Πώς να αποκτήσετε μια πιστοποίηση ServSafe Manager το 2022

Η FDA των ΗΠΑ εργάζεται σκληρά για να διατηρήσει την προσφορά τροφίμων στις ΗΠΑ ασφαλέστερη παγκοσμίως. Οι διαχειριστές του ServSafe βοηθούν τον FDA να επιβάλει τέτοιους αυστηρούς κανονισμούς για την ασφάλεια των τροφίμων. Μπορείτε επίσης να λάβετε μέρος σε αυτήν την αποστολή λαμβάνοντας μια πιστοποίηση ServSafe.

Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει σε όλη τη διαδικασία εκπαίδευσης, προετοιμασίας και εμφάνισης για τη διαπίστευση ServSafe. Επιπλέον, θα ανακαλύψετε επίσης μερικές ερωτήσεις πρακτικής υψηλής ποιότητας και υλικά προετοιμασίας που θα σας βοηθήσουν να περάσετε το τεστ.

Τι είναι η πιστοποίηση ServSafe Manager;

Η διαπίστευση ServSafe είναι το πιο καθιερωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την ασφάλεια των τροφίμων στις ΗΠΑ. Οι περισσότερες πολιτείες των ΗΠΑ, ομοσπονδιακά και τοπικά τμήματα ασφάλειας τροφίμων αναγνωρίζουν αυτήν την πιστοποίηση.

Η πιστοποίηση ServSafe έχει υιοθετηθεί από περισσότερους από 2,6 εκατομμύρια επαγγελματίες που εργάζονται ως υπεύθυνοι ασφάλειας τροφίμων ή εστιατορίων. Ο εθνικός φορέας Conference for Food Protection (CFP) αναγνωρίζει επίσης τη διαπίστευση διαχειριστή ServSafe.

Η Εθνική Ένωση Εστιατορίων διαχειρίζεται αυτό το μάθημα και την εξέταση επαγγελματικής πιστοποίησης. Σε συνεργασία με εμπειρογνώμονες του κλάδου των υπηρεσιών τροφίμων, η NRA έχει επενδύσει την τεχνογνωσία τους στον τομέα για την προετοιμασία του προγράμματος σπουδών, του υλικού μελέτης και της μορφής εξετάσεων.

Πώς να αποκτήσετε μια πιστοποίηση ServSafe Manager

Η Εθνική Ένωση Εστιατορίων έχει μια αυστηρή πολιτική πιστοποίησης, έτσι ώστε οι πιστοποιημένοι επαγγελματίες να μπορούν να τηρούν τις απαιτήσεις ασφάλειας τροφίμων που ορίζει η FDA κατά καιρούς.

Η πιστοποίηση είναι μια προκλητική εξέταση με πολύ ανταγωνισμό αφού υπάρχουν δυνατότητες για προαγωγή και αυξήσεις μισθών. Βρείτε παρακάτω έναν οδηγό βήμα προς βήμα για την απόκτηση αυτού του αναγνωρισμένου πιστοποιητικού στη βιομηχανία υπηρεσιών τροφίμων:

Έλεγχος Απαιτήσεων

Υπάρχουν πολλές πιστοποιήσεις ServSafe. Διαφορετικές πολιτείες και τοπικοί φορείς έχουν πρόσθετες απαιτήσεις. Ενδέχεται να χρειάζεστε περισσότερες από μία πιστοποιήσεις και μόνο η πιστοποίηση ServSafe Manager ενδέχεται να μην λειτουργεί. Επίσης, υπάρχουν συγκεκριμένες εσωτερικές πολιτικές από τους εργοδότες. Ως εκ τούτου, εκτελέστε τη δέουσα επιμέλεια πριν εγγραφείτε για πιστοποίηση.

Επιλέξτε Εκπαίδευση, Μάθηση και Επιλογές Εξέτασης

Το ServSafe προσφέρει πολλαπλές επιλογές μάθησης, εκπαίδευσης και εξετάσεων. Θα βοηθούσε εάν διαλέγατε έναν τέλειο συνδυασμό αναλύοντας τις απαιτήσεις της πολιτείας σας, την πολιτική της εταιρείας, τους τοπικούς κανονισμούς του οργανισμού και το πρόγραμμα εργασίας.

Και πάλι, πρέπει να συσχετίσετε τις τοπικές πολιτικές και τις απαιτήσεις του κανονισμού για την ασφάλεια των τροφίμων με την πύλη ServSafe για να βρείτε την καλύτερη αντιστοιχία. Διαφορετικά, μπορεί να καταλήξετε να χάσετε χρόνο, χρήμα και προσπάθεια.

Τα ακόλουθα είναι οι παραλλαγές μαθημάτων και εξετάσεων:

Τύπος εκπαίδευσης

  • Εκπαίδευση καθοδηγούμενη από εκπαιδευτές
  • Αυτορυθμισμένο εκπαιδευτικό υλικό
  • Διαδικτυακά μαθήματα εκμάθησης

Γλώσσες Μαθήματος

  • Τα διαδικτυακά μαθήματα είναι κυρίως διαθέσιμα στα Ισπανικά και τα Αγγλικά.
  • Τα εγχειρίδια πιστοποίησης ServSafe διατίθενται στα κινέζικα, κορεατικά, αγγλικά και ισπανικά.
  Διορθώστε το σφάλμα συστήματος αρχείων 2147219196

Μορφή εκπαίδευσης

  • Εκπαίδευση στην τάξη υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένου εκπαιδευτή
  • Διαδικτυακή εκπαίδευση με ηλεκτρονικό υπολογιστή

Γλώσσες Εξετάσεων

  • Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Αγγλικών και Ισπανικών για την ηλεκτρονική εξέταση.
  • Οι εξετάσεις με στυλό και χαρτί είναι διαθέσιμες στα Καναδικά, Γαλλικά, Κορεάτικα, Ιαπωνικά, Κινέζικα, Κορεάτικα, Αγγλικά και Ισπανικά.

Μορφή εξέτασης

  • Προστατευμένη διαδικτυακή εξέταση
  • Τάξη ή ιδρυματική εξέταση

Επιλέξτε Εκπαιδευτή, Τάξη και Υπεύθυνο Εξετάσεων

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εκμάθησης και εκπαίδευσης για το μάθημα ServSafe Manager Certification, πρέπει να βρείτε έναν πιστοποιημένο εκπαιδευτή. Η Εθνική Ένωση Εστιατορίων πιστοποιεί επίσης προπονητές και εκπαιδευτές εξετάσεων μέσω ξεχωριστών προγραμμάτων. Ως εκ τούτου, πρέπει να επικυρώσετε το πιστοποιητικό του εκπαιδευτή πριν επενδύσετε χρόνο και χρήμα.

Επίσης, δεν μπορούν όλοι να παρακολουθούν δοκιμές πιστοποίησης ServSafe. Οι επόπτες θα πρέπει να διαθέτουν πιστοποίηση από το ServSafe. Πριν επιλέξετε έναν επόπτη, βεβαιωθείτε ότι επαληθεύσατε το πιστοποιητικό του ατόμου που ισχυρίζεται ότι είναι επόπτης.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την πύλη Find an Instructor ή Proctor του ServSafe για να βρείτε τον κατάλληλο εκπαιδευτή και proctor. Στην πύλη, εισαγάγετε σχετικές πληροφορίες, όπως κατάσταση, μορφή εκπαίδευσης, μορφή εξέτασης, ταχυδρομικός κώδικας, κ.λπ., για να βρείτε τον κατάλληλο εκπαιδευτή και υπεύθυνο.

Επιπλέον, πρέπει να βρείτε μια τάξη είτε για να λάβετε εκπαίδευση στην τάξη και στη συνέχεια να εμφανιστείτε στις εξετάσεις ή να εμφανιστείτε απευθείας σε μια εξέταση στην τάξη. Μπορείτε να συνδεθείτε στην πύλη Find a Class του ServSafe για να αναζητήσετε μια κατάλληλη τάξη ή εξέταση για εσάς. Θυμηθείτε, μπορείτε να επιλέξετε είτε μια εξέταση είτε μια δέσμη εκπαίδευσης και εξέτασης.

Αγοράστε εκπαιδευτικό και εκπαιδευτικό υλικό

Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα μάθημα επαγγελματικής πιστοποίησης, αναμφίβολα θα υπάρχει κάποιο περιεχόμενο μαθημάτων που μπορεί να μην έχει καλυφθεί στα εκπαιδευτικά σας προγράμματα γυμνασίου ή κολεγίου. Ως εκ τούτου, οι διαχειριστές πιστοποίησης δημοσιεύουν επίσης περιεχόμενο κατάρτισης ή μάθησης για να βοηθήσουν τους εξεταζόμενους.

Για το ServSafe Manager Certification ή ακόμα και για άλλα μαθήματα πιστοποίησης ServSafe, υπάρχουν ορισμένα εκπαιδευτικά υλικά υψηλής ποιότητας που μπορείτε να αγοράσετε από το ServSafe. Η Εθνική Ένωση Εστιατορίων εξετάζει και εγκρίνει το περίγραμμα του μαθήματος για να διατηρήσει τον μαθησιακό στόχο.

Πριν αγοράσετε οποιοδήποτε υλικό, μπορείτε να μιλήσετε με τον πάροχο εκπαίδευσης. Ορισμένοι πάροχοι εκπαιδευτών διαπίστευσης ServSafe συνεργάζονται με το ServSafe για να προσφέρουν υλικό μαθημάτων. Επίσης, μπορεί να μην γνωρίζετε ποια υλικά χρειάζονται και μόνο ένας έμπειρος εκπαιδευτής μπορεί να προτείνει τα υλικά.

Ωστόσο, μπορείτε να αγοράσετε το εκπαιδευτικό περιεχόμενο απευθείας από το ServSafe και το κουπόνι εξέτασης για διαδικτυακές εξετάσεις και εκπαίδευση αυτοεξυπηρέτησης.

Μπορείτε να μεταβείτε στις ακόλουθες σελίδες ηλεκτρονικών αγορών μαθημάτων για να βρείτε σχετικά μαθήματα προς αγορά:

Στις περισσότερες περιπτώσεις, λαμβάνετε το κουπόνι εξέτασης στο διαδίκτυο ή εκτός σύνδεσης όταν αγοράζετε το υλικό του μαθήματος ή εγγράφεστε για εκπαίδευση στην τάξη από τρίτο εκπαιδευτή. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα κουπόνι ανεξάρτητης εξέτασης από την παραπάνω πύλη.

Παρακολουθήστε το μάθημα και την κατάρτιση

Μόλις έχετε όλα τα υλικά στα χέρια σας ή έχετε εγγραφεί σε ένα γραφείο εκπαίδευσης, πρέπει να περάσετε επιμελώς τη διαδικασία μάθησης. Ολοκληρώστε προσεκτικά όλα τα απαραίτητα προγράμματα σπουδών που προτείνει η ServSafe και η Εθνική Ένωση Εστιατορίων.

Κανε το τεστ

Αφού ολοκληρώσετε τους πόρους εκμάθησης και εκπαίδευσης, είναι καιρός να προγραμματίσετε την τάξη πιστοποίησης ServSafe ή την ηλεκτρονική σας εξέταση. Θυμηθείτε, μπορείτε επίσης να κάνετε το τεστ από την άνεση του σπιτιού σας, εάν αγοράσετε το κουπόνι για τις εξετάσεις και το διαδικτυακό εργαλείο ανίχνευσης. Περισσότερα για την εξέταση και το περιεχόμενό της είναι παρακάτω.

  Πώς να καθαρίσετε την ουρά Spotify

Μια επισκόπηση της πιστοποίησης ServSafe Manager

Αιρετότητα

  • Είστε υπάλληλος της βιομηχανίας υπηρεσιών τροφίμων ή διαχειρίζεστε εστιατόρια.
  • Οι περιφερειακοί κανονισμοί σας επιβάλλουν ότι η πιστοποίηση είναι υποχρεωτική.

Προαπαιτούμενα

  • Μπορείτε να πάρετε μόνο ένα μολύβι Νο. 2 για τη δοκιμή με βάση την εκτύπωση.
  • Μπορείτε να πάρετε ένα δίγλωσσο λεξικό εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα.
  • Για τη διαδικτυακή δοκιμή στο σπίτι, θα πρέπει να έχετε συμβατό υπολογιστή, κάμερα web, μικρόφωνο και άλλες απαιτήσεις που προτείνονται από την Pearson VUE και την ProctorU.

Μορφή εξέτασης

  • Η δοκιμή πιστοποίησης ServSafe είναι μια εξέταση πολλαπλών επιλογών που βασίζεται σε ερωτήσεις.
  • Διατίθεται σε έντυπες και διαδικτυακές δοκιμές.
  • Το διαδικτυακό τεστ έχει δύο παραλλαγές. Μπορείτε να κάνετε τις εξετάσεις στο σπίτι ή να πάτε σε ένα εξουσιοδοτημένο εξεταστικό κέντρο.

Διάρκεια του τεστ

  • Θα έχετε το πολύ δύο ώρες για να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις.
  • Κατά μέσο όρο, η δοκιμή πρέπει να ολοκληρωθεί σε 1 ώρα και 30 λεπτά.

Αριθμός Ερωτήσεων στο Τεστ

Η διαπίστευση ServSafe έχει συνολικά 90 ερωτήσεις. Από αυτές, οι 10 είναι πιλοτικές ερωτήσεις και χρησιμοποιούνται μόνο για μελλοντική έρευνα. Πρέπει να επιχειρήσετε και τις 90 ερωτήσεις.

Βαθμολογία επιτυχίας

Πρέπει να συγκεντρώσετε το 75% ή καλύτερα για να περάσετε τις εξετάσεις. Στη συνέχεια, το ServSafe θα σας εκδώσει ένα πιστοποιητικό. Θα πρέπει να βρείτε τη βαθμολογία στον λογαριασμό σας ServSafe εντός 3 έως 4 εργάσιμων ημερών, αλλά μπορεί να χρειαστούν έως και 10 ημέρες.

Αριθμός Δοκιμαστικών Προσπαθειών

Μπορείτε να ξαναδώσετε την εξέταση αμέσως μετά την πρώτη αποτυχία. Ωστόσο, εάν πέσετε στη 2η προσπάθεια, πρέπει να περιμένετε 60 ημέρες πριν την 3η προσπάθεια. Δεν μπορείτε να εμφανιστείτε για περισσότερες από τέσσερις δοκιμές μέσα σε 12 μήνες.

Παράβολο Εξετάσεων

  • Με μια διαδικτυακή δοκιμαστική εξέταση, το πακέτο εκμάθησης του ServSafe Manager είναι 179,00 $.
  • Η διαδικτυακή αναζήτηση και η εξέταση ServSafe Manager θα σας κοστίσουν 99,00 $.

Instructor-Led Vs. Self-Paced Vs. Διαδικτυακό μάθημα

Το ServSafe σάς επιτρέπει να αποφασίσετε τον τρόπο μάθησής σας. Βρείτε παρακάτω τις επιλογές εκπαίδευσης:

Διαδικτυακά Μαθήματα

Οι δυναμικοί, αυτοπειθαρχημένοι και πολυάσχολοι θα λατρέψουν αυτό το περιεχόμενο του μαθήματος. Το υλικό είναι άμεσα διαθέσιμο 24×7 σε ιστότοπους ή μέσω ηλεκτρονικών βιβλίων οδηγών πιστοποίησης. Μετά τη συνδρομή, ξεκινήστε τη μάθηση το συντομότερο δυνατό εντός ενός έτους. Πρέπει επίσης να εμφανιστείτε για τη δοκιμή ServSafe Manager εντός 60 ημερών από την πρώτη ημέρα έναρξης του μαθήματος.

Αυτοκατευθυνόμενη Μελέτη

Είναι κατάλληλο για εσάς εάν θέλετε να μελετήσετε με βάση το πρόγραμμα και τους όρους σας. Μπορείτε είτε να αγοράσετε φυσικά βιβλία με περιεχόμενο μαθημάτων από το ServSafe ή τις θυγατρικές του. Εάν έχετε υψηλά κίνητρα, προσανατολισμένοι στη μάθηση και πειθαρχημένοι, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά επιλέγοντας την αυτοκαθοδηγούμενη μελέτη.

Μάθηση με καθοδήγηση εκπαιδευτή

Εάν προτιμάτε ένα περιβάλλον στην τάξη και θέλετε να εξαλείψετε τις αμφιβολίες από έναν δάσκαλο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία εκμάθησης. Μπορείτε να βρείτε διάφορες επιλογές με το ServSafe και τις συνεργασίες τρίτων του για εκπαίδευση από εκπαιδευτές.

  Πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του iPhone σας

Τώρα μπορείτε να δείτε τους ακόλουθους πόρους που μπορεί να σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε και να περάσετε με επιτυχία αυτήν την εξαιρετικά ανταγωνιστική εξέταση επαγγελματικής πιστοποίησης:

ServSafe Manager Practice Tests: Test-Guide

Ο οδηγός δοκιμής έχει συνθέσει τις εργασίες πρακτικής ακολουθώντας το πιο πρόσφατο περιεχόμενο μαθημάτων 7ης έκδοσης ServSafe. Θα έχετε επίσης μια ιδέα για το πώς προκύπτουν οι ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της εξέτασης, καθώς αυτά τα πρακτικά έχουν συνταχθεί σύμφωνα με ένα περίγραμμα που συνήθως ακολουθεί το ServSafe.

Δείγματα ερωτήσεων, ερωτήσεις του προηγούμενου έτους και πρακτικά είναι καλές επιλογές για να ελέγξετε την ετοιμότητά σας για τις εξετάσεις πιστοποίησης ServSafe. Τέτοιες ερωτήσεις υψηλής ποιότητας λαμβάνετε δωρεάν από το Test-Guide. Σύμφωνα με τον πάροχο του πρακτικού χαρτιού, οι ερωτήσεις σας βοηθούν να περάσετε τις εξετάσεις.

Στο τέλος των ερωτήσεων, λαμβάνετε μια άμεση βαθμολογία. Λαμβάνετε επίσης λεπτομερείς απαντήσεις στην ερώτηση, τις οποίες μπορεί να αποτύχετε.

ServSafe Practice Test: ServSafe-Prep

Το ServSafe-Prep σάς βοηθά να προετοιμαστείτε κατάλληλα για την επερχόμενη δοκιμή ServSafe εξετάζοντας το εκπαιδευτικό τους περιεχόμενο. Παίρνετε ένα τεστ πρακτικής και παραδείγματα ερωτήσεων στο τέλος του μαθήματος. Οι ερωτήσεις και το άλλο εκπαιδευτικό υλικό είναι σε συγχρονισμό με τη μορφή εξέτασης και το περίγραμμα μαθημάτων του ServSafe.

Επιπλέον, το ServSafe-Prep φιλοξενεί το περιεχόμενο των δοκιμών μάθησης και εξάσκησης σε μια αποκριτική πλατφόρμα που βασίζεται στον ιστό. Ως εκ τούτου, μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο από υπολογιστή, tablet ή κινητό τηλέφωνο. Επιπλέον, ο πάροχος εκπαίδευσης προσφέρει επίσης στους υποψηφίους του μια εφαρμογή για κινητά για να κρατήσει ανοιχτό το κανάλι εκμάθησης.

Εάν σας αρέσει το περιεχόμενο του μαθήματος, μπορείτε να εγγραφείτε για ολόκληρο το μάθημα και να δοκιμάσετε με χρέωση. Θα έχετε ισόβια πρόσβαση στις δοκιμές και δεν υπάρχουν διαφημίσεις που θα μπορούσαν να σας αποσπάσουν την προσοχή.

ServSafe Practice Test: Γίνετε

Το Become παρέχει το δωρεάν τεστ ServSafe Practice Test. Μπορείτε να κάνετε το τεστ χωρίς να εγγραφείτε σε οποιονδήποτε δωρεάν λογαριασμό. Ωστόσο, εάν εγγραφείτε για έναν λογαριασμό, μπορείτε να αποθηκεύσετε την πρόοδό σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στη βαθμολογία του τεστ αργότερα.

Το Become προσφέρει παραδείγματα ερωτήσεων για τέσσερις εξετάσεις ServSafe: ServSafe Alcohol Advanced και Primary, ServSafe Allergens, ServSafe Food Handler και ServSafe Manager Certification.

Τα δείγματα εγγράφων διαπίστευσης του ServSafe Manager έχουν 90 ερωτήσεις για τους δωρεάν χρήστες. Μπορείτε να λάβετε περισσότερες ερωτήσεις εάν εγγραφείτε για έναν premium λογαριασμό. Μια πληρωμένη έκδοση σάς επιτρέπει επίσης να κάνετε λήψη της ερώτησης και των απαντήσεων σε εκτυπώσιμο PDF για όσους αγαπούν τα αντίγραφα με χαρτόδετο.

Servsafe και CPFM Study Guide 2022: Amazon

Αυτό το βιβλίο είναι ο απόλυτος οδηγός σας για να γίνετε διαχειριστής τροφίμων μέσω του ServSafe ή του CPFM. Ο Miller Test Prep είναι ο συγγραφέας αυτού του μαθήματος εκμάθησης πιστοποίησης διαχειριστή τροφίμων.

Τα κύρια θέματα του μαθήματος είναι:

  • Τροφιμογενείς ασθένειες και κίνδυνοι
  • Κύρια τροφικά αλλεργιογόνα
  • Μόλυνση Τροφίμων: Βιολογική, Φυσική και Χημική
  • Κατάλληλοι τρόποι για να ψύξετε, να ζεστάνετε και να ξεπαγώσετε τα τρόφιμα
  • Απαιτήσεις Self Service/Μπουφέ
  • HACCP
  • Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παρασίτων

Στο τέλος των ενοτήτων εκμάθησης, θα βρείτε μια πρακτική εξέταση για να αξιολογήσετε την κατανόησή σας για το θέμα του μαθήματος. Η ενότητα παραδειγμάτων ερωτήσεων προσφέρει επίσης αναλυτικές απαντήσεις για να ενισχύσετε την ιδέα σας.

Τελικές Λέξεις

Μέχρι στιγμής, έχετε περάσει από μια εις βάθος συζήτηση της διαδικασίας πιστοποίησης ServSafe. Στο άρθρο, ανακαλύψατε επίσης μερικούς μοντέρνους και προτεινόμενους πόρους για την προετοιμασία για την εξέταση. Οι περισσότεροι από τους πόρους που συζητήθηκαν παραπάνω είναι δωρεάν, επομένως θα μπορούσαν να γίνουν πρόσθετοι πόροι και άλλα υλικά που αγοράζετε από το ServSafe.

Το άρθρο σάς βοήθησε επίσης να αποφασίσετε εάν θα παρακολουθήσετε μια εκπαίδευση με αυτόματο ρυθμό, εκπαίδευση από εκπαιδευτές ή διαδικτυακό μάθημα για την εξέταση ServSafe. Καλές δοκιμές!

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν λύσεις API τροφίμων για την ανάπτυξη ενός αυτοματοποιημένου συστήματος συνταγών και διατροφής στο εστιατόριό σας.