Πώς να αποκτήσετε ένα Volume Mixer για καρτέλες Chrome

Τα Windows διαθέτουν μίκτη έντασης ήχου. Σας επιτρέπει να ελέγχετε την ένταση ανά εφαρμογή. Εάν έχετε εγκατεστημένα τα σωστά προγράμματα οδήγησης ήχου, μπορείτε να ελέγξετε τα ηχεία του συστήματός σας και την υποδοχή ακουστικών ξεχωριστά. Μπορείτε να κάνετε σίγαση ή να μειώσετε την ένταση ήχου για μια συγκεκριμένη εφαρμογή ή για ειδοποιήσεις συστήματος χωρίς να επηρεάσετε την ένταση από άλλες εφαρμογές. Το Volume Master είναι μια επέκταση Chrome που σας παρέχει έναν παρόμοιο μείκτη έντασης για τις καρτέλες του Chrome. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου για μεμονωμένες καρτέλες στο Chrome, με την προϋπόθεση ότι κάτι παίζει.

Volume Mixer για Chrome

Εγκαταστήστε το Volume Master και ανοίξτε ένα αρχείο βίντεο ή ήχου στο Chrome. Μπορείτε να ανοίξετε ένα βίντεο YouTube και θα λειτουργήσει εξίσου καλά.

  Πώς να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη και τα cookies στο Chrome

Επιλέξτε την καρτέλα που αναπαράγεται ήχος. Εάν κάνετε σίγαση του ήχου, η επέκταση δεν θα μπορεί να τον εντοπίσει. Με επιλεγμένη την καρτέλα, κάντε κλικ στο εικονίδιο Volume Master και χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό έντασης για να αλλάξετε την ένταση.

Μπορείτε να μεταβείτε σε διαφορετική καρτέλα αφού ρυθμίσετε την ένταση του ήχου. Το εικονίδιο Volume Master προστίθεται σε μια καρτέλα αφού το χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε την ένταση του ήχου.

Εάν ανανεώσετε μια καρτέλα, το Volume Master θα θυμάται την ένταση που έχετε ορίσει για αυτήν, ωστόσο, εάν κλείσετε μια καρτέλα, την αντιγράψετε ή την ανοίξετε ξανά από το ιστορικό περιήγησής σας, η επέκταση δεν θα θυμάται το επίπεδο έντασης που της έχετε ορίσει.

  Πώς να αντιγράψετε και να επικολλήσετε σε ένα Chromebook

Ενισχυτής έντασης ήχου

Το Volume Master δεν ελέγχει μόνο την ένταση του ήχου για μεμονωμένες καρτέλες. Είναι επίσης ένας ενισχυτής έντασης. Μπορεί να αυξήσει τον ήχο πολύ πέρα ​​από τη χωρητικότητα του συστήματός σας, κάτι που μπορεί να είναι επικίνδυνο. Μπορεί να βλάψετε την ακοή σας εάν ακούτε μουσική ή οτιδήποτε άλλο πολύ δυνατά. Επίσης, η αύξηση της έντασης ήχου πέρα ​​από τη χωρητικότητα του συστήματός σας μπορεί να βλάψει τα ηχεία σας ανεπανόρθωτα.

Το VLC player έχει παρόμοια δυνατότητα όπου μπορεί να αυξήσει την ένταση στο 123%. Το Volume Master μπορεί να αυξήσει την ένταση πολύ πέρα ​​από αυτό. Μπορεί να αυξήσει την ένταση έως και το 600% της προεπιλεγμένης έντασης. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να είστε προσεκτικοί για να διατηρήσετε την ακοή σας ασφαλή.

  Πώς να χακάρετε το Hidden Google Chrome Dinosaur Game

Περιορισμός

Δεν υπάρχει τρόπος να επαναφέρετε την ένταση του ήχου μιας καρτέλας. Στην ιδανική περίπτωση, οι χρήστες θα πρέπει να μπορούν να επαναφέρουν την ένταση στο προεπιλεγμένο επίπεδο από οποιαδήποτε καρτέλα μέσω του εικονιδίου της επέκτασης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ρυθμιστικό για να επαναφέρετε την ένταση στο 100%, αλλά και πάλι, πρέπει να μεταβείτε σε μια καρτέλα για να αλλάξετε ή να επαναφέρετε την ένταση του ήχου. Η επαναφορά της έντασης στο 100% δεν θα αφαιρέσει το εικονίδιο της επέκτασης από την καρτέλα. Όταν αλλάζετε την ένταση του ήχου μιας καρτέλας με το Volume Master, η προεπιλεγμένη επιλογή “Σίγαση καρτέλας” στο Chrome δεν λειτουργεί πλέον.