Πώς να απενεργοποιήσετε το MMGuardian χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς

Η εφαρμογή MMGuardian χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση και τον έλεγχο της περιήγησης του παιδιού σας στο διαδίκτυο. Η εφαρμογή προσφέρει γονικούς ελέγχους για τη συσκευή του παιδιού χρησιμοποιώντας τα δικαιώματα διαχειριστή της συσκευής. Χρησιμοποιείται κυρίως από τους γονείς για να έχουν τον έλεγχο των παιδιών κάτω των 13 ετών για να παρακολουθούν το ιστορικό τους και να τα προστατεύουν από ακατάλληλες περιοχές του Διαδικτύου. Διαβάστε το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε εάν το MMGuardian μπορεί να δει την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης και πώς να απενεργοποιήσετε το MMGuardian χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς. Αυτό το άρθρο αναφέρει επίσης τις λύσεις σχετικά με τον τρόπο παράκαμψης των γονικών ελέγχων στο Android και απόκρυψης της εφαρμογής MMGuardian στη συσκευή.

Πώς να απενεργοποιήσετε το MMGuardian χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς

Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε τα βήματα που δείχνουν πώς να απενεργοποιήσετε το MMGuardian χωρίς οι γονείς να γνωρίζουν λεπτομερώς τη χρήση των εικόνων για καλύτερη κατανόηση.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Hand Panning του Microsoft Office αντί για τη γραμμή κύλισης

Σημείωση: Δεδομένου ότι τα smartphone δεν έχουν τις ίδιες επιλογές ρυθμίσεων, διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε κάποια στη συσκευή σας.

Μπορεί το MMGuardian να δει την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης;

Ναι, το MMGuardian προσφέρει πολλές υπηρεσίες, όπως η δυνατότητα παρακολούθησης των περισσότερων προγραμμάτων περιήγησης, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης ανώνυμης περιήγησης.

Μπορεί το MMGuardian να δει διαγραμμένα μηνύματα;

Ναι, η εφαρμογή MMGuardian μπορεί να δει τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου σας. Μόλις σταλεί ή ληφθεί ένα κείμενο στη συσκευή, αποθηκεύεται αυτόματα στον πίνακα ελέγχου του γονέα σας από τη συσκευή του παιδιού.

Πώς μπορείτε να καταργήσετε τους γονικούς ελέγχους χωρίς την άδεια γονέα;

Για να καταργήσετε τους γονικούς ελέγχους χωρίς τη γονική άδεια, θα χρειαστεί να κάνετε αλλαγές στις ρυθμίσεις της συσκευής σας.

1. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας και πατήστε Εφαρμογές.

2. Πατήστε στην εφαρμογή MMGuardian από τη λίστα.

3. Πατήστε στο Αποθήκευση.

4. Στη συνέχεια, πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.

Με αυτόν τον τρόπο θα αφαιρεθούν όλοι οι κωδικοί πρόσβασης και οι αποθηκευμένες πληροφορίες από την εφαρμογή. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να απενεργοποιείτε το MMGuardian χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς.

Πώς μπορείτε να παρακάμψετε τους γονικούς ελέγχους στο Android;

Ας δούμε πώς να παρακάμψετε τους γονικούς ελέγχους στο Android.

Σημείωση: Εδώ, εξετάσαμε το Google Play Store, για το οποίο πρέπει να καταργηθεί ο γονικός έλεγχος.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στη συσκευή σας.

2. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Εφαρμογές όπως φαίνεται.

3. Πατήστε Διαχείριση εφαρμογών.

4. Πατήστε στο Google Play Store.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Face ID στο iPhone σας ενώ φοράτε μάσκα

5. Πατήστε Χρήση αποθήκευσης.

6. Στη συνέχεια, πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.

Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε εάν το MMGuardian μπορεί να δει την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης.

Μπορούν τα παιδιά να απενεργοποιήσουν το MMGuardian;

Όχι εύκολα. Τα παιδιά μπορούν να διαγράψουν την εφαρμογή ή να απενεργοποιήσουν το MMGuardian σε ένα συγκεκριμένο τηλέφωνο, εάν γνωρίζουν τον κωδικό πρόσβασης.

Πώς να απενεργοποιήσετε το MMGuardian χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς;

Ακολουθούν τα βήματα για το πώς να απενεργοποιήσετε το MMGuardian χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς.

1. Αρχικά, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί τροφοδοσίας μέχρι να εμφανιστεί το μενού Power στην οθόνη.

2. Τώρα, πατήστε παρατεταμένα την επιλογή Απενεργοποίηση μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη η επιλογή Επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία.

3. Μετά από αυτό, πατήστε OK και η συσκευή σας θα ξεκινήσει την επανεκκίνηση. Όταν η συσκευή ξεκινά, θα εκτελείται σε ασφαλή λειτουργία και όλες οι εφαρμογές τρίτων θα απενεργοποιηθούν.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να δείτε τις λέξεις Ασφαλής λειτουργία γραμμένες στη γωνία για να υποδείξετε ότι η συσκευή λειτουργεί σε ασφαλή λειτουργία.

4. Μετά την εκκίνηση του τηλεφώνου σε ασφαλή λειτουργία, μεταβείτε στο μενού Εφαρμογές διαχειριστή συσκευής στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας.

5. Πατήστε στην εφαρμογή MMGuardian.

6. Πατήστε Απενεργοποίηση αυτής της εφαρμογής διαχειριστή συσκευής.

7. Στη συνέχεια, από το συρτάρι εφαρμογών, πατήστε παρατεταμένα την εφαρμογή MMGuardian και πατήστε Απεγκατάσταση.

Σημείωση: Μην ξεχάσετε να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας για να βγείτε από την ασφαλή λειτουργία μόλις απεγκατασταθεί η εφαρμογή MMGuardian.

Πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από την εφαρμογή γονέων MMGuardian;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα προαναφερθέντα βήματα για να απαλλαγείτε από την εφαρμογή MMGuardian.

Μπορείτε να αποκρύψετε την εφαρμογή MMGuardian;

Ναί. Το MMGuardian είναι μια εφαρμογή που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης με τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή του γονέα και το παιδί δεν μπορεί να τον απενεργοποιήσει. Επίσης, μπορείτε να αποκρύψετε την εφαρμογή στο τηλέφωνο του παιδιού σας μεταβαίνοντας στην οθόνη ρυθμίσεων της εφαρμογής. Υπάρχει μια επιλογή για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της προστασίας απεγκατάστασης ανά πάσα στιγμή. Μέσω αυτού, μπορείτε να αποκρύψετε την εφαρμογή στο τηλέφωνο ενώ εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα του τηλεφώνου μέσω αυτής.

  Πώς να παρακάμψετε τους περιορισμούς Wi-Fi στο σχολείο (Λύσεις εργασίας για το 2020)

Πώς μπορείτε να αφαιρέσετε το MMGuardian από το τηλέφωνο του παιδιού σας;

Ας δούμε πώς να αφαιρέσετε το MMGuardian από το τηλέφωνο του παιδιού σας.

1. Ανοίξτε το MMGuardian εφαρμογή χρησιμοποιώντας τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή/γονέα.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε ΑΠΑΓΓΕΛΙΣΤΕ ΤΟ MMGUARDIAN.

4. Στη συνέχεια, πατήστε OK > OK από τα αναδυόμενα παράθυρα επιβεβαίωσης για να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία διαγραφής.

Μπορούν οι γονείς να αποκλείσουν την ανώνυμη περιήγηση;

Ναι, οι γονείς μπορούν να μπλοκάρουν την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης εάν αισθάνονται την ανάγκη να προστατεύσουν τα παιδιά τους από ορισμένα πράγματα. Η ενεργοποίηση λειτουργιών φιλτραρίσματος περιεχομένου ιστού στο δίκτυο μπορεί να αποκλείσει ιστότοπους για ενηλίκους και να διατηρήσει το ιστορικό ιστού αποθηκευμένο στον πίνακα ελέγχου του γονέα, ακόμη και αν είναι ενεργοποιημένη η ιδιωτική περιήγηση. Μαζί με αυτό, η απενεργοποίηση του κύριου προγράμματος περιήγησης ιστού στη συσκευή και η εναλλαγή σε μια επιλογή προγράμματος περιήγησης που είναι ασφαλής για παιδιά είναι ένας άλλος τρόπος αποκλεισμού της αναζήτησης.

Μπορείτε να δείτε το ιστορικό ανώνυμης περιήγησης των παιδιών σας;

Ναί. Η ανώνυμη περιήγηση είναι μια ασφαλής πλατφόρμα περιήγησης όπου μπορείτε να αναζητήσετε και να προβάλετε οτιδήποτε χωρίς να φοβάστε ότι θα έχετε αποθηκευμένο ιστορικό. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι για τον εντοπισμό του ιστορικού ιδιωτικής περιήγησης χρησιμοποιώντας λογισμικό τρίτων, όπως π.χ mSpy. Τέτοιες εφαρμογές προσφέρουν μια δυνατότητα παρακολούθησης ιστορικού ανώνυμης περιήγησης για να δουν οι γονείς το ιστορικό ανώνυμης περιήγησης του παιδιού τους.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε και αν μπορείτε να αποκρύψετε την εφαρμογή MMGuardian και πώς να απενεργοποιήσετε το MMGuardian χωρίς να γνωρίζουν οι γονείς τα λεπτομερή βήματα για τη βοήθειά σας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.