Πώς να αποκτήσετε μια ένδειξη υπολειπόμενης μπαταρίας στο macOS 10.12.2


Το macOS 10.12.2 έχει αφαιρέσει την ένδειξη της μπαταρίας που απομένει από τη γραμμή μενού. Αρκεί να πούμε ότι οι χρήστες δεν είναι ευχαριστημένοι. Ήταν ένα πολύ χρήσιμο μικρό χαρακτηριστικό. Δεδομένου ότι η Apple αφαιρεί τα περισσότερα χρήσιμα πράγματα από τα προϊόντα της, αυτό είναι πραγματικά ένα ακόμη θύμα. Τα καλά νέα είναι ότι η ένδειξη μπαταρίας δεν ήταν πάντα μέρος του macOS. Όταν η δυνατότητα δεν είχε αναπτυχθεί ελάχιστα από την Apple, οι προγραμματιστές τρίτων ήταν γύρω για να καλύψουν το κενό. Υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες εφαρμογές, επί πληρωμή και δωρεάν, που θα προσθέσουν μια ένδειξη υπολειπόμενης μπαταρίας πίσω στη γραμμή μενού. Το CoconutBattery είναι μια καταπληκτική δωρεάν εφαρμογή που μπορείτε να δοκιμάσετε.

  Ξεχάστε την ώρα της οθόνης! Παρακολουθήστε τη χρήση της εφαρμογής σας στο macOS Catalina με αυτές τις εναλλακτικές λύσεις

Εάν έχετε κάνει αναβάθμιση σε macOS 10.12.2, η ένδειξη μπαταρίας ανήκει στο παρελθόν.

Εγκαταστήστε το CoconutBattery και η εφαρμογή θα σας δείξει την υπολειπόμενη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε ποσοστό (στιγμιότυπο οθόνης από την CoconutBattery). Εάν κάνετε κλικ στο εικονίδιο της γραμμής μενού της εφαρμογής, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που δείχνει την εναπομείνασα μπαταρία στο χρόνο, π.χ. πόσο καιρό μπορεί να λειτουργεί το Macbook σας με την τρέχουσα φόρτιση.

Η εφαρμογή εμφανίζει επίσης άλλες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την μπαταρία σας, όπως την κατάστασή της και τον κύκλο φόρτισης που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή. Μπορεί να μην σας δώσει μια εις βάθος ματιά στην υγεία της μπαταρίας σας, αλλά σας λέει αν τα πράγματα φαίνονται καλά ή άσχημα.

  Πώς να αποκτήσετε ομαλές γραμματοσειρές όπως το MacOS στα Windows 10

Η διεπαφή της εφαρμογής σάς παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υγεία της μπαταρίας, όπως την τρέχουσα φόρτιση και τη μέγιστη χωρητικότητά της. Το υπέροχο με το CoconutBattery είναι ότι μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την κατάσταση της μπαταρίας μιας συσκευής iOS με την εφαρμογή. Η εφαρμογή σάς δίνει μια μικρή εικόνα για το πόσο υγιής είναι η μπαταρία της συσκευής σας iOS. Δεν λαμβάνετε την ένδειξη “Κατάσταση” που λαμβάνετε για την μπαταρία του Macbook σας, επομένως πρέπει να κρίνετε μόνοι σας, με βάση τα στατιστικά της μέγιστης φόρτισης και της χωρητικότητας σχεδιασμού εάν η μπαταρία του iPhone ή του iPad σας χάνει ή όχι τη χωρητικότητα φόρτισης.

  Πώς λειτουργεί το Νέο Κέντρο Ελέγχου στο macOS Big Sur

Κατεβάστε το CoconutBattery

μέσω Lifehacker