Πώς να αποκτήσετε μεγαλύτερα πλήκτρα στο πληκτρολόγιό σας στο iOS

Το iOS έχει μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες προσβασιμότητας που θα βρείτε σε smartphone. Εάν έχετε προβλήματα όρασης, μπορείτε να κάνετε το κείμενο στη συσκευή σας να φαίνεται πολύ μεγαλύτερο. Δυστυχώς, αυτό το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό έχει τους περιορισμούς του. Πρώτον, μια εφαρμογή πρέπει να προσθέσει υποστήριξη για μεγαλύτερο κείμενο. Εάν αυξήσετε το μέγεθος της γραμματοσειράς, δεν θα λειτουργήσει πραγματικά σε άλλες εφαρμογές, εκτός εάν το υποστηρίζουν. Το YouTube πρόσθεσε πρόσφατα υποστήριξη για μεγαλύτερα μεγέθη κειμένου. Ο δεύτερος περιορισμός ισχύει για το πληκτρολόγιο. Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ρυθμίζετε το μέγεθος του κειμένου, δεν θα έχετε μεγαλύτερα πλήκτρα στο πληκτρολόγιό σας.

  Το iOS 12.2 είναι τώρα διαθέσιμο με το Apple News+ και άλλα

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος για να το αντιμετωπίσετε. Το iOS υποστηρίζει πληκτρολόγια τρίτων. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα που σας δίνει μεγαλύτερα πλήκτρα στο πληκτρολόγιό σας. Γνωρίστε τα Big Keys. είναι μια εφαρμογή iOS αξίας 2,99 $ αλλά είναι δωρεάν αυτή τη στιγμή. Σας επιτρέπει να αυξήσετε το μέγεθος των πλήκτρων του πληκτρολογίου. Λειτουργεί καλύτερα σε οριζόντια λειτουργία και σε iPad. Σε ένα iPhone, το μέγεθος των πλήκτρων είναι περιορισμένο, ειδικά αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή σε κατακόρυφη λειτουργία.

Λήψη και εγκατάσταση του Big Keys. Πρέπει να προσθέσετε την εφαρμογή ως πληκτρολόγιο. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Μεταβείτε στο Γενικά> Πληκτρολόγιο και προσθέστε ένα νέο πληκτρολόγιο. Από τη λίστα των πληκτρολογίων, επιλέξτε Big Keys.

  Η πρώτη μας ματιά στην εφαρμογή αρχείων στο iOS 11

Στη συνέχεια, ανοίξτε οποιαδήποτε εφαρμογή μπορείτε να πληκτρολογήσετε. Πατήστε το πλήκτρο υδρόγειου και επιλέξτε “Big Key” από τα διαθέσιμα πληκτρολόγια για να μεταβείτε σε αυτό.

Το Big Keys, όπως υποδηλώνει το όνομά του, έχει μεγαλύτερα κλειδιά. Συμπληρώνει το κενό μεταξύ των πλήκτρων στο προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο για να σας δώσει μεγαλύτερα γράμματα. Από τη σύντομη δοκιμή μας, η ακρίβεια πληκτρολόγησης δεν υποβαθμίστηκε με τα μεγαλύτερα πλήκτρα.

Το Big Keys όχι μόνο σας δίνει μεγαλύτερα πλήκτρα, αλλά έχει και μερικά ωραία θέματα με αντίθεση για καλύτερη ορατότητα. Μπορείτε να ελέγξετε το μέγεθος και το θέμα του πληκτρολογίου.

Για να αλλάξετε το μέγεθος των πλήκτρων, ανοίξτε την εφαρμογή Big Keys. Μπορείτε να προσαρμόσετε ανεξάρτητα το μέγεθος των γραμμάτων και των emoji. Χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό για να αυξήσετε ή να μειώσετε το μέγεθος των πλήκτρων. Το Big Keys έχει τις δικές του ανεξάρτητες ρυθμίσεις για αυτόματη χρήση κεφαλαίων και προσθέτει μια περίοδο όταν πατάτε το πλήκτρο διαστήματος δύο φορές. Πατήστε «ρυθμίσεις» για να προσαρμόσετε αυτές τις ρυθμίσεις.

  Πώς να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες φράσεις αντικατάστασης κειμένου στο iOS

Για να αλλάξετε το θέμα του πληκτρολογίου, απλώς σύρετε το δάχτυλό σας στα θέματα που εμφανίζονται στο κάτω μέρος της αρχικής οθόνης της εφαρμογής. Πατήστε το θέμα που σας φαίνεται καλύτερο και θα εφαρμοστεί.

Κατεβάστε το Big Keys από το App Store