Πώς να αποκτήσετε πιστοποίηση SHRM το 2022

Αποδείξτε την τεχνογνωσία και τις γνώσεις σας σε όλους τους κλάδους του επαγγέλματος HR με την πιστοποίηση SHRM. Σας βοηθά να γίνετε παγκόσμιος αναγνωρισμένος εμπειρογνώμονας ανθρώπινου δυναμικού για αποτελεσματική διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.

Σε αντίθεση με τους γιατρούς, τους μηχανικούς, τους δικηγόρους ή τους δασκάλους, οι διευθυντές ή τα στελέχη ανθρώπινου δυναμικού (HR) δεν χρειάζεται να αποκτήσουν καμία εξειδικευμένη άδεια για να κάνουν τη δουλειά τους. Ωστόσο, μπορεί να δείτε ότι πολλές θέσεις κύρους και premium θέσεων ανθρώπινου δυναμικού αναζητούν μόνο υποψηφίους με πιστοποίηση SHRM.

Μερικές φορές, θα δείτε ακόμη και εργοδότες να αναφέρουν ότι η πιστοποίηση SHRM-CP ή SHRM-SCP είναι τα κριτήρια επιλεξιμότητας εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για μια θέση διευθυντή ανθρώπινου δυναμικού. Έτσι, ίσως αναρωτιέστε τι είναι αυτό το μάθημα πιστοποίησης και πώς να το κάνετε.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τη διαδικασία διαπίστευσης SHRM, ώστε να γίνετε ένας από τους κορυφαίους αμειβόμενους διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού και να κάνετε τον χώρο εργασίας πιο βιώσιμο τόσο για τους εργοδότες όσο και για τους εργαζόμενους.

Τι είναι η πιστοποίηση SHRM;

Η SHRM, γνωστή και ως Society for Human Resource Management, είναι η μεγαλύτερη ένωση για επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού, ειδικούς και στελέχη επιχειρήσεων. Η SHRM έχει περισσότερα από 300.000 μέλη σε 165 χώρες. Οι επιχειρήσεις, οι κυβερνήσεις και οι εταιρείες σε όλο τον κόσμο θεωρούν το SHRM ως την αρχή για τα πάντα σχετικά με τη διαχείριση ανθρώπινων πόρων.

Αυτός ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός μελών Ανθρώπινου Δυναμικού αφιερώνει τους πόρους του για την προώθηση, τη σύνδεση και την εκπαίδευση των επαγγελματιών HR για τη βελτίωση των χώρων εργασίας. Ως μέρος του εκπαιδευτικού της προγράμματος, προσφέρει προγράμματα πιστοποίησης επί πληρωμή SHRM-CP και SHRM-SCP.

Ανεξάρτητα από τον κλάδο, τη χώρα και την περιοχή, όλοι οι εργοδότες εξετάζουν Πιστοποίηση SHRM ως πρεμιέρα και απόλυτη πιστοποίηση στο HR που μπορεί να πάρει κανείς. Οι κορυφαίες επιχειρήσεις παγκοσμίως εκτιμούν αυτήν την πιστοποίηση, καθώς δεν βασίζεται στη μνήμη αλλά μια διαδικασία πιστοποίησης που βασίζεται σε ικανότητες.

Ποιοι είναι οι τύποι Πιστοποίησης SHRM;

Η SHRM διαθέτει δύο επαγγελματικές πιστοποιήσεις HR, συγκεκριμένα, SHRM-CP και SHRM-SCP. Και οι δύο διαπιστεύσεις είναι εξετάσεις επί πληρωμή. Πιστοποιημένοι εμπειρογνώμονες και στελέχη ανθρώπινου δυναμικού συχνά προσθέτουν διαπιστεύσεις ως πρόθεμα στα ονόματά τους.

Η SHRM βρίσκεται στην υπηρεσία των επαγγελματιών HR για περισσότερα από 70 χρόνια. Προσφέρει ολοκληρωμένους πόρους μάθησης και κατάρτισης, έτσι ώστε οι HR να μπορούν να προχωρήσουν στην καριέρα τους, να προσθέσουν αξία στους χώρους εργασίας τους και να επινοήσουν στρατηγικές για προηγμένη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού. Τα ακόλουθα είναι οι δύο εξετάσεις που βασίζονται σε συμπεριφορικές ικανότητες για HR:

#1. SHRM-CP

Το SHRM-Certified Professional ή SHRM-CP είναι η πρώτη διαπίστευση στο ταξίδι σας προς μια πλήρη επαγγελματική σταδιοδρομία HR με πιστοποίηση SHRM. Εάν είστε εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού και εργάζεστε κυρίως σε επιχειρησιακό επίπεδο, αυτή η πιστοποίηση είναι κατάλληλη για εσάς.

Αυτή η πιστοποίηση θα σας δοκιμάσει στα ακόλουθα:

  • Βασικές γνώσεις ανθρώπινου δυναμικού
  • Λειτουργικά εργαλεία τεχνολογίας HR
  • Συλλογή δεδομένων
  • Επίβλεψη συμμόρφωσης και δεοντολογίας
  • Λήψη πειθαρχικών μέτρων

Ως εκ τούτου, εάν είστε υπεύθυνος ανθρώπινου δυναμικού υπεύθυνος για την επιβολή των κανόνων και κανονισμών της εταιρείας, τη διαχείριση μισθοδοσίας, την εκτέλεση καθημερινών εργασιών ανθρώπινου δυναμικού ή υπεύθυνος για την αλληλεπίδραση με τους υπαλλήλους ως επιχειρηματικός εταίρος HR, τότε οι δεξιότητές σας είναι κατάλληλες για διαπίστευση SHRM-CP .

  Πώς να δημιουργήσετε NFT δωρεάν χωρίς χρέωση αερίου

#2. SHRM-SCP

Το SHRM-Senior Certified Professional ή το SHRM-SCP είναι η εξέταση δεύτερου ή τελευταίου επιπέδου για να γίνει HR με πιστοποίηση SHRM.

Η εξέταση θα εξετάσει τις ικανότητές σας σε:

  • Συγγραφή στρατηγικών αποφάσεων ανθρώπινου δυναμικού
  • Εκτέλεση εργασιών προγραμματισμού εργατικού δυναμικού
  • Δημιουργία οργανωτικής πολιτικής για ολόκληρη την εταιρεία
  • Επίβλεψη ολοκληρωμένων λειτουργιών HR
  • Εμπλοκή και διατήρηση των εργαζομένων
  • Ηγεσία μιας επιχείρησης HR

Επομένως, εάν εργάζεστε ως εκτελεστικό HR ή επιθυμείτε να ασκήσετε ηγετικό ρόλο στο HR, πρέπει να περάσετε αυτό το τεστ.

Κριτήρια επιλεξιμότητας για διάφορες πιστοποιήσεις SHRM

Αρχικά, εάν εργάζεστε ως HR σε μια επιχείρηση και θέλετε να λάβετε μια επαληθεύσιμη διαπίστευση για ανάπτυξη σταδιοδρομίας ή προαγωγή στην ίδια εταιρεία, μπορείτε να κάνετε αυτό το τεστ.

Δεύτερον, εάν είστε φοιτητής που παρακολουθείτε πτυχίο στο HR και θέλετε να επικυρώσετε τις δεξιότητές σας στο HR, μπορείτε να εγγραφείτε στις εξετάσεις SHRM. Τα ακόλουθα είναι κριτήρια επιλεξιμότητας ως προς τις εξετάσεις:

Προσόντα για SHRM-CP

  • Φοιτήτρια Διοίκησης Επιχειρήσεων με ειδίκευση HR.
  • Επαγγελματίας HR που επιδιώκει ανώτερες σπουδές στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.
  • Εργασία ως συνεργάτης ανθρώπινου δυναμικού και εκτέλεση καθημερινών εργασιών HR.
  • Εάν δεν εργάζεστε ως HR ή δεν παρακολουθείτε μαθήματα ανθρώπινου δυναμικού, αλλά κατέχετε ή ακολουθείτε ένα πρόγραμμα που είναι ακαδημαϊκά ευθυγραμμισμένο με τη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, μπορείτε να εμφανιστείτε για το τεστ.

Προσόντα για SHRM-SCP

  • Εάν εργάζεστε ως HR και έχετε αποδεδειγμένη εμπειρία εργασίας ως HR στρατηγικού επιπέδου για τουλάχιστον τρία χρόνια, μπορείτε να εμφανιστείτε στο τεστ.
  • Είστε επίσης επιλέξιμοι εάν έχετε την πιστοποίηση SHRM-CP για τουλάχιστον τρία χρόνια. Πρέπει επίσης να αποδείξετε ότι εργάζεστε σε έργα ανθρώπινου δυναμικού στρατηγικού επιπέδου υπό την επίβλεψη κάποιου ή ότι περιμένετε να μεταβείτε σε μια θέση στρατηγικού επιπέδου.
  • Όλοι οι εξεταζόμενοι πρέπει επίσης να αποδείξουν ότι έχουν εργαστεί σε έργα στρατηγικού επιπέδου που σχετίζονται με HR/HR για 1.000 ώρες σε ένα ημερολογιακό έτος. Δεν μπορείτε να συγκρίνετε 1 έτος εμπειρίας με 1.000 ώρες εργασίας στρατηγικού επιπέδου ανθρώπινου δυναμικού.
  • Τα έργα σας θα μπορούσαν να είναι σε έναν οργανισμό ως μισθωτός υπάλληλος, συμβουλευτική εργασία μερικής απασχόλησης, συμβουλευτική πλήρους απασχόλησης ή ανεξάρτητοι επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού που εργάζονται σε ωριαία έργα.

Μια επισκόπηση της εξέτασης SHRM

Η πιστοποίηση SHRM έχει δύο επιλογές δοκιμών: δοκιμή από το σπίτι μέσω λογισμικού απομακρυσμένης παρακολούθησης ή δοκιμή σε ένα κέντρο δοκιμών Prometric.

Η SHRM διεξάγει συνήθως τις εξετάσεις δύο φορές το χρόνο: 1 Μαΐου έως 15 Ιουλίου και 1 Δεκεμβρίου έως 15 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, η διάρκεια των εξετάσεων μπορεί να αλλάζει κάθε χρόνο μαζί με την ημερομηνία εγγραφής. Ως εκ τούτου, επισκεφθείτε το Εξεταστική παράθυρα και τέλη σελίδα όποτε αποφασίσετε να κάνετε το τεστ.

Υπάρχουν διαφορετικά τέλη εξετάσεων για τη διαπίστευση SHRM και υπόκεινται σε αλλαγές από έτος σε έτος. Συνήθως, η αμοιβή κυμαίνεται μεταξύ 149 $ για τα μέλη του SHRM και 475 $ για τα μη μέλη.

Μόλις εγγραφείτε, είναι ώρα να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις. Μπορείτε επίσης να προετοιμαστείτε πριν εγγραφείτε με την εγγραφή σας σε μαθήματα τρίτων.

Για προετοιμασία με βάση το SHRM, μπορείτε να ξεκινήσετε με το SHRM BASK, το SHRM Learning System, να συμμετάσχετε σε μια ομάδα μελέτης στο τοπικό κεφάλαιο SHRM κ.λπ.

Η εξέταση είναι ένα τεστ που βασίζεται σε υπολογιστή και διαρκεί έως και 4 ώρες. Θα λάβετε 134 ερωτήσεις και ο μέσος χρόνος για να απαντήσετε σε μια ερώτηση είναι 1,79 λεπτά. Πρέπει να εξασφαλίσετε 200 βαθμούς για να περάσετε το τεστ. Μόλις υποβάλετε τη δοκιμή σας, η SHRM ενημερώνει αμέσως το αποτέλεσμα.

  Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους σε υπολογιστή ή φορητή συσκευή

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων θα καλύπτει 9 συμπεριφορικές ικανότητες ενός HR όπως ηγεσία, διαχείριση σχέσεων, επικοινωνία, διαβούλευση κ.λπ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα δοκιμών SHRM περιλαμβάνει επίσης 14 λειτουργικές περιοχές ενός προσωπικού HR. Παραδείγματα είναι ο στρατηγικός σχεδιασμός ανθρώπινου δυναμικού, η απόκτηση ταλέντων, οι συνολικές ανταμοιβές, η διαχείριση τεχνολογίας, ο νόμος και οι κανονισμοί για την απασχόληση των ΗΠΑ, κ.λπ.

Πώς να διατηρήσετε την εγκυρότητα μιας πιστοποίησης SHRM

Το καθεστώς πιστοποίησης των εξετάσεων SHRM ακολουθεί μια τριετή διαδικασία κύκλου. Πρέπει να λάβετε εκ νέου πιστοποίηση πριν από τη λήξη αυτού του κύκλου. Ο κύκλος πιστοποιημένης κατάστασης ξεκινά από την ημερομηνία που περάσατε τις εξετάσεις και λήγει μετά από 3 χρόνια και την τελευταία ημέρα του μήνα γέννησης.

Ο καλύτερος τρόπος επαναπιστοποίησης είναι να κερδίσετε 60 PDC ή Πιστώσεις Επαγγελματικής Ανάπτυξης. Τα PDC είναι δραστηριότητες και εκδηλώσεις εξουσιοδοτημένες από την SHRM. Αυτές οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Εκπαιδευτικά εργαστήρια ή προγράμματα
  • συνέδρια
  • Μαθήματα πανεπιστημιακού/κολεγιακού επιπέδου
  • Προγράμματα κεφαλαίου SHRM
  • Προβολή διαδικτυακών εκπομπών SHRM
  • Ολοκλήρωση μαθημάτων e-learning SHRM
  • Ανάγνωση ηλεκτρονικών βιβλίων και εγκεκριμένων βιβλίων από την SHRM

Για να διατηρήσετε τα διαπιστευτήριά σας ενεργά, μπορείτε είτε να κάνετε το τεστ επαναπιστοποίησης. Είναι το ίδιο τεστ που πέρασες νωρίτερα. Θα πρέπει να πληρώσετε το αντίστοιχο τέλος που πληρώνει ένας νέος υποψήφιος κατά τη στιγμή της εγγραφής. Απλώς βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεστε και περάσετε τη δοκιμή εκ νέου πιστοποίησης πριν από την ημερομηνία λήξης των υπαρχόντων διαπιστευτηρίων.

Εδώ είναι μερικοί από τους καλύτερους πόρους εκμάθησης για την προετοιμασία Πιστοποίησης SHRM.

Βασικά βήματα για επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού

Το Udemy είναι μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες διαδικτυακών μαθημάτων όπου θα λάβετε εκπαιδευτικό υλικό υψηλής ποιότητας για τις εξετάσεις SHRM. Ένας τέτοιος πόρος είναι το Προετοιμασία εξέτασης πιστοποίησης SHRM. Το μάθημα στοχεύει να παρέχει τη βάση ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε πώς να ξεκινήσετε την προετοιμασία για εξετάσεις SHRM-SCP και SHRM-CP.

Πρώτα απ ‘όλα, το μάθημα καλύπτει το υπόβαθρο των εξετάσεων SHRM, όπως μια συνοπτική εισαγωγή στο SHRM, το BASK ή το Σώμα Εφαρμοσμένων Δεξιοτήτων και Γνώσεων. Δεύτερον, σας εισάγει επίσης στην έννοια πάνω στην οποία διεξάγεται η εξέταση. Για παράδειγμα, θα εξοικειωθείτε με τις 14 λειτουργικές περιοχές και τις 9 δεξιότητες συμπεριφοράς που χρειάζεστε για να περάσετε τις εξετάσεις.

Μερικά από τα αξιοσημείωτα μαθησιακά αποτελέσματα αυτού του μαθήματος είναι:

  • Μάθετε τη στρατηγική για την προετοιμασία των εξετάσεων
  • Δυνατότητα αντίθεσης μεταξύ του SHRM-CP και του SHRM-SCP
  • Μάθετε περισσότερες από μία επιλογές προετοιμασίας για τις εξετάσεις και επιλέξτε μία
  • Μάθετε μερικές συμβουλές για τη λήψη τεστ
  • Γνωρίστε ολόκληρη τη διαδικασία πιστοποίησης

Με λίγα λόγια, το μάθημα θα πρέπει να λειτουργεί ως οδηγός αυτομάθησης για τη διαπίστευση SHRM.

Προετοιμασία για να περάσετε την εξέταση SHRM-CP

Αφού μάθετε τα βασικά του τεστ SHRM, είναι ώρα για αφοσιωμένη και αυστηρή μάθηση. Εάν έρχεστε με γνώσεις αρχικού επιπέδου του κλάδου HR, μπορείτε να ξεκινήσετε τις προετοιμασίες σας με την εγγραφή σας στο Udemy’s Προετοιμασία για να περάσετε την εξέταση SHRM-CP σειρά μαθημάτων.

Ακολουθούν τα μαθησιακά αποτελέσματα αυτού του μαθήματος Udemy:

  • Αποθήκευση εντολών σε θεμελιώδη θέματα και γνώσεις ανθρώπινου δυναμικού
  • Γίνετε σίγουροι για να περάσετε το τεστ δεξιοτήτων συμπεριφοράς
  • Εξοικειωθείτε με το περιβάλλον των εξετάσεων κάνοντας δοκιμαστικά τεστ
  • Αναπτύξτε αυτοπεποίθηση και αυξήστε τον ρυθμό των απαντήσεων κάνοντας κουίζ

Συντάκτης από έναν πραγματικό επαγγελματία HR με πιστοποίηση SHRM-CP, είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα υλικά προετοιμασίας για τις εξετάσεις SHRM που μπορείτε να προμηθευτείτε σε προσιτή τιμή. Το περιεχόμενο του μαθήματος περιλαμβάνει μαθήματα βίντεο, υλικό ανάγνωσης, κουίζ και μια τελική εικονική δοκιμασία.

  Πώς να μεταδώσετε ένα βίντεο ή μια εικόνα από το Google Drive και το Dropbox

Προετοιμασία πιστοποίησης: SHRM-CP

LinkedIn Learning’s Προετοιμασία πιστοποίησης: SHRM-CP είναι ένα ακόμη δημοφιλές και περίτεχνο διαδικτυακό μάθημα που μπορείτε να παρακολουθήσετε. Ο συγγραφέας χώρισε το μάθημα σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος είναι η βασική γνώση της διαδικασίας πιστοποίησης SHRM, οι συμβουλές των εξετάσεων, το περιεχόμενο των εξετάσεων και ένα λεπτομερές σχέδιο μελέτης.

Το δεύτερο μέρος ασχολείται με τα θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στα οποία ο οργανισμός SHRM διεξάγει την εξέταση. Ως εκ τούτου, θα μάθετε τις βασικές αρχές ανθρώπινου δυναμικού όπως ηγεσία και πλοήγηση, ηθικές πρακτικές, επικοινωνία, διαχείριση σχέσεων, επιχειρηματική οξυδέρκεια, χώρο εργασίας κ.λπ.

Μετά από κάθε ενότητα μάθησης, θα ακολουθεί ένα κουίζ μελέτης. Εκτός από όλο το εκπαιδευτικό υλικό, παίρνετε αρχείο έργου και πιστοποιητικό ολοκλήρωσης μαθημάτων. Τέλος, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο υλικό του μαθήματος σε smartphone και tablet μαζί με προγράμματα περιήγησης ιστού υπολογιστών.

Προετοιμασία Εξετάσεων Πιστοποίησης SHRM

Η HR Jetpack είναι μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη μάρκα για επαγγελματική εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού. Ένα από τα υβριδικά μαθήματα κατάρτισης για πιστοποιήσεις SHRM-CP/SHRM-SCP είναι το Προετοιμασία Εξετάσεων SHRM. Το ονομάζουμε υβριδικό επειδή αποκτάτε ευκαιρίες μάθησης που καθοδηγούνται από εκπαιδευτές και με τον εαυτό σας με την εγγραφή σας σε αυτό το περιεχόμενο.

Το μάθημα του HR Jetpack συνοδεύεται από ενδιαφέρον και διαισθητικό περιεχόμενο μαθημάτων. Αυτά είναι:

  • Ζωντανά διαδικτυακά μαθήματα διάρκειας άνω των 36 ωρών υπό τη διεύθυνση εκπαιδευτών συζητούν σημαντικές έννοιες
  • Μπορείτε επίσης να κάνετε ερωτήσεις για να ξεκαθαρίσετε αμφιβολίες κατά τη διάρκεια των συνεδριών
  • Ένα βασικό και αυτοδύναμο μάθημα για να γνωρίζετε τις βασικές αρχές της εξέτασης SHRM
  • Η Εξέταση Εξάλειψης του HR Jetpack βοηθά στην απάντηση σύνθετων ερωτήσεων
  • Ενημερωμένο διαδικτυακό εκπαιδευτικό υλικό για την τρέχουσα εξεταστική χρονιά
  • Ψηφιακά ή φυσικά υλικά SHRM
  • Μια κοινότητα εστιασμένων και ταλαντούχων συναδέλφων HR

Σύμφωνα με τον συγγραφέα περιεχομένου και το Jetpack, είναι ένα πλήρες πακέτο μαθησιακού περιεχομένου για να περάσετε και τις δύο εξετάσεις διαπίστευσης SHRM. Το ανοιχτό πρόγραμμα συνοδεύεται από μια οργανωμένη δομή περιεχομένου για αβίαστη μάθηση.

Επιπλέον, σας προσφέρει καθοδήγηση από έναν εκπαιδευτή. Επιπλέον, οι συνεδρίες που καθοδηγούνται από εκπαιδευτές είναι ευέλικτες, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε άνετα αυτά τα μαθήματα ακόμα κι αν εργάζεστε.

Προετοιμασία πιστοποίησης SHRM

Μπορείτε επίσης να δείτε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που καθοδηγείται από εκπαιδευτές από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια Dominguez Hills (CSUDH), γνωστό ως Προετοιμασία πιστοποίησης SHRM. Το ινστιτούτο πραγματοποιεί τα ζωντανά μαθήματα μέσω του Blackboard Learn, ενός διαδικτυακού συστήματος εκμάθησης. Από την άλλη, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα μέσω του Zoom. Όλα τα ζωντανά μαθήματα είναι υποχρεωτικά.

Το μάθημα συνοδεύεται από το ακόλουθο περιεχόμενο και εργαλεία:

  • Εργαλείο προετοιμασίας για τις εξετάσεις SHRM Learning System
  • Δομή και περιεχόμενο μαθημάτων φιλική προς τις εξετάσεις SHRM
  • Πρόσβαση στο περιεχόμενο του μαθήματος για 24/7
  • 2500+ ερωτήσεις εξάσκησης
  • Κουίζ, προ-δοκιμές, μετα-δοκιμές και εικονικές εξετάσεις SHRM
  • Εξατομικευμένος πίνακας ελέγχου παρακολούθησης προετοιμασίας εξετάσεων

Το SHRM είναι επίσης συνεργάτης αυτού του μαθήματος και επομένως έχετε πρόσβαση στο Σύστημα Εκμάθησης SHRM. Θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τις γνώσεις σας, να μάθετε πιο γρήγορα και να παραμείνετε συγκεντρωμένοι για την απόλυτη εξέταση πιστοποίησης.

Τελικές Λέξεις

Εάν θέλετε να ξεχωρίσετε από τους συνομηλίκους σας, τους επόπτες και τα καλά άτομα ανθρώπινου δυναμικού που διαχειρίζονται τις σημερινές επιχειρήσεις, πρέπει να λάβετε μια πιστοποίηση. Για τους HR, δεν υπάρχει καλύτερη πιστοποίηση από το να περάσουν το πρόγραμμα πιστοποίησης SHRM. Σας δίνει τη στρατηγική εστίαση, τις γνώσεις και τις ικανότητες για να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις επιχειρήσεις ανθρώπινου δυναμικού οποιουδήποτε κλάδου.

Το παραπάνω άρθρο θα σας οδηγήσει ένα βήμα πιο κοντά στην πιστοποίηση SHRM-CP ή SHRM-SCP και θα αρπάξετε αυτόν τον παγκόσμιου επιπέδου, premium και ηγετικό ρόλο ανθρώπινου δυναμικού που ονειρευόσασταν όλη σας τη ζωή.

Η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού δεν είναι απλώς η επιτυχία σε εξετάσεις. Πρόκειται επίσης για το χειρισμό λογισμικού αιχμής (HRMS) για τη διαχείριση των διαδικασιών HR χωρίς κόπο και γρήγορα. Ως εκ τούτου, μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν αυτά τα καλύτερα SaaS HRMS για νεοφυείς επιχειρήσεις και επιχειρήσεις.