Πώς να αποκτήσετε νέα έργα τέχνης για την ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας σας καθημερινά


Πόσο συχνά αλλάζετε την ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας σας; Ρυθμίζετε μια νέα ταπετσαρία τακτικά ή απλώς την αλλάζετε όταν βρείτε μια πραγματικά όμορφη εικόνα HD; Η εύρεση νέων ταπετσαριών δεν είναι εύκολη, ειδικά αν χρειάζεστε εικόνες HD. Οι χρήστες των Windows 10 έχουν το Windows Spotlight για να στραφούν και το macOS έχει μερικές πραγματικά υπέροχες ταπετσαρίες HD από προεπιλογή. Τόσο το Windows Spotlight όσο και οι προεπιλεγμένες ταπετσαρίες macOS είναι κυρίως φωτογραφίες. Εάν τα γούστα σας κλίνουν περισσότερο προς την καλλιτεχνική πλευρά, το Artpip είναι μια εφαρμογή που πρέπει να δοκιμάσετε. Βρίσκει έργα τέχνης και τα ορίζει ως ταπετσαρία σας. Μπορείτε να επιλέξετε πόσο συχνά η εφαρμογή θα λαμβάνει νέα έργα τέχνης για την ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας σας. Μπορείτε επίσης να εξαιρέσετε ορισμένα μέσα, π.χ. σκίτσα, από το να οριστούν ως ταπετσαρία.

  Πώς να προσαρμόσετε το κέλυφος Gnome με επεκτάσεις

Εκτελέστε το Artpip και θα αποκτήσει αμέσως νέα έργα τέχνης για την ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας σας. Δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε την ταπετσαρία με μη αυτόματο τρόπο. Η Artpip φροντίζει για αυτό. Εάν δεν σας αρέσει η εικόνα, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί ανανέωσης και αποκτήστε μια νέα.

Για να εξαιρέσετε ορισμένους τύπους μέσου, κάντε κλικ στο κουμπί προσαρμογής επάνω δεξιά. Μπορείτε να επιλέξετε πόσο συχνά η εφαρμογή θα λαμβάνει νέα έργα τέχνης για την ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας σας, από ποιον αιώνα θα πρέπει να είναι το έργο τέχνης και ποια μέσα να εξαιρέσετε. Μπορείτε να εξαιρέσετε ελαιογραφίες, ακουαρέλες, σκίτσα και εκτυπώσεις.

  Πώς να σταματήσετε την αυτόματη εναλλαγή των AirPods μεταξύ iPhone και iPad

Το Artpip σάς εμφανίζει μια ειδοποίηση επιφάνειας εργασίας κάθε φορά που αλλάζει την ταπετσαρία. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την ειδοποίηση από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Η εφαρμογή μπορεί να ελαχιστοποιηθεί στο δίσκο συστήματος. Μπορείτε να αλλάξετε το έργο τέχνης από το εικονίδιο της γραμμής συστήματος κάνοντας δεξί κλικ σε αυτό και επιλέγοντας «Επόμενο έργο τέχνης».

Εάν σας αρέσει πολύ το έργο τέχνης που παρουσιάζει το Artpip, μπορείτε να παραγγείλετε μια εκτύπωση μέσω της εφαρμογής. Οι εικόνες δεν είναι HD και αν έχετε μια οθόνη με ασυνήθιστα υψηλή ανάλυση ή ίσως μια που υποστηρίζει ανάλυση 4K, μπορεί να μην σας αρέσει το Artpip. Δοκιμάσαμε την εφαρμογή σε φορητό υπολογιστή με Windows που είχε μέση ανάλυση. Οι χρήστες Macbook έχουν συνήθως καλύτερη οθόνη ανάλυσης, επομένως οι εικόνες μπορεί να φαίνονται καλές ή όχι. δεν μπορούμε να πούμε. Το Artpip είναι δωρεάν για χρήση, ώστε να μπορείτε πάντα να το κάνετε μια δοκιμή και να βλέπετε πώς φαίνονται οι εικόνες.

  Πώς να σαρώσετε μια επαγγελματική κάρτα και να την αποθηκεύσετε στις επαφές σας

Κατεβάστε το Artpip