Πώς να αποεπιλέξετε την Προώθηση στο Uber Eats

Με τη βοήθεια της εφαρμογής Uber Eats, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία από κοντινά καταστήματα τροφίμων και εστιατόρια, επιτρέποντάς σας να παραγγείλετε οποιαδήποτε στιγμή από το μενού τους. Το Uber Eats παρέχει επίσης κωδικούς προσφοράς και κουπόνια για να λαμβάνετε εκπτώσεις στις παραγγελίες σας. Ίσως θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να αποεπιλέξετε προσφορές στο Uber Eats. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το ίδιο, σας φέραμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να αποεπιλέξετε την προώθηση στην ενότητα κουπονιών Uber Eats και να αφαιρέσετε το κουπόνι προώθησης στο Uber Eats.

Πώς να αποεπιλέξετε την Προώθηση στο Uber Eats

Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε τα βήματα που δείχνουν πώς να αποεπιλέξετε την προώθηση στο Uber Eats με λεπτομερή τρόπο χρησιμοποιώντας τις εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον λογαριασμό μου PSN από άλλο PS4

Πώς μπορώ να αφαιρέσω έναν κωδικό προσφοράς από την εφαρμογή Uber;

Δεν μπορείτε να αφαιρέσετε κανέναν κωδικό προσφοράς από την εφαρμογή Uber.

Πώς μπορώ να αλλάξω τον κωδικό προσφοράς Uber;

Μπορείτε να αλλάξετε τους κωδικούς προσφοράς Uber προσθέτοντας τους νέους στον λογαριασμό σας ακολουθώντας αυτά τα εύκολα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

1. Ανοίξτε το Uber εφαρμογή στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στην καρτέλα Λογαριασμός > Πορτοφόλι επιλογή.

3. Σύρετε στο κάτω μέρος της οθόνης και πατήστε Προσθήκη κωδικού προσφοράς για να προσθέσετε κωδικούς προσφοράς στην εφαρμογή Uber.

4. Εισαγάγετε τον κωδικό και πατήστε Προσθήκη.

  Πώς μπορείτε να συνδεθείτε στο Hulu στο Roku

Πώς μπορώ να αλλάξω τις προσφορές μου στο Uber;

Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να αλλάξετε τις προσφορές σας στην εφαρμογή Uber.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω μια προσφορά από το Uber Eats;

Εάν θέλετε να ακυρώσετε ή να καταργήσετε μια προσφορά από το Uber Eats, πρέπει να επισκεφτείτε το Βοήθεια Uber σελίδα και επικοινωνήστε με τους εκπροσώπους της Uber για να ακυρώσετε μια ενεργή προσφορά για εσάς.

Πώς μπορώ να ξέρω εάν προστέθηκε ο κωδικός προσφοράς Uber;

Μπορείτε να δείτε εάν έχει εφαρμοστεί κάποιος κωδικός προσφοράς αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και εμφανιστείτε στην οθόνη πληρωμής κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς. Θα αναφέρεται επίσης στην απόδειξη της παραγγελίας σας, η οποία σας αποστέλλεται με email στη συνέχεια. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε εάν μπορείτε να αφαιρέσετε το κουπόνι προώθησης στο Uber Eats ή όχι.

  Πώς να διορθώσετε το "Task Manager έχει απενεργοποιηθεί από τον διαχειριστή σας"

Πώς μπορώ να ακυρώσω τις ανταμοιβές Uber;

Το πρόγραμμα Uber Rewards έληξε την 1η Νοεμβρίου 2022. Ολοκληρώθηκε από την Uber εστιάζοντας στο πρόγραμμα Uber One.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Uber Eats Manager;

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Uber Eats Manager, πρέπει να επισκεφτείτε το Uber Eats Manager σελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας και τον κωδικό πρόσβασης που σχετίζεται με αυτό.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να αποεπιλέξετε την προώθηση στο Uber Eats και εάν μπορείτε να αφαιρέσετε το κουπόνι προώθησης στο Uber Eats. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.