Πώς να αποκτήσετε δωρεάν νομίσματα TikTok

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το TikTok έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές παγκοσμίως. Λόγω της δημοτικότητάς του, το TikTok χρησιμοποιείται σχεδόν από κάθε επιρροή και έχει γίνει γρήγορα ένας διάσημος κόμβος ψυχαγωγίας. Αλλά έχετε ακούσει ποτέ για νομίσματα στην εφαρμογή TikTok; Ναι, υπάρχουν νομίσματα TikTok που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε συγκεκριμένες ενέργειες στην πλατφόρμα. Και σήμερα, θα το συζητήσουμε λεπτομερώς. Μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος!

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν νομίσματα TikTok

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν νομίσματα TikTok και να μάθετε περισσότερα για διάφορα νομίσματα που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή TikTok.

Σε τι χρησιμεύουν τα νομίσματα στο TikTok;

Τα νομίσματα TikTok μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή δώρων στους αγαπημένους σας δημιουργούς περιεχομένου κατά τη διάρκεια των ζωντανών ροών τους. Μπορείτε επίσης να κάνετε δώρα επιρροής στο chatbox τους. Τα νομίσματα αγοράζονται με πραγματικά χρήματα και ισχύουν μόνο στην εφαρμογή. Και μπορείτε να αγοράσετε τα νομίσματα μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή του λογαριασμού PayPal.

  Πώς να παίξετε αντίστροφα στο TikTok

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα νομίσματα TikTok;

Ναι, οι Influencers μπορούν να εξαργυρώσουν νομίσματα TikTok για τα οποία χρειάζονται λογαριασμό PayPal. Το ελάχιστο υπόλοιπο που πρέπει να έχετε στον λογαριασμό σας στο TikTok είναι 100 $. Το μέγιστο ημερήσιο όριο ανάληψης είναι επίσης $1000. Τα νομίσματα που κερδίζουν οι influencers μετατρέπονται πρώτα σε διαμάντια και ένα διαμάντι ισοδυναμεί με 100 νομίσματα. Επίσης, κάθε διαμάντι έχει αξία 5 σεντς. Και τα διαμάντια εξαργυρώνονται σε μετρητά.

Πόσο αξίζει ένα κέρμα στο TikTok;

Η τιμή δεν παραμένει ίδια όλη την ώρα. Η αξία των νομισμάτων εξαρτάται από τη συναλλαγματική ισοτιμία. Ως εκ τούτου, αυτά τα νομίσματα έχουν διαφορετικές αξίες κάθε φορά. Δεδομένου ότι το σύστημα ανταλλαγής είναι πάντα δυναμικό, η αξία των νομισμάτων που έχετε σήμερα ενδέχεται να μην παραμείνει ίδια αύριο.

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν νομίσματα στο TikTok;

Μερικοί από τους τρόπους για να κερδίσετε δωρεάν νομίσματα είναι:

  • Παρακολούθηση βίντεο: Πρέπει να εκτελέσετε ορισμένες εργασίες ενώ παρακολουθείτε βίντεο για να κερδίσετε δωρεάν νομίσματα

  • Συμμετέχετε στις Προκλήσεις: Το TikTok μπορεί να σας χαρίσει αυτά τα νομίσματα εάν συμμετέχετε και κερδίσετε προκλήσεις

  • Δώρα: Άλλοι χρήστες μπορούν να σας προσφέρουν δωρεάν νομίσματα ως δώρο

Πώς λαμβάνετε δωρεάν νομίσματα TikTok;

Μπορείτε να λάβετε δωρεάν νομίσματα εάν κάποιος σας τα κάνει δώρο. Ακόμη και το TikTok μπορεί να σας δώσει κέρματα εάν κερδίσετε κάποιες προκλήσεις ή τις κερδίσετε παρακολουθώντας βίντεο στο TikTok.

Πόσο είναι τα 500 νομίσματα TikTok;

Επί του παρόντος, η αξία ενός νομίσματος TikTok είναι 1,3 σεντς στις ΗΠΑ. Με βάση τον υπολογισμό, τα 100 νομίσματα TikTok θα ισοδυναμούν με 1,3 $. Ενώ 500 νομίσματα αποτιμώνται επί του παρόντος στα 6,49 $.

Πόσο είναι τα 100 διαμάντια TikTok;

Για να το θέσουμε σε έναν απλό υπολογισμό, 100 νομίσματα ισοδυναμούν με 50 διαμάντια. Είναι επειδή τα διαμάντια TikTok είναι μόλις το 50% της αξίας των νομισμάτων. Η αξία κάθε διαμαντιού είναι 5 σεντς. Άρα 100 διαμάντια ισοδυναμούν με 50$.

Πόσο είναι τα 7000 νομίσματα στο TikTok;

Με βάση τον τρέχοντα υπολογισμό, μπορείτε να αγοράσετε 7000 νομίσματα στην εφαρμογή TikTok για περίπου 129,99 $. Η αξία ενός νομίσματος είναι 1,3 σεντ καθώς είναι το κόστος των κερμάτων στις ΗΠΑ. Η αξία μπορεί να είναι διαφορετική με βάση τη συναλλαγματική ισοτιμία διαφορετικών χωρών. Ο λογαριασμός σας θα μπορεί να σας ενημερώσει για το ακριβές ποσό εάν το αναζητήσετε στην ενότητα Επαναφόρτιση.

Πόσο κοστίζει ένα δώρο τριαντάφυλλο στο TikTok;

Η αποστολή δώρων στους αγαπημένους σας influencers μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστική. Οι influencers μπορούν πραγματικά να απολαύσουν την αγάπη που παίρνουν με τη μορφή δώρων καθώς και να κερδίσουν χρήματα από το ταλέντο τους. Έτσι, αν σκοπεύετε να κάνετε δώρο ένα τριαντάφυλλο σε κάποιον, τότε έχετε κατά νου ότι 1 τριαντάφυλλο κοστίζει μόνο 1 $.

Πόσο κοστίζουν τα 100 τριαντάφυλλα στο TikTok;

Καθώς ένα τριαντάφυλλο στο TikTok κοστίζει 1 $, 100 τριαντάφυλλα θα κοστίζουν 100 $.

Πόσο αξίζει ένα λιοντάρι στο TikTok;

Ένα λιοντάρι είναι ένα από τα πιο διάσημα δώρα που μπορείς να δώσεις σε κάποιον στο TikTok. Ωστόσο, το να κάνετε δώρο ένα λιοντάρι μπορεί να σας κοστίσει ένα τεράστιο ποσό. Ναι, ένα λιοντάρι έρχεται στην τιμή των 29.999 νομισμάτων στο TikTok. Αυτό δεν είναι ένα μέτριο δώρο για δώρο σε κάποιον, αλλά αν αυτό είναι στα σχέδιά σας, τότε θα πρέπει να ξεπληρώσετε 29.999 νομίσματα.

Πώς μετατρέπετε τα δώρα TikTok σε μετρητά;

Το Tiktok σάς επιτρέπει να κάνετε ανάληψη μετρητών μόλις έχετε 1000 ακόλουθους. Τα δώρα που κερδίζετε μετατρέπονται πρώτα σε διαμάντια και αυτά τα διαμάντια εξαργυρώνονται σε μετρητά. Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε ότι το TikTok παίρνει το 50% της προμήθειας για τα κέρδη σας. Πηγαίνοντας στον λογαριασμό σας, στην ενότητα Υπόλοιπο, θα μπορείτε να δείτε τα ζωντανά δώρα και τα συσσωρευμένα διαμάντια. Μπορείτε να πατήσετε την καρτέλα Ανάληψη για να μεταφέρετε μετρητά στον λογαριασμό σας στο Paypal.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να αποκτάτε νομίσματα TikTok. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.