Πώς να αποκρύψετε τις λεπτομέρειες χρήσης δεδομένων στο T-Mobile

Η T-Mobile είναι μια μάρκα κινητής επικοινωνίας που παρέχει διάφορες υπηρεσίες πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Παρέχουν υπηρεσίες για κινητά τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές, tablet, φορητούς υπολογιστές και όλες τις άλλες συσκευές που λειτουργούν με πρόσβαση στο Διαδίκτυο, όπως 2G, 4G, 5G κ.λπ. Σε αυτό το άρθρο, θα λύσουμε ορισμένα κοινά ζητήματα που σχετίζονται με τη χρήση του T-Mobile, Λεπτομέρειες χρήσης δεδομένων T-Mobile, κ.λπ. Επομένως, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα απεριόριστα δεδομένα T-Mobile και το ιστορικό διαγραφής του προγράμματος περιήγησης Tmobile.

Πώς να αποκρύψετε τις λεπτομέρειες χρήσης δεδομένων στο T-Mobile

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες χρήσης δεδομένων T-Mobile και να διαγράψετε λεπτομερώς τις εγγραφές κλήσεων T-Mobile.

  Πώς να μοιραστείτε την οθόνη σας στο Google Meet

Είναι το T-Mobile πραγματικά απεριόριστο;

Ναι, είναι απεριόριστο στην T-Mobile έως ότου και εκτός εάν δεν χρησιμοποιείτε έναν υπερφορτωμένο πύργο και έχετε χρησιμοποιήσει πάνω από 50 GB δεδομένων σε έναν κύκλο χρέωσης. Εάν δεν βρίσκεστε σε έναν γεμάτο πύργο, θα έχετε απεριόριστη ταχύτητα δικτύου όπως υπόσχεται η T-Mobile. Η χρήση του T-Mobile εξαρτάται αποκλειστικά από τη διαθεσιμότητα του πύργου.

Πώς να αποκτήσετε το ιστορικό ασύρματης σύνδεσης της T-Mobile;

Για να ελέγξετε το ιστορικό ασύρματης σύνδεσης T-Mobile στον ιστότοπο της T-Mobile, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα σύνδεσης T-Mobile και εισαγάγετε τα στοιχεία σύνδεσής σας.

2. Αφού συνδεθείτε, κάντε κλικ στην επιλογή ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.

3. Κάτω από τα φίλτρα, επιλέξτε τις Υπηρεσίες και κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη PDF.

Μπορεί ο Κάτοχος Λογαριασμού να δει το Ιστορικό μου στο Διαδίκτυο T-Mobile;

Όχι, ο κάτοχος του λογαριασμού δεν μπορεί να δει το ιστορικό σας στο Διαδίκτυο, καθώς η υπηρεσία T-Mobile δεν παρακολουθεί τι σερφάρετε. Απλώς διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία χρήσης δεδομένων T-Mobile.

Πόσο καιρό διατηρεί το ιστορικό περιήγησης της T-Mobile;

Το T-Mobile δεν παρακολουθεί το ιστορικό περιήγησής σας. Παρακολουθούν τη χρήση των δεδομένων σας. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ιστορικό περιήγησής σας.

  Πώς να τολμήσετε στη διχόνοια

Πώς μπορώ να αποκρύψω τα στοιχεία χρήσης των δεδομένων μου στο T-Mobile;

Δεν μπορείτε να αποκρύψετε τα στοιχεία χρήσης των δεδομένων σας στο T-Mobile, καθώς αυτή η δυνατότητα δεν παρέχεται ακόμα. Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε επειδή τα στοιχεία χρήσης του T-Mobile είναι ασφαλή στην εφαρμογή T-Mobile. Εάν θέλετε να βρείτε τα στοιχεία χρήσης του λογαριασμού σας, μπορείτε να τα βρείτε στην ενότητα Λογαριασμός της εφαρμογής T-Mobile. Για να λάβετε περαιτέρω βοήθεια, θα πρέπει να ανατρέξετε σε αυτήν τη σελίδα υποστήριξης του T-Mobile.

Πώς να διαγράψετε τις λεπτομέρειες χρήσης δεδομένων στο T-Mobile;

Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να διαγράψετε τα δεδομένα σας στο T-Mobile, καθώς είναι η μόνη απόδειξη για το πόσα δεδομένα έχετε καταναλώσει και τη χρήση του T-Mobile. Η T-Mobile δεν έχει δώσει στους χρήστες της την εξουσία να διαγράφουν τα στοιχεία χρήσης δεδομένων. Για περισσότερη βοήθεια σχετικά με το ίδιο, μπορείτε να ανατρέξετε στην κοινότητα της T-Mobile.

Το T-Mobile εμφανίζει μηνύματα κειμένου στον λογαριασμό;

Όχι, το T-Mobile δεν θα εμφανίζει τα πραγματικά μηνύματα κειμένου στον λογαριασμό που δημιουργήθηκε. Αλλά θα εμφανίσει όλους τους αριθμούς του ιστορικού μηνυμάτων και κλήσεων, που σημαίνει τους αριθμούς με τους οποίους έχετε στείλει μηνύματα ή καλέσατε.

  Πώς να καταλάβετε εάν αγοράζετε από τρίτο πωλητή στο Amazon

Πόσο πίσω διατηρεί η T-Mobile αρχεία τηλεφώνου;

Η T-Mobile διατηρεί όλα τα αρχεία σας για 12 μήνες το πολύ. Μετά από αυτό το διάστημα, τα αρχεία έχουν φύγει οριστικά και δεν μπορείτε να τα πάρετε πίσω.

Μπορούν οι κάτοχοι λογαριασμού T-Mobile να διαβάσουν μηνύματα κειμένου;

Όχι, οι κάτοχοι λογαριασμών T-Mobile δεν μπορούν να διαβάσουν τα μηνύματα κειμένου. Η T-Mobile δεν επιτρέπει στους κατόχους λογαριασμών της να διαβάζουν μηνύματα κειμένου. Αλλά μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες χρήσης του T-Mobile από την ενότητα Λογαριασμός του λογαριασμού σας.

Μπορεί το T-Mobile να δει διαγραμμένα μηνύματα κειμένου;

Όχι, το T-Mobile δεν μπορεί να δει τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου. Μόλις φύγουν τα μηνύματα, εξαφανίζονται για πάντα και κανείς δεν έχει πρόσβαση σε αυτά τα μηνύματα.

Πώς μπορώ να διαγράψω τις εγγραφές κλήσεων της T-Mobile;

Για να διαγράψετε τις εγγραφές κλήσεων T-Mobile, θα χρειαστείτε μια εφαρμογή με το όνομα Digits, που αναπτύχθηκε από την T-Mobile.

Μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να διαγράψετε τις εγγραφές κλήσεων:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Digits στο κινητό σας τηλέφωνο.

2. Πατήστε στην επιλογή Κλήσεις από το επάνω μενού της εφαρμογής,

3. Επιλέξτε την επιλογή Επεξεργασία στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

4. Πατήστε στην επιλογή Διαγραφή όλων στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης.

5. Πάλι, πατήστε Διαγραφή στο αναδυόμενο παράθυρο για επιβεβαίωση.

Τα αρχεία καταγραφής κλήσεων διαγράφηκαν με επιτυχία.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να έχετε κατανοήσει περισσότερα σχετικά με τη χρήση του T-Mobile, τα απεριόριστα δεδομένα T-Mobile, τις λεπτομέρειες χρήσης δεδομένων T-Mobile και το ιστορικό διαγραφής του προγράμματος περιήγησης T-Mobile. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες σχετικά με αυτό το άρθρο ή προτάσεις για οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.