Πώς να αποκτήσετε έναν προσαρμοσμένο δρομέα για το Google Chrome grtechpc.org

Οι εποχές που είχατε αυτά τα παραδοσιακά βέλη ή τα στυλ δρομέα σε σχήμα χεριού έχουν περάσει. Τώρα μπορείτε να λάβετε έναν προσαρμοσμένο δρομέα κατά την περιήγηση στο Google Chrome.

Η περιήγηση στο διαδίκτυο είναι συναρπαστική, αρκεί να το κάνετε για χόμπι ή διασκέδαση. Αλλά αν η δουλειά ή το επάγγελμά σας απαιτεί πάρα πολύ σερφάρισμα στο διαδίκτυο, μπορεί με κάποιο τρόπο να γίνει βαρετό. Επιπλέον, η συνεχής χρήση της προεπιλεγμένης εμφάνισης δρομέα μπορεί να κάνει αυτήν την εργασία ακόμα πιο βαρετή.

Για οποιονδήποτε λόγο, κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο. Ο κέρσορας είναι κάτι που θα μείνει μαζί σας όλη την ώρα. Είτε σερφάρετε με αγάπη είτε βαρετά, μπορείτε να προσθέσετε μπαχαρικό και διασκέδαση στην online εργασία σας αλλάζοντας το στυλ του δρομέα σας.

Ένα υπέροχο στυλ δρομέα μπορεί να κάνει την περιήγηση πολύ πιο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική. Αυτό, με τη σειρά του, μπορεί επίσης να ενισχύσει την παραγωγικότητά σας, ειδικά στην εργασία.

Εγκατάσταση προσαρμοσμένου δρομέα στο Google Chrome

Το Google Chrome είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα περιήγησης που συνεχίζει να προσφέρει ευκολία ενώ εργάζεστε σε αυτό. Προσφέρει πολλές επεκτάσεις που μπορείτε να εγκαταστήσετε σε δευτερόλεπτα και να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο δρομέα. Για να εγκαταστήσετε μια επέκταση Chrome για έναν προσαρμοσμένο δρομέα, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

  • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome.
  • Ανοίξτε το Chrome web store μέσω αυτού του συνδέσμου ή κάνοντας αναζήτηση στο Google.
  • Στη σελίδα καταστήματος ιστού Chrome, αναζητήστε έναν προσαρμοσμένο δρομέα μέσω του πλαισίου αναζήτησης.🔍
  • Θα δείτε πολλές επεκτάσεις για προσαρμοσμένους δρομείς εκεί.
  • Εγκαταστήστε αυτό που βρίσκετε καλό.
  10 επεκτάσεις Chrome που θα σας βοηθήσουν στη γραφή

Και αυτό είναι όλο. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε τον προσαρμοσμένο δρομέα και να αντικαταστήσετε τον προεπιλεγμένο.

Υπάρχουν πολλές επεκτάσεις chrome με τις οποίες μπορείτε να εγκαταστήσετε έναν προσαρμοσμένο δρομέα. Ας τα εξερευνήσουμε.

Χαριτωμένοι δρομείς

Το Cute Cursors είναι μια επέκταση χρωμίου που σας επιτρέπει να εφαρμόσετε το αγαπημένο σας στυλ στον κέρσορα σας. Σας δίνει τη δυνατότητα να αντικαταστήσετε εύκολα την βαρετή προεπιλεγμένη εμφάνιση του δρομέα.

Φέρει μια συλλογή από μεγάλους αριθμούς δρομέων σε διαφορετικές κατηγορίες ή ενδιαφέροντα. Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε δρομείς Disney, Mortal, Halloween, Animal, Fashion κ.λπ. Τα φωτεινά χρώματα αυτών των προσαρμοσμένων δρομέων θα κρατούν πάντα τον δείκτη σας ορατό σε εσάς.

Προσαρμοσμένος δρομέας για Chrome™

Το Custom Cursor for Chrome™ είναι μια υπέροχη επέκταση Chrome που χρησιμοποιούν περισσότεροι από 7.000.000+ χρήστες. Σας επιτρέπει να επιλέξετε από τη μεγάλη συλλογή προσαρμοσμένων δρομέων. Όλα τα στυλ δρομέα διατίθενται δωρεάν.

Αυτή η επέκταση σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε την προσαρμοσμένη συλλογή δρομέα χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε εικόνα. Μπορείτε να βρείτε πάνω από 100 διαφορετικά στυλ δρομέα που χωρίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες. Αυτές οι κατηγορίες περιλαμβάνουν πίτσα, Minecraft, lightsaber και πολλά άλλα.

Χαριτωμένοι δρομείς για το Chrome

Εγκαταστήστε την επέκταση Cute Cursors για Chrome και μπορείτε να επιλέξετε από πολλά όμορφα στυλ δρομέα. Τα φωτεινά και κομψά σχεδιασμένα στυλ δείκτη του ποντικιού μπορούν να σας βοηθήσουν να παραμένετε αφοσιωμένοι στην περιήγηση όλη την ώρα.

Μετατρέψτε τον κέρσορα σας σε κραγιόν, τριαντάφυλλο, πόνυ πριγκίπισσας ή οτιδήποτε άλλο.

Στυλ δρομέα

Το στυλ δρομέα σάς προσφέρει ένα πλήρες κιτ προσαρμοσμένων δρομέων για το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Chrome. Μπορείτε να επιλέξετε από εκατοντάδες στυλ δρομέα και να προσθέσετε διασκέδαση στην καθημερινή σας περιήγηση.

  Σχολιάστε συνημμένα για το Gmail Σας επιτρέπει να προσθέτετε σχόλια και να σχεδιάζετε αρχεία [Chrome]

Υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες δρομέων σε αυτήν την επέκταση. Και περισσότερα από 300 στυλ δρομέα χωρίζονται σε αυτές τις κατηγορίες. Εδώ μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε κινούμενους δρομείς. Εάν έχετε προσωπικό στυλ δρομέα, αυτή η επέκταση σάς επιτρέπει επίσης να το ανεβάσετε και να το χρησιμοποιήσετε.

Δρομέας γάτα

Αν αγαπάτε τις γάτες, αυτή η επέκταση Cursor Cat είναι φτιαγμένη για εσάς. Έρχεται σε ένα στυλ στο οποίο μια γάτα κυνηγά τον δρομέα. Αυτή η επέκταση μπορεί να κάνει την περιήγηση εξαιρετικά αστεία και ελκυστική.

Υπάρχουν πολλά στυλ δρομέα γάτας από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.

Δρομείς χειροτεχνίας

Εγκαταστήστε την επέκταση Craft Cursors για να αντικαταστήσετε τον προεπιλεγμένο βαρετό δρομέα με έναν διασκεδαστικό. Αυτή η επέκταση προσφέρει ένα πλήρες πακέτο προσαρμοσμένων δρομέων για εσάς.

Εδώ θα βρείτε πολλά προσχεδιασμένα σχέδια δρομέα. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτά, μπορείτε ακόμη και να ανεβάσετε τον εξατομικευμένο δρομέα σας. Είναι αρκετά εύκολο να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε αυτήν την επέκταση.

Διασκεδαστικοί δρομείς με κλικ

Κάντε την περιήγηση πιο διασκεδαστική με τα μοναδικά σχέδια δρομέων των Clickish fun. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη συλλογή των αγαπημένων σας δρομέων χρησιμοποιώντας αυτήν την επέκταση.

Έρχεται με μεγάλο αριθμό προκαθορισμένων δρομέων χωρισμένους κατά κατηγορία. Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον κέρσορα σας για να έχετε την απαιτούμενη εμπειρία σερφ. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή σε λίγα δευτερόλεπτα όποτε θέλετε.

Sweezy Cursors

Το Sweezy Cursors είναι μια άλλη υπέροχη προσαρμοσμένη επέκταση του δρομέα του Chrome με μια δέσμη συναρπαστικών στυλ δρομέα. Σας επιτρέπει επίσης να ανεβάσετε την εξατομικευμένη εικόνα σας και να τη χρησιμοποιήσετε ως δρομέα.

Τα Sweezy Cursors έρχονται επίσης με κινούμενους δρομείς, μετατρέποντας έτσι τον βαρετό δρομέα σας σε ένα προσεγμένο πράγμα. Μπορείτε να επιλέξετε σχέδια δρομέα για κατηγορίες όπως κόμικς, παιχνίδια, κινούμενα σχέδια κ.λπ.

  35 καλύτερες σημαίες Google Chrome για Android

Δρομέας BTS BT21

Ο δρομέας BTS BT21 σάς επιτρέπει να επιλέξετε έναν προσαρμοσμένο δείκτη που θεωρείτε πιο ελκυστικό και ενδιαφέρον. Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα δρομέων για να αντικαταστήσετε τον προεπιλεγμένο δείκτη σας.

Χρειάζονται μόνο μερικά κλικ για τη λήψη και την εγκατάσταση αυτής της επέκτασης Chrome.

Προσαρμοσμένος δρομέας μεταξύ μας

Εγκαταστήστε την επέκταση «Among Us Custom Cursor» στο πρόγραμμα περιήγησής σας στο Chrome και απολαύστε εκπληκτικούς προσαρμοσμένους δρομείς.

Αυτή η επέκταση chrome προσθέτει έναν παράγοντα διασκέδασης στην περιήγησή σας στον ιστό.

Προσαρμοσμένη αλλαγή δρομέα

Η επέκταση chrome Custom Cursor Changer σάς προσφέρει μια τεράστια συλλογή προσαρμοσμένων δρομέων και έχει μια εξαιρετική εμπειρία περιήγησης.

Μπορείτε να έχετε προσαρμοσμένους δρομείς από ένα μεγάλο σύνολο κατηγοριών. Αυτά περιλαμβάνουν αρκούδες, κινούμενους δρομείς, χαριτωμένα, διακοσμητικά, Digimon αισθητικής, 3D, ζώα, λευκαντικά, DeviantArt και πολλά άλλα. Υπάρχουν περισσότεροι από 1000 προσαρμοσμένοι δρομείς διαθέσιμοι σε αυτήν την επέκταση.

Αλλαγή δρομέα

Εγκαταστήστε την επέκταση chrome Change Cursor εάν θέλετε ένα μοναδικό σύνολο προσαρμοσμένων δρομέων. Αυτό συνοδεύεται από ένα εκπληκτικό σύνολο ασυνήθιστων και μοναδικών δρομέων που σας επιτρέπουν να αντικαταστήσετε τον προεπιλεγμένο δρομέα αμέσως.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις διαθέσιμες επιλογές εδώ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν εξατομικευμένο δρομέα ανεβάζοντας μια εικόνα. Το μέγεθος και η μορφή πρέπει να πληρούν τις καθορισμένες συνθήκες.

Δρομέας Pokemon

Εάν είστε λάτρης των παιχνιδιών Pokemon, σίγουρα θα λατρέψετε αυτόν τον δρομέα Pokemon για τον δείκτη σας. Με την εγκατάσταση αυτής της επέκτασης, μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικά σχέδια Pokemon και να αντικαταστήσετε το υπάρχον ή το προεπιλεγμένο στυλ δρομέα.

Αυτό σας δίνει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε πολλές επιλογές δρομέα.

Τελικές Λέξεις

Δοκιμάστε αυτές τις προσαρμοσμένες επεκτάσεις του δρομέα του Chrome και προσθέστε γεύση στην καθημερινή σας εμπειρία περιήγησης. Σίγουρα θα λατρέψετε τα διαφορετικά στυλ δρομέα που είναι διαθέσιμα σε αυτές τις επεκτάσεις.

Μπορεί επίσης να θέλετε να εξερευνήσετε τις επεκτάσεις SEO του Chrome για επαγγελματίες του μάρκετινγκ για να βελτιστοποιήσετε τις εργασίες.