Πώς να αποκτήσετε πιστοποίηση PHR

Δείξτε τις ικανότητές σας ως πιστοποιημένος επαγγελματίας HR με πιστοποίηση PHR.

Το Professional in Human Resources ή το PHR είναι μια έγκριση στο επάγγελμα του HR. Σας κάνει έναν άξιο ανταγωνιστή κατά τη διάρκεια του κυνηγιού εργασίας, καθώς οι οργανισμοί θα σας βρουν έναν πιο ελκυστικό υποψήφιο. Εκτός από το να σας προσφέρει μια καλύτερη ευκαιρία απασχόλησης, αυτή η πιστοποίηση θα επηρεάσει θετικά τον μισθό και την προαγωγή σας.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τα πάντα για τη διαπίστευση PHR, μαζί με μερικούς χρήσιμους πόρους για την προετοιμασία των εξετάσεων.

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι η πιστοποίηση PHR;

Εάν είστε επαγγελματίας που εργάζεστε στο ανθρώπινο δυναμικό, ο επαγγελματίας στο ανθρώπινο δυναμικό (PHR) είναι μια κατάλληλη πιστοποίηση για εσάς. Ινστιτούτο Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού (HRCI) είναι ο οργανισμός που προσφέρει αυτή την πιστοποίηση σε επαγγελματίες με εμπειρία στις πρακτικές HR, στην οργανωτική δομή του ανθρώπινου δυναμικού και στην υλοποίηση προγραμμάτων.

Η εξέταση ελέγχει τις γνώσεις σας για θεμελιώδεις έννοιες και θέματα ανθρώπινων πόρων, συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών και των παροχών. Ενώ η διαπίστευση PHR είναι για τους ανθρώπους που εργάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει επίσης ορισμένες παραλλαγές:

  • PHRca: Ειδικά για επαγγελματίες που εργάζονται στην Καλιφόρνια.
  • PHRi: Διεθνής πιστοποίηση PHR για επιχειρήσεις που εδρεύουν σε διεθνές επίπεδο.
  • GPHR: Παγκόσμια διαπίστευση PHR για παγκόσμιους επαγγελματίες.

Τι πιστοποιεί η πιστοποίηση PHR;

Το τεστ PHR πιστοποιεί τα ανώτερα προσόντα ενός επαγγελματία ανθρώπινου δυναμικού. Κάθε φορά που ένας οργανισμός προσλαμβάνει κάποιον με διαπίστευση PHR, μπορεί να είναι σίγουρος για τα υψηλά πρότυπα αυτού του ατόμου.

Εκτός από την κατάλληλη εργασιακή εμπειρία, πιστοποιεί τη σημαντική γνώση ενός ατόμου σχετικά με τις τυπικές πρακτικές HR. Επιπλέον, αυτοί οι κάτοχοι πιστοποιητικών ενημερώνονται επίσης για τις πρόσφατες αλλαγές στο πεδίο HR.

Η Πιστοποίηση PHR πιστοποιεί επίσης τις ικανότητες ενός επαγγελματία ανθρώπινου δυναμικού στους ακόλουθους τομείς γνώσεων:

Εργατικό Δυναμικό και Απασχόληση

Ένας επαγγελματίας με πιστοποίηση PHR κατανοεί την απασχόληση και τη διαχείριση του εργατικού δυναμικού, συμπεριλαμβανομένης της διαπραγμάτευσης μισθών, της πρόσληψης, της ένταξης, του προσανατολισμού, της διατήρησης εργαζομένων και της αποχώρησης.

Εργαζομένων και Εργασιακών Σχέσεων

Οι κάτοχοι διαπίστευσης PHR μπορούν να δημιουργήσουν και να εφαρμόσουν συνθήκες εργασίας και στρατηγικές σχέσεων με τους εργαζομένους. Μπορούν επίσης να αξιολογήσουν το οργανωτικό περιβάλλον, να διευθετήσουν παράπονα εργαζομένων και να διαχειριστούν τις διαδικασίες τερματισμού.

Αποζημίωση και προνόμια

Τα άτομα με πιστοποίηση PHR μπορούν επίσης να αναπτύξουν, να επιβάλουν και να αξιολογήσουν τα προγράμματα παροχών των οργανισμών τους. Μπορούν επίσης να δημιουργήσουν στρατηγικές αποζημίωσης και παροχών για μια εταιρεία, τηρώντας τους νόμους και τους κανονισμούς.

Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού

Οι κάτοχοι πιστοποιητικών μπορούν να σχεδιάσουν και να αξιολογήσουν προγράμματα εκπαίδευσης εργαζομένων και διαχείρισης απόδοσης. Γνωρίζουν παγκόσμια θέματα και ομοσπονδιακούς νόμους που σχετίζονται με την ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού.

  Τα 10 χειρότερα λειτουργικά συστήματα

Διοίκηση Επιχειρήσεων και Στρατηγική

Η διαπίστευση PHR διασφαλίζει επίσης ότι οι επαγγελματίες έχουν επαρκή επιχειρηματική στρατηγική και γνώσεις διαχείρισης για να υποστηρίξουν το όραμα του οργανισμού τους.

Διαχείριση κινδύνου

Η πιστοποίηση υποδηλώνει την κατανόηση των κινδύνων για την ασφάλεια στο χώρο εργασίας, τη διαχείριση κινδύνων, τα σχέδια αποκατάστασης από καταστροφές και τις πολιτικές έρευνας από τον πιστοποιημένο επαγγελματία για την προώθηση ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος.

Ποια είναι η περίοδος ισχύος της πιστοποίησης;

Μόλις λάβετε μια διαπίστευση PHR, θα ισχύει για τρία χρόνια. Μετά από αυτό, πρέπει να ξαναδώσετε την εξέταση. Ωστόσο, μπορείτε να διατηρήσετε την πιστοποίηση εάν κερδίσετε 60 μονάδες επαναπιστοποίησης κατά τη διάρκεια των τριών ετών.

Για να κερδίσετε τις πιστώσεις εκ νέου πιστοποίησης, ένας πιστοποιημένος επαγγελματίας ανθρώπινου δυναμικού μπορεί να συμμετάσχει σε διάφορες επαγγελματικές δραστηριότητες, όπως διαδικτυακά μαθήματα ή σεμινάρια. Η εφαρμογή ενός νέου προγράμματος ανθρώπινου δυναμικού στην εργασία είναι ένας άλλος τρόπος απόκτησης πιστώσεων.

Η επιλεξιμότητα για πιστοποίηση PHR

Για να μπορέσει κάποιος να συμμετάσχει στις εξετάσεις διαπίστευσης PHR, πρέπει να πληροί οποιοδήποτε από τα ακόλουθα κριτήρια εκπαίδευσης και εμπειρίας.

  • Εάν έχετε απολυτήριο γυμνασίου, θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον τέσσερα χρόνια εμπειρίας σε επαγγελματική θέση HR.
  • Ως κάτοχος πτυχίου Bachelor, πρέπει να έχετε τουλάχιστον δύο χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε επαγγελματική θέση Ανθρώπινου Δυναμικού.
  • Εάν είστε κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου, αρκεί να έχετε εμπειρία σε επαγγελματική θέση Ανθρώπινου Δυναμικού για ένα έτος.

Μια επισκόπηση της εξέτασης PHR

Τέλος Πιστοποίησης PHR

Πρέπει να πληρώσετε ένα τέλος εξέτασης 395 $ και ένα τέλος αίτησης 100 $ για να προγραμματίσετε μια δοκιμή πιστοποίησης. Εάν θέλετε να επαναπρογραμματίσετε ή να ακυρώσετε τη δοκιμή σε οποιοδήποτε κέντρο δοκιμών PearsonVUE ή στο διαδίκτυο, πρέπει να πληρώσετε 150 $.

Εξεταστικά Κέντρα

Το HRCI διεξάγει την εξέταση πιστοποίησης PHR μέσω του συνεργάτη του για τις εξετάσεις Pearson VUE. Το Pearson Vue διαθέτει πολλά κέντρα δοκιμών στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες υποστηριζόμενες χώρες.

Μπορείτε να βρείτε το εξεταστικό κέντρο κοντά σας επισκεπτόμενοι το Βρείτε ένα εξεταστικό κέντρο πύλη και αναζήτηση με βάση τη διεύθυνσή σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε το τεστ μέσω του OnVUE online proctoring σε μερικές χώρες.

Διάρκεια Εξετάσεων

Θα έχετε δύο ώρες για να δοκιμάσετε όλες τις ερωτήσεις στις εξετάσεις διαπίστευσης PHR. Ωστόσο, θα υπάρχουν επιπλέον 30 λεπτά για τη διαχείριση του κέντρου δοκιμών.

Ερωτήσεις τεστ

Η διαδικασία πιστοποίησης βασίζεται σε υπολογιστή εάν εμφανιστείτε σε δοκιμαστικό κέντρο ή μέσω του Εργαλείο OnVUE. Το τεστ αποτελείται από 25 προκαταρκτικές ερωτήσεις και 90 βαθμολογημένες ερωτήσεις.

Κριτήρια επιτυχίας

Η HRCI δεν αποκαλύπτει σωστές και λάθος ερωτήσεις. Δείχνει μόνο το σημάδι επιτυχίας, 500, αν καταφέρετε να το εξασφαλίσετε.

Αριθμός προσπαθειών

Οι αποτυχημένοι υποψήφιοι μπορούν να επαναλάβουν το τεστ μετά από περίοδο ψύξης 90 ημερών. Μπορείτε να επαναλάβετε μόνο τρεις φορές μέσα σε μια περίοδο 365 ημερών. Επίσης, για την επανεξέταση υπάρχει παράβολο που πρέπει να πληρώσετε.

Προοπτικές Σταδιοδρομίας Πιστοποιημένων Επαγγελματιών PHR

Το να έχετε πιστοποίηση PHR σημαίνει ότι έχετε περισσότερες πιθανότητες να μπείτε στη λίστα και να προσλάβετε. Με αυτήν την πιστοποίηση στο βιογραφικό σας, η προσοχή από τους υπεύθυνους προσλήψεων γίνεται νωρίτερα.

Σύμφωνα με τη μελέτη της Salary-com, οι επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού με διαπίστευση PHR λαμβάνουν αύξηση μισθού 3% σε σύγκριση με αυτούς που δεν διαθέτουν πιστοποίηση.

Από τον Ιούνιο του 2022, το μέσος μισθός Το εύρος ενός κατόχου πιστοποίησης PHR στις ΗΠΑ είναι μεταξύ 56.550 $ και 118.962 $.

  Πώς να πραγματοποιήσετε αναζήτηση σε μηνύματα κειμένου σε iPhone ή iPad

Τώρα που περάσατε από τα βασικά στοιχεία της διαπίστευσης PHR, ανακαλύψτε παρακάτω μερικούς εκπαιδευτικούς πόρους υψηλής ποιότητας για να περάσετε την εξέταση:

Προετοιμασία για να περάσετε την εξέταση PHR: Udemy

Εάν θέλετε να επενδύσετε στην καριέρα σας στο ανθρώπινο δυναμικό κερδίζοντας τη διαπίστευση Professional in Human Resources, δείτε αυτό Μάθημα Udemy. Ο διαδικτυακός πόρος μελέτης θα σας παρέχει πλήρη προετοιμασία για την ηλεκτρονική εξέταση PHR. Επιπλέον, παρουσιάζει μια αναλυτική επισκόπηση και των πέντε επαγγελματικών ικανοτήτων Ανθρώπινου Δυναμικού για τις οποίες θα αξιολογηθείτε.

Αυτά είναι η διαχείριση επιχειρήσεων, η μάθηση και η ανάπτυξη, ο σχεδιασμός και η απόκτηση ταλέντων, οι συνολικές ανταμοιβές του προσωπικού, η διαχείριση των σχέσεων με τους εργαζομένους και η διαχείριση ειδικευμένων/ανειδίκευτων εργατών. Επίσης, το μάθημα θα σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα στην προετοιμασία για τις εξετάσεις για εύκολη απομνημόνευση και οικοδόμηση εμπιστοσύνης.

Το μάθημα αποτελείται από 9 ενότητες και 25 διαλέξεις διάρκειας 8 και 20 λεπτών. Στο τέλος κάθε ακαδημαϊκής ενότητας, υπάρχουν κουίζ για αυτοαξιολόγηση. Στο τέλος, λαμβάνετε επίσης μια τελική εξέταση moc που σας βοηθά να προετοιμαστείτε για το πραγματικό τεστ Pearson Vue.

Πρόγραμμα πιστοποίησης HRCI – PHR/SPHR: Udemy

Είστε νέος πτυχιούχος που επιθυμείτε να γίνετε ένας εξαιρετικά ικανός διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού; Είστε πρόθυμοι να εξασφαλίσετε υψηλότερες θέσεις σε παγκόσμιες εταιρείες με προσοδοφόρα πακέτα αποζημίωσης; Τότε, πρέπει να το ελέγξετε αυτό Udemy μάθημα για καθοδήγηση σχετικά με το αρχικό έως ανώτερο επίπεδο PHR.

Ο συγγραφέας έχει δημιουργήσει το μάθημα με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζει με όλες τις απαιτήσεις του HRCI. Δεν χρειάζεται να κάνετε άλματα μέσα από κρίκους για διαφορετικούς πόρους, επειδή αυτό το μάθημα είναι έγκυρο για δοκιμές πιστοποίησης aPHR, PHR και SPHR.

Επιπλέον, ο συγγραφέας έχει επίσης ευθυγραμμίσει τις ενότητες της μελέτης με τον A Guide to the Human Resource Body of Knowledge. Είναι η πρωταρχική αναφορά που ακολουθούν όλοι οι υποψήφιοι κατά την προετοιμασία για τις εξετάσεις από το HRCI.

Αυτό το μάθημα διάρκειας 31 ωρών 33 λεπτών καλύπτει 21 ενότητες μελετών διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και 522 διαλέξεις. Όλο το υλικό του μαθήματος είναι αυτορυθμισμένο, έτσι ώστε και οι επαγγελματίες επαγγελματίες να μπορούν να εγγραφούν σε αυτό το μάθημα.

Certification Prep PHR: LinkedIn Learning

Αυτό Συνδεδεμένη μάθηση Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους υποψηφίους να προσεγγίσουν την ημέρα των εξετάσεών τους με βεβαιότητα ότι θα επιτύχουν, υπό την προϋπόθεση ότι πέρασαν επιμελώς το υλικό.

Η διάσημη καθηγήτρια Joanne Simon-Walters παρέχει μια επισκόπηση του περιεχομένου της εξέτασης πιστοποίησης PHR. Αναφέρεται επίσης σε βασικά θέματα ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού σε καθέναν από τους πέντε τομείς: σχεδιασμός ταλέντων, διαχείριση επιχειρήσεων, απόκτηση ταλέντων, μάθηση και ανάπτυξη, σχέσεις εργασίας και εργαζομένων και συνολικές ανταμοιβές.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο του μαθήματος σε tablet, φορητούς υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα κατά την εγγραφή σας. Το μάθημα συνοδεύεται από δύο αρχεία έργου, πέντε κουίζ στο τέλος του κεφαλαίου, μονάδες συνεχούς εκπαίδευσης και ένα ψηφιακό πιστοποιητικό.

Στο τέλος, μαθαίνετε επίσης αποκλειστικές συμβουλές και κόλπα από έναν έμπειρο επαγγελματία MBA, SPHR και SHRM-SCP.

BenchPrep HR είναι μια ακόμη ολοκληρωμένη διαδικτυακή πηγή για όσους πρέπει να προετοιμαστούν για τις δοκιμές aPHR, PHR και SPHR με έξυπνο τρόπο. Εάν εγγραφείτε στο μάθημα και ολοκληρώσετε επιμελώς όλες τις ενότητες, αποκτάτε τη γνώση, την αυτοπεποίθηση και τις δεξιότητες για να περάσετε και τις τρεις εξετάσεις πιστοποίησης από το HRCI.

  Πώς να προσαρμόσετε την επιφάνεια εργασίας XFCE

Το πιο ωραίο μέρος αυτού του πόρου είναι ένας έξυπνος πίνακας ελέγχου προετοιμασίας για τις εξετάσεις που παρακολουθεί τη μελέτη σας και ενημερώνει αυτόματα τις μετρήσεις. Ο πίνακας ελέγχου σάς δείχνει μια αντίστροφη μέτρηση για την ημέρα δοκιμής, το επίπεδο προόδου του σχεδίου μελέτης και τον ημερήσιο στόχο γνώσεων.

Επιπλέον, το διαδικτυακό εργαλείο εμφανίζει επίσης την εκατοστιαία κατάταξή σας με βάση τα εικονικά τεστ, τις μέσες βαθμολογίες πρακτικής και τη μέση βαθμολογία των τεστ. Επιπλέον, υπάρχει διαισθητικό υλικό μελέτης όπως flashcards, gamified περιεχόμενο, συζητήσεις κ.λπ.

Επιλογές μαθημάτων προετοιμασίας πιστοποίησης HR: HRCP

HRCP είναι μια αποκλειστική πλατφόρμα για την προετοιμασία πιστοποίησης διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού εδώ και πολλά χρόνια. Προσφέρει εξειδικευμένα μαθήματα για διαφορετικές πιστοποιήσεις HR όπως aPHR, SPHR, PHR, PHRca, PHRi και πολλά άλλα.

Μερικά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά αυτού του πόρου προετοιμασίας για την επερχόμενη πιστοποίηση PHR είναι:

  • Υλικό μελέτης Σώμα Γνώσης HR
  • Το μάθημα ταιριάζει με το εγχειρίδιο δοκιμής του HRCI
  • Περιεχόμενο διαθέσιμο σε κάρτες flash, εικονικές δοκιμές, τυπωμένα αντίγραφα και ψηφιακά αντίγραφα

Επιπλέον, όταν όλοι σας προσφέρουν διαδικτυακά μαθήματα, εάν είστε κάποιος που προτιμά τον παλιό τρόπο μάθησης παρακολουθώντας συνεδρίες στην τάξη, το HRCP θα πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή. Εκτός από ένα διαδικτυακό μάθημα με αυτορυθμισμό, σας προσφέρει επίσης ένα μάθημα υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτών που παραδίδεται διαδικτυακά και καθοδήγηση πρόσωπο με πρόσωπο από εκπαιδευτές σε μια τάξη κοντά σας.

Βιβλία προετοιμασίας για τις εξετάσεις PHR

#1 Οδηγός Σπουδών PHR 2022-2023: Amazon

Η Newstone Test Prep συνέταξε αυτόν τον Οδηγό Σπουδών PHR για πολυάσχολους επαγγελματίες και νέους πτυχιούχους. Παίρνετε όλα τα έγγραφα προετοιμασίας, τα εικονικά τεστ και τις απαντήσεις σε ένα χαρτόδετο αντίγραφο. Επίσης, οι απαντήσεις δεν είναι μονολεκτικά κείμενα ή δύο λέξεις. Λαμβάνετε μια πλήρη εξήγηση για το πώς να καταλήξετε στο ψήφισμα.

Ο οδηγός αποτελείται από 525 ερωτήσεις και τρεις πλήρεις εικονικές εξετάσεις. Η τράπεζα ερωτήσεων καλύπτει τόσο πρακτικά όσο και θεωρητικά θέματα. Έτσι, αναπτύσσετε πλήρη γνώση των ικανοτήτων πιστοποίησης PHR. Επιπλέον, τα εικονικά τεστ είναι ωφέλιμα αφού λαμβάνετε την ακριβή μορφή και τον αριθμό των ερωτήσεων που ακολουθεί το HRCI.

#2 Οδηγός Σπουδών PHR 2022-2023: Amazon

Ένας ακόμη πόρος με χαρτόδετο χαρτόδετο για ερωτήσεις προετοιμασίας και πρακτικής εξέτασης PHR στο Amazon είναι ο Οδηγός Σπουδών PHR 2022-2023. Ο Joshua Rueda, ένας διάσημος συγγραφέας υλικών προετοιμασίας επαγγελματικών μαθημάτων, έχει συνθέσει αυτό το περιεχόμενο φυσικής εκμάθησης.

Το βιβλίο καλύπτει όλες τις ικανότητες PHR όπως Μάθηση και Ανάπτυξη, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Εργασιακές και Εργασιακές Σχέσεις, Σχεδιασμός και Απόκτηση Ταλέντου και Συνολικές Ανταμοιβές. Όλα τα βασικά στοιχεία έχουν το τμήμα τους για αποτελεσματική οργάνωση περιεχομένου.

Εκτός από τις βασικές αρχές, ο πόρος παρέχει επίσης στρατηγικές λήψης τεστ, έναν πλήρη οδηγό για το ίδιο το τεστ, ερωτήσεις πρακτικής, επεξηγηματικές απαντήσεις και τεστ για το τζαμί.

#3 Οδηγός Σπουδών PHR 2022-2023: Amazon

Θέλετε έναν πλήρη πόρο για να μελετήσετε και να περάσετε την επερχόμενη εξέταση πιστοποίησης PHR; Πρέπει να επισκεφτείτε τη σελίδα της Amazon Marketplace για το Βιβλίο μυστικών προετοιμασίας για τη δοκιμή PHR Study Guide.

Ο οδηγός μελέτης είναι αντίγραφο χαρτόδετο και περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  • Όλες οι θεμελιώδεις σπουδές και οι ικανότητες ανθρώπινου δυναμικού για την εξέταση PHR
  • Πολλά εικονικά και εξάσκηση τεστ ερωτήσεις με περιγραφικές απαντήσεις
  • Στρατηγικές, συμβουλές και κόλπα για να αποδώσετε τον καλύτερό σας εαυτό στο κέντρο δοκιμών

Δεδομένου ότι το τεστ HRCI είναι προκλητικό και δύσκολο να σπάσει, πρέπει να εξασκηθείτε στις σωστές ερωτήσεις και συμβουλές για τις εξετάσεις. Το προπαρασκευαστικό υλικό που έχουν συγγράψει οι Mometx και Matthew Bowling το καθιστά δυνατό.

συμπέρασμα

Η πιστοποίηση PHR μπορεί να είναι το σημείο καμπής στη ζωή ενός επαγγελματία HR. Αυτή η προηγμένη πιστοποίηση υποδεικνύει τις ικανότητές σας σε τεχνικές και λειτουργικές πτυχές του Ανθρώπινου Δυναμικού.

Τώρα που γνωρίζετε τους κορυφαίους πόρους για αυτήν την εξέταση επαλήθευσης, μπορείτε να κάνετε την έξυπνη κίνηση για να αναβαθμίσετε την καριέρα σας παίρνοντας πιστοποίηση PHR. Εξάλλου, αυτή η πιστοποίηση είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση σε χρόνο και χρήμα για να βελτιώσετε τη θέση σας μεταξύ των συναδέλφων σας.

Επιπλέον, μπορεί να σας ενδιαφέρουν άλλες πιστοποιήσεις HR, όπως το SHRM.