Πώς να αποκρύψετε προεπισκοπήσεις μηνυμάτων Slack στην οθόνη κλειδώματος

Δεν υπάρχει έλλειψη εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές, αλλά είναι ασφαλές να πούμε ότι οι περισσότερες εφαρμογές δεν είναι προσανατολισμένες στην εργασία. Οι εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων που ξεκίνησαν ως εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης συνήθως δεν μεταβαίνουν στη θέση παραγωγικότητας. Γι’ αυτό το Slack συνεχίζει να κατέχει την ανώτατη θέση στη συγκεκριμένη περιοχή. Παρά τις πολλές δυνατότητες που έχουν άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, δεν μπορούν να αντικαταστήσουν το Slack. Τούτου λεχθέντος, το Slack έχει παραβλέψει εδώ και καιρό μια δυνατότητα που έχουν άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων κοινωνικής δικτύωσης. Μέχρι τώρα, δεν μπορούσατε να αποκρύψετε τις προεπισκοπήσεις μηνυμάτων Slack στην οθόνη κλειδώματος.

  Τι είναι το VBScript και γιατί το σκότωσε η Microsoft;

Απόκρυψη προεπισκοπήσεων μηνυμάτων Slack

Οι εφαρμογές Slack για iOS και Android μόλις ενημερώθηκαν. Τώρα μπορείτε να αποκρύψετε τις προεπισκοπήσεις μηνυμάτων Slack από την οθόνη κλειδώματος μέσω των ρυθμίσεων της εφαρμογής. Ενημερώστε την εφαρμογή και μετά ανοίξτε την.

Πατήστε το κουμπί υπερχείλισης επάνω δεξιά και στο συρτάρι πλοήγησης, πατήστε Ρυθμίσεις.

Στην οθόνη Ρυθμίσεις, πατήστε Ειδοποιήσεις. Στην οθόνη Ειδοποιήσεις, απενεργοποιήστε την επιλογή «Συμπερίληψη προεπισκόπησης του μηνύματος».

Την επόμενη φορά που θα λάβετε ένα μήνυμα, η ειδοποίηση push στην οθόνη κλειδώματος θα σας ενημερώσει μόνο από ποιον προέρχεται το μήνυμα. Δεν θα υπάρχει απόσπασμα από την αρχή του μηνύματος.

Η ρύθμιση εφαρμόζεται σε όλα τα κανάλια και σε όλους τους τύπους μηνυμάτων, π.χ. αναφορές σε απευθείας μηνύματα κ.λπ. Δεν μπορείτε να εφαρμόσετε αυτές τις ρυθμίσεις σε ένα συγκεκριμένο κανάλι ή μια συγκεκριμένη επαφή, κάτι που είναι λίγο κρίμα. Μπορείτε να έχετε ιδιωτικά κανάλια στο Slack και είναι αυτά για τα οποία ίσως χρειαστείτε τη ρύθμιση αντί για όλα τα κανάλια και τις επαφές.

  Τρόπος εισαγωγής δεδομένων από άλλο φύλλο Google

Κάλλιο αργά παρά ποτέ

Αυτό είναι ένα αρκετά βασικό χαρακτηριστικό όσον αφορά τις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook Messenger και το Whatsapp. Γεννιέται τα ερωτήματα σχετικά με το γιατί χρειάστηκε τόσος χρόνος για να το προσθέσει ο Slack.

Ο λόγος είναι πραγματικά πολύ απλός. Το Slack είναι μια εφαρμογή που χρησιμοποιείτε για εργασία. Είναι απίθανο να στέλνετε ή να λαμβάνετε μηνύματα που θα ήταν ενοχλητικά αν διαβαστούν από την οθόνη κλειδώματος. Αυτή είναι η γενική ελπίδα, αν και δεν εμποδίζουν πολλά άτομα από το να στέλνουν ακατάλληλα μηνύματα μέσω του Slack.

  ΜΗΝ διαγράψετε την εφαρμογή Apple Pay από το iPhone σας

Η προσθήκη της δυνατότητας είναι ευπρόσδεκτη γιατί, ενώ τα μηνύματα εργασίας δεν είναι προσωπικά, ενδέχεται να περιέχουν ευαίσθητες πληροφορίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να στείλετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης σε έναν συνάδελφο μέσω του Slack ή να συζητήσετε επίσης τα συμβάντα μιας συνάντησης μέσω του Slack. Το θέμα είναι ότι μπορεί να μην θέλετε τα μηνύματά σας στο Slack να διαβάζονται από την οθόνη και για καλό λόγο. Υπάρχει πλέον τρόπος να αποτραπεί αυτό.