Πώς να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμή του PeopleFinders

Το PeopleFinders είναι μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες και αξιόπιστες πλατφόρμες αναζήτησης στο παρασκήνιο που διατίθενται στο διαδίκτυο. Η πλατφόρμα είναι γνωστή για τη σε βάθος ανάλυση και τις λεπτομερείς αναφορές μεμονωμένων υποβάθρων. Είναι μια χρήσιμη πλατφόρμα για όσους θέλουν να επαληθεύσουν τις πληροφορίες ενός ατόμου πριν αλληλεπιδράσουν μαζί τους. Συχνά, άνθρωποι, αναρωτιέστε αν το PeopleFinders λειτουργεί πραγματικά και αν είναι νόμιμο. Ας σας διαβεβαιώσουμε ότι το PeopleFinders είναι μια νόμιμη πλατφόρμα που εκτελεί ελέγχους ιστορικού σαρώνοντας δημόσια αρχεία, εγκληματικά δεδομένα και προσωπικές πληροφορίες, όπως αναζητήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης και εκπαιδευτικό υπόβαθρο και επαγγελματικό ιστορικό. Η επόμενη ερώτηση που έχουν συχνά οι χρήστες είναι, είναι το PeopleFinders δωρεάν; Η απάντηση είναι όχι, ωστόσο, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε πολύ προσιτές τιμές και οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν τις τριήμερες δοκιμαστικές επιλογές του PeopleFinder. Ωστόσο, ο έλεγχος ιστορικού δωρεάν δοκιμής 7 ημερών του PeopleFinders δεν είναι διαθέσιμος για τους χρήστες, αλλά η βασική δοκιμαστική προσφορά του PeopleFinders κοστίζει μόλις 0,95 $ και διαρκεί για 3 ημέρες. Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν είτε σε βασικά προγράμματα 30 ημερών είτε σε προγράμματα premium 30 ημερών για να επωφεληθούν από την πλατφόρμα. Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν επίσης να λάβουν τη δοκιμή 3 ημερών του PeopleFinder από τον επίσημο ιστότοπο ή την εφαρμογή για κινητά. Η εφαρμογή PeopleFinders είναι διαθέσιμη για συσκευές Android και IOS. Στον παρακάτω οδηγό, θα συζητήσουμε την πλατφόρμα PeopleFinders και πώς να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμή του PeopleFinder και να τη χρησιμοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμή του PeopleFinders

Σε αυτό το άρθρο, έχουμε περιγράψει λεπτομερώς τη δωρεάν δοκιμή του PeopleFinders και τον τρόπο λήψης της.

Τι είναι το PeopleFinders;

Το PeopleFinders είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία ελέγχου ιστορικού που ξεκίνησε το 1999 από τον Rob Miller. Ο έλεγχος ιστορικού είναι μια διαδικασία εκμάθησης για την ταυτότητα και το ιστορικό ενός ατόμου. Πολλές επιχειρήσεις και άτομα συχνά πρέπει να πραγματοποιούν ελέγχους ιστορικού σε άλλους για προσωπική ασφάλεια και μη αυτόματη επαλήθευση. Οι βασικές πληροφορίες ενός ατόμου περιλαμβάνουν ποινικά μητρώα, επαγγελματικό ιστορικό, εκπαιδευτικά προσόντα κ.λπ. Αυτές οι πληροφορίες βοηθούν τις επιχειρήσεις να επαληθεύσουν την ταυτότητα του ατόμου με το οποίο αλληλεπιδρούν. Το PeopleFinders είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο που βοηθά στον έλεγχο της ταυτότητας ενός άλλου ατόμου και δεν χρειάζεται να συλλογίζεστε ερωτήσεις όπως το αν το PeopleFinders λειτουργεί πραγματικά και είναι δωρεάν το PeopleFinder. και επέλεξαν αμέσως τις υπηρεσίες τους. Το PeopleFinders με τα προηγμένα εργαλεία του σάς βοηθά να εξοικονομήσετε πολύ κόπο και χρόνο στις αναζητήσεις στον ιστό και σας παρέχει όλες τις βασικές πληροφορίες για τους πελάτες σας και τα άτομα με τα οποία θα έχετε να κάνετε. Κατά την εκτέλεση ενός ελέγχου ιστορικού, η εφαρμογή PeopleFinders αναζητά εκατοντάδες χιλιάδες δεδομένα και εγγραφές, όπως δημόσια αρχεία και πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το άτομο που αναζητάτε. Το PeopleFinders έχει επίσης μοναδικές δοκιμαστικές επιλογές, σε αντίθεση με άλλες παρόμοιες πλατφόρμες όπως το TruthFinder, το PeopleFinders δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμαστικό έλεγχο ιστορικού 7 ημερών, ωστόσο, η πλατφόρμα διαθέτει εξίσου καλές δοκιμαστικές προσφορές 3 ημερών που μπορούν να σας προσφέρουν τις περισσότερες πληροφορίες για ένα άτομο.

  12 Αναλυτές πακέτων δικτύου για Sysadmin και αναλυτές ασφαλείας

Χαρακτηριστικά του PeopleFinders

Ακολουθούν μερικά από τα σημαντικά χαρακτηριστικά της πλατφόρμας PeopleFinders που πρέπει να γνωρίζετε προτού λάβετε δωρεάν δοκιμή PeopleFinders.

  • Αναζήτηση κατά όνομα: Αυτή είναι μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες στην πλατφόρμα PeopleFinders. Η υπηρεσία απαιτεί από εσάς να πληκτρολογήσετε απλώς το όνομα και το επώνυμο ενός ατόμου και να λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες για το άτομο. Οι πληροφορίες που μπορείτε να λάβετε περιλαμβάνουν ιστορικό διευθύνσεων, στοιχεία επικοινωνίας, τρέχουσα διεύθυνση και πληροφορίες για συγγενείς και ψευδώνυμα. Οι πληροφορίες που ελήφθησαν μετά την έρευνα αποδείχθηκαν εξαιρετικά ακριβείς.

  • Αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου: Αυτή είναι μια από τις καλύτερες δυνατότητες της πλατφόρμας PeopleFinders. Μπορείτε να λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες για έναν άγνωστο αριθμό. Οι χρήστες μπορεί να αναρωτιούνται ότι το PeopleFinders λειτουργεί πραγματικά σε τηλέφωνα και με πόση ακρίβεια; επιτρέψτε μας να σας ενημερώσουμε ότι η εφαρμογή PeopleFinders για συσκευές IOS και Android εκτελεί αυτόματα μια αναζήτηση στο παρασκήνιο για όλους τους άγνωστους αριθμούς από τους οποίους λαμβάνετε κλήση. Η απάντηση στην ερώτηση είναι ότι το PeopleFinders δωρεάν είναι όχι. Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνεται στα μηνιαία πακέτα PeopleFinders και μπορεί επίσης να αγοραστεί μόνο με 3,95 $.

  • Αντίστροφη αναζήτηση email: Παρόμοια με τη λειτουργία Αντίστροφης αναζήτησης email, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Αντίστροφης αναζήτησης email για να λάβετε όλες τις πληροφορίες φόντου για μια άγνωστη διεύθυνση email. Αυτή η υπηρεσία μπορεί να σας δώσει πληροφορίες όπως αριθμούς τηλεφώνου, τρέχουσες ή προηγούμενες διευθύνσεις και γνωστούς.

  • Αντίστροφη αναζήτηση διεύθυνσης: Αντί να επιλέξετε μια επιλογή όπως ο έλεγχος ιστορικού δωρεάν δοκιμής 7 ημερών, αυτή είναι μια από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες της πλατφόρμας. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να είναι απίστευτα χρήσιμη εάν θέλετε να λάβετε πληροφορίες για μια συγκεκριμένη περιοχή και γειτονιά. Απλώς εισάγοντας τη διεύθυνσή σας στην αναζήτηση, μπορείτε να λάβετε την αγοραία αξία του ακινήτου, το ιστορικό της ιδιοκτησίας του χώρου, ακόμη και τη λίστα των πιθανών εγκληματιών, όπως οι σεξουαλικοί παραβάτες που μπορεί να ζουν κοντά σας.

  • Έλεγχος ποινικού μητρώου: Αυτή η δυνατότητα μπορεί να είναι σωτήρια σε πολλές περιπτώσεις. Εάν θέλετε να ελέγξετε εάν ένα άτομο έχει ποινικό ιστορικό ή έχει εμπλακεί σε εγκληματικές δραστηριότητες. Χρειάζεται μόνο να εισαγάγετε το όνομά τους στο εργαλείο PeopleFinders και να λάβετε όλο το ποινικό ιστορικό του ατόμου. Θα λάβετε αρχεία σύλληψης, κατάσταση σεξουαλικού δράστη και κακουργήματα που έχουν καταγραφεί εναντίον τους.

  • Αναζήτηση δημόσιας εγγραφής: Αν έχετε αμφιβολίες για το αν το PeopleFinders λειτουργεί πραγματικά και θέλετε μια διεξοδική και βαθιά αναζήτηση στο παρασκήνιο για ένα άτομο, αυτή η λειτουργία είναι μόνο για εσάς. Οι πληροφορίες που μπορείτε να λάβετε χρησιμοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα ποικίλλουν από την οικονομική κατάσταση, τις αναφορές επισκεψιμότητας, τις επιχειρηματικές σχέσεις κ.λπ., ωστόσο, εάν αναρωτιέστε εάν το PeopleFinders είναι δωρεάν, τότε η απάντηση είναι όχι και θα πρέπει να εγγραφείτε σε μια συνδρομή στο χρησιμοποιήστε αυτή τη δυνατότητα.

  • Πλήρης αναφορά ιστορικού: Για 39,95 $ μπορείτε να λάβετε μια λεπτομερή αναφορά για το ιστορικό ενός ατόμου. Αυτή η δυνατότητα θα περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να δείτε καλά το ιστορικό ενός ατόμου.

Πώς να αποκτήσετε συνδρομή στο PeopleFinders

Η πλατφόρμα PeopleFinders παρέχει διάφορα σχέδια συνδρομής και προσφέρει το PeopleFinders, όπως δοκιμαστική προσφορά 3 ημερών PeopleFinders στους χρήστες της για την καλύτερη εξυπηρέτηση, η πλατφόρμα δεν διαθέτει επιλογή ελέγχου ιστορικού δωρεάν δοκιμής 7 ημερών. Ακολουθούν μερικά από τα πακέτα μελών της πλατφόρμας PeopleFinders.

  • Πρόγραμμα συνδρομής 30 ημερών: Πρόκειται για ένα βασικό πρόγραμμα που προσφέρεται από την πλατφόρμα PeopleFinders στους χρήστες της. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος για 24,95 $, το μήνα οι χρήστες μπορούν να λάβουν προσωπικές βασικές πληροφορίες, οικογένεια, αριθμό τηλεφώνου και αναζήτηση διεύθυνσης. Όλες οι αναζητήσεις διατηρούνται εμπιστευτικές.

  • Πρόγραμμα συνδρομής Premium 30 ημερών: Με τις ίδιες υπηρεσίες όπως στο τελευταίο Πρόγραμμα Συνδρομής, αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει μερικές ακόμη δυνατότητες. Ένας χρήστης μπορεί να πληρώσει κάτω από 29,95 $ ανά μήνα για αυτό το πρόγραμμα. Αυτό το σχέδιο αποτελείται από προσωπικά βασικά στοιχεία, οικογένεια, αριθμό τηλεφώνου, αναζήτηση διεύθυνσης, περιουσία, χρεοκοπίες, ποινικές, επιταγές σεξουαλικών παραβατών κ.λπ.

Επιλογές δοκιμής PeopleFinders

Πολλοί χρήστες έχουν συχνά ερωτήσεις όπως αν το PeopleFinders λειτουργεί πραγματικά, για να επιλύσετε τέτοιες αμφιβολίες μπορείτε να επιλέξετε τις δοκιμαστικές επιλογές του PeopleFinders. Η πλατφόρμα PeopleFinders παρέχει δοκιμαστικές επιλογές στους χρήστες σε πολύ χαμηλές τιμές, η απάντηση στο ερώτημα, είναι το PeopleFinders δωρεάν είναι, όχι και θα πρέπει να πληρώσετε ένα μικρό ποσό για να επωφεληθείτε από τη δοκιμαστική προσφορά της πλατφόρμας. Οι ακόλουθες δύο δοκιμαστικές επιλογές είναι διαθέσιμες για τους χρήστες να τις διαβάσουν προσεκτικά για να αξιοποιήσουν καλύτερα τη δωρεάν δοκιμή του PeopleFinder.

  • Δοκιμή 3 ημερών: Αυτή η δοκιμαστική επιλογή είναι διαθέσιμη για χρήστες μόνο με $0,95. Ένας χρήστης λαμβάνει απεριόριστες αναζητήσεις τηλεφώνου για τρεις ημέρες και ο χρήστης λαμβάνει επίσης μία αναφορά αναζήτησης ονόματος.

  • Δοκιμή Premium 3 ημερών: Με τιμή μόνο 3,95 $, αυτό το δοκιμαστικό πρόγραμμα σας παρέχει τα πάντα στη βασική δοκιμή και πλήρεις αναφορές ιστορικού, ελέγχους ποινικού ιστορικού και αναζητήσεις δημοσίων αρχείων για τρεις ημέρες.

Πώς να στείλετε ένα αίτημα εξαίρεσης στο PeopleFinders

Εάν θέλετε να αφαιρέσετε τις πληροφορίες σας από το PeopleFinders, μπορείτε να στείλετε ένα αίτημα εξαίρεσης στην πλατφόρμα. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να αφαιρέσετε τις πληροφορίες σας από την πλατφόρμα.

1. Επισκεφθείτε τον επίσημο PeopleFinders δικτυακός τόπος.

2. Επιλέξτε έναν τύπο αναζήτησης για να δημιουργήσετε μια αναφορά για τον εαυτό σας.

3. Αναζητήστε και ελέγξτε το προφίλ σας.

4. Τώρα, αντιγράψτε τη διεύθυνση URL από τη γραμμή διευθύνσεων.

5. Τώρα επισκεφτείτε το PeopleFinder Σελίδα αιτήματος εξαίρεσης.

6. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να στείλετε αίτημα για κατάργηση των πληροφοριών σας από την πλατφόρμα.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Είναι νόμιμο το PeopleFinders;

Απ. Ναι, το PeopleFinders είναι μια νόμιμη πλατφόρμα και δεν μοιράζεται τις προσωπικές σας πληροφορίες, η πλατφόρμα έχει χρησιμοποιηθεί από εκατομμύρια χρήστες με ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Ε2. Πώς να αποκτήσετε μια δοκιμή PeopleFinders;

Απ. Μπορείτε να λάβετε τη δοκιμή του PeopleFinders 3 ημερών από τον επίσημο ιστότοπο και την εφαρμογή για κινητά. Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη ως εφαρμογή για κινητά για χρήστες Android και IOS.

Ε3. Είναι το PeopleFinder μια ασφαλής πλατφόρμα;

Απ. Ναι, το PeopleFinders είναι μια ασφαλής πλατφόρμα για να λαμβάνετε βασικές πληροφορίες για ένα άτομο. Η εις βάθος αναζήτηση της πλατφόρμας την καθιστά μια από τις πιο ακριβείς τέτοιες πλατφόρμες.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος για εσάς και μπορέσατε να λάβετε τη δωρεάν δοκιμή του PeopleFinders. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε για εσάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες για εμάς, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.