Πώς να αποκτήσετε ένα φτηνό πιστοποιητικό SSL από το SSLS.COM [+ 7 Alternatives]

Πώς διασφαλίζουν οι διαδικτυακές επιχειρήσεις τις εμπιστευτικές πληροφορίες των χρηστών και της εταιρείας τους; Είναι μέσω πιστοποιητικού SSL.

Το πιστοποιητικό SSL βοηθά στην προστασία των ιστότοπων και παρέχει ασφάλεια για τις διαδικτυακές επικοινωνίες. Αυτό το άρθρο θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα πιστοποιητικά SSL, πώς να αποκτήσετε ένα φτηνό πιστοποιητικό SSL από το SSL.com και άλλες καλύτερες εναλλακτικές λύσεις.

Τι είναι ένα πιστοποιητικό SSL;

Το SSL σημαίνει Secure Sockets Layer, ένα ψηφιακό πιστοποιητικό που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο ταυτότητας της ταυτότητας και της ασφάλειας ενός ιστότοπου. Είναι ένα πρωτόκολλο ασφαλείας που επιτρέπει μια κρυπτογραφημένη σύνδεση. Τα πιστοποιητικά SSL είναι απαραίτητα για τις επιχειρήσεις για την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών και των πληροφοριών πελατών.

Το SSL παρέχει ασφάλεια καθιστώντας αδύνατη την ανάγνωση των δεδομένων που μεταφέρονται μεταξύ χρηστών και ιστοτόπων. Χρησιμοποιεί αλγόριθμους κρυπτογράφησης για να εμποδίζει τους χάκερ να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα κατά τη μεταφορά. Το πιστοποιητικό SSL έχει διάφορους τύπους με βάση διαφορετικά επίπεδα επικύρωσης. Οι παρακάτω είναι έξι κύριοι τύποι:

  • Εκτεταμένα πιστοποιητικά επικύρωσης
  • Οργανισμός Επικυρωμένα πιστοποιητικά
  • Επικυρωμένα πιστοποιητικά τομέα
  • Πιστοποιητικά SSL με μπαλαντέρ
  • Πιστοποιητικά SSL πολλαπλών τομέων
  • Πιστοποιητικά Ενιαίας Επικοινωνίας

Γιατί είναι απαραίτητο ένα πιστοποιητικό SSL;

Το πιστοποιητικό SSL βοηθά τους ιστότοπους να προστατεύουν δεδομένα όπως διαπιστευτήρια σύνδεσης, στοιχεία πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού, ιατρικά αρχεία, νομικά έγγραφα ή άλλες σημαντικές πληροφορίες. Βοηθά στην επαλήθευση της ιδιοκτησίας του ιστότοπου, στην αποτροπή λήψης πληροφοριών από τους χάκερ από τον ιστότοπο και στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης.

Οι επιχειρήσεις πρέπει να ζητούν προσωπικές πληροφορίες από τους χρήστες, όπως στοιχεία πιστωτικών καρτών και εμπιστευτικές πληροφορίες υγείας ή οικονομικές πληροφορίες. Το πιστοποιητικό SSL διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση αυτών των πληροφοριών ασφαλών και ασφαλών από τους χάκερ. Απαιτείται πιστοποιητικό SSL για τη λήψη μιας διεύθυνσης ιστού HTTPS. Το HTTPS είναι μια πιο ασφαλής μορφή HTTP, που δείχνει ότι ο ιστότοπος είναι ασφαλής και κρυπτογραφημένος από SSL.

Πώς να αποκτήσετε ένα πιστοποιητικό SSL;

Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να λάβετε το φθηνό πιστοποιητικό SSL από το SSL.com:

  • Αγορά: Το πρώτο βήμα είναι να αγοράσετε το πιστοποιητικό SSL από τον ιστότοπο. Η πλατφόρμα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία πιστοποιητικών SSL που χρειάζεστε για να συγκρίνετε και να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις σας. Όταν κάνετε την αγορά σας, ο λογαριασμός σας SSL.com θα δημιουργηθεί αυτόματα και μπορείτε να διαχειριστείτε τα πιστοποιητικά σας μέσω του λογαριασμού.
  • ΕΚΕ: Το επόμενο βήμα είναι να δημιουργήσετε και να υποβάλετε ΕΚΕ. Η ΕΚΕ έχει πληροφορίες για τον μοναδικό εντοπισμό και την ασφάλεια ενός ιστότοπου. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να υποβάλετε CSL στο SSL.com.
  • Επικύρωση: Το τρίτο βήμα είναι η επικύρωση του αιτήματός σας επιβεβαιώνοντας ότι είστε ο κάτοχος του τομέα. Θα πρέπει να επιλέξετε μία από τις μεθόδους επικύρωσης, όπως μέσω email ή μεταφόρτωσης ενός αρχείου.
  • Εγκατάσταση: Θα λάβετε το πιστοποιητικό SSL μέσω email ή μπορείτε να το κατεβάσετε απευθείας από το SSL.com. Το τελευταίο βήμα είναι να ρυθμίσετε και να εγκαταστήσετε το πιστοποιητικό SSL στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
  Πώς να στείλετε δώρα για τις γιορτές στο "Animal Crossing: New Horizons"

Εναλλακτικές

Βρείτε παρακάτω επτά από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το SSL.com για να αποκτήσετε ένα φτηνό πιστοποιητικό SSL:

ZeroSSL

Το ZeroSSL, το οποίο εισήχθη το 2016, εξυπηρετεί περισσότερους από 500.000 πελάτες παγκοσμίως παρέχοντας οικονομικά και αξιόπιστα πιστοποιητικά SSL. Η πλατφόρμα λειτουργεί με τρεις αρχές που είναι η Προσβασιμότητα, ο Αυτοματισμός και η Ευχρηστία.

Ακολουθούν ορισμένα χαρακτηριστικά του ZeroSSL:

  • Προσφέρει πιστοποιητικό 90 ημερών για την προστασία του ιστότοπού σας δωρεάν. αυτός είναι αρκετός χρόνος για να προσδιορίσετε πώς είναι. Μπορείτε να το ανανεώσετε αργότερα για έως και 12 χρόνια με το premium πακέτο.
  • Η πλατφόρμα παρέχει βιομηχανικά πρότυπα κρυπτογράφησης HTTPS, η οποία διαρκεί περίπου 10 λεπτά για να ρυθμιστεί.
  • Το ZeroSSL επιτρέπει την εγγραφή πολλαπλών τομέων και από τα δύο πιστοποιητικά
  • Προσφέρει διάφορες εύκολες και γρήγορες επιλογές επαλήθευσης τομέα: Αυτόματη CSR, επαλήθευση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα βήμα, επικύρωση CNAME και μεταφόρτωση αρχείων HTTP.
  • Επιτρέπει τη διαχείριση όλων των πιστοποιητικών από ένα μόνο παράθυρο.

Το πλεονέκτημα του ZeroSSL είναι ότι το εμπιστεύονται σχεδόν όλα τα προγράμματα περιήγησης και παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Namecheap

Το Namecheap, ευρέως γνωστό για την εγγραφή τομέα, προσφέρει επίσης πιστοποιητικά SSL. Η πλατφόρμα παρέχει ένα κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας, εξυπηρέτησης και προϊόντος.

  Τα καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης δικτύου SNMP που θέτουμε σε δοκιμή το 2020

Τα παρακάτω είναι μερικά χαρακτηριστικά του Namecheap:

  • Η πλατφόρμα προσφέρει διαφοροποιημένα πιστοποιητικά με τρεις τύπους επικύρωσης τομέα: επικύρωση οργανισμού, επικύρωση τομέα και εκτεταμένη επικύρωση.
  • Το Namecheap παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.
  • Άλλα βασικά χαρακτηριστικά της πλατφόρμας είναι η ισχυρή ασφάλεια, η συμβατότητα με πρόγραμμα περιήγησης και το νόμιμο CS+As.

Το Namecheap είναι μια αξιόπιστη πλατφόρμα για την παροχή προσιτών πιστοποιητικών SSL για διάφορες επιχειρήσεις.

Κατάστημα SSL

Το SSL Store είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους πιστοποιητικών SSL στον κόσμο. Η πλατφόρμα διαθέτει όλες τις μεγάλες μάρκες SSL όπως GeoTrust, RapiSSL, Thawte και τον παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα αυτόματων πωλήσεων SSL, Verisign.

Ακολουθούν ορισμένες δυνατότητες του SSL Store:

  • Παρέχει εγγύηση αντιστοίχισης τιμής, δηλαδή ταιριάζει με τη χαμηλότερη τιμή SSL που βρίσκεται οπουδήποτε στο Διαδίκτυο.
  • Η πλατφόρμα παρέχει 24/7 υποστήριξη πελατών καθοδηγώντας τους πελάτες τους σε κάθε γενικό ή τεχνικό ζήτημα.
  • Το κατάστημα SSL παρέχει μια βάση γνώσεων για να σας βοηθήσει να κάνετε μια έξυπνη αγορά.
  • Το εργαλείο σάς επιτρέπει να συγκρίνετε διαφορετικά πακέτα SSL πριν από την αγορά.

Το κατάστημα SSL προσφέρει φανταστικές εκπτώσεις και προσφορές στους πελάτες του, γι’ αυτό και είναι τόσο δημοφιλές.

SSL2BUY

Το SSL2BUY είναι ένας αξιόπιστος και εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής πανίσχυρων εμπορικών σημάτων SSL: Comodo, GeoTrust, Thawte, RapidSSL, GlobalSign, AlphaSSL και Symantec. Η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να συγκρίνετε τις τιμές όλων των εμπορικών σημάτων SSL πριν κάνετε μια αγορά.

Ακολουθούν ορισμένα χαρακτηριστικά του SSL2BUY:

  • Είναι μια παγκόσμια εταιρεία που προσφέρει πιστοποιητικά SSL σε 69 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, των ΗΑΕ, της Ρωσίας κ.λπ., όπου το Διαδίκτυο είναι πολύ περιορισμένο.
  • Η πλατφόρμα είναι μια στάση για όλες τις απαιτήσεις ασφάλειας του ιστότοπου.
  • Προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές μαζί με εξαιρετικά χαρακτηριστικά.
  • Προσφέρει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε όλα τα προϊόντα της.

Το SSL2BUY παρέχει άκρως επαγγελματική υποστήριξη πελατών και πιστεύει ότι τα πάντα είναι όσο το δυνατόν πιο απλά.

DigiCert

Το DigiCert είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους πιστοποιητικών SSL, πελατών και πολλαπλών τομέων παγκοσμίως σε οργανισμούς. Προσφέρει απλά σχέδια τιμών με βάση τον τύπο πιστοποίησης.

  8 καλύτερα εργαλεία για την παρακολούθηση κυκλωμάτων WAN (Επισκόπηση)

Ακολουθούν ορισμένα χαρακτηριστικά του Digicert:

  • Η πλατφόρμα είναι 99,9% συμβατή με προγράμματα περιήγησης ιστού και κινητών.
  • Προσφέρει μια πολιτική απεριόριστης άδειας διακομιστή.
  • Το DigiCert προσφέρει Domain Validated SSL για επικύρωση μικρών τομέων, SSL επικυρωμένο από τον οργανισμό για επικύρωση επιχειρήσεων και Extended validated SSL για πλατφόρμες μεγάλων επιχειρήσεων όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο.
  • Παρέχει επίσης πιστοποιητικά SAN και μπαλαντέρ για την ασφάλεια πολλών τομέων και υποτομέων.

Ορισμένες γενικές επιχειρήσεις όπως το Facebook, το PayPal, το Instagram και το LinkedIn Corporation έχουν υιοθετήσει πιστοποιητικά DigiCert SSL.

Λύσεις Δικτύου

Η Network Solutions είναι μια από τις παλαιότερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρει πιστοποιητικά SSL.

Ακολουθούν ορισμένα χαρακτηριστικά των λύσεων δικτύου:

  • Προσφέρει 99 τοις εκατό συμβατότητα προγράμματος περιήγησης.
  • Η πλατφόρμα παρέχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών SSL.
  • Είναι συμβατό με τους κυβερνητικούς κανονισμούς της βιομηχανίας.
  • Παρέχει εγγυημένη αξία άνω των 50.000 $

Τα πιστοποιητικά SSL που παρέχονται από τη Network Solutions είναι το Xpress Domain Validation, το Basic SSL Certificate, το Advanced SSL Certificate, το Wildcard SSL Certificate και το EV SSL Certificate.

COMODO

Η Comodo είναι ένας από τους αξιόπιστους παρόχους πιστοποιητικών στην αγορά. Τα πιστοποιητικά SSL της πλατφόρμας είναι πιστοποιητικά Domain Validated SSL, Organizations Validated SSL πιστοποιητικά και Extended Validated SSL πιστοποιητικά.

Ακολουθούν ορισμένα χαρακτηριστικά του Comodo:

  • Τα πιστοποιητικά Comodo μπορούν να εξασφαλίσουν τομείς τόσο www όσο και μη www.
  • Παρέχει εγγύηση 10.000 $.
  • Η πλατφόρμα δεν έχει όριο στους χρόνους που μπορείτε να εκδώσετε ξανά τα πιστοποιητικά.
  • Προσφέρει δωρεάν δοκιμή 90 ημερών.

Το Comodo παρέχει δύο δωρεάν εργαλεία ασφαλείας – PCI Scanner και Vulnerability Scanner – εκτός από τα πιστοποιητικά SSL.

συμπέρασμα

Το Διαδίκτυο έχει λύσει τα προβλήματά μας από την πληρωμή λογαριασμών, τη λειτουργία μιας επιχείρησης, τις τραπεζικές συναλλαγές, τις ηλεκτρονικές αγορές και πολλά άλλα. Αλλά ενέχει επίσης κινδύνους να πέσουν οι εμπιστευτικές σας πληροφορίες στα χέρια των χάκερ. Η απόκτηση ενός φθηνού πιστοποιητικού SSL από μια αξιόπιστη εταιρεία θα βοηθήσει έναν ιστότοπο να χειριστεί τα δεδομένα με ασφάλεια και ασφάλεια.

Δεν βοηθά μόνο στον έλεγχο ταυτότητας και την ασφάλεια του ιστότοπού σας, αλλά βοηθά επίσης στην παροχή καλύτερης εμπειρίας χρήστη, χτίζει την εμπιστοσύνη των πελατών και λειτουργεί την επιχείρησή σας σύμφωνα με τα πρότυπα ασφαλείας του κλάδου. Οι χρήστες θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι χρησιμοποιούν ιστότοπους με διευθύνσεις HTTPS, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιστότοπος χρησιμοποιεί πιστοποιητικό SSL.