Πώς να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμαστικό κουπόνι SHEIN

Η SHEIN είναι ένας διαδικτυακός κινεζικός λιανοπωλητής μόδας που ιδρύθηκε το 2008. Η SHEIN είναι περισσότερο γνωστή για την αγορά ρούχων σε προσιτές τιμές. Υπάρχει ένα πρόγραμμα στο SHEIN που επιτρέπει στους ανθρώπους να δοκιμάσουν δωρεάν ρούχα και να τα έχουν δωρεάν! Αυτή η συμφωνία ισχύει μόνο εάν ο αγοραστής γράψει γραπτή κριτική για το προϊόν εντός 10 ημερών. Με αυτόν τον τρόπο, οι άνθρωποι μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν ρούχα στο SHEIN. Το πρόγραμμα ονομάζεται δωρεάν δοκιμαστικό πρόγραμμα SHEIN και παρέχεται από το δοκιμαστικό κουπόνι SHEIN. Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε Πώς να αποκτήσετε το δωρεάν δοκιμαστικό κουπόνι SHEIN και να το χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε δωρεάν ρούχα. Θα γνωρίζετε επίσης πώς να αναζητάτε και να λαμβάνετε κωδικούς κουπονιών SHEIN και εκπτωτικές προσφορές. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε!

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμαστικό κουπόνι SHEIN

Το δωρεάν δοκιμαστικό πρόγραμμα της SHEIN είναι μια πλατφόρμα για να ζητήσετε δωρεάν προϊόντα από την ίδια την ηλεκτρονική πλατφόρμα. Χρειάζεται εγγραφή λογαριασμού πριν από τη χρήση. Αν και η εγγραφή είναι δωρεάν. Επιτρέπει στον πελάτη να δοκιμάσει τα ρούχα δωρεάν. Αυτό σημαίνει ότι εάν ο πελάτης κερδίσει στο δωρεάν δοκιμαστικό πρόγραμμα SHEIN, θα λάβει δωρεάν δοκιμαστικό κουπόνι SHEIN.

Εάν επισκεφτείτε τον ιστότοπο της SHEIN, μπορείτε να δείτε ότι υπάρχουν τόσες πολλές κριτικές γραμμένες στον ιστότοπο. Οι κριτικές είναι πρωτότυπες, ο λόγος για αυτές τις κριτικές και τις φωτογραφίες θα εξηγηθεί λεπτομερώς παρακάτω.

Απαιτήσεις για το δωρεάν δοκιμαστικό πρόγραμμα SHEIN

Ακολουθούν αναλυτικά οι απαιτήσεις του προγράμματος.

  • Πρέπει να υποβάλετε αίτηση για το δωρεάν δοκιμαστικό πρόγραμμα SHEIN μέσω του λογαριασμού σας. Μετά την υποβολή της αίτησης, η SHEIN θα επιλέξει τους νικητές του προγράμματος για να αποκτήσει το δωρεάν δοκιμαστικό κουπόνι SHEIN. Τα κριτήρια για τη νίκη στο πρόγραμμα δεν είναι καθορισμένα καθώς υπάρχουν διάφορα κριτήρια που χρησιμοποιεί η SHEIN για να επιλέξει τον σωστό υποψήφιο.
  • Σε περίπτωση που κερδίσετε το δωρεάν δοκιμαστικό πρόγραμμα SHEIN, τότε τα είδη που έχετε προσθέσει θα σας παραδοθούν εντός 30 ημερών από την υποβολή της παραγγελίας. Αφού λάβετε τα στοιχεία που έχετε επιλέξει, πρέπει να εισέλθετε στην κριτική του προϊόντος με φωτογραφίες στον ιστότοπο της SHEIN. Ο έλεγχος του προϊόντος πρέπει να γίνει εντός 10 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.
  • Εάν δεν έχετε ιδέα σχετικά με τα κριτήρια που πρέπει να ελέγξετε, η SHEIN παρέχει βολικά λεπτομερείς οδηγίες και δομή για το πώς να προσθέσετε μια καλογραμμένη κριτική για το προϊόν. Μπορείτε να διαβάσετε τις αναλυτικές οδηγίες και να το εφαρμόσετε ενώ γράφετε μόνοι σας την κριτική του προϊόντος.
  • Πρέπει να συμπεριλάβετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του προϊόντος που αγοράσατε. Η κριτική που γράφετε δεν χρειάζεται απαραίτητα να βασίζεται στη γνώμη της SHEIN. Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μπορεί να είναι η δική σας γνώμη μετά τη χρήση του προϊόντος SHEIN εντός 10 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Οι εικόνες που απαιτούνται για την αναθεώρηση πρέπει να είναι το στιγμιότυπο οθόνης που τραβήξατε όταν λάβατε το προϊόν, επομένως οι ίδιες οι εικόνες του ιστότοπου δεν επιτρέπονται.
  • Αφού ολοκληρωθεί η κριτική σας για το προϊόν, πρέπει να το υποβάλετε, η SHEIN θα αξιολογήσει την κριτική και θα τη δημοσιεύσει. Σε περίπτωση που δεν έχετε ακολουθήσει τις λεπτομερείς οδηγίες που παρείχε η SHEIN, τότε η κριτική σας θα απορριφθεί. Έχετε μόνο μία ευκαιρία να γράψετε μια κριτική για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις.
  Πώς να ξεκλειδώσετε όλα τα αντικείμενα στο Sims 4

Πού να δοκιμάσω το δωρεάν δοκιμαστικό πρόγραμμα SHEIN;

Η δωρεάν δοκιμή SHEIN δεν είναι πολύ εύκολα ορατή στον ιστότοπο και είναι διαθέσιμη μόνο όταν ένας χρήστης συνδέεται στον ιστότοπο για να αποκτήσει το δωρεάν δοκιμαστικό κουπόνι SHEIN. Αρχικά, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο SHEIN για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν δοκιμαστικό κέντρο SHEIN.

1. Επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του ΑΥΤΗ ΜΕΣΑ.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ που υπάρχει στην επάνω δεξιά πλευρά του παραθύρου και κάντε κλικ στο Είσοδος/Εγγραφή.

3. Εισαγάγετε τα στοιχεία και κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου Συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου & Cookie και τους Όρους & Προϋποθέσεις και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ΕΓΓΡΑΦΗ.

4. Στη συνέχεια, θα λάβετε μια εικόνα με την ένδειξη Συγχαρητήρια! Έχετε εγγραφεί με επιτυχία.

5. Τώρα, θα συνδεθείτε αυτόματα.

6. Για να συνδεθείτε στο δωρεάν δοκιμαστικό πρόγραμμα SHEIN. Κάντε κλικ στη φωτογραφία προφίλ που υπάρχει στην επάνω δεξιά πλευρά της ιστοσελίδας.

7. Κάντε κλικ στο Δωρεάν δοκιμαστικό κέντρο που υπάρχει στην ενότητα Άλλες υπηρεσίες.

8. Αναζητήστε οποιοδήποτε προϊόν και κάντε κλικ στο Δωρεάν δοκιμή.

9. Επιλέξτε το μέγεθος από τις επιλογές που δίνονται και κάντε κλικ στο ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ.

10. Εισαγάγετε την τοποθεσία σας, Όνομα, Επώνυμο και Αριθμό τηλεφώνου και κάντε κλικ στο ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ.

11. Τώρα, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο που θα σας ρωτήσει για τα στοιχεία της Διεύθυνσής σας.

12. Εισαγάγετε τα στοιχεία της διεύθυνσης και κάντε κλικ στο Save.

13. Τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί SUBMIT για να λάβετε το αίτημα για δωρεάν δοκιμή.

Περιμένετε να πραγματοποιηθεί η επεξεργασία, ο χρόνος επεξεργασίας διαρκεί περίπου μία εβδομάδα για να ολοκληρωθεί. Μετά την επεξεργασία, το προϊόν θα σας αποσταλεί χωρίς παράδοση. Η μόνη βασική απαίτηση είναι να υποβάλετε μια λεπτομερή αξιολόγηση του προϊόντος εντός 10 ημερών από τη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση. Έτσι μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν ρούχα με το δωρεάν δοκιμαστικό κέντρο SHEIN.

  Πώς να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη έκδοση Ubuntu με το Ubuntu Minimal

Πώς επιλέγονται άτομα για δωρεάν δοκιμαστικό πρόγραμμα SHEIN;

Τα άτομα που συμμετέχουν στο δωρεάν δοκιμαστικό πρόγραμμα SHEIN ονομάζονται δοκιμαστές. Η SHEIN δηλώνει ότι οι δοκιμαστές επιλέγονται από το αυτοματοποιημένο σύστημα. Το αυτοματοποιημένο σύστημα λαμβάνει υπόψη το επίπεδο δραστηριότητας και το αν ο ελεγκτής είναι πιθανός αγοραστής και τη συχνότητα των αγορών του.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι εάν έχετε αγοράσει στο SHEIN στο παρελθόν, τότε είναι πιθανό να επιλεγείτε και να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμαστικό κουπόνι SHEIN. Οι δοκιμαστές στο SHEIN μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα SHEIN τρεις φορές την εβδομάδα.

Πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε

Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες και προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στο δωρεάν δοκιμαστικό πρόγραμμα SHEIN, η μη τήρηση ή η παραβίασή τους μπορεί να οδηγήσει στο να μην επιλεγείτε ξανά. Για να το αποφύγετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τους κανόνες. Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε μετά την αίτηση στη δωρεάν δοκιμή SHEIN.

  • Δημοσιεύστε φωτογραφίες που δεν έχουν σωστό μέγεθος για μεταφόρτωση στον ιστότοπο.
  • Δεν υποβάλλεται η κριτική όπως υποσχεθήκατε.
  • Χρησιμοποιώντας έναν ψεύτικο λογαριασμό για να στείλετε ανεπιθύμητα μηνύματα για δωρεάν ρούχα.
  • Χρησιμοποιήστε φωτογραφίες κάποιου άλλου εκτός από τις δικές σας

Η SHEIN δηλώνει ρητά ότι όποιος συλληφθεί να εξαπατά στην πλατφόρμα δεν θα μπορεί ποτέ να έχει πρόσβαση στο δωρεάν δοκιμαστικό πρόγραμμα SHEIN και θα αποκλειστεί. Σε περίπτωση που έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο κέντρο βοηθείας παρουσιάζονται στον ιστότοπο.

Γιατί πρέπει να εισέλθετε στο δωρεάν δοκιμαστικό πρόγραμμα SHEIN;

Το SHEIN είναι ένα μεγάλο κατάστημα που πωλεί ρούχα όλων των στυλ. Το χαμηλό κόστος του οφείλεται στην κινεζική του προέλευση αλλά η ποιότητα των ενδυμάτων είναι καλή. Με τα κουπόνια και το χαμηλό κόστος της προσφοράς SHEIN, θα έχετε τις φθηνότερες αγορές. Εδώ είναι μερικά ακόμη θετικά σε αυτό το πρόγραμμα.

  • Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε εύκολα δωρεάν ρούχα με το SHEIN Δωρεάν Δοκιμαστικό Κέντρο και να γίνετε δεκτοί ως δοκιμαστές.
  • Υπάρχουν επίσης επαναλαμβανόμενες προσφορές για προϊόντα και προσφορές που εμφανίζονται στον ιστότοπο. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για τους αγοραστές, καθώς μπορούν να λάβουν την καλύτερη δυνατή προσφορά και να έχουν περισσότερες πιθανότητες να επιλεγούν για τα δωρεάν δοκιμαστικά κουπόνια SHEIN.
  • Ένα από τα καλύτερα πράγματα είναι ότι όταν είστε αγοραστής, λαμβάνετε συχνά νέα κουπόνια και για τα δύο προϊόντα καθώς και δωρεάν δοκιμαστικό πρόγραμμα SHEIN.

Εκπτωτικές προσφορές και κωδικοί κουπονιών SHEIN

Δεδομένου ότι η SHEIN προσφέρει πολλές εκπτώσεις και κωδικούς κουπονιών για τους χρήστες, οι περισσότεροι από αυτούς δεν αναφέρονται στον επίσημο ιστότοπο. Σε αυτήν την περίπτωση, ίσως χρειαστεί να αναζητήσετε άλλους ιστότοπους κουπονιών για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τους κωδικούς κουπονιών SHEIN και τις προσφορές έκπτωσης. Παρακάτω δίνονται ορισμένοι ιστότοποι για τη λήψη δωρεάν εκπτωτικών κουπονιών.

  Πώς να κάνετε προεπισκόπηση ενός χρώματος από τον HEX κώδικα του

1. Λιανικό εμπόριο

Το Retailmenot είναι ένας ιστότοπος με έδρα τον Καναδά που παρέχει κουπόνια για όλους τους ιστότοπους. Είναι θυγατρική του ομίλου Ziff media. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο για να λάβετε κωδικούς κουπονιών SHEIN, μπορείτε να επισκεφτείτε το Σελίδα κουπονιών Retailmenot Shein.

2. Couponfollow

Το Couponfollow που ιδρύθηκε το 2010 είναι ένας ακόμη ιστότοπος για την απόκτηση κουπονιών για οποιοδήποτε κατάστημα. Ένα πλεονέκτημα του Couponfollow είναι ότι μπορείτε να παρέχετε το αναγνωριστικό email σας, ώστε να μπορούν να σας παρέχουν έγκαιρες ειδοποιήσεις εάν οποιοδήποτε νέο κουπόνι είναι διαθέσιμο σε έναν ιστότοπο. Παω σε ΚουπόνιΑκολουθήστε τη σελίδα κουπονιών Shein για να δείτε τα κουπόνια SHEIN.

3. Αποταμίευση

Η Savings προσφέρει καθημερινά κουπόνια τα οποία έχουν ήδη εποπτευθεί και ελέγχονται πριν αναρτηθούν στον ιστότοπο. Για να ελέγξετε τις εκπτώσεις SHEIN στο Savings, μεταβείτε στο Σελίδα με κουπόνια αποταμίευσης.

4. MarieClarie

Το MarieClarie είναι ένας άλλος ιστότοπος με κουπόνια για εκπτώσεις και προσφορές που σχετίζονται με αγορές. Ένα από τα θετικά σημεία του MarieClarie είναι ότι η καλύτερη διαθέσιμη προσφορά φιλτράρεται καθημερινά και γράφεται στην αριστερή πλευρά του ιστότοπου. Έχει επίσης στατιστικά με βάση τις προσφορές και τις εκπτώσεις στην κεντρική σελίδα. Μπορείτε να επισκεφθείτε Σελίδα κουπονιών MarieClarie Shein.

5. Σαβού

Το Savoo είναι ένας άλλος ιστότοπος για πρόσβαση σε κωδικούς κουπονιών SHEIN. Τα κουπόνια βαθμολογούνται από τους χρήστες και οι κωδικοί παρέχονται καθημερινά. Για να χρησιμοποιήσετε τα κουπόνια, επισκεφτείτε το Σελίδα κουπονιών Savoo Shein.

Οι παραπάνω ιστότοποι θα σας προσφέρουν αξιόπιστους κωδικούς κουπονιών SHEIN και εκπτωτικές προσφορές και επίσης θα αποκτήσετε δωρεάν δοκιμαστικό κουπόνι SHEIN.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Πρέπει να πληρώσω για τη δωρεάν δοκιμή SHEIN;

Απ. Ένας κανονικός λογαριασμός που δεν είναι αποκλεισμένος είναι κατάλληλος για έως και 3 φορές δωρεάν δοκιμαστικά προγράμματα την εβδομάδα.

Ε2. Υπάρχει κάποια χρέωση για τη χρήση της δωρεάν δοκιμής SHEIN;

Απ. Δεν υπάρχουν χρεώσεις για τη δωρεάν δοκιμή SHEIN. Η μόνη απαίτηση από τον αγοραστή είναι να γράψει μια λεπτομερή κριτική εντός 10 ημερών από την αγορά.

Ε3. Είναι αληθινή η δωρεάν δοκιμή SHEIN;

Απ. Η δωρεάν δοκιμή της SHEIN είναι ένα νόμιμο πρόγραμμα που προσφέρει στους αγοραστές ένα δωρεάν δοκιμαστικό πρόγραμμα. Ωστόσο, προσέξτε, αν βρεθεί κάποιος να στέλνει ανεπιθύμητα μηνύματα στο δωρεάν δοκιμαστικό προϊόν μέσω διαφόρων ψεύτικων λογαριασμών, τότε θα αποκλειστεί.

Ε4. Χρειάζεται να επιστρέψουμε τη δωρεάν δοκιμή SHIEN;

Απ. Μόλις εγκριθεί το αίτημα για δωρεάν δοκιμή SHIEN, ο αγοραστής θα λάβει το κουπόνι με το προϊόν. Η δωρεάν δοκιμή SHIEN δεν απαιτεί την επιστροφή της. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η κριτική σας είναι γραμμένη σύμφωνα με το προϊόν σας. Εάν το προϊόν σας δεν ελεγχθεί από εσάς, τότε μπορεί να επηρεάσει την καταλληλότητα της επόμενης αγοράς σας από τη δωρεάν δοκιμή SHIEN.

***

Ελπίζουμε ότι το παραπάνω άρθρο σχετικά με το Πώς να αποκτήσετε το δωρεάν δοκιμαστικό κουπόνι SHEIN ήταν χρήσιμο για εσάς και μπορέσατε να λάβετε τον κωδικό κουπονιού SHEIN. Εάν έχετε απορίες ή προτάσεις, ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.