Πώς να αποκτήσετε βιβλιοθήκη παιχνιδιών και λογισμικού στο Amazon

Το ηλεκτρονικό εμπόριο, το cloud computing, η ψηφιακή ροή και η τεχνητή νοημοσύνη είναι οι κύριοι τομείς ενδιαφέροντος για την Amazon Inc., μια παγκόσμια επιχείρηση τεχνολογίας με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι μια από τις πιο πολύτιμες μάρκες στον κόσμο και έχει επίσης χαρακτηριστεί μια από τις πιο σημαντικές οικονομικές και πολιτιστικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο. Εκεί παράγονται επίσης καταναλωτικά gadget, κυρίως οι ηλεκτρονικοί αναγνώστες Kindle και οι συσκευές Echo. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το Amazon για να κάνετε αγορές, πρέπει να γνωρίζετε την τεράστια ποικιλία ψηφιακών αγαθών που διατίθενται εκεί, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών, λογισμικού και βιβλίων. Θα μπορούσε να ήταν δύσκολο αν προσπαθήσατε ποτέ να εντοπίσετε τις αγορές σας στο Amazon. Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν και να κατεβάσουν ψηφιακές λήψεις από το Kindle Store, το Appstore και τις αγορές Android της Amazon. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση και λήψη του περιεχομένου χρησιμοποιώντας τον κωδικό που λαμβάνετε όταν αγοράζετε μια ψηφιακή λήψη. Πρέπει να πλοηγηθείτε στην περιοχή του ιστότοπου του Amazon για συνδρομητές Prime, να επιλέξετε το παιχνίδι ή το πρόγραμμα που θέλετε να κατεβάσετε και να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Οι αγορές παιχνιδιών και λογισμικού μπορούν να γίνουν μέσω του Amazon Appstore. Αν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το πώς να αποκτήσετε παιχνίδια και βιβλιοθήκη λογισμικού στο Amazon, μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος. Θα μάθετε εάν το Amazon Prime και το Prime Gaming είναι το ίδιο και πώς να λάβετε τον ψηφιακό σας κωδικό Amazon μετά την αγορά.

Πώς να αποκτήσετε βιβλιοθήκη παιχνιδιών και λογισμικού στο Amazon

Μαζί με την Alphabet, την Apple, τη Microsoft και τη Meta, η Amazon είναι μία από τις πέντε μεγάλες αμερικανικές τεχνολογικές εταιρείες. Η Amazon διαθέτει επίσης ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών μέσων και μέσων ροής μέσω των τμημάτων Amazon Prime Video, Amazon Music, Twitch και Audible. Μια συσκευή Kindle, iPhone, iPad ή Android μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάγνωση ηλεκτρονικών βιβλίων. Οι περισσότεροι συνδρομητές του Amazon Prime έχουν πρόσβαση σε παιχνίδια και βιβλιοθήκες λογισμικού μέσω του Kindle Fire tablet τους. Έτσι, αν είστε όπως οι περισσότεροι από αυτούς, προφανώς έχετε και εσείς ένα. Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε τα βήματα για την πρόσβαση σε παιχνίδια και βιβλιοθήκη λογισμικού στο Amazon με λεπτομερή τρόπο χρησιμοποιώντας τις εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Τι είναι η καθυστέρηση δικτύου και πώς να τη βελτιώσετε; [2022]

Πώς αποκτάτε πρόσβαση σε βιβλιοθήκες παιχνιδιών και λογισμικού;

Παρακάτω είναι τα βήματα που εξηγούν πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε παιχνίδια και βιβλιοθήκες λογισμικού στο Amazon.

1. Επισκεφθείτε το Βιβλιοθήκη παιχνιδιών και λογισμικού Amazon σελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Εισαγάγετε τον καταχωρημένο αριθμό κινητού σας στο Amazon και κάντε κλικ στο Συνέχεια.

3. Τώρα, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στο Sign in.

4. Τώρα, θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα Η Βιβλιοθήκη παιχνιδιών και λογισμικού σας, η οποία περιέχει μια περιγραφή κάθε βιντεοπαιχνιδιού και εφαρμογής υπολογιστή που αγοράσατε ή κατεβάσατε από το Amazon.

Σημείωση: Μπορείτε να τακτοποιήσετε τη λίστα ανά κατηγορία, ημερομηνία κυκλοφορίας ή τίτλο.

Είναι το Amazon Prime και το Prime Gaming το ίδιο;

Όχι, το Amazon Prime και το Prime Gaming δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Το Prime Gaming είναι μια υπηρεσία που περιλαμβάνεται στο Amazon Prime Membership. Περιεχόμενο εντός παιχνιδιού για τα παιχνίδια που προτιμάτε, δωρεάν παιχνίδια για λήψη και δωρεάν μηνιαία συνδρομή στο κανάλι Twitch παρέχονται από την Prime Gaming, η οποία αποτελεί μέρος του Amazon Prime.

  Διορθώστε το High Ping στο League of Legends

Πώς να αποκτήσετε τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών και λογισμικού στο Amazon;

Εάν είστε σοβαρός παίκτης, αναμφίβολα γνωρίζετε καλά όλους τους πολλούς τρόπους που έχετε στη διάθεσή σας για την απόκτηση νέων τίτλων στο Amazon. Γνωρίζατε όμως ότι η Amazon σας επιτρέπει επίσης να έχετε πρόσβαση στη συλλογή βιντεοπαιχνιδιών και λογισμικού που αγοράσατε; Υπάρχει μια ενότητα που ονομάζεται Βιβλιοθήκη παιχνιδιών και λογισμικού στο Amazon που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια και το λογισμικό που αγοράσατε σε μια τοποθεσία. Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να μεταβείτε στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών και λογισμικού στο Amazon:

1. Πλοηγηθείτε στο Βιβλιοθήκη παιχνιδιών και λογισμικού Amazon σελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Εισαγάγετε τον καταχωρημένο αριθμό κινητού σας στο Amazon και κάντε κλικ στο Συνέχεια.

3. Τώρα, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στο Sign in.

4. Η σελίδα Your Games and Software Library θα εμφανιστεί στην οθόνη σας με τη λίστα όλων των βιντεοπαιχνιδιών και του λογισμικού που αγοράσατε ή κατεβάσατε από το Amazon.

Πώς βρίσκετε τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών και λογισμικού στην εφαρμογή Amazon;

Δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών και λογισμικού στην εφαρμογή Amazon από τώρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης του τηλεφώνου για πρόσβαση σε αυτό με τη βοήθεια των βημάτων που φαίνονται παρακάτω.

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Amazon στο πρόγραμμα περιήγησης του τηλεφώνου σας.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας στο Amazon.

2. Πατήστε στο όνομα του προφίλ σας από την κορυφή, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στον λογαριασμό σας από το επάνω μέρος του μενού.

4. Πατήστε τις παραγγελίες σας.

5. Πατήστε Φίλτρο.

6. Πατήστε στο κουμπί επιλογής Ψηφιακές παραγγελίες και πατήστε Εφαρμογή.

Θα δείτε όλες τις ψηφιακές σας παραγγελίες, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών και του λογισμικού.

Πώς αποκτάτε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη Prime Gaming;

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών Prime με τη βοήθεια των παρακάτω βημάτων:

1. Πηγαίνετε στο Amazon Prime Gaming ιστοσελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

  Πώς διαχειρίζεστε τον ηχητικό λογαριασμό σας

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Είσοδος από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας στο Amazon Prime και κάντε κλικ στην επιλογή Είσοδος.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ σε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες επιλογές από την ενότητα Βιβλιοθήκη στο αριστερό παράθυρο για να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη βιβλιοθήκη.

  • Ολα τα παιχνίδια
  • Εγκατεστημένο
  • Έτοιμο για εγκατάσταση

Τι είναι η ψηφιακή λήψη από το Amazon;

Η εγκατάσταση λογισμικού, ταινίας ή μουσικής στον υπολογιστή, το tablet ή άλλη συσκευή σας αναφέρεται ως ψηφιακή λήψη από το Amazon. Επειδή η ψηφιακή τεχνολογία μπορεί να εξοικονομήσει κόστος μάρκετινγκ και διανομής, αυτή η μέθοδος αγοράς είναι γενικά πιο δαπανηρή από τα έντυπα αντίγραφα. Αυτά τα αρχεία μπορούν συχνά να βρεθούν στο Amazon μέσω του Amazon Instant Video, του Amazon Digital Music Store και του Amazon Appstore.

Πού βρίσκετε τις λήψεις σας από το Amazon;

Μπορείτε να βρείτε τις ψηφιακές σας λήψεις και παραγγελίες Amazon από τη σελίδα Οι παραγγελίες σας στον ιστότοπο της Amazon.

Πώς βλέπετε τις ψηφιακές παραγγελίες στην εφαρμογή Amazon;

Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να προβάλετε τις ψηφιακές σας παραγγελίες στον ιστότοπο της Amazon από το πρόγραμμα περιήγησης.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας στο Amazon.

1. Πηγαίνετε στο Ιστοσελίδα Amazon στο πρόγραμμα περιήγησης του τηλεφώνου σας.

2. Πατήστε στο όνομα του προφίλ σας > Ο λογαριασμός σας > Οι παραγγελίες σας.

3. Πατήστε Φίλτρο > Ψηφιακές παραγγελίες > Εφαρμογή.

Πώς λαμβάνετε τον ψηφιακό σας κώδικα Amazon μετά την αγορά;

Παρακάτω είναι τα στοιχεία για να βρείτε τον ψηφιακό σας κωδικό Amazon μετά την αγορά.

1. Επισκεφθείτε το Επίσημος ιστότοπος της Amazon και Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στο Λογαριασμός και λίστες > Ο λογαριασμός σας.

3. Κάντε κλικ στα Ψηφιακά παιχνίδια και λογισμικό στην ενότητα Ψηφιακό περιεχόμενο και συσκευές.

4. Σε αυτή τη σελίδα, θα δείτε όλους τους ψηφιακούς κωδικούς που αγοράσατε.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να λάβετε τον ψηφιακό σας κώδικα από το Amazon;

Ο χρόνος επεξεργασίας για ορισμένες ψηφιακές παραγγελίες είναι επιπλέον, ωστόσο, συνήθως διαρκεί μόνο λίγες ώρες. Ο ψηφιακός κωδικός περιλαμβάνεται συχνά στην επιβεβαίωση email, την οποία μπορείτε γενικά να βρείτε στα εισερχόμενά σας.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς μπορείτε να αποκτήσετε τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών και λογισμικού στο Amazon και να λάβετε τον ψηφιακό σας κωδικό Amazon μετά την αγορά με τα λεπτομερή βήματα για τη βοήθειά σας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.