Πώς να αποκτήσετε δωρεάν νομίσματα Apex

Το Apex Legends είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που βασίζεται σε έναν τύπο Battle royal που αναπτύχθηκε από την Respawn Entertainment και δημοσιεύεται παγκοσμίως από την Electronic arts. Έγινε πολύ δημοφιλές και κυκλοφόρησε σε ένα ευρύ φάσμα πλατφορμών παιχνιδιών. Τα αντικείμενα Apex legends στο παιχνίδι μπορούν να αγοραστούν με νομίσματα Apex. Βασικά, τα νομίσματα κορυφής είναι η κύρια μορφή νομίσματος που χρησιμοποιείται στο Apex Legends. Ο όγκος του πρόσθετου περιεχομένου είναι αμέτρητος, γεγονός που καθιστά την κατοχή αυτών των νομισμάτων Apex ανεκτίμητη. Παρόλο που τα apex coins μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά αντικειμένων, πολλοί παίκτες δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά το εν λόγω νόμισμα εντός του παιχνιδιού, καθώς είναι ακριβό να το αγοράσουν. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε πώς να αποκτάτε apex coins δωρεάν σε PC, PS4 ή Xbox και επίσης πώς να αποκτάτε απεριόριστα apex coins. Διαβάστε το άρθρο για να μάθετε περισσότερα και να κερδίσετε νομίσματα Apex και να αγοράσετε αντικείμενα εντός του παιχνιδιού για να έχετε την καλύτερη εμπειρία.

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν νομίσματα Apex

Παρακάτω, παραθέτουμε όλους τους τρόπους για να αποκτήσετε δωρεάν Apex Coins σε PC, PS4 και κονσόλα Xbox.

Μέθοδος 1: Συμμετοχή σε τουρνουά εντός παιχνιδιού

Για όσους αναρωτιούνται πώς να αποκτήσουν δωρεάν νομίσματα κορυφής, μπορούν να δοκιμάσουν Τουρνουά. Τα τουρνουά είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε apex coins. Απλώς παίξτε στα τουρνουά με έναν έμπιστο παίκτη για να σχηματίσετε μια ομάδα και μπορείτε να κερδίσετε πολλές ανταμοιβές και κέρματα κορυφής για να κερδίσετε το τουρνουά. Η επιλογή μιας αξιόπιστης ομάδας είναι ζωτικής σημασίας, καθώς σας δίνουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε το παιχνίδι.

Μέθοδος 2: Μέσω Battle Pass

Μπορείτε επίσης να κερδίσετε πολλά νομίσματα Apex αν αγοράσετε ένα Battle pass. Μπορείτε να αγοράσετε ένα τυπικό πάσο μάχης μέσω 950 νομισμάτων Apex και να κερδίσετε 1000 νομίσματα Apex από το ίδιο το παιχνίδι που σας επιτρέπει να αγοράσετε ένα Battle pass. Πρέπει να κερδίσετε ανταγωνιστικούς αγώνες για να κερδίσετε την ευκαιρία να κερδίσετε δωρεάν νομίσματα κορυφής.

Μέθοδος 3: Ακολουθήστε τις Κοινότητες στο Reddit

Υπάρχουν πολλές κοινότητες Apex Legends στην πλατφόρμα Reddit. Αυτές οι κοινότητες βοηθούν τους παίκτες να κερδίσουν δωρεάν νομίσματα κορυφής. Σε αυτές τις κοινότητες πραγματοποιούνται πολλά δώρα και η συμμετοχή σε αυτές τις κοινότητες και τα δώρα σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να κερδίσετε τα apex coins μέσω δώρων.

Υπάρχουν επίσης πολλές αναρτήσεις που παρέχουν αξιόπιστες συμβουλές και κόλπα για να κερδίσετε apex coins για τους παίκτες. Αν θέλετε να ξεκινήσετε, εγγραφείτε Apex Legends Reddit κοινότητα. Αυτό το subreddit φιλοξενεί συχνά δώρα. Σας ειδοποιούν επίσης για τυχόν μελλοντικά δώρα που θα συμβούν στο μέλλον. Αυτή η μέθοδος για το πώς να αποκτήσετε δωρεάν νομίσματα κορυφής είναι ευκολότερη από το να παίζετε απλώς τουρνουά.

Μέθοδος 4: Κερδίστε δωρεάν νομίσματα Apex από τα Giveaways

Όχι μόνο στο Reddit, αλλά και σε άλλες πλατφόρμες αποτελούνται επίσης από άτομα που πραγματοποιούν προσφορές σε έγκαιρη βάση. Για παράδειγμα, υπάρχουν αρκετοί YouTubers και streamers της πλατφόρμας Twitch που παρέχουν δώρα για δωρεάν νομίσματα Apex. Συνήθως, αυτά τα δώρα επιλέγονται από τύχη, αλλά αν είστε τυχεροί, μπορείτε να κερδίσετε πολλά βραβεία από αυτά αξιόπιστα. Η ενεργή συμμετοχή σε δώρα μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε.

  Τρόπος χρωματικής κωδικοποίησης συμβάντων ημερολογίου του Outlook χρησιμοποιώντας κατηγορίες

Μέθοδος 5: Μέσω γεννητριών κερμάτων δωρεάν Apex (Δεν συνιστάται)

Πολλά μαθήματα για το πώς να αποκτήσετε δωρεάν νομίσματα apex σε υπολογιστή, PS4 και Xbox περιλαμβάνουν μια μέθοδο για το Apex Free coin και πώς δεν συνιστάται η εύρεση ιστότοπου για αναζήτηση κωδικών. Υπάρχουν επίσης γεννήτριες για τη λήψη δωρεάν νομισμάτων Apex. Πολλοί ιστότοποι ισχυρίζονται ότι είναι γεννήτριες εκεί έξω για να προμηθεύουν τους ανθρώπους με νομίσματα κορυφής. Προσοχή σε αυτές τις γεννήτριες, οι περισσότερες από αυτές είναι απάτες και πιθανώς εισάγουν κακόβουλο λογισμικό στους χρήστες. Έτσι, είναι πιο δύσκολο να βρείτε λειτουργικές δωρεάν γεννήτριες κερμάτων κορυφής που δεν αποτελούν απάτη.

Μέθοδος 6: Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Coupert Cashback

Εάν κάνετε αγορές μέσω Διαδικτύου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Coupert που παρέχει επιστροφή μετρητών. Επίσης, υπάρχει μια επιλογή να κερδίσετε χρήματα προσκαλώντας έναν φίλο ή ένα μέλος της οικογένειας που μπορεί να σας κερδίσει 20$ τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε νομίσματα Apex. Το Coupert μπορεί να εγκατασταθεί μέσω μιας επέκτασης στο Google Chrome. Εάν επισκεφτείτε οποιονδήποτε διαδικτυακό ιστότοπο, η coupert θα σας ενημερώσει εάν έχετε κουπόνια για τον ιστότοπο.

1. Επίσκεψη Coupert – Αυτόματο Coupon Finder & Cashback σελίδα επέκτασης και κάντε κλικ στο Προσθήκη στο Brave για να προσθέσετε την επέκταση.

Σημείωση: Το βήμα πραγματοποιήθηκε στο Brave Browser.

Μέθοδος 7: Κερδίστε νομίσματα Apex μέσω ιστοτόπων

1. Δωρεάν μετρητά

Τα δωρεάν μετρητά είναι μία από τις καλύτερες διαθέσιμες υπηρεσίες GPT. GPT σημαίνει Πληρωμή για. Η πραγματική χρήση του είναι ότι θα σας αφήσουν να κερδίσετε πόντους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε σε πραγματικά χρήματα. Για να κερδίσετε δωρεάν χρήματα, ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται.

1. Εγγραφείτε στο Δωρεάν μετρητά ιστοσελίδα κάνοντας κλικ στο κουμπί Εγγραφή που υπάρχει στην επάνω δεξιά πλευρά του ιστότοπου.

2. Εισαγάγετε τη διεύθυνση e-mail, το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης και επιβεβαιώστε τον κωδικό πρόσβασης.

3. Επιλέξτε το πλαίσιο για να συμφωνήσετε με τους όρους και τις προϋποθέσεις και κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή για να εγγραφείτε.

Σημείωση: Είναι επίσης δυνατή η σύνδεση με λογαριασμό Google ή λογαριασμό πελάτη Steam. Απλώς κάντε κλικ στο Google ή στο Steam για να εγγραφείτε.

4. Αφού εγγραφείτε, μπορείτε να συνδεθείτε στο Δωρεάν μετρητά.

5. Τώρα, πρέπει να κερδίσετε νομίσματα από τον ιστότοπο Freecash.

Αυτό μπορεί να γίνει εκτελώντας ενέργειες όπως η συμμετοχή στην έρευνα και η παρακολούθηση διαφημίσεων. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Κάντε κλικ στην καρτέλα Κερδίστε που βρίσκεται στο κάτω μέρος του ιστότοπου.

2. Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε διαφημίσεις και να λάβετε μέρος σε έρευνες, αυτές οι ενέργειες θα σας κερδίσουν κέρματα.

3. Αφού έχετε συμμετάσχει σε διάφορες δραστηριότητες και έχετε κερδίσει αρκετά νομίσματα. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα κερδισμένα νομίσματα, αυτό θα σας επιτρέψει να κερδίσετε πραγματικά χρήματα.

4. Κάντε κλικ στην καρτέλα Εξαργύρωση που βρίσκεται κοντά στην καρτέλα Κέρδη.

  10 πιο σημαντικά βασικά στοιχεία της προσωπικής ασφάλειας στον κυβερνοχώρο που πρέπει να γνωρίζετε

5. Στην ενότητα Εξαργύρωση, μπορείτε να μεταφέρετε τα κέρματα που κερδίσατε απευθείας στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Αυτό θα σας επιτρέψει να κερδίσετε χρήματα από τον πραγματικό κόσμο. Μπορείτε ακόμη και να εξαργυρώσετε τα χρήματα μέσω δωροκάρτας.

6. Αφού κερδίσετε τα χρήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χρήματα για να αγοράσετε τα νομίσματα Apex από το παιχνίδι Apex legends.

2. Buff

Το Buff είναι ένας ιστότοπος που επιτρέπει τη δυνατότητα να κερδίζετε χρήματα ενώ παίζετε παιχνίδια. Είναι δυνατό λόγω over-wolf API. Αυτό το API σαρώνει την απόδοσή σας στα παιχνίδια και τα βραβεία με βάση αυτό. Ακολουθούν τα βήματα για να αποκτήσετε δωρεάν Apex Coins σε PS4 ή Xbox.

1. Πρώτα, πρέπει να κάνετε λήψη του Buff Game στην επιφάνεια εργασίας σας και εγκαταστήστε το.

2. Αυτό θα εγκαταστήσει επίσης το Overworks API, το οποίο είναι υπεύθυνο για την παρακολούθηση της απόδοσης του παιχνιδιού σας.

3. Πριν χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε σε αυτήν, κάντε κλικ στο Εγγραφή.

4. Τώρα μπορείτε να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας email, Λογαριασμό Google ή λογαριασμό Discord.

5. Μετά την εγγραφή, μέσα στην εφαρμογή, πρέπει να παίξετε τα προτεινόμενα παιχνίδια που θα σας επιτρέψουν να κερδίσετε πόντους buff.

6. Το buff επιτρέπει επίσης να κερδίζετε πόντους buff μέσω πληρωμένων ερευνών και ορισμένων εργασιών εκτός από απλά παιχνίδια. Αυτές είναι πολύ εξαιρετικές εναλλακτικές, ενώ κερδίζετε επίσης πόντους buff ειδικά παίζοντας το παιχνίδι μόνοι σας.

7. Τέλος, αφού κερδίσετε αρκετούς buff points, μπορείτε να αγοράσετε μια δωροκάρτα apex.

Για όσους αναρωτιούνται πώς να αποκτήσουν δωρεάν apex coins στο Xbox και πώς να αποκτήσουν δωρεάν apex coins, το PS4 μπορεί να βρει αυτή τη μέθοδο χρήσιμη, καθώς μπορούν να εξαργυρώσουν τους πόντους buff αγοράζοντας απευθείας μια δωροκάρτα apex coins.

3. Idle Empire

Το Idle Empire είναι ένας ιστότοπος GPT που σας επιτρέπει να κερδίζετε χρήματα τα οποία μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε για την αγορά νομισμάτων Apex, ενώ όσοι αναζητούν δωρεάν apex νομίσματα θα βρουν αυτή τη μέθοδο χρήσιμη.

1. Πριν από τη χρήση Αδράνεια Αυτοκρατορία υπηρεσίες, πρέπει να εγγραφείτε για την υπηρεσία.

2. Κάντε κλικ στο Sign Up που υπάρχει στον ιστότοπο για να εγγραφείτε.

3. Μετά την εγγραφή, πρέπει να πλοηγηθείτε στις διάφορες ενότητες στις οποίες μπορείτε να ολοκληρώσετε συγκεκριμένες προσφορές για να κερδίσετε πόντους IdleEmpire. Η εργασία περιλαμβάνει την παρακολούθηση βίντεο και την αναπαραγωγή παιχνιδιών και την ολοκλήρωση ερευνών.

4. Έτσι για να κερδίσετε πόντους πρέπει να ολοκληρώσετε τις εργασίες που θα σας ανταμείψουν επίσης με επιπλέον ανταμοιβές.

5. Για να κάνετε ανάληψη των πόντων σε μετρητά, πρέπει να πλοηγηθείτε στην ενότητα ανάληψης που υπάρχει στο εικονίδιο προφίλ στον ιστότοπο. Μέσα από αυτό το μενού μπορείτε εύκολα να εξαργυρώσετε τους πόντους που έχετε κερδίσει μέχρι τώρα αγοράζοντας δωροκάρτες. Μπορείτε επίσης να εξαργυρώσετε τους κερδισμένους πόντους για πραγματικά χρήματα.

6. Στη σελίδα ανάληψης, μπορείτε επίσης να εξαργυρώσετε δωροκάρτες PlayStation και Xbox μέσω των οποίων μπορείτε να μάθετε πώς να αποκτάτε δωρεάν apex coins.

4. GameGleam

Gamegleam είναι μια ακόμη πλατφόρμα για να κερδίσετε δωρεάν πόντους κορυφής. Ο ιστότοπος διαθέτει μια ειδική σελίδα για να κερδίζετε δωρεάν νομίσματα για τους θρύλους της Apex. Αυτή μπορεί να είναι μια απλή απάντηση σε άτομα που αναζητούν πώς να αποκτήσουν πόντους κορυφής δωρεάν. Ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να κερδίζετε πόντους ολοκληρώνοντας ορισμένες δραστηριότητες, όπως η παρακολούθηση βίντεο, η δημιουργία περιεχομένου, η αναπαραγωγή παιχνιδιών. Έχει επίσης μια αποκλειστική επιλογή για να αποσύρετε τους πόντους που κερδίζετε από τον ιστότοπο για να μετατρέψετε απευθείας για να κερδίσετε δωρεάν πόντους κορυφής στο PS4 ή την κονσόλα Xbox.

  9 Node.js Logger Libraries Μπορείτε να δοκιμάσετε για καλύτερη καταγραφή

1. Για να ξεκινήσετε, κάντε κλικ στην επιλογή σύνδεσης.

2. Κάντε κλικ στην καρτέλα δημιουργία νέου λογαριασμού.

3. Εισαγάγετε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο CREATE AN ACCOUNT για να προχωρήσετε στη δημιουργία λογαριασμού.

4. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας λογαριασμό Google ή Steam κάνοντας κλικ στην επιλογή.

5. InboxDollars

InboxDollars είναι ένας άλλος ιστότοπος που επιτρέπει να κερδίζετε πραγματικά χρήματα ολοκληρώνοντας διάφορες ενέργειες, όπως η ολοκλήρωση μιας έρευνας, η παρακολούθηση διαφημίσεων κ.λπ. Οι επιστρεφόμενοι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν μέσω πίστωσης PayPal, μέσω της οποίας μπορείτε να αγοράσετε τα apex coins. Ένα από τα θετικά σημεία είναι ότι το Inboxdollars προσφέρει μπόνους 5$ για απλή είσοδο.

6. SwagBucks

Swagbucks είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος που θα σας ανταμείψει με δωροκάρτες. Μπορείτε να κερδίσετε πόντους στον ιστότοπο κάνοντας αγορές στο διαδίκτυο, παρακολουθώντας διαφημίσεις και βίντεο, συμπληρώνοντας έρευνες κ.λπ. Με αρκετούς πόντους μπορείτε να αγοράσετε δωροκάρτες Amazon τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε νομίσματα Apex. Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει την αγορά δωροκαρτών που μπορεί να είναι μια κατάλληλη λύση για το πώς να αποκτήσετε δωρεάν νομίσματα κορυφής.

7. Βαθμοί Βραβεία

Πόντοι Έπαθλα είναι παρόμοιο με το Swagbucks και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξαργύρωση δωροκαρτών. Μπορεί να χρειαστεί να εκτελέσετε ορισμένες δραστηριότητες όπως η καθημερινή σύνδεση, η ολοκλήρωση ερευνών κ.λπ. Αφού εκτελέσετε τις δραστηριότητες, μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους για να αγοράσετε μια δωροκάρτα Amazon.

Πώς να χρησιμοποιήσετε κωδικούς για δωρεάν νομίσματα Apex

Ακολουθούν τα βήματα για τη χρήση κωδικών για δωρεάν Apex Coins.

Επιλογή I: Σε υπολογιστή

Αφού αποκτήσετε τον κωδικό Apex Coin, πρέπει να τον ενεργοποιήσετε, στον υπολογιστή πρέπει να τον ενεργοποιήσετε μέσω της πλατφόρμας EA.

Σημείωση: Το EA Play θα αντικαταστήσει το EA Origin με ένα πρόγραμμα-πελάτη για επιτραπέζιους υπολογιστές και, στη συνέχεια, ο λογαριασμός σας θα είναι επίσης προσβάσιμος μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού.

1. Επισκεφθείτε την Electronic Arts Σελίδα λήψης παιχνιδιών για υπολογιστή και κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ που υπάρχει στην επάνω δεξιά πλευρά της ιστοσελίδας.

2. Κάντε κλικ στο κουμπί Είσοδος.

3. Εισαγάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας και κάντε κλικ στο SIGN IN.

4. Τώρα, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Εξαργύρωση κώδικα.

5. Κάντε κλικ στο κουμπί Εξαργύρωση για να μεταβείτε στη σελίδα όπου πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό.

6. Εισαγάγετε τον Κωδικό και κάντε κλικ στο Επόμενο, αυτό θα ενεργοποιήσει τον κωδικό σας για να λάβετε νομίσματα κορυφής.

Επιλογή II: Στο PS4

Τώρα που ξέρετε πώς να αποκτήσετε δωρεάν Apex Coins PS4, ακολουθούν τα βήματα για να εξαργυρώσετε κωδικούς στο PS4.

1. Ανοίξτε το PlayStation Store.

2. Πατήστε Εξαργύρωση κωδικών και πληκτρολογήστε τον κωδικό σας, τα νομίσματα κορυφής θα εμφανιστούν στον λογαριασμό σας.

Επιλογή III: Στο Xbox

1. Ανοίξτε το Xbox Game Store.

2. Επιλέξτε την επιλογή Εξαργύρωση.

3. Εισαγάγετε τον κωδικό που λάβατε και πατήστε Επόμενο για να ενεργοποιήσετε τον κωδικό που θα σας απονείμει apex coins.

***

Ελπίζουμε ότι το παραπάνω άρθρο σχετικά με το πώς να αποκτήσετε δωρεάν Apex Coins ήταν χρήσιμο και μπορέσατε να βρείτε τη μέθοδο που είναι καλύτερη για εσάς. Πείτε μας στο σχόλιο παρακάτω ποια από τις μεθόδους λειτούργησε για εσάς. Επίσης, εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις σχετικά με το άρθρο, αναφέρετέ τις στα σχόλια, Ευχαριστώ.