Πώς να αποκλείσετε όλες τις αναφορές στο Pokemon Go από το Διαδίκτυο


Το Pokemon Go έχει μετατραπεί σε ένα από εκείνα τα πράγματα για τα οποία μιλούν όλοι. Λίγες γωνιές του Διαδικτύου έχουν απομείνει όπου το παιχνίδι δεν συζητιέται και όπως οτιδήποτε κατακλύζει το Διαδίκτυο, υπάρχουν άνθρωποι που είναι άρρωστοι και κουρασμένοι να ακούν για το παιχνίδι. Το ίδιο συνέβη με τον Ντόναλντ Τραμπ, την Κιμ Καρντάσιαν, το Brexit, το Batman V Superman, τη νέα ταινία Ghostbusters και φυσικά οτιδήποτε σχετίζεται με το Game of Thrones. Οι προγραμματιστές έρχονται στη διάσωση και βρίσκουν έναν τρόπο να αποκλείσουν κάθε αναφορά ενός συγκεκριμένου ενοχλητικού θέματος και το PokeGone είναι ο αποκλεισμός του Pokemon Go που το κάνει αυτό για κάθε αναφορά στο παιχνίδι. Είναι μια επέκταση του Chrome που θα μπλοκάρει κάθε αναφορά του παιχνιδιού από οποιονδήποτε ιστότοπο επισκέπτεστε.

  Βρείτε ποιος τύπος Pokèmon είναι καλύτερος για μια μάχη γυμναστικής στο Pokèmon Go

Είμαστε εξίσου ένοχοι που μιλάμε ακατάπαυστα για το Pokemon Go όπως και οποιοσδήποτε άλλος. Στην πραγματικότητα, η αρχική σελίδα περιέχει αρκετές αναρτήσεις για το Pokemon Go.

Αν όμως εγκαταστήσετε το PokeGone και ανανεώσετε τη σελίδα, αυτό θα λάβετε.

Η επέκταση θα σκουπίσει οποιαδήποτε σελίδα όσο αναφέρει το Pokemon Go. Αυτό σημαίνει ότι οτιδήποτε δεν σχετίζεται με το Pokemon Go πιθανότατα θα διαγραφεί επίσης. Αυτό μπορεί να είναι λίγο υπερβολικά επιθετικό για μερικούς και αν προτιμάτε την επέκταση, κάντε το λίγο πιο εύκολο στο περιεχόμενο του Pokemon Go, μεταβείτε στις επιλογές του και αλλάξτε την ευαισθησία φίλτρου.

  Πώς να δείτε πού γεννιούνται τα Pokémon κοντά σας σε πραγματικό χρόνο

Από προεπιλογή, έχει οριστεί σε ‘Επιθετικό’ και είναι πράγματι πολύ επιθετικό. Για μια πιο ήπια προσέγγιση για τον καθαρισμό του Pokemon Go από το Διαδίκτυο, μπορείτε να το ρυθμίσετε σε ‘Ήπια’. Εάν, ωστόσο, διαπιστώσετε ότι το ‘Aggressive’ δεν είναι αρκετό και θέλετε η επέκταση να είναι πιο δραστική, ορίστε την ευαισθησία του φίλτρου σε ‘Vindictive’.

Εγκαταστήστε το PokeGone από το Chrome Web Store