. Δυστυχώς, αυτή η δυνατότητα περιορίζεται στις εφαρμογές. Όχι μόνο δεν μπορείτε να προσθέσετε σελιδοδείκτες σε tweets από την έκδοση web, αλλά δεν μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε αυτά. Ευτυχώς, υπάρχει μια αρκετά απλή δουλειά. Twitter κινητό.

Πρόσβαση στους σελιδοδείκτες Twitter

Οι σελιδοδείκτες Twitter μπορεί να μην αποτελούν μέρος της έκδοσης για υπολογιστές του ιστότοπου, αλλά έχουν ενσωματωθεί στην έκδοση web για κινητά. Εάν χρειάζεται να αποκτήσετε πρόσβαση στους σελιδοδείκτες του Twitter στην επιφάνεια εργασίας σας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση φορητή έκδοση του Twitter.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για όλα τα tweets από έναν λογαριασμό Twitter

Συνδεθείτε στην έκδοση για κινητά και κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας στην κορυφή. Θα ανοίξει ένα μενού με μια επιλογή Σελιδοδεικτών. Κάντε κλικ σε αυτό για να προβάλετε όλα τα tweet σας με σελιδοδείκτες. Είναι αυτονόητο ότι εάν χρειάζεται να προσθέσετε σελιδοδείκτη σε ένα tweet από την επιφάνεια εργασίας σας, αυτός είναι ο τρόπος για να το κάνετε.

Κάντε κύλιση στο κάτω μέρος ενός tweet και κάντε κλικ στο κουμπί Κοινή χρήση. Θα ανοίξει ένα μενού με μια επιλογή για σελιδοδείκτη στο tweet.

Το να μην προσθέτει αυτή την επιλογή το Twitter στην έκδοση για υπολογιστές του ιστότοπού του είναι γελοίο. Η λειτουργία σελιδοδεικτών είναι χρήσιμη. με τόσα πολλά tweets στο χρονοδιάγραμμα ενός χρήστη και έναν αρκετά μεγάλο αριθμό retweet, αποσπάσματα tweet και tweets που αρέσουν, η παρακολούθηση μερικών tweets ή ένα καλό νήμα δεν είναι εύκολο. Το θέμα δεν είναι απλώς να του δώσετε μια κοινωνική ώθηση, αλλά να μπορέσετε να το διαβάσετε ξανά όταν το χρειαστείτε.

  Πώς να κάνετε τα μεγάλα νήματα Twitter πιο εύκολα στην ανάγνωση και την κοινή χρήση

Οι χρήστες μπορεί να αρκεστούν στο να στέλνουν ένα tweet σε κάποιον, αλλά αυτό εμπλέκει άλλους ανθρώπους και είναι δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε. Δεν θα χρειαζόταν πολύ για να προσθέσετε αυτήν τη δυνατότητα στην έκδοση για υπολογιστές του ιστότοπου. Λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο με τον οποίο το Twitter αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι εφαρμογές τρίτων μπορούν να χρησιμοποιούν το API του, καθιστώντας ουσιαστικά παρωχημένες μερικές από τις καλύτερες, θα προσφέρει στους χρήστες καλύτερη εμπειρία.

Εάν θεωρείτε ότι αυτός είναι ένας άβολος τρόπος πρόσβασης στους σελιδοδείκτες του Twitter στην επιφάνεια εργασίας σας, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία σελιδοδεικτών στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Τα προγράμματα περιήγησης διαθέτουν μια λειτουργία συγχρονισμού που σας επιτρέπει να συγχρονίζετε τους σελιδοδείκτες σας μεταξύ διαφορετικών επιτραπέζιων υπολογιστών, ακόμη και φορητών συσκευών. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν αποκλειστικό φάκελο για τα tweets που προσθέτετε σελιδοδείκτες και να αποτρέψετε την ανάμειξή τους με οτιδήποτε άλλο έχετε προσθέσει σελιδοδείκτη. Αυτό λειτουργεί μόνο εάν δεν χρησιμοποιείτε πολύ ή καθόλου την εφαρμογή Twitter στο τηλέφωνό σας.

  Πώς να κάνετε σίγαση μιας συνομιλίας στο Twitter