Πώς να απενεργοποιήσετε το συγχρονισμό φωνητικών σημειώσεων στο iOS 12

Η εφαρμογή Voice Memo υπόκειται σε αναθεώρηση στο iOS 12. Είναι κυρίως μια αναθεώρηση σχεδίασης, αλλά φαίνεται ότι έχει μια νέα επιλογή που σας επιτρέπει να αντικαταστήσετε ένα μέρος της εγγραφής με νέα εγγραφή. Η νέα διεπαφή είναι πολύ λιγότερο γεμάτη από την παλιά και έχει ένα μικρό χαρακτηριστικό κάτω από την κουκούλα που μπορεί να μην ξέρετε ποτέ. Συγχρονισμός iCloud. Εάν έχετε ενεργοποιημένο το iCloud στο iPhone σας, τότε όλα τα φωνητικά σας σημειώματα συγχρονίζονται με αυτό. Δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά μέσω iCloud στο πρόγραμμα περιήγησής σας, αλλά θα συγχρονιστούν με το Mac σας. Εάν δεν θέλετε τα φωνητικά σημειώματα να καταλαμβάνουν χώρο στο iCloud, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον συγχρονισμό φωνητικών σημειώσεων.

  Πώς να επεξεργαστείτε την Επόμενη λίστα κατά την αναπαραγωγή μουσικής στο Shuffle στο iOS

Απενεργοποίηση συγχρονισμού φωνητικών σημειώσεων

Αυτό είναι αρκετά απλό. ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε το Apple ID σας στο επάνω μέρος. Στη σελίδα σας Apple ID, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε iCloud. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην οθόνη του iCloud και αναζητήστε Φωνητική σημείωση. Απενεργοποιήστε τον διακόπτη και τα φωνητικά σας σημειώματα δεν θα συγχρονίζονται πλέον με το iCloud.

Για αυτό πρόκειται. Εάν χρησιμοποιείτε macOS Mojave, ίσως θέλετε να ψάξετε και να δείτε εάν τα φωνητικά σημειώματα έχουν συγχρονιστεί στην επιφάνεια εργασίας σας και καταλαμβάνουν χώρο. Αντιμετώπισέ τους όπως θέλεις.

Ενώ βρίσκεστε σε αυτήν την οθόνη ρυθμίσεων, ίσως θέλετε να διαβάσετε τα υπόλοιπα, επειδή μερικές ακόμη εφαρμογές της Apple συγχρονίζονται πλέον μέσω iCloud, όπως οι Ειδήσεις. Ο συγχρονισμός iCloud είναι βασικά αυτό που χρησιμοποιούν το iOS και το macOS για να κάνουν το hand-off να λειτουργήσει. Το Hand-off σάς επιτρέπει να αφήσετε μια εργασία σε μια συσκευή και να την παραλάβετε στην άλλη, αλλά τα φωνητικά σημειώματα μπορεί να μην είναι ένα από τα πράγματα στα οποία πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε.

  Αναζήτηση συγκεκριμένων ιστότοπων και εφαρμογών με εκτελέσιμες ενέργειες εφαρμογής [iOS]

Είναι κρίμα που δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στα φωνητικά σημειώματα από τη διεπαφή ιστού του iCloud. Θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο και οι χρήστες σε iPhone ή iPad θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε αυτά από την εφαρμογή Files. Εφόσον δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στα φωνητικά σημειώματα από την εφαρμογή Αρχεία, δεν μπορείτε να τα ανοίξετε από άλλη εφαρμογή επεξεργασίας φωνής στο iPhone ή το iPad σας. Εάν θέλετε να ανοίξετε ένα φωνητικό σημείωμα σε διαφορετική εφαρμογή στη συσκευή σας, θα πρέπει να το ανεβάσετε σε μια διαφορετική υπηρεσία αποθήκευσης cloud, όπως το Dropbox ή το Google Drive. Αυτό καθιστά ακόμη πιο άσκοπο τον συγχρονισμό τους με το iCloud, εκτός εάν σκοπεύετε να τα επεξεργαστείτε στο Mac σας. Ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση, είναι καλύτερο να τα συγχρονίσετε μέσω iTunes και να αποθηκεύσετε τον πολύτιμο χώρο που σας προσφέρει το iCloud, για τις φωτογραφίες σας.

  Η επιλογή προγράμματος περιήγησης έρχεται επιτέλους στο iPhone με το iOS 14