Πώς να αποθηκεύσετε αυτόματα τις εικόνες των Windows Spotlight στα Windows 10

Η εικόνα του Windows Spotlight ανανεώνεται συχνά. Λαμβάνετε μια νέα εικόνα Windows Spotlight για την οθόνη κλειδώματος σχεδόν κάθε μέρα. Οι εικόνες είναι εξαιρετικές και μπορείτε να ρυθμίσετε με ακρίβεια ό,τι λαμβάνετε παρέχοντας σχόλια. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να κλειδώσει τις προτιμήσεις σας, αλλά μόλις το κάνει, λαμβάνετε υπέροχες εικόνες. Μπορείτε να ορίσετε την εικόνα του Windows Spotlight ως ταπετσαρία. Είναι εικόνες υψηλής ανάλυσης που θα ταιριάζουν πάντα τέλεια στην οθόνη σας. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν αλλάζει πραγματικά την ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας του τόσο συχνά. Εάν δεν θέλετε να χάσετε μια εικόνα των Windows Spotlight, αλλά δεν είστε έτοιμοι να την ορίσετε ως ταπετσαρία σας, μπορείτε απλώς να την αποθηκεύσετε στο δίσκο σας. Το Dynamic Theme είναι μια δωρεάν εφαρμογή των Windows, διαθέσιμη στο Windows Store που θα αποθηκεύει αυτόματα τις εικόνες του Windows Spotlight για εσάς.

  Πώς να ενεργοποιήσετε όλους τους πυρήνες της CPU (Windows 10)

Κατεβάστε το Dynamic Theme. Αυτή η εφαρμογή κάνει πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της προσαρμογής της ταπετσαρίας της επιφάνειας εργασίας σας, εάν το επιτρέπετε. Τα Windows 10 απλώς το χειρίζονται καλύτερα, ώστε να μην είναι η ισχυρή σουίτα της εφαρμογής. Το Dynamic Theme μπορεί να αποθηκεύσει αυτόματα τις εικόνες των προβολέων των Windows και τις καθημερινές εικόνες Bing στη μονάδα σας.

Ανοίξτε την εφαρμογή και μεταβείτε στην καρτέλα Καθημερινή εικόνα των Windows Spotlight. Μπορείτε να αγνοήσετε όλες τις επιλογές σε αυτήν την καρτέλα και να μετακινηθείτε προς τα κάτω στην επιλογή «Αυτόματη αποθήκευση». Ενεργοποιήστε το και επιλέξτε πού θέλετε η εφαρμογή να αποθηκεύει τις εικόνες του Windows Spotlight. Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε και τις καθημερινές εικόνες Bing, μεταβείτε στην καρτέλα «Ημερήσια εικόνα Bing» και ενεργοποιήστε την επιλογή «Αυτόματη αποθήκευση» εκεί.

  Προσδιορίστε τόνους διαφορετικών τύπων αρχείων χωρίς να τα ανοίξετε με το TrID

Το Dynamic Theme είναι λίγο αργό στην έναρξη, αλλά όταν επιστρέψετε σε αυτό μετά από μερικές ημέρες, θα έχει αποθηκεύσει όλες τις εικόνες που εμφανίστηκαν στην οθόνη κλειδώματος σας.

Για να λειτουργήσει το Dynamic Theme, πρέπει να ενεργοποιήσετε την εικόνα Windows Spotlight για την οθόνη κλειδώματος. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην ομάδα ρυθμίσεων Εξατομίκευση. Μεταβείτε στην καρτέλα Κλείδωμα οθόνης και ανοίξτε το αναπτυσσόμενο μενού κάτω από το “Φόντο” και επιλέξτε “Προσοχή στα Windows” από τις επιλογές.

Το Dynamic Theme λειτουργεί αρκετά καλά. Δεν θα αποθηκεύσει εικόνες Windows Spotlight που δεν σας αρέσουν. Εάν υποβάλετε σχόλια στην οθόνη κλειδώματος ότι δεν σας αρέσει μια εικόνα, φαίνεται ότι το Dynamic Theme δεν θα την αποθηκεύσει. Το Dynamic Theme τραβάει αυτόματα την καθημερινή εικόνα Bing.

  Διορθώστε κοινά προβλήματα του OneNote στα Windows 10

Οι εικόνες μπορεί να συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου, επομένως φροντίστε να ελέγχετε τακτικά το φάκελο και να καθαρίζετε τις εικόνες που δεν χρειάζεστε. Μπορείτε να ορίσετε αυτές τις εικόνες ως φόντο της επιφάνειας εργασίας σας επιλέγοντας τον φάκελο στον οποίο αποθηκεύονται ως πηγή ταπετσαρίας στα Windows 10. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην ομάδα ρυθμίσεων Εξατομίκευση. Στην καρτέλα “Φόντο”, επιλέξτε το αναπτυσσόμενο μενού στην περιοχή “Φόντο”. Επιλέξτε «Προβολή παρουσίασης» από τις επιλογές και προσθέστε τον φάκελο στον οποίο αποθηκεύονται οι εικόνες Spotlight ως πηγή.

Κατεβάστε το Dynamic Theme από το Windows Store