Πώς να αποκτήσετε πιστοποίηση PMP το 2022

Οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν άγνωστες προκλήσεις στη διαχείριση έργων στις μέρες μας, και όλα φαίνεται να είναι σε αναταραχή. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν για τη διαχείριση ενός έργου.

ο Ινστιτούτο Διαχείρισης Έργων (PMI) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που παρέχει εκπαίδευση στη διαχείριση έργων για διαχειριστές έργων και άλλους επαγγελματίες του έργου. Το PMI σκοπεύει να βοηθήσει τους διαχειριστές έργων να μάθουν την τέχνη της διαχείρισης έργων. Το κάνει με την εξειδίκευση στο τεχνικό πηλίκο διαχείρισης έργου ενός ατόμου, με τελικό στόχο την προώθηση της αυξημένης τεχνολογικής ανάπτυξης.

Οι επαγγελματίες διαχείρισης έργων που παραμένουν ενήμεροι για τις αναπτυσσόμενες τάσεις στην τεχνολογία μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα την αυξανόμενη σημασία της τεχνολογίας και πώς μπορεί να επηρεάσει τις δουλειές τους τα επόμενα χρόνια. Μπορείτε να εγγυηθείτε ότι οι δραστηριότητες στην επιχείρησή σας θα συνεχίσουν να είναι μπροστά από την καμπύλη, εάν παρέχετε κίνητρα στο προσωπικό σας να ακολουθήσει τις τάσεις που έχει τονίσει ο PMI.

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι η Πιστοποίηση PMP;

ο Πιστοποίηση Project Management Professional (PMP). είναι ευρέως αναγνωρισμένο στον κόσμο της διαχείρισης έργων. Η πιστοποίηση PMP επιβεβαιώνει ότι ο υποψήφιος έχει την απαραίτητη εμπειρία, εκπαίδευση, ικανότητα και ικανότητα να διαχειρίζεται και να διευθύνει έργα.

Το διαπιστευτήριο Project Management Professional (PMP) θεωρείται ευρέως ως το πιο επιθυμητό προσόν για την πρόσληψη διευθυντών έργων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Επαγγελματίες με εξειδίκευση στη διαχείριση έργων είναι απόλυτη ανάγκη σε κάθε τομέα. Η ζήτηση εκφράζεται ως προς τα απαιτούμενα επίπεδα εμπειρογνωμοσύνης, τα οποία ενδέχεται να διαφέρουν πολύ μεταξύ των τομέων και των τοποθεσιών.

Καθώς περισσότερα άτομα από πολλά πολιτιστικά υπόβαθρα προσλαμβάνονται από εταιρείες, αναμένεται να διευρυνθεί η ανάγκη για διαχειριστές έργων που διαθέτουν ένα τυπικό σύνολο ικανοτήτων.

Αυτοί οι διαχειριστές έργων θα πρέπει να αναλάβουν έργα, συμπεριλαμβανομένων των αναδιοργανώσεων συστημάτων, να μετατρέψουν το στρατηγικό όραμα σε εφικτούς στόχους και να εξασφαλίσουν αποτελεσματικά και συμφωνημένα αποτελέσματα, διαχειρίζοντας μια ποικιλία περιορισμών του έργου.

Οι εταιρείες και οι οργανισμοί αναζητούν πληροφορίες που μπορεί να τους βοηθήσουν να απλοποιήσουν τα πράγματα. Στο παρελθόν, τα πράγματα ήταν λιγότερο περίπλοκα και όλα επικεντρώνονταν στο κέρδος, τη διαδικασία, το προϊόν, τους συνεργάτες κ.λπ. Καθώς η αγορά συνεχίζει να θερμαίνεται, η πολυπλοκότητα του όρου «διαχείριση» συνεχίζει να επεκτείνεται. Πρέπει να υπάρχει κάτι που μπορεί να τους βοηθήσει σε αυτό το θέμα. Εδώ μπαίνει το PMP.

Όταν ένας εργοδότης βλέπει μια πιστοποίηση PMP σε ένα βιογραφικό, γνωρίζει ότι ο υποψήφιος έχει ικανοποιήσει τις αυστηρές απαιτήσεις καταλληλότητας και έχει περάσει την εξέταση που απαιτείται για να αποκτήσει την πιστοποίηση. Αυτό κάνει τον εργοδότη να ενδιαφέρεται περισσότερο για τον πιστοποιημένο επαγγελματία.

Κριτήρια καταλληλότητας για εμφάνιση σε εξετάσεις πιστοποίησης PMP

Για άτομα με πτυχίο γυμνασίου:

  • 60 μήνες που δαπανήθηκαν για δραστηριότητες διαχείρισης έργου
  • 35 ώρες διδασκαλίας στην τάξη στη διαχείριση έργων.

Εάν ο αιτών έχει ήδη πτυχίο που απαιτεί τέσσερα χρόνια σπουδών:

  • 36 μήνες που αφιερώθηκαν στη διεύθυνση και τη διαχείριση διαφόρων πρωτοβουλιών.
  • 35 ώρες διδασκαλίας στην τάξη στη διαχείριση έργων

Η διαδικασία πιστοποίησης PMP

Μια διαδικασία είναι μια ακολουθία βημάτων που κάνετε για να πετύχετε έναν στόχο για να φτάσετε εκεί. Επομένως, για να γίνετε ειδικός στη διαχείριση έργων, θα πρέπει να περάσετε από τη διαδικασία πιστοποίησης PMP βήμα προς βήμα.

Ένας άλλος τρόπος για να σκεφτείτε μια διαδικασία είναι ως μια σειρά από σχετικές δραστηριότητες που πραγματοποιείτε για να μετατρέψετε τις εισροές στα αποτελέσματα που χρειάζεστε. Επομένως, για να πετύχετε τον στόχο σας να γίνετε PMP, αφήστε μας να εξετάσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε και τη διαδικασία πιστοποίησης PMP.

  Πώς να ελέγξετε το μοντέλο Mac

Τρία βήματα της διαδικασίας πιστοποίησης PMP

Όπως είδαμε, μια διαδικασία είναι το σύνολο των ενεργειών που κάνει κάποιος για να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κατά συνέπεια, ποιες αλληλεξαρτώμενες ευθύνες πρέπει να εκπληρώσετε για να γίνετε PMP;

Βήμα 1: Εκπληρώστε τις απαιτήσεις καταλληλότητας PMP.

Η πιο σημαντική επιρροή στην επιτυχία σας θα είναι αν επιλέξετε να κάνετε το PMP Boot camp, το διαδικτυακό μάθημα πιστοποίησης PMP ή το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διαχείρισης έργου 35 ωρών.

Αυτή η φάση προετοιμασίας για την εξέταση PMP, η οποία αποτελεί μέρος της απόκτησης πιστοποίησης PMP, σας παρέχει την απαραίτητη καταλληλότητα και σας εξοπλίζει με τα πυρομαχικά που χρειάζεστε για να πετύχετε τον στόχο σας.

Μέσω της συμμετοχής σε αυτό το πρόγραμμα, θα αποκτήσετε τις απαραίτητες πληροφορίες για να περάσετε το τεστ Project Management Body of Knowledge (PMBOK), το οποίο χρησιμεύει ως βάση για την πιστοποίηση. Ως αποτέλεσμα, το PMBOK και τυχόν Οδηγοί Σπουδών PMP που αποκτάτε θα πρέπει να περιλαμβάνονται στο καλά καθορισμένο σχέδιο μελέτης.

Προετοιμαστείτε μελετώντας, περνώντας από μια πρακτική εξέταση, εξετάζοντας τις απαντήσεις σας και μετά ξανακάνοντάς το. Το PMBOK αποτελείται από 47 διεργασίες, καθεμία από τις οποίες απαιτεί ένα συγκεκριμένο σύνολο εισόδων, εργαλείων και διαδικασιών για να παρέχει το απαραίτητο αποτέλεσμα. Αυτά είναι διασκορπισμένα στους 10 τομείς γνώσης της διαχείρισης έργων και για να απαντήσετε στις ερωτήσεις, θα χρειαστείτε μια κατανόηση των αλληλεξαρτήσεων μεταξύ των διαφόρων διαδικασιών.

Βήμα 2: Αίτηση για την εξέταση PMP

Ως μέρος της πιστοποίησης PMP, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία αίτησης συνδέοντας στο Ιστοσελίδα PMI και συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης. Σε αυτήν την ενότητα, θα σας ζητηθεί να υποβάλετε τα στοιχεία επικοινωνίας και τα εκπαιδευτικά σας διαπιστευτήρια καθώς και την εμπειρία σας.

Όταν εισάγετε την εμπειρία σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι συμμορφώνεται με τις πέντε κατηγορίες διαδικασιών: Έναρξη, Σχεδιασμός, Εκτέλεση, Παρακολούθηση και Έλεγχος και Κλείσιμο. Στην τελευταία περιοχή, θα χρειαστεί να εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ωρών του μαθήματος πιστοποίησης PMP που έχετε ολοκληρώσει.

Αξιολόγηση της Αίτησης

Θα ειδοποιηθείτε για την πληρωμή του τέλους αίτησης όταν υποβάλετε επιτυχώς την ηλεκτρονική αίτηση. Εάν η αίτησή σας επιλεγεί για έλεγχο από τους αξιωματικούς, θα σας σταλεί ένας σύνδεσμος προς το πακέτο ελέγχου που μπορείτε να κατεβάσετε.

Εάν η αίτησή σας επιλεγεί για έλεγχο, θα πρέπει να εκπληρώσετε τις απαραίτητες διατυπώσεις έως και ενενήντα ημέρες μετά τη λήψη του συνδέσμου ελέγχου. Το PMI θα χρειαστεί περίπου 5-7 ημέρες για την επεξεργασία των πληροφοριών.

Κλείστε το ραντεβού σας για να κάνετε το τεστ

Το επόμενο βήμα στη διαδικασία της πιστοποίησης PMP που πρέπει να κάνετε είναι να κανονίσετε τη δοκιμή σας όταν λάβετε επιβεβαίωση ότι το κόστος έχει πληρωθεί. Ωστόσο, ο βαθμός στον οποίο είστε προετοιμασμένοι για αυτό στις προηγούμενες ακαδημαϊκές σας προσπάθειες είναι πρωταρχικός παράγοντας. Η βαθμολογία που κερδίζετε στις πρακτικές εξετάσεις σας πρέπει συνήθως να χρησιμεύει ως βάση για το πότε προγραμματίζετε την πραγματική εξέταση.

Η διαδικασία πιστοποίησης PMP θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα σημεία ελέγχου στα οποία πρέπει να επικεντρωθείτε. Πριν προγραμματίσετε το τεστ, ένα σημαντικό πράγμα είναι να προσδιορίσετε εάν έχει περάσει ή όχι περισσότερο από ένας χρόνος από τότε που λάβατε το αναγνωριστικό καταλληλότητας.

Βήμα 3: Πάρτε την Εξέταση Πιστοποίησης PMP

Η λήψη του τεστ είναι το τελευταίο βήμα για να γίνεις πιστοποιημένος επαγγελματίας διαχείρισης έργων.

Έχετε τεσσεράμισι ώρες για να απαντήσετε σε 180 ερωτήσεις κατά τη διάρκεια του τεστ. Η κατανόησή σας, η εφαρμογή και η ερμηνεία του πλαισίου διαχείρισης έργου και των δεδομένων του έργου θα δοκιμαστούν με αυτές τις ερωτήσεις. Η συμμετοχή σας στη Διαδικασία Πιστοποίησης PMP εγγυάται ότι είστε προετοιμασμένοι για αυτό ως αποτέλεσμα.

Πλησιάζω

Θα ήταν καλύτερο να είχατε καταλάβει πώς να προγραμματίσετε τον χρόνο σας αποτελεσματικά και πώς να προσεγγίσετε τις ερωτήσεις για το τεστ μέχρι αυτό το σημείο. Η απόκτηση της πιστοποίησής σας PMP διασφαλίζει ότι δεν παραβλέπετε κανέναν ουσιαστικό τομέα προετοιμασίας, όπως η αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου σας, το να είστε στο σωστό πλαίσιο για τη δοκιμή και η εφαρμογή του PMBOK σε έργα του πραγματικού κόσμου. Δεν πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο από ένα λεπτό σε καμία ερώτηση και εάν έχετε αμφιβολίες σχετικά με την απάντηση, θα πρέπει να επισημάνετε την ερώτηση για έλεγχο.

  Γιατί το Minka Aire Remote δεν λειτουργεί;

Πόσο κοστίζει η απόκτηση της πιστοποίησης PMP;

Η τιμή του πιστοποιητικού Project Management Professional μπορεί να κυμαίνεται από οπουδήποτε $500 έως $900 με βάση την τοποθεσία σας. Είστε ανίσχυροι να αλλάξετε το κόστος του τεστ, αλλά αν συμμετάσχετε σε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης που προσφέρεται σε λογική τιμή, θα μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα.

Το κόστος της αίτησης για την εξέταση PMP

Το τεστ PMP είναι διαθέσιμο μόνο σε υποψηφίους που έχουν πρώτα πληρώσει το τέλος αίτησης και στη συνέχεια έχουν εγγραφεί στον ιστότοπο της PMI. Μπορείτε να κάνετε αίτηση για το τεστ αφού γίνετε μέλος του PMI ή μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για την εξέταση χωρίς να γίνετε μέλος.

Θα σας ζητηθεί να πληρώσετε συνδρομή μέλους και συνδρομή συμμετοχής $129 το χρόνο και 10 $ ετησίως, αντίστοιχα, πριν γίνετε μέλος του οργανισμού. Είναι επωφελές να εγγραφείτε στην PMI, καθώς τα μέλη λαμβάνουν μείωση κόστους όταν υποβάλλουν αίτηση για εξετάσεις πιστοποίησης. Το κόστος εξέτασης για τα μη μέλη είναι $555, ενώ η χρέωση για τα μέλη είναι $405.

Το κόστος της εκπαίδευσης PMP

Για τη λήψη του τεστ Project Management Professional απαιτείται ολοκλήρωση 35 ώρες επικοινωνίας μελέτης διαχείρισης έργου. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα τιμών για ποιοτική εκπαίδευση, αλλά έχει τη δυνατότητα να γίνει το πιο ακριβό στοιχείο του κόστους πιστοποίησής σας. Εξαρτάται από το είδος της προπόνησης που επιλέγετε και την εγκατάσταση εκπαίδευσης στην οποία πηγαίνετε.

Ασκήσεις Προσομοίωσης

Μπορεί να ανακαλύψετε πολλές δωρεάν πρακτικές εξετάσεις στο διαδίκτυο. Ωστόσο, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε μια επί πληρωμή εξέταση, καθώς η ποιότητα πολλών από τις δωρεάν δοκιμές είναι αμφίβολη.

Ένας προσομοιωτής με μεγάλο αριθμό ερωτήσεων πρακτικής είναι ένα από τα πιο κρίσιμα εργαλεία. Ένας αξιοπρεπής προσομοιωτής θα δοκιμάσει τις γνώσεις σας, αλλά θα τονώσει επίσης σημαντικά την αυτοπεποίθησή σας. Για να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας να περάσετε το τεστ, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επενδύσετε σε έναν προσομοιωτή υψηλής ποιότητας.

Πολλαπλές προσπάθειες

Μόλις γίνει αποδεκτή η αίτησή σας, θα έχετε το πολύ τρεις πιθανότητες να λάβετε πιστοποίηση. Στην ατυχή περίπτωση που δεν περάσετε το τεστ την πρώτη φορά, έχετε την ευκαιρία να το ξανακάνετε. Θα σας ζητηθεί να πληρώσετε ένα τέλος επανεξέτασης για κάθε προσπάθεια που κάνετε.

Το κόστος της συνέχισης της πιστοποίησης

Η πιστοποίηση Project Management Professional πρέπει να ενημερώνεται κάθε τρία χρόνια. Υπάρχει μια τυπική διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για την ανανέωση του πιστοποιητικού. Απαιτεί την καταβολή αμοιβών 60 $ για μέλη και 150 $ για μη μέλη, αντίστοιχα. Δεν χρειάζεται να παραμείνετε μέλος και τα τρία χρόνια για να ανανεώσετε το πιστοποιητικό σας. Μπορείτε είτε να γίνετε μέλος τον τρίτο χρόνο είτε απλώς να πληρώσετε την πλήρη χρέωση ανανέωσης.

Τώρα, ας διερευνήσουμε ορισμένους αξιόλογους εξωτερικούς πόρους για να προετοιμαστούμε για την εξέταση πιστοποίησης PMP, εκτός από τους οδηγούς σπουδών της PMI.

Πόροι για την προετοιμασία για την εξέταση πιστοποίησης PMP

Οδηγός PMBOK

Ο Οδηγός PMBOK είναι μια βασική αναφορά που χρησιμοποιείται κατά τη μελέτη για τη δοκιμή PMP. Παρόλο που δεν απαιτείται Οδηγός μελέτης, βοηθά στην κατανόηση της ορολογίας PMI. Εάν εγγραφείτε για να γίνετε μέλος του PMI, θα έχετε πρόσβαση σε μια ψηφιακή έκδοση του Οδηγού PMBOK.

Πρόσθετα Βιβλία

Στην αγορά, μπορεί να βρείτε σημαντικό αριθμό δημοσιεύσεων που είναι προσανατολισμένες στην προετοιμασία της δοκιμής. Μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε οποιοδήποτε από αυτά για να απλοποιήσετε την κατανόηση των ιδεών του Οδηγού PMBOK. Ακολουθεί μια λίστα με εξαιρετικά βιβλία που μπορείτε να συμβουλευτείτε:

  • Rita Mulcahy – PMP Exam Prep
  • Οδηγός προετοιμασίας για τις εξετάσεις PMP από τον Andy Crowe
  • Kim Heldman – Οδηγός Σπουδών PMP
  • Προετοιμασία εξέτασης PMP απλοποιημένη από τον Andrew Ramdayal Head First PMP 6 by Andrew Ramdayal Fee for Repeat Examination

Διαδικτυακά προγράμματα εκπαίδευσης

Παρακάτω παρατίθενται μερικά καλά διαδικτυακά προγράμματα κατάρτισης που θα καλύπτουν τις 35 ώρες υποχρεωτικής εκπαίδευσης που απαιτούνται για να είστε επιλέξιμοι για την εξέταση PMP.

Ειδικοί Εκπαίδευσης PMP

Ειδικοί Εκπαίδευσης PMP παρέχετε μια ποικιλία μαθημάτων κατάρτισης σε όλο τον κόσμο για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους και τους στόχους που έχετε θέσει για τον εαυτό σας. Τα μαθήματα κατάρτισης τους καταρτίζονται από επαγγελματίες του σχετικού τομέα και καλύπτουν κάθε πιθανή πτυχή τόσο της επαγγελματικής όσο και της προσωπικής εκπαίδευσης του μαθήματος PMP.

  Πώς να αγοράσετε μια τηλεόραση για παιχνίδια το 2020

Έχετε την επιλογή να επιλέξετε Εκπαίδευση στην Τάξη, Διαδικτυακή Εκπαίδευση καθοδηγούμενη από Εκπαιδευτή, Διαδικτυακή Εκπαίδευση με Αυτορυθμιστή ή Επιτόπια Εκπαίδευση προκειμένου να συμμετάσχετε στις πιστοποιήσεις εκπαίδευσης τους. Η ευελιξία είναι το καλύτερο πράγμα εδώ.

PMP Exam Prep Boot Camp [The Knowledge Academy]

Το Project Management Institute έχει εξουσιοδοτήσει Η Ακαδημία της Γνώσης ως Εξουσιοδοτημένος Εταίρος Εκπαίδευσης (ATP) για την παροχή Μονάδων Επαγγελματικής Ανάπτυξης (PDUs). Θα σας απονεμηθεί ένα πιστοποιητικό που θα πιστοποιεί το γεγονός ότι έχετε ολοκληρώσει επιτυχώς το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και ότι έχετε συγκεντρώσει τις απαραίτητες 35 ώρες επικοινωνίας για να λάβετε μέρος στην εξέταση.

Πιστεύουν τόσο στην ποιότητα της εκπαίδευσής τους σε PMP ότι θα επιστρέψουν ολόκληρη την πληρωμή σας εάν δεν μπορέσετε να περάσετε το τεστ μετά από τρεις ξεχωριστές δοκιμές. Τα μόνα πράγματα που χρειάζονται από εσάς είναι να κάνετε το τεστ εντός ενός μήνα από την ολοκλήρωση του μαθήματος, να παρακολουθείτε κάθε μέρα του μαθήματος και να κάνετε κάθε εργασία, συμπεριλαμβανομένων των εικονικών εξετάσεων PMP.

Σεμινάριο προετοιμασίας εξετάσεων PMP – Πλήρης Κάλυψη Εξετάσεων με 35 PDU [Udemy]

Ο Joseph Phillips, αρμόδιος για τη διαχείριση έργων και συγγραφέας, είναι ο εκπαιδευτής για αυτό Μάθημα Udemy που προσφέρει 35 μονάδες επαγγελματικής ανάπτυξης (PDUs). Είναι κάτοχος πιστοποιήσεων Project Management Professional (PMP), Associate Certified Project Manager (PMI-ACP), Project+, και Certified Technical Trainer.

Η ολοκλήρωση ολόκληρου του μαθήματος, συμπεριλαμβανομένων όλων των εργασιών, ασκήσεων και κουίζ, απαιτείται για να κερδίσετε τις 35 ώρες εκπαίδευσης στη διαχείριση έργων. Η πρόοδός σας στο μάθημα παρακολουθείται από το Σύστημα Διαχείρισης Μάθησης. Εάν ολοκληρώσετε όλα τα βίντεο, τις εργασίες και τις διαδραστικές συνεδρίες, δικαιούστε να διεκδικήσετε αυτές τις ώρες για την αίτησή σας για να λάβετε μέρος στην εξέταση PMP ή για να διατηρήσετε την πιστοποίησή σας PMP.

Έχετε τη δυνατότητα να συγκρίνετε και να αντιπαραβάλλετε διαφορετικές διαδικασίες, τομείς γνώσης, θεωρίες και βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση έργων. Καταβάλλοντας προσπάθεια να ολοκληρώσετε τις πρακτικές εργασίες και ασκήσεις, θα είναι ευκολότερο να δημιουργήσετε μια σταθερή βάση στη διαχείριση έργων Agile και να προετοιμαστείτε για την εξέταση PMP.

Εκπαιδευτικό Μάθημα Πιστοποίησης PMP [Simplilearn]

ο Εκπαιδευτικό Μάθημα Πιστοποίησης PMP που προσφέρεται από το Simplilearn καλύπτει όλες τις βέλτιστες πρακτικές που επισημαίνονται στον οδηγό PMBOK. Επιπλέον, αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι ευθυγραμμισμένο με το αναλυτικό πρόγραμμα που καλύπτεται στην πραγματική εξέταση πιστοποίησης PMP.

Επειδή χρησιμοποιούν μια προσέγγιση που ονομάζεται εφαρμοσμένη μάθηση, θα έχετε πιο εύκολο χρόνο να κατανοήσετε τις έννοιες. Το μάθημα PMP θα σας προσφέρει πρόσβαση σε ψηφιακό υλικό που παρέχεται από την PMI, καθώς και μελέτες περιπτώσεων, βιομηχανικά έργα, διαδραστικά κουίζ και εξετάσεις προσομοίωσης, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για την εξέταση Πιστοποίησης PMP και να την περάσετε στην πρώτη προσπάθεια.

Οφέλη από την παρακολούθηση αυτού του μαθήματος:

  • Αποκτήστε πρόσβαση στο περιεχόμενο των διαδικτυακών μαθημάτων τους.
  • Εκτελείτε τακτικά ασκήσεις ρόλων.
  • Βίντεο γεμάτα με χρήσιμες συμβουλές και στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να λύσετε τις πιο δύσκολες ερωτήσεις σχετικά με την εξέταση πιστοποίησης PMP.
  • Ηλεκτρονικό εγχειρίδιο συμμετεχόντων που περιλαμβάνει αναφορές στο υλικό που καλύπτεται στο διαδικτυακό μάθημα.

Μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης PMP 35 Ώρες επικοινωνίας PDU/PDU [Udemy]

Αυτό Μαθήματα προετοιμασίας για την εξέταση πιστοποίησης PMP στο Udemy έχει αναθεωρηθεί πλήρως για την έκδοση του 2021 της εξέτασης Project Management Professional. Περιέχει πλέον περισσότερες από 35 ώρες πληροφοριών και 440+ βίντεο. Περιλαμβάνει όχι μόνο τον Οδηγό PMBOK 7η Έκδοση αλλά και τον Οδηγό PMBOK 6η Έκδοση καθώς και τον Οδηγό Άσκησης Agile.

Αυτό το μάθημα θα καλύψει όλο το απαραίτητο υλικό για να είστε επιτυχείς στην πρώτη σας προσπάθεια στο τεστ PMP. Αυτό το μάθημα θα καλύψει τη συμβατική διαχείριση έργων καθώς και την ευέλικτη και υβριδική διαχείριση έργων.

Το μάθημα επικεντρώνεται στην κάλυψη τόσο θεωρητικών όσο και πρακτικών εννοιών για καλύτερη κατανόηση. Δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα, επειδή ο εκπαιδευτής θα χρησιμοποιήσει παραδείγματα πραγματικού κόσμου για να σας διευκολύνει κάθε έννοια.

Εκπαιδευτικό Μάθημα Πιστοποίησης PMP [Edureka]

Ο σκοπός του Επαγγελματίας Διοίκησης Έργων της Edureka (PMP) Το διαδικτυακό μάθημα είναι να εξοπλίσει τους παρόντες και τους μελλοντικούς διαχειριστές έργων με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για τη διαχείριση έργων με τρόπο που να είναι πιο αποτελεσματικός και επιτυχημένος σε ολόκληρο τον Κύκλο Ζωής της Διαχείρισης Έργου.

Θα μάθετε για τα πάντα από την αρχή όταν πρόκειται για τη διαχείριση έργου. Μερικές από τις βασικές έννοιες που θα μπορείτε να εξερευνήσετε είναι η δημιουργία μιας ομάδας, η έναρξη του έργου, η διανομή της εργασίας, η διατήρηση της ομάδας ενωμένη και πολλά άλλα.

Έτσι, θα λειτουργήσει ως ένα πλήρες πρακτικό μάθημα για εσάς. Εδώ, θα κατανοήσετε ολόκληρη τη διαδικασία εφαρμόζοντας τις διδασκαλίες.

συμπέρασμα

Το διαπιστευτήριο PMP εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα περιζήτητο. Το διαπιστευτήριο Project Management Professional (PMP) της PMI είναι η κορυφή του επιτεύγματος για τους διαχειριστές έργων. Δεν χρειάζεται να κάνετε δεύτερες σκέψεις σχετικά με το εάν η πιστοποίησή σας PMP αξίζει τον κόπο και εάν θα ωφελήσει την επαγγελματική σας εξέλιξη.

Η πιστοποίηση PMP θα αποδώσει με την πρακτική μορφή αύξησης ως αποζημίωση για όσους θέλουν να αφιερώσουν χρόνο και προσπάθεια. Εν ολίγοις, η απόκτηση του πιστοποιητικού PMP θα σας προσφέρει καλή απόδοση επένδυσης.