Πώς να αποκτήσετε δωρεάν λογαριασμό NordVPN

Εάν γνωρίζετε ότι το VPN σημαίνει Virtual Private Network, πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με μια διάσημη υπηρεσία VPN, τη NordVPN. Εάν θέλετε δωρεάν σύνδεση NordVPN ή δωρεάν λογαριασμό Nord, έχετε το αποτέλεσμα για το ίδιο. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε έναν λογαριασμό NordVPN δωρεάν. Φροντίστε λοιπόν να διαβάσετε μέχρι το τέλος.

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν λογαριασμό NordVPN

Το VPN είναι μια υπηρεσία που κρύβει ή κρύβει τη διεύθυνση IP σας και κρυπτογραφεί τα προσωπικά σας στοιχεία για να παρακάμψει τους οργανισμούς που αναζητούν τις πληροφορίες σας. Τα δωρεάν VPN δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ένα προστατευτικό στρώμα στον υπολογιστή σας ενώ κάνετε σερφ. Ως εκ τούτου, θα χρειαστείτε ένα premium VPN για να παραμένετε προστατευμένοι κατά τη χρήση του ιστού.

  • Το NordVPN είναι μια premium υπηρεσία VPN που σας επιτρέπει να παραμένετε προστατευμένοι από επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού ενώ χρησιμοποιείτε υπηρεσίες στον Ιστό.
  • Το NordVPN είναι ένα premium VPN που σας προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες για σκοπούς σερφ.
  • Το NordVPN είναι ένα καλά χρηματοδοτούμενο κορυφαίο VPN που είναι γνωστό από το 2012.
  • Οι περισσότεροι χρήστες πιστεύουν ότι αυτή η υπηρεσία διατηρεί το απόρρητό τους και τους παρέχει υψηλή κρυπτογράφηση και ασφάλεια.
  • Ως εκ τούτου, αυτή η υπηρεσία VPN μπορεί να είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη και είναι απολύτως ασφαλής.

Χαρακτηριστικά του NordVPN

Η ενότητα παραθέτει όλες τις δυνατότητες χρήσης της υπηρεσίας NordVPN στον υπολογιστή σας και παρέχει τους λόγους που συμβάλλουν στην υψηλή βαθμολογία της υπηρεσίας.

  • Το NordVPN διαθέτει περισσότερους από 5800 διακομιστές σε 61 χώρες, δίνοντάς σας μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων σερφ.
  • Αυτό θα σας εκχωρήσει διευθύνσεις IP από διαφορετικές χώρες στη λίστα για να διασφαλιστεί ότι ο υπολογιστής σας θα παραμείνει προστατευμένος.
  • Σας παρέχει αδιάκοπο εύρος ζώνης ή ταχύτητα, ώστε να μην έχετε ποτέ συγκλονιστικά βίντεο στο Διαδίκτυο.
  • Η υπηρεσία σάς επιτρέπει να ξεπεράσετε τις εταιρείες σούπερ ασφάλειας όπως το Netflix και θα σας επέτρεπε να παρακολουθείτε οποιονδήποτε ιστότοπο με torrent.
  • Τα πάντα στο NordVPN ξεκινούν με κρυπτογράφηση AES 256-bit καθιστώντας αυτήν την υπηρεσία VPN εξαιρετικά γρήγορη και ασφαλή. Αυτή η υπηρεσία είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για ροή βίντεο 4K.
  • Ορισμένα πρωτόκολλα σε αυτήν την υπηρεσία περιλαμβάνουν το UDP και το TCP αιχμής του OpenVPN και ενδέχεται να διαθέτουν την τεχνολογία SSTP για να νικήσει σχεδόν κάθε φίλτρο λογοκρισίας.
  • Καμία από τις διευθύνσεις IP, το ιστορικό περιήγησής σας, τη χρονική σήμανση, το εύρος ζώνης ή την επισκεψιμότητα δεν θα αποθηκευτεί σε αυτήν την υπηρεσία NordVPN, καθιστώντας την πολιτική καταγραφής στεγανή χωρίς εγγραφές.

  • Χρησιμοποιεί τεχνολογία WireGuard VPN και επιτρέπει Multi-hop και split tunneling.
  • Δεδομένου ότι η εταιρεία εδρεύει σε μια ουδέτερη χώρα όπως ο Παναμάς, οι μεγάλες κυβερνήσεις δεν μπορούν να εξαναγκάσουν τα δεδομένα σας από το NordVPN.
  • Το NordVPN διαθέτει υποστήριξη συνομιλίας 24/7 και μια αποκλειστική ομάδα υπηρεσιών που θα επιλύσει όλα τα προβλήματα μέσα σε λίγες ημέρες.
  • Η υπηρεσία διαθέτει μπλοκ διαφημίσεων και αποτρέπει τη λήψη αρχείων κακόβουλου λογισμικού στον υπολογιστή σας.
  • Υποστηρίζεται Tor και P2P και είναι DNS Leakproof.

Διαβάστε περαιτέρω για να μάθετε πώς μπορείτε να συνδεθείτε στο NordVPN δωρεάν.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμή NordVPN

Μπορείτε να λάβετε δωρεάν δοκιμή του NordVPN για 30 ημέρες στον λογαριασμό σας. Ωστόσο, η μέθοδος για να αποκτήσετε τον δωρεάν λογαριασμό είναι μια διαδικασία λύσης.

  • Για περισσότερες λεπτομέρειες, πρέπει να έχετε μια συνδρομή στον λογαριασμό και στη συνέχεια να τον ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή εντός του ορίου των 30 ημερών.
  • Με αυτόν τον τρόπο, θα λάβατε επιστροφή χρημάτων και στο τέλος θα χρησιμοποιούσατε την υπηρεσία δωρεάν.

Η μέθοδος λήψης δωρεάν υπηρεσίας λογαριασμού NordVPN περιγράφεται παρακάτω.

1. Ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο του NordVPN.

2. Κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη NordVPN στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας.

3. Επιλέξτε το αγαπημένο σας σχέδιο στον ιστότοπο.

4. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό στον ιστότοπο χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email σας και επιλέξτε τον κατάλληλο τρόπο πληρωμής.

5. Εισαγάγετε τα απαιτούμενα στοιχεία, όπως στοιχεία κάρτας, και κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια για να προχωρήσετε ή να πληρώσετε για την παραγγελία.

Ως εκ τούτου, τώρα μπορείτε να συνδεθείτε στο NordVPN δωρεάν.

Γιατί απαιτούνται τα στοιχεία της κάρτας για τη χρήση του NordVPN;

Οι λόγοι για την παροχή των στοιχείων της κάρτας στην υπηρεσία NordVPN για τη χρήση της δωρεάν δοκιμής παρατίθενται παρακάτω:

  • Αυτό αποφεύγει τις ταυτόχρονες εγγραφές για δωρεάν λογαριασμούς VPN χρησιμοποιώντας διάφορα αναγνωριστικά email. Η υπηρεσία περιορίζει τις ταυτόχρονες εγγραφές σας χρησιμοποιώντας τον ίδιο τρόπο πληρωμής, ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε διαφορετικά αναγνωριστικά email.
  • Επίσης, αυτό γίνεται για να σας χρεώσει για τη χρονική διάρκεια που χρησιμοποιείτε την υπηρεσία πέρα ​​από τη δωρεάν δοκιμή των 30 ημερών.
  • Τέλος, τα στοιχεία της κάρτας θα τους βοηθήσουν να διατηρήσουν την ποιότητα της υπηρεσίας NordVPN κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου σας. Εάν κάποιος από τους δωρεάν χρήστες έχει προκαλέσει πρόβλημα στην υπηρεσία NordVPN κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου, μπορεί να φέρει μια κακή παρατήρηση στην υπηρεσία. Έτσι, με τη φόρτισή σας, θα εξασφαλίσουν τη διόρθωση των βλαβών.

Πλεονεκτήματα της χρήσης NordVPN

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης της υπηρεσίας NordVPN παρατίθενται παρακάτω. Τα αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα της χρήσης αυτής της υπηρεσίας την καθιστούν ανώτερη από οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία VPN. Γνωρίζοντας τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας NordVPN, μπορείτε να αποφασίσετε να δοκιμάσετε έναν λογαριασμό NordVPN δωρεάν.

  • Επιτρέπει υψηλή κρυπτογράφηση και σούπερ ασφάλεια στην αναζήτηση Ιστού στον υπολογιστή σας.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο λογαριασμό σε έως και 6 συσκευές για τη χρήση της υπηρεσίας NordVPN.
  • Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή ανά πάσα στιγμή και να λάβετε την επιστροφή χρημάτων εντός 1 ή 2 εργάσιμων ημερών.
  • Η υπηρεσία λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες και σε όλους τους τύπους συσκευών.
  • Μπορεί να έχει πρόσβαση σε αποκλεισμένους και περιορισμένους ιστότοπους στη χώρα σας μεταβαίνοντας σε άλλη χώρα.
  • Επίσης, μπορεί να παρακάμψει τους κρατικούς περιορισμούς και τους ISP για την προβολή οποιουδήποτε ιστότοπου στον υπολογιστή σας.
  • Προστατεύει τον υπολογιστή σας από απειλές από μια δημόσια σύνδεση Wi-Fi.
  • Επίσης, παρέχει εποχιακές εκπτώσεις και τα ετήσια προγράμματα σας παρέχουν καλύτερες εκπτώσεις.

Περιορισμοί της υπηρεσίας NordVPN

Αν και η υπηρεσία NordVPN μπορεί να αποδοθεί ως η πιο δημοφιλής και αγαπημένη υπηρεσία VPN για όλους τους ανθρώπους, υπάρχουν ορισμένοι μικρο περιορισμοί στη χρήση αυτής της υπηρεσίας.

  • Ορισμένοι από αυτούς τους διακομιστές ενδέχεται να είναι αναξιόπιστοι για σερφάρισμα και ενδέχεται να μην παρέχουν υψηλή ταχύτητα.
  • Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε μια μικρή καθυστέρηση στη σύνδεση με τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν την υπηρεσία, λόγω του τεράστιου αριθμού λογαριασμών στην υπηρεσία.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή επί πληρωμή στο NordVPN

Εάν αισθάνεστε δυσαρεστημένοι με τον δωρεάν λογαριασμό σας NordVPN και θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στην υπηρεσία, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων εάν έχετε ακυρώσει τη συνδρομή εντός 30 ημερών από τη δωρεάν δοκιμή σύνδεσης του NordVPN.

1. Ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο του NordVPN.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας NORDVPN χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας.

3. Κάντε κλικ στο Billing στο αριστερό παράθυρο.

4. Μεταβείτε στην καρτέλα Συνδρομές.

5. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κάθετες κουκκίδες δίπλα στο κουμπί Αλλαγή σχεδίου.

6. Τέλος, κάντε κλικ στο Cancel auto-renewal.

Σημείωση 1: Ο λογαριασμός σας δεν θα χρεωθεί όταν ακυρώσετε τη συνδρομή. Μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων εάν έχετε ακυρώσει τη συνδρομή εντός 30 ημερών, ανεξάρτητα από τον τύπο του προγράμματος που έχετε επιλέξει, κατά την εγγραφή σας.

Σημείωση 2: Εάν θέλετε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας από την υπηρεσία NordVPN ή να καταργήσετε τον λογαριασμό σας από την υπηρεσία, πρέπει να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών μέσω τηλεφωνικής κλήσης.

Υπάρχουν πολλές πληροφορίες στο διαδίκτυο που μπορεί να βλάψουν τον υπολογιστή σας. Έτσι, η χρήση του επίσημου ιστότοπου μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε προστατευμένοι από τον ιό στον υπολογιστή σας. Ορισμένοι ιστότοποι σάς προσφέρουν δωρεάν λογαριασμούς premium ή λογισμικό για την υπηρεσία NordVPN. Αυτό είναι παρόμοιο με τη χρήση οποιουδήποτε δωρεάν VPN και με τον κίνδυνο να εκθέσετε τις πληροφορίες σας σε άλλους. Σκεφθείτε να αγοράσετε τα σχέδια από τον επίσημο ιστότοπο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

***

Το άρθρο παραθέτει τη μέθοδο για τη λήψη ενός λογαριασμού NordVPN δωρεάν για τη δοκιμαστική περίοδο. Επιπλέον, μπορεί να έχετε λάβει μια απάντηση για τον λογαριασμό Nord δωρεάν σε αυτό το άρθρο. Ενημερώστε μας τις προτάσεις σας και εάν έχετε απορίες που πρέπει να επιλυθούν, αφήστε τις στην ενότητα σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.

  Τα καλύτερα VPN για Mac 2024 (Απρίλιος)