Πώς να αποκτήσετε ένα επαληθευμένο σημάδι ελέγχου στο TikTok

Εάν περάσατε λίγο στο TikTok, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι το μικρό εικονίδιο κορώνας που υπήρχε στα προφίλ ορισμένων χρηστών έχει πλέον εξαφανιστεί.

Αυτό συμβαίνει επειδή αυτές οι κορώνες έχουν αντικατασταθεί με επαληθευμένα σημάδια ελέγχου, όπως το Twitter. Οι κορώνες του TikTok ήταν απλώς λείψανα από την εποχή του Musical.ly και έκτοτε έχουν καταργηθεί.

Εάν είστε φανατικός χρήστης και δημιουργός του TikTok, ίσως αναρωτιέστε πώς να αποκτήσετε μόνοι σας ένα από αυτά τα επαληθευμένα σημάδια επιλογής. Αν ναι, σας έχουμε καλύψει.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς να λάβετε ένα επαληθευμένο σημάδι επιλογής στο Twitter.

Πώς μπορώ να επαληθεύομαι στο TikTok;

Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες, δεν μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για το επαληθευμένο σήμα. Όταν το προσωπικό του Tiktok παρατηρήσει τον λογαριασμό σας και βεβαιωθεί ότι πληροί τα απαιτήσεις επαλήθευσης, θα λάβετε αυτόματα το σήμα. Συνήθως, οι επαληθευμένοι χρήστες εμπίπτουν σε μία από τις τρεις κατηγορίες:

  • Ο χρήστης είναι εξαιρετικά δημοφιλής στον ιστότοπο, λειτουργώντας ως δημιουργός περιεχομένου που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αφήνει μεγάλο σημάδι στην πλατφόρμα του TikTok.
  • Ο χρήστης είναι κάποιος αξιοσημείωτος, συμπεριλαμβανομένων πραγματικών ποπ σταρ και μουσικών που τυχαίνει να βρίσκονται στην πλατφόρμα.
  • Έχουν επιλεγεί από το προσωπικό και την ομάδα υποστήριξης του TikTok ως κάποιος που χρειάζεται επαλήθευση ή ως κάποιος που έχει δείξει την αφοσίωσή του στη δημιουργία περιεχομένου σημειώσεων στον ιστότοπο.

Για να αποκτήσετε επαλήθευση στο TikTok, θα θέλετε να εργαστείτε για την απόκτηση οπαδών και δημοτικότητας, αλλά αυτό δεν είναι το τέλος για να κερδίσετε αυτό το σημάδι επιλογής.

  Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος είδε το προφίλ σας στο TikTok και να το ελέγξετε

Ακολουθούν τρεις συμβουλές για να επαληθευτείτε στο TikTok.

Εργαστείτε σκληρά για να δημιουργήσετε καλό περιεχόμενο

Το TikTok είναι αρκετά νέο ακόμα ώστε σχεδόν οποιοσδήποτε μπορεί να ξεφύγει από τις σκιές για να γίνει η επόμενη επιτυχία του TikTok, με βίντεο να εμφανίζονται τακτικά στην κύρια ροή της εφαρμογής. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο ταλέντο και πολλή σκληρή δουλειά.

Τι εννοούμε με αυτό;

Απλό: οι χρήστες στο TikTok αναζητούν πάντα νέο περιεχόμενο για να ακολουθήσουν. Χάρη στο ότι η μέση διάρκεια ενός βίντεο TikTok είναι αρκετά σύντομη, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι χρήστες είναι πάντα πεινασμένοι για περισσότερο περιεχόμενο.

Τι σημαίνει αυτό από εσάς;

Εάν είστε πρόθυμοι να μάθετε τα βασικά και προηγμένα βήματα για τη δημιουργία ενός Βίντεο TikTok που λάμπει μεταξύ των υπολοίπων, και το κάνετε αυτό με συνέπεια για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι βέβαιο ότι θα αρχίσετε να σας προσέχουν.

Φυσικά, υπάρχει πάντα ένας τρόπος για να επιταχύνουμε την προσοχή και για αυτό, μεταβαίνουμε στο δεύτερο βήμα.

Ακολουθήστε τους χρήστες για να αποκτήσετε περισσότερους οπαδούς

Έχουμε ένα άρθρο διαθέσιμο εδώ για να δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερους θαυμαστές στο TikTok, αλλά η σύντομη έκδοση είναι η εξής: αφού έχετε περιεχόμενο που δεν είναι απλώς αξιοσέβαστο αλλά και επιδεικνύει τα ταλέντα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία παρακολούθησης της εφαρμογής για να αποκτήσετε παρατηρήθηκε από νέους χρήστες.

Προτείνουμε τη δημιουργία δέκα ισχυρών κλιπ TikTok. Κάντε τους την καλύτερη δυνατή δουλειά σας και μην φοβάστε να δοκιμάσετε κάτι νέο ή να βγείτε έξω από το κουτί.

Αφού το κάνετε αυτό, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα επικεφαλίδων της εφαρμογής για να βρείτε νέους χρήστες. Ανανεώστε τη ροή σας και ξεκινήστε να αναζητάτε νέα κλιπ που δημοσιεύονται από διάσημους και πιθανώς ήδη εστεμμένους χρήστες του TikTok. Στη συνέχεια, ανατρέξτε στα σχόλια σε αυτά τα βίντεο για να βρείτε λογαριασμούς ατόμων που απολαμβάνουν το περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε από αυτόν τον χρήστη.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία για το TikTok

Όταν βρείτε ένα σχόλιο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, κάντε κλικ στον λογαριασμό για να προσθέσετε αυτό το προφίλ στη λίστα που ακολουθείτε. Όταν ο χρήστης λάβει μια ειδοποίηση ότι τον ακολουθήσατε, πολλοί θα έχουν την τάση να τσεκάρουν τη σελίδα σας και επειδή έχετε ήδη δημοσιεύσει πολλά υπέροχα κλιπ TikTok στον λογαριασμό σας, είναι πιθανό να λάβετε μια συνέχεια.

Δεν πρόκειται να σε ακολουθήσουν όλοι. Το πρωταρχικό κλειδί εδώ είναι να μην αποθαρρυνθείτε και να το διατηρήσετε όσο καλύτερα μπορείτε. Οι χρήστες του TikTok είναι συχνά πεινασμένοι για νέο περιεχόμενο και νέους δημιουργούς. Εάν τα κλιπ σας είναι καλά και συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη στρατηγική για να αποκτήσετε νέους ακόλουθους, θα αρχίσετε να λαμβάνετε ακόλουθους σε χρόνο μηδέν.

Χρησιμοποιήστε τον σωστό εξοπλισμό — και τα σωστά τραγούδια

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την προσέλκυση μιας ομάδας ακολούθων, βεβαιωθείτε ότι τα βίντεό σας στο TikTok είναι όσο το δυνατόν καλύτερα.

Ξεκινήστε ελέγχοντας πού γυρίζετε. Κοιτάξτε γύρω σας και βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα όμορφο σκηνικό, είτε έξω είτε μέσα στο σπίτι σας. Εάν κάνετε γυρίσματα στο δωμάτιό σας, φροντίστε να τακτοποιήσετε τα πράγματα. Κανείς δεν θέλει να παρακολουθήσει ένα βίντεο που λαμβάνει χώρα μέσα σε ένα βρώμικο υπνοδωμάτιο.

Εάν δεν έχετε κάποιον κοντά σας να κρατά το τηλέφωνό σας, δεν πειράζει. Αντ ‘αυτού, ίσως θέλετε να δείτε ένα από τα πολλά τρίποδα smartphone που είναι διαθέσιμα στο Amazon. Τα περισσότερα από αυτά είναι καθολικά και κοστίζουν μόλις 10 έως 15 $ για να τα αγοράσετε για το smartphone σας, π.χ αυτό εδώ.

Ομοίως, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σωστά τραγούδια στα βίντεό σας. Εάν περιηγηθείτε στην κύρια ροή στο εσωτερικό του TikTok, πιθανότατα θα παρατηρήσετε πολλές επαναλήψεις τραγουδιών και κλιπ. Μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε τα ίδια κλιπ ήχου στα βίντεό σας. χρησιμοποιώντας δημοφιλή μέσα, βάζετε τον εαυτό σας ένα βήμα μπροστά στον δρόμο για την επίτευξη του στόχου σας.

  Πώς να αναφέρετε βίντεο, λογαριασμούς και σχόλια στο TikTok

Επιπλέον, μπορείτε να δείτε το μενού αναζήτησης και να περιηγηθείτε στο Billboard Hot 100 για να βρείτε τραγούδια που είναι προς το παρόν δημοφιλή.

Βρήκα έναν ιστότοπο που λέει ότι μπορούν να με επαληθεύσουν — Μπορούν;

Η σύντομη απάντηση είναι όχι.

Δεν υπάρχει κανένας ιστότοπος στον ιστό σήμερα που να μπορεί να σας χαρίσει επαλήθευση στο TikTok, παρά τους διάφορους ιστότοπους που αναφέρονται στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google που λένε το αντίθετο. Η αλήθεια είναι ότι, όπως η επαλήθευση στο Twitter ή το Instagram, μόνο το προσωπικό του TikTok και οι ομάδες υποστήριξης μπορούν να παραχωρήσουν κορώνα σε ένα προφίλ που κρίνουν ότι αξίζει ή είναι απαραίτητο για την αποτροπή ψεύτικων καταχωρίσεων.

Επιπλέον, αυτοί οι ιστότοποι είναι συχνά συστήματα phishing που έχουν σχεδιαστεί για να σας κάνουν να παραδώσετε τα στοιχεία σύνδεσής σας. Αυτό, φυσικά, μπορεί να οδηγήσει σε παραβίαση του λογαριασμού σας και να χάσετε την πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό σας.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να φροντίσετε να αποφύγετε τυχόν ιστότοπους ή χρήστες που λένε ότι μπορούν να σας βοηθήσουν να επαληθευτείτε στο TikTok.

Μπορώ να υποβάλω αίτηση για επαληθευμένο σημάδι επιλογής στο TikTok;

Όχι, και για να είναι πιο ατυχές για όσους αναζητούν το πολυπόθητο σήμα, το TikTok δεν αποκαλύπτει τον ακριβή αλγόριθμό τους για την εκχώρηση ενός.

Είναι ένα δημοφιλές σήμα δημιουργού το ίδιο πράγμα με ένα επαληθευμένο σημάδι επιλογής;

Όχι, ορισμένοι χρήστες θα λάβουν ένα σήμα δημοφιλούς δημιουργού πριν λάβουν το σημάδι επιλογής, αλλά δεν συμβαδίζουν καν. Όσοι λαμβάνουν το πρώτο είναι ιδιαίτερα ενεργοί στην πλατφόρμα και έχουν πολλή αλληλεπίδραση στα βίντεό τους.

Πόσα likes χρειάζονται για να επαληθευτεί;

Κανείς δεν ξέρει πραγματικά, το καλύτερο που μπορούμε να εξακριβώσουμε είναι όσοι έχουν επαληθευτεί ότι έχουν προσελκύσει την προσοχή των προγραμματιστών του TikTok και ως εκ τούτου κέρδισαν το σημάδι επιλογής.

Τελικές σκέψεις

Η επαλήθευση επιτρέπει στο TikTok να επισημαίνει μερικούς από τους καλύτερους δημιουργούς περιεχομένου του στην πλατφόρμα, με τους περισσότερους από αυτούς τους χρήστες να ανεβάζουν τουλάχιστον μία φορά την ημέρα και να εμφανίζονται συχνά στην πρώτη σελίδα της πλατφόρμας.

Αν και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να δημιουργήσετε το κοινό σας και να επαληθευτείτε, μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά τις πιθανότητές σας δουλεύοντας σκληρά και δημιουργώντας περιεχόμενο υψηλής ποιότητας.