Πώς να «αποθηκεύσετε» μια ανάρτηση Instagram από τη ροή σας

Το Instagram σιγά σιγά προσθέτει λειτουργίες όπως το Snapchat με προηγούμενες ενημερώσεις. Έχει κάνει μια κάπως αξιοπρεπή προσπάθεια μίμησης αυτών των χαρακτηριστικών. Ως επί το πλείστον, το Instagram έχει επικεντρωθεί σε νέες δυνατότητες χωρίς να κάνει καμία βελτίωση στον τρόπο λειτουργίας του. Η διεπαφή χρήστη μπορεί να άλλαξε, αλλά η λειτουργικότητα είναι πάνω κάτω η ίδια όπως ήταν από την πρώτη κυκλοφορία της εφαρμογής. Σε μια πρόσφατη ενημέρωση, το Instagram πρόσθεσε επιτέλους μια δυνατότητα που στοχεύει στη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη. μια δυνατότητα σελιδοδείκτη. Οι χρήστες μπορούν πλέον να αποθηκεύουν αναρτήσεις που τους αρέσουν στον λογαριασμό τους. Ετσι δουλευει.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την εκ νέου κοινή χρήση σε ιστορίες στο Instagram για τον λογαριασμό σας

Αυτή η δυνατότητα προστέθηκε σε μια πρόσφατη ενημέρωση της εφαρμογής, αλλά δεν ήταν ορατή στους χρήστες έως ότου το ανακοίνωσε επίσημα το Instagram. Δεν θα χρειαστεί να ενημερώσετε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας για να αποκτήσετε αυτήν τη δυνατότητα. Θα πρέπει απλώς να αρχίσει να εμφανίζεται στη ροή μας.

Η λειτουργία Αποθήκευση προσθέτει ένα κουμπί σελιδοδείκτη στο κάτω μέρος κάθε ανάρτησης στη ροή σας. Πατήστε το και θα αποθηκευτεί σε ένα αποκλειστικό συρτάρι του λογαριασμού σας. Για να δείτε τις αποθηκευμένες αναρτήσεις, μεταβείτε στην καρτέλα Προφίλ. Πατήστε το κουμπί σελιδοδείκτη στο επάνω μέρος των αναρτήσεών σας (ακριβώς κάτω από το βιογραφικό σας στο Instagram) για να δείτε όλες τις αποθηκευμένες αναρτήσεις.

  Πώς να κάνετε σίγαση σε κάποιον στο Instagram

Η ίδια η φωτογραφία δεν εισάγεται στον λογαριασμό σας. Όταν πατάτε μια φωτογραφία που έχετε αποθηκεύσει, μπορείτε να την προβάλετε στο προφίλ του αρχικού λογαριασμού. Αυτό σημαίνει ότι εάν το προφίλ αποφασίσει να αφαιρέσει μια φωτογραφία, δεν θα μπορείτε να τη διατηρήσετε.

Η δυνατότητα αποθήκευσης είναι βασική και πιθανότατα θα μετατραπεί σε ακατάστατο χάος αργά ή γρήγορα. Σε αντίθεση με τη λειτουργία Αποθήκευση που εφαρμόζεται από το Facebook, όπου τα αποθηκευμένα στοιχεία ταξινομούνται κατά τύπο, δεν υπάρχει τίποτα για την ταξινόμηση των αναρτήσεων που αποθηκεύετε. Δεν μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στις αποθηκευμένες αναρτήσεις σας, ούτε καν με hashtag. Οι αναρτήσεις που αποθηκεύετε δεν είναι ορατές στο προφίλ σας, επομένως αν χρησιμοποιείτε το Instagram για να αναζητήσετε ιδέες για δώρα, να είστε βέβαιοι ότι κανείς δεν μπορεί να δει τα στοιχεία που έχετε προσθέσει σελιδοδείκτη.

  Πώς να προσθέσετε ένα GIF στην ιστορία σας στο Instagram

Κατεβάστε το Instagram από το App Store

Κατεβάστε το Instagram από το Google Play Store