Πώς να αποκτήσετε μια κολομβιανή διεύθυνση IP από οποιαδήποτε χώρα

Μην συμβιβάζεστε με μη ασφαλείς υπηρεσίες μεσολάβησης. όταν χρειάζεστε μια διεύθυνση IP της Κολομβίας, χρησιμοποιήστε ένα VPN για να πλαστογραφήσετε την εικονική τοποθεσία σας και παραμείνετε εντελώς κρυμμένοι ενώ το κάνετε. Είτε απλώς προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε λογαριασμούς από την Κολομβία είτε θέλετε να δανειστείτε μια ασφαλή IP με γρήγορες ταχύτητες από μια γειτονική χώρα, αυτός ο οδηγός είναι για εσάς.

Ένα από τα πιο απογοητευτικά πράγματα για το να είσαι πολίτης του πρώιμου ψηφιακού κόσμου είναι ότι δεν έχουν φτάσει όλοι οι νόμοι για το περιεχόμενο με την παγκοσμιοποίηση. Είναι εύκολο να συνδεθείτε στο διαδίκτυο και να προβάλετε ιστότοπους από άλλες χώρες, ακόμη και από περιοχές με παραδοσιακά περιοριστικές πρακτικές Διαδικτύου. Αλλά όσον αφορά την πρόσβαση σε περιεχόμενο χωρίς σύνορα, όπως τα βίντεο του Netflix, εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετοί αποκλεισμοί στον δρόμο.

Ανεξάρτητα από τα προβλήματα τοποθεσίας που αντιμετωπίζετε ή τα εμπόδια περιεχομένου που σας εμποδίζουν, η χρήση του σωστού VPN μπορεί να σας βγάλει από μια δύσκολη θέση. Αν αναζητάτε μια κολομβιανή διεύθυνση IP, για παράδειγμα, μπορείτε να πάρετε ένα ασφαλές VPN, να επιλέξετε τον σωστό διακομιστή και, στη συνέχεια, να απολαύσετε το δωρεάν και ανοιχτό διαδίκτυο από οπουδήποτε στον κόσμο.

Μην παίζετε με το απόρρητό σας, χρησιμοποιήστε τα καλύτερα VPN για να πλαστογραφήσετε μια Κολομβιανή IP:

NordVPN – Το καλύτερο για πλαστογράφηση της Κολομβίας – Το τραγελαφικά μεγάλο και ισχυρό δίκτυο διακομιστών του NordVPN καθιστά ασήμαντη τη διαδικασία λήψης μιας εικονικής διεύθυνσης IP από την Κολομβία.
Surfshark – Ένας νεοεισερχόμενος στη σκηνή του VPN με ορισμένες μεθόδους αιχμής για να σας κρατούν ιδιωτικούς και ασφαλείς ενώ κάνετε πλαστογράφηση.
ExpressVPN – Ένας άλλος πάροχος με τεράστιο διακομιστή, βελτιστοποιημένο για ταχύτητα.
CyberGhost – Ένα αξιόπιστο all-rounder με ειδικά προρυθμισμένα προφίλ για να ξεπερνά τα geoblocks.
PrivateVPN – Κατέχουν όλους τους δικούς τους διακομιστές, επιτρέποντας εικονικές IP χωρίς ίχνη.
PureVPN – Το VPN με τη μεγαλύτερη πρόσβαση σε θέσεις διακομιστή/χώρας.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πώς να αποκτήσετε μια κολομβιανή διεύθυνση IP, πώς να τη χρησιμοποιήσετε και πώς να παραμείνετε ασφαλείς ενώ έχετε πρόσβαση στον παγκόσμιο ιστό.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Επιλέγοντας το σωστό VPN για πλαστογράφηση

Υπάρχουν αμέτρητα οφέλη από τη χρήση ενός VPN, από την επιλογή μη τοπικών διευθύνσεων IP έως την προστασία των δεδομένων σας κάθε φορά που συνδέεστε στο διαδίκτυο. Τα περισσότερα από αυτά τα οφέλη προέρχονται από τις ικανότητες κρυπτογράφησης ενός VPN, αν και άλλα σχετίζονται άμεσα με την online ανωνυμία μέσω εικονικών διευθύνσεων IP.

Ένα ερώτημα παραμένει: πώς ξέρετε ποιο VPN είναι το καλύτερο για εσάς και πώς είναι δυνατόν να βρείτε την κατάλληλη υπηρεσία για τη δουλειά; Η έρευνα είναι το κλειδί, όπως και η δημιουργία μιας ενδελεχούς βάσης γνώσεων για το τι κάνει ένα VPN χρήσιμο και τι είναι απλώς διαφημιστική εκστρατεία. Έχουμε απλοποιήσει τη διαδικασία παρακάτω με μερικές βασικές δυνατότητες και μερικές προτάσεις VPN.

Σημαντικά κριτήρια VPN

Οι περισσότερες εταιρείες VPN γνωρίζουν πώς να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους στο σωστό κοινό. Η δουλειά σας είναι να κοιτάξετε μέσα από τις θέσεις των πωλήσεων και να καθορίσετε ποια χαρακτηριστικά είναι τα πιο σημαντικά για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Δεν είναι και τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Για παράδειγμα, γνωρίζατε ότι η ταχύτητα είναι ζωτικής σημασίας όταν πρόκειται για VPN, καθώς πολλά από αυτά είναι πολύ πιο αργά από μια τυπική σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Για να αποκτήσετε το καλύτερο VPN για μια διεύθυνση IP της Κολομβίας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να θέσετε την πρώτη προτεραιότητα στις ακόλουθες δυνατότητες. Αυτά είναι τα ίδια κριτήρια που χρησιμοποιήσαμε για να περιορίσουμε τη λίστα των προτάσεών μας στην επόμενη ενότητα, διασφαλίζοντας ότι έχετε πάντα ένα ασφαλές, γρήγορο, σταθερό και αξιόπιστο VPN.

Πολιτική μηδενικής καταγραφής – Οι πληροφορίες σας μπορούν να παραμείνουν ασφαλείς μόνο εάν το VPN δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής. Αποδεχτείτε κανένα υποκατάστατο.
Δίκτυο διακομιστή – Περισσότεροι διακομιστές είναι το κλειδί για την καλύτερη σύνδεση. Όσο μεγαλύτερο είναι το δίκτυο, τόσο το καλύτερο.
Πρακτικές απορρήτου και ασφάλειας – Η ισχυρή κρυπτογράφηση και οι εξαιρετικές πολιτικές απορρήτου είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια στο διαδίκτυο.
Γρήγορες λήψεις – Μην αφήνετε το VPN σας να επιβραδύνει τη σύνδεσή σας. Θέλετε γρήγορες ταχύτητες για λήψη και ροή.

Τα καλύτερα VPN Αποκτήστε μια κολομβιανή διεύθυνση IP οπουδήποτε

Είστε έτοιμοι να κάνετε το βήμα; Η εύρεση του σωστού VPN είναι ένα μέρος έρευνα, ένα μέρος σύσταση. Οποιαδήποτε από τις παρακάτω υπηρεσίες είναι ιδανική για χρήση για να λάβετε μια διεύθυνση IP της Κολομβίας. Απλώς εγγραφείτε, εγκαταστήστε, συνδεθείτε και είστε έτοιμοι.

  Πώς λειτουργεί η Νέα βιβλιοθήκη εφαρμογών στο iPhone

1. NordVPN

Το NordVPN είναι το πιο αξιόπιστο VPN στον κόσμο και αυτό δεν συμβαίνει μόνο επειδή υπάρχουν για πάντα. Βελτιώνουν συνεχώς την προσφορά τους ώστε να περιλαμβάνει διατάξεις αιχμής για το απόρρητο, περισσότερους διακομιστές, καλύτερη εξυπηρέτηση και ταχύτερες συνδέσεις. Το NordVPN ακούει τις ανάγκες των πελατών του και το δείχνει.

Όλα ξεκινούν με άθραυστη κρυπτογράφηση AES 256-bit και συνεχίζονται με ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών που αριθμεί σήμερα περισσότερους από 5.500 κόμβους σε 59 χώρες παγκοσμίως. Το δίκτυο NordVPN περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από χρήσιμους εξειδικευμένους διακομιστές, όπως διπλή κρυπτογράφηση VPN, βελτιστοποιημένο για P2P, Anti-DDoS, Onion over VPN, συσκότιση, ακόμη και αποκλειστικές διευθύνσεις IP.

Αυτό πρέπει να πούμε: τα κολομβιανά γεωμπλοκ δεν έχουν καμία ευκαιρία. Μπορείτε να πλαστογραφήσετε ή να βγείτε από χώρες με ακόμη και τους πιο σκληρούς περιορισμούς στο διαδίκτυο, όπως η Κίνα, και δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε μήπως αφήσετε πίσω σας ίχνη. Το NordVPN το εγγυάται γραπτώς με την αυστηρή πολιτική μη καταγραφής.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το NordVPN.

Πλεονεκτήματα
Λειτουργεί με το Netflix, το BBC iPlayer χωρίς να ιδρώνει
Διαφορετικές διευθύνσεις IP aervers
Επιτρέπει πολλαπλές συνδέσεις (6 συσκευές)
Δεν διατηρεί κανένα μεταδεδομένο της περιήγησής σας
Μεγάλη υποστήριξη (24/7 συνομιλία).

Μειονεκτήματα
Μερικές φορές είναι αργή στην επεξεργασία των επιστροφών χρημάτων (αλλά πάντα γίνεται).

2. Surfshark

Ενώ το Surfshark είναι ένα σχετικά νέο VPN, θα κάνατε κακό στον εαυτό σας για να τα μετρήσετε. Στην πραγματικότητα, τα τελευταία δύο χρόνια έδειξαν ότι η Surfshark έχει μάθει από τα λάθη άλλων παρόχων που έχουν έρθει και έχουν παρέλθει στο παρελθόν. Το αποτέλεσμα είναι μια πλήρως μοντέρνα υπηρεσία VPN εξαιρετικά κατάλληλη για ανώνυμη πλαστογράφηση IP.

Μόνο ένας από τους 800+ διακομιστές τους βρίσκεται στην Κολομβία, αλλά θα έχετε πολλά χιλιόμετρα από αυτήν τη σύνδεση. Μπορείτε να επιλέξετε το πρωτόκολλο διάνοιξης σήραγγας (OpenVPN, IKEv2/IPSec, WireGuard) και μετά να χαλαρώσετε καθώς το Surfshark ενεργοποιεί τον άθραυστο κρυπτογράφηση 256-AES-GCM για να καλύψει τη σύνδεσή σας. Ακόμα καλύτερα, εάν το VPN σας εντοπίσει επιτήρηση ή λογοκρισία στο δίκτυο, μεταβαίνει αυτόματα σε συσκότιση για να ξεφύγει σωστά.

Ένα άλλο όμορφο πράγμα σχετικά με το δίκτυο του Surfshark είναι η πλήρως υποδομή του χωρίς δίσκο. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει τρόπος να διατηρήσουν ευαίσθητα μεταδεδομένα χρήστη ακόμα κι αν το ήθελαν. Πώς είναι αυτό για μια πολιτική καταγραφής;

Πλεονεκτήματα
Κάθε διακομιστής έχει βελτιστοποιηθεί για την απεμπλοκή του Netflix, του BBC iPlayer, του Hulu και άλλων
Κάθε διακομιστής είναι ένας εξειδικευμένος διακομιστής
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς ερωτήσεις
Με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους, όπου δεν υπάρχουν νόμοι για τη διατήρηση δεδομένων
Η ανταποκρινόμενη υποστήριξη πελατών διαθέσιμη 24/7.

Μειονεκτήματα
Το αναπτυσσόμενο δίκτυο δεν έχει την ίδια κάλυψη με τα πιο ώριμα VPN
Η κατάσταση “νέο παιδί στο μπλοκ” ενδέχεται να μην ενσταλάξει την ίδια εμπιστοσύνη με τους μεγαλύτερους παρόχους.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το Surfshark.

3. ExpressVPN

Το ExpressVPN έχει μια μακροχρόνια κατάταξη ως ένα από τα ταχύτερα VPN στον κλάδο. Όχι μόνο διαθέτει ένα από τα καλύτερα δίκτυα διακομιστών εκεί έξω, είναι επίσης φιλικό και εύκολο στη χρήση, καθιστώντας το τέλεια επιλογή για όποιον αναζητά ένα αξιόπιστο VPN. Το ExpressVPN προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών απορρήτου για να σας κρατά ασφαλείς και ανώνυμους κάθε φορά που συνδέεστε, συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης AES 256-bit, μιας πολιτικής μηδενικής καταγραφής και προστασίας από διακόπτη kill και προστασία διαρροής DNS. Το δίκτυο διακομιστών της εταιρείας καλύπτει επίσης πάνω από 3.000 τοποθεσίες σε 94 διαφορετικές περιοχές, δίνοντάς σας πολλές επιλογές για γρήγορη σύνδεση.

Για όλο αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα, η χρήση του ExpressVPN είναι εκπληκτικά απλή, χάρη στο προσαρμοσμένο λογισμικό του που είναι κατασκευασμένο για σχεδόν όλες τις σύγχρονες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Mac, Android και iOS. Μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή, να συνδεθείτε και είστε έτοιμοι. Το ExpressVPN φροντίζει να βρίσκει τον ταχύτερο διακομιστή στον οποίο θα σας συνδέει κάθε φορά που ενεργοποιείτε τη συσκευή σας, διατηρώντας τα δεδομένα σας ασφαλή και την τοποθεσία σας κρυφή στη διαδικασία.

Το ExpressVPN προσφέρει πολλαπλές τοποθεσίες διακομιστών εντός της Κολομβίας, παρέχοντας τις περισσότερες από τις ρυθμίσεις κρυπτογράφησης της εταιρείας για γρήγορη και αξιόπιστη πρόσβαση σε κολομβιανές διευθύνσεις IP από όλο τον κόσμο.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το ExpressVPN.

Πλεονεκτήματα
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 3 μήνες δωρεάν (49% έκπτωση – παρακάτω σύνδεσμος)
3.000+ εξαιρετικά γρήγοροι διακομιστές
Δεν βρέθηκαν διαρροές DNS/IP
Καμία πολιτική καταγραφής δεν εφαρμόζεται καλά
Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών μέσω συνομιλίας.

Μειονεκτήματα
Επιλογές διαμόρφωσης Power-users.

4. CyberGhost

Η υπηρεσία CyberGhost παρέχει μια από τις καλύτερες εμπειρίες VPN στην αγορά. Πολλά από αυτά οφείλονται στην προσαρμοσμένη εφαρμογή της εταιρείας που λειτουργεί σε μια μεγάλη ποικιλία συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των smartphone και των φορητών υπολογιστών. Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν με λίγα μόνο κλικ και να απολαύσουν πλήρη πρόσβαση σε ένα τεράστιο δίκτυο με περισσότερους από 5.900 διακομιστές σε 90 χώρες. Το CyberGhost αξιοποιεί αυτό το δίκτυο για να προσφέρει απίστευτα γρήγορες και αξιόπιστες ταχύτητες σε όλο τον κόσμο. Χωρίς καθυστερήσεις προσωρινής αποθήκευσης ή επιβράδυνση του Διαδικτύου, απλά εκπληκτικό γρήγορο Διαδίκτυο.

  Πώς να ελέγξετε πότε και πού χρησιμοποιήθηκε για τελευταία φορά ο λογαριασμός σας στο Netflix

Οι εξαιρετικές δυνατότητες απορρήτου αυτού του VPN σας κρατούν επίσης ασφαλείς, με κρυπτογράφηση AES 256-bit σε όλα τα δεδομένα, πολιτική μηδενικής καταγραφής για την κυκλοφορία, τις χρονικές σημάνσεις και τη διεύθυνση IP, καθώς και προστασία από διαρροές DNS και διακόπτη αυτόματης απενεργοποίησης. Αυτές οι λειτουργίες κρύβουν την ταυτότητά σας κάθε φορά που συνδέεστε στο διαδίκτυο, επιτρέποντάς σας να συνδέεστε με πλήρες απόρρητο όπου κι αν πάτε. Δεν χρειάζεται ποτέ να ξοδέψετε χρόνο για να διαμορφώσετε αυτές τις δυνατότητες, καθώς το CyberGhost είναι έτοιμο να βγει από το κουτί.

Το δίκτυο των γρήγορων, αξιόπιστων διακομιστών της CyberGhost προσφέρει πολλαπλά σημεία σύνδεσης εντός της Κολομβίας, παρέχοντας πολλές κολομβιανές διευθύνσεις IP για να σας κρατούν ασφαλείς στο διαδίκτυο.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το CyberGhost.

Πλεονεκτήματα
Ξεμπλοκάρει το Netflix των ΗΠΑ στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού
3.600+ διακομιστές, 55+ χώρες
Ισχυρά πρότυπα κρυπτογράφησης
Αυστηρή χωρίς υλοτομία
24/7 Ζωντανή Υποστήριξη.

Μειονεκτήματα
Δεν λειτουργεί καλά στην Κίνα.

5. PrivateVPN

Το PrivateVPN διαθέτει μια ισορροπημένη υπηρεσία VPN που προσφέρει το σωστό συνδυασμό ταχύτητας και ασφάλειας στους χρήστες του. Τα πάντα σχετικά με το VPN έχουν σχεδιαστεί για να σας κρατούν ασφαλείς παρέχοντας παράλληλα μια εξαιρετική διαδικτυακή εμπειρία. Το PrivateVPN το επιτυγχάνει με ελαφρύ λογισμικό που μπορεί να πάρει και να χρησιμοποιήσει ο καθένας, καθιστώντας το εύκολα προσβάσιμο από επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και smartphone Android και iOS. Δεν χρειάζεται να περάσετε από περίπλοκες ρυθμίσεις ή διαμορφώσεις, απλώς εκτελέστε την εφαρμογή και είστε ασφαλείς.

Το PrivateVPN λειτουργεί ένα δίκτυο με περισσότερους από 150 διακομιστές σε 60+ χώρες, αρκετά για να προσφέρει ποικιλία τοποθεσιών και γρήγορες ταχύτητες χωρίς να θυσιάζεται η αξιοπιστία. Επιπλέον, υπάρχουν ορισμένοι διακομιστές με ένα δυναμικό σύστημα IP που εκχωρεί σε κάθε χρήστη τις δικές του διευθύνσεις IP – εξαιρετικά χρήσιμοι για την υπέρβαση κοινόχρηστων μπλοκ IP.

Το PrivateVPN κλειδώνει όλα τα δεδομένα που διέρχονται από αυτό το δίκτυο με κρυπτογράφηση AES 256-bit και διατηρεί τη σύνδεσή σας ασφαλή με έναν αυτόματο διακόπτη kill, προστασία από διαρροές DNS και μια πολιτική μηδενικής καταγραφής στην κυκλοφορία. Όλα αυτά είναι διαθέσιμα μέσω πολλαπλών τοποθεσιών σύνδεσης εντός της Κολομβίας, ώστε να μπορείτε να έχετε μια γρήγορη Κολομβιανή IP κάθε φορά που συνδέεστε.

6. PureVPN

Το PureVPN παρέχει μια πλήρη σειρά προστασίας ασφαλείας που σας προστατεύει από κάθε είδους απειλές στον κυβερνοχώρο, όχι μόνο από κλοπή δεδομένων. Με το PureVPN, θα έχετε προστασία κατά των ιών, ασπίδες κακόβουλου λογισμικού, λειτουργίες αποκλεισμού εφαρμογών και φίλτρα ιστότοπου DNS, όλα ομαδοποιημένα σε ένα ενιαίο πακέτο. Απλώς κατεβάστε το λογισμικό, ενεργοποιήστε τις λειτουργίες που χρειάζεστε και είστε ασφαλείς. Το PureVPN είναι εύκολα ένας από τους καλύτερους και ευκολότερους τρόπους για να παραμείνετε ασφαλείς στο διαδίκτυο.

Φυσικά, το PureVPN προσφέρει όλες τις βασικές λειτουργίες απορρήτου VPN εκτός από τις πρόσθετες προσφορές του. Ξεκινά με μια πολιτική μηδενικής καταγραφής στην κυκλοφορία και συνεχίζει με έναν αυτόματο διακόπτη kill, κρυπτογράφηση AES 256-bit σε όλα τα δεδομένα και προστασία από διαρροές DNS. Και με το ιδιόκτητο δίκτυο αυτού του παρόχου με 2.000+ διακομιστές σε 140+ χώρες, έχετε επίσης εγγυημένη γρήγορη σύνδεση ανά πάσα στιγμή.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το PureVPN.

Μάθετε πώς να ενεργοποιείτε τη διεύθυνση IP της Κολομβίας

Κάνατε την έρευνα VPN, δείξατε μια αξιόπιστη υπηρεσία, τώρα το μόνο που απομένει είναι να συνδεθείτε και να λάβετε τη διεύθυνση IP της Κολομβίας. Ακολουθήστε τον παρακάτω απλό οδηγό μας για να θέσετε τα πάντα σε λειτουργία αμέσως.

Αρχικά, ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας και συνδεθείτε στο VPN σας λογαριασμός. Κατεβάστε την εφαρμογή για το λειτουργικό σας σύστημα (Windows, Mac, iOS κ.λπ.). Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το VPN σε φορητή συσκευή, ίσως χρειαστεί να επισκεφτείτε μια αγορά εφαρμογών για να κατεβάσετε την εφαρμογή, αλλά διαφορετικά είναι μια γρήγορη και απλή εγκατάσταση με ένα κλικ απευθείας από την ιστοσελίδα.
Ολοκληρώστε την εγκατάσταση της εφαρμογής VPN στη συσκευή σας. Εκκινήστε το λογισμικό και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας VPN.
Οι περισσότερες εφαρμογές θα συνδεθούν αυτόματα στον ταχύτερο διακομιστή μόλις εκκινήσετε, αλλά για να λάβετε μια διεύθυνση IP στην Κολομβία, πιθανότατα θα χρειαστεί να αλλάξετε διακομιστές πρώτα. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης διακομιστή και βρείτε μια σύνδεση στην Κολομβία. Το VPN θα επιλύσει τη σύνδεση μετά από λίγα λεπτά και, στη συνέχεια, θα είστε συνδεδεμένοι και θα συνδεθείτε με ασφάλεια.
Τώρα θα πρέπει να δοκιμάσετε τη διεύθυνση IP σας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πραγματικά την υποσχεμένη Κολομβιανή IP. Ενώ το VPN σας είναι ενεργό και συνδεδεμένο σε διακομιστή Κολομβίας, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και επισκεφθείτε ipleak.net. Η σελίδα θα εκτελέσει αυτόματα μια αναζήτηση διεύθυνσης IP. Όταν ολοκληρωθεί, θα δείτε ένα πλαίσιο κοντά στην κορυφή που λέει “Οι διευθύνσεις IP σας”. Ακριβώς από κάτω θα πρέπει να δείχνει την Κολομβία ως τη χώρα προέλευσης της IP σας, που σημαίνει ότι όλα είναι συνδεδεμένα και λειτουργούν τέλεια.

  Πώς να παρακάμψετε το μπλοκ πορνό του Ηνωμένου Βασιλείου

Αφού ολοκληρώσετε αυτά τα απλά βήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση IP της Κολομβίας για οτιδήποτε. Βεβαιωθείτε ότι κάθε φορά που ξεκινάτε τη συσκευή σας το VPN είναι ενεργό και συνδεδεμένο στον σωστό διακομιστή, διαφορετικά υπάρχει πιθανότητα να στείλετε μη κρυπτογραφημένα δεδομένα μέσω λανθασμένης διεύθυνσης IP μέσω του Διαδικτύου.

Ποιο είναι το νόημα της χρήσης μιας Κολομβιανής (ή οποιασδήποτε άλλης) IP;

Τα VPN σάς επιτρέπουν να αλλάζετε την εικονική σας τοποθεσία με το πάτημα ενός ποντικιού. Μπορεί να λέτε στον εαυτό σας «Μεγάλη υπόθεση», σωστά; Λοιπόν, είναι, στην πραγματικότητα. Οι διευθύνσεις IP είναι ο τρόπος με τον οποίο το Διαδίκτυο καθορίζει την τοποθεσία σας. Αλλάζοντας σε ένα διαφορετικό, μπορείτε ουσιαστικά να ξεγελάσετε τον ψηφιακό κόσμο να νομίζει ότι κάθεστε σε διαφορετική πόλη. Οι περιπτώσεις χρήσης για αυτό είναι συγκλονιστικές. Παρακάτω είναι μερικά μόνο από τα αγαπημένα μας.

Παρακολουθήστε βίντεο από την Κολομβία με VPN

Υπηρεσίες όπως το Netflix, το Hulu, το BBC iPlayer και το YouTube επιλέγουν ενεργά ποια βίντεο μπορείτε να κάνετε ροή με βάση την τοποθεσία. Εάν συνδεθείτε με μια διεύθυνση IP της Ταϊλάνδης, για παράδειγμα, θα εμφανιστούν ταινίες που είναι νόμιμα διαθέσιμες για ροή στην Ταϊλάνδη. Αυτό είναι καλό στις περισσότερες κανονικές συνθήκες, αλλά αν ταξιδεύετε πολύ ή εργάζεστε από το εξωτερικό, θα το βρείτε πολύ γρήγορα απογοητευτικό.

Τα VPN αποφεύγουν τους γεωγραφικούς περιορισμούς χρησιμοποιώντας τόσο κρυπτογράφηση όσο και εικονικές διευθύνσεις IP. Αυτός ο συνδυασμός προστατεύει την ταυτότητά σας και την κάνει να φαίνεται σαν να βρίσκεστε αλλού, επιτρέποντάς σας να αλλάζετε από χώρα σε χώρα και να έχετε πρόσβαση στα βίντεο που θέλετε να παρακολουθήσετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια γρήγορη εναλλαγή διακομιστή και είστε έτοιμοι.

Τα VPN παρακάμπτουν τα μπλοκ λογοκρισίας

Ένα ανοιχτό και δωρεάν Διαδίκτυο είναι απίστευτα σημαντικό, ειδικά στην εποχή μας που καταρρέουν οι νόμοι περί ουδετερότητας του Διαδικτύου. Οι κυβερνήσεις και οι ISP σε όλο τον κόσμο είναι σε θέση να ελέγχουν τι μπορούν και τι δεν μπορούν να δουν οι χρήστες, αποκλείοντας ιστότοπους όπως το Facebook, το Twitter και τη Wikipedia ή εμποδίζοντας την πρόσβαση σε εργαλεία επικοινωνίας όπως το Skype και το WhatsApp με τον ελεύθερο χρόνο τους. Αυτό περιορίζει ό,τι μπορείτε να κάνετε στο Διαδίκτυο και αν διασχίσετε τα σύνορα σε μια από αυτές τις χώρες με λογοκρισία, δεν θα είστε ευχαριστημένοι.

Με ένα αξιόπιστο VPN, μπορείτε να μεταβείτε σε μια διεύθυνση IP που συνδέεται με την Κολομβία, όπου δεν υπάρχει συστηματικό φιλτράρισμα ιστού για περιεχόμενο εκτός παιδικής πορνογραφίας. Οι Κολομβιανοί απολαμβάνουν δωρεάν και ανοιχτή πρόσβαση στους σημαντικότερους ιστότοπους του κόσμου, όπως η Wikipedia, το YouTube, το Facebook και άλλα. Ακόμη και τα μέλη των FARC επιτρέπεται να διατηρούν προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε, η Κολομβία είναι μια καλή επιλογή μέσω της οποίας μπορείτε να πλαστογραφήσετε τη διεύθυνση IP σας όταν παρακάμπτετε τα τείχη προστασίας λογοκρισίας.

Επιπλέον, τα VPN κρυπτογραφούν τα δεδομένα σας για να είναι αδύνατη η αποκρυπτογράφηση, κάτι που επιτρέπει σε όλα να περνούν εύκολα μέσα από αποκλεισμούς. Ούτε οι ISP ούτε οι κρατικές υπηρεσίες μπορούν να πουν σε ποια υπηρεσία προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, ποιος είστε ή πού βρίσκεστε.

Χρησιμοποιήστε ένα VPN για πρόσβαση σε λογαριασμούς σπιτιού

Εάν ζείτε στην Κολομβία, πιθανότατα έχετε πολλούς διαδικτυακούς λογαριασμούς με τοπικές εταιρείες. Τράπεζες, πιστωτικές κάρτες, τέτοια πράγματα. Η πρόσβαση σε αυτούς τους λογαριασμούς όταν βρίσκεστε στο σπίτι είναι ένα πράγμα, αλλά αν προσπαθήσετε να συνδεθείτε από τα σύνορα, συχνά θα βρεθείτε άμεσα αποκλεισμένοι.

Οι χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες με γνώμονα την ασφάλεια, όπως οι τράπεζες, συχνά απαγορεύουν την πρόσβαση σε όλες τις διευθύνσεις IP εκτός της χώρας καταγωγής τους. Αυτή είναι μια έξυπνη προφύλαξη που βοηθά τους πελάτες να κρατούν ασφαλείς, αλλά μπορεί να είναι απογοητευτικό αν ταξιδεύετε και πρέπει να εξετάσετε τα οικονομικά σας. Ευτυχώς, η χρήση ενός VPN είναι το εισιτήριο για να βγείτε από αυτό το χάος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε σε μια διεύθυνση IP της Κολομβίας και να έχετε άμεση πρόσβαση, όπως ακριβώς καθόσαστε στο σπίτι στον καναπέ σας.

συμπέρασμα

Η απόκτηση μιας κολομβιανής διεύθυνσης IP δεν είναι τόσο δύσκολη. Με λίγο χρόνο και λίγη έξυπνη προσπάθεια, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακάμψετε τα φίλτρα λογοκρισίας, να ανακαλύψετε αποκλεισμούς περιεχομένου και να προστατέψετε τα δεδομένα σας σε μια μεγάλη ποικιλία συσκευών. Το καλύτερο από όλα, ενώ το κάνετε αυτό με την έξυπνη κολομβιανή διεύθυνση IP σας, τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και ασφαλή, όλα χάρη στο λαμπερό νέο VPN σας.

Είστε ψηφιακός νομάδας που μένετε στο Μεντεγίν; Ή, είστε πολίτης της Κολομβίας που ταξιδεύετε στο εξωτερικό; Ποιες προκλήσεις σύνδεσης αντιμετωπίζετε και πώς αλλιώς θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN με τρόπους διαφορετικούς από αυτούς που περιγράψαμε στο άρθρο; Πείτε μας τις σκέψεις σας στα σχόλια παρακάτω.