Πώς να αποκτήσετε μια εμπειρία AirPods παρόμοια με το iPhone σε Mac

Τα AirPods είναι αρκετά εντυπωσιακά. δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Ωστόσο, παρόλο που συνδέονται με συσκευές iOS χωρίς φασαρία, η ενσωμάτωσή τους με το macOS μπορεί να είναι εντελώς πιο περίεργη. Αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα το διορθώνει και φαίνεται εκπληκτικό ενώ το κάνει.

Όπως θα γνωρίζετε αν έχετε AirPods, η σύνδεσή τους σε μια συσκευή iOS μετά την αρχική σύζευξη είναι μια απλή περίπτωση επιλογής τους ως έξοδο ήχου. Είναι σχεδόν μαγικό, αλλά όταν πρόκειται για την επιλογή AirPods για χρήση σε Mac, μπορεί να αφεθείτε να ψαχουλεύετε με τις ρυθμίσεις Bluetooth ή να προσπαθείτε να επιλέξετε τις σωστές εξόδους στα παράθυρα Προτίμησης συστήματος. Δεν είναι πουθενά τόσο κομψό όσο θα έπρεπε και είναι ειλικρινά αδικαιολόγητο το γεγονός ότι το macOS δεν συνδέεται με τα AirPods με τον ίδιο τρόπο που το iOS.

  Πώς να αλλάξετε τη φωτογραφία ομαδικής συνομιλίας στα μηνύματα σε iPhone και iPad

Αλλά μπορείτε να τα διορθώσετε όλα αυτά με AirBuddy, ένα ελαφρύ βοηθητικό πρόγραμμα από τον προγραμματιστή Guilherme Rambo. Αυτός είναι ο προγραμματιστής που έκανε ένα όνομα για τον εαυτό του εντοπίζοντας συσκευές βαθιά μέσα στον κώδικα beta του iOS προτού ανακοινωθούν, επομένως γνωρίζει ξεκάθαρα τον τρόπο με τον οποίο περνάει το Xcode. Αυτό φαίνεται, επίσης, επειδή το AirBuddy φέρνει λειτουργικότητα τύπου iOS AirPod στο Mac, όλα με μόλις 5 $.

Μόλις εγκατασταθεί, το AirBuddy εμφανίζεται για πρώτη φορά όταν ανοίγετε τη θήκη φόρτισης AirPods κοντά στο Mac σας. Όταν το κάνετε, θα δείτε μια υπέροχη, κινούμενη αναπαράσταση των AirPods σας και της θήκης τους, μαζί με την τρέχουσα κατάσταση φόρτισής τους. Εάν έχετε δει την εμβληματική προβολή που έχουν οι χρήστες iOS όταν κάνουν το ίδιο πράγμα, θα ξέρετε για τι πράγμα μιλάμε και φαίνεται σαν το σπίτι σε Mac.

  Πώς να αφαιρέσετε γραφικά στοιχεία από το Κέντρο ειδοποιήσεων σε Mac

Το να δείχνεις υπέροχο είναι ένα πράγμα, αλλά υπάρχει και λειτουργικότητα και εδώ. Για να αποφευχθεί ο χορός σύνδεσης με τον οποίο οι χρήστες Mac είναι πολύ εξοικειωμένοι, το AirBuddy προσφέρει ένα απλό κουμπί “Κάντε κλικ για σύνδεση” που συνδέει το Mac σας με τα AirPods σας και τα επιλέγει ως την επιλογή εξόδου χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα μόνοι σας. Είναι κάτι όμορφο και, πάλι, η Apple θα έπρεπε να το είχε ενσωματώσει στο macOS.

Υπάρχουν κι άλλα σε αυτό το κουτί με κόλπα. Το AirBuddy παρέχει επίσης ένα γραφικό στοιχείο του Κέντρου Ειδοποιήσεων που μπορεί να εμφανίσει όχι μόνο τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των AirPods αλλά και του Mac σας (υποθέτοντας ότι πρόκειται για φορητό υπολογιστή). Επιπλέον, οποιαδήποτε συσκευή iOS που είναι συνδεδεμένη στον ίδιο Mac εμφανίζεται επίσης εκεί, αρκεί να είναι συνδεδεμένη στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi. Αξίζει μόνο την τιμή της εισόδου!

  Πώς να προσθέσετε μια σημείωση σε ένα αρχείο σκίτσου

Παραδόξως, υπάρχουν ακόμη περισσότερα σε προσφορά εδώ. Ενώ τα AirPods είναι η μεγαλύτερη περίπτωση χρήσης, το AirBuddy θα λειτουργεί επίσης μια χαρά με οτιδήποτε έχει ενσωματωμένο τσιπ W1. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν και κάποιες επιλογές Beats στο τραπέζι.

Πώς να εγκαταστήσετε το AirBuddy

Κατεβάστε το AirBuddy. Έχει προτεινόμενη τιμή 5 $, αλλά μπορείτε να πληρώσετε περισσότερα αν θέλετε.

Μόλις εγκατασταθεί, μετακινήστε το AirBuddy στον φάκελο Εφαρμογές και εκκινήστε το. Οι επιλογές είναι αρκετά απλές, με δύο πλαίσια ελέγχου που προσφέρονται. Επιλέξτε αυτά που χρειάζεστε, ανάλογα με το αν θα χρησιμοποιείτε AirPods ή άλλο αξεσουάρ με δυνατότητα W1. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πού θέλετε να εμφανίζεται η κινούμενη εικόνα στην οθόνη όταν εντοπίζει τα αξεσουάρ AirPods ή W1 σας.