Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για αναμνήσεις σε φωτογραφίες στο iOS

Το Facebook διαθέτει μια λειτουργία «Αυτή τη μέρα» που σας υπενθυμίζει τι δημοσιεύσατε την ίδια μέρα τα προηγούμενα χρόνια. Υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό, οπότε υποθέτουμε ότι αρέσει στους ανθρώπους. Η εφαρμογή Φωτογραφίες στο iOS έχει κάτι παρόμοιο που ονομάζεται “Μνήμες”. Υπάρχει μια αποκλειστική καρτέλα Αναμνήσεις στην εφαρμογή Φωτογραφίες. Μπορεί να δημιουργήσει αυτόματα αναμνήσεις ή μπορείτε να τις δημιουργήσετε μόνοι σας. Από το iOS 11, αυτές οι μνήμες θα γίνουν πιο εμφανείς. Θα λαμβάνετε τώρα ειδοποιήσεις για αναμνήσεις που έχετε για μια συγκεκριμένη ημέρα απευθείας στην οθόνη κλειδώματος. Είναι κατανοητό αν αυτό το χαρακτηριστικό δεν σας ενθουσιάζει. Εάν συμβαίνει αυτό, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για τις Μνήμες στις Φωτογραφίες.

  3 δωρεάν πληκτρολόγια GIF για iOS 8

Υπάρχουν δύο τρόποι για να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για τις Μνήμες στις Φωτογραφίες.

Απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις για φωτογραφίες

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για την εφαρμογή Φωτογραφίες, αλλά αυτό θα απενεργοποιήσει επίσης τις ειδοποιήσεις για κοινόχρηστες ροές φωτογραφιών. Εάν δεν χρησιμοποιείτε ροές φωτογραφιών, τότε η απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων είναι μια απόλυτα βιώσιμη λύση. Για να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για τις Φωτογραφίες, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Μεταβείτε στις Ειδοποιήσεις και πατήστε Φωτογραφίες. Απενεργοποιήστε τον διακόπτη «Να επιτρέπονται ειδοποιήσεις».

Απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις για αναμνήσεις

Εάν δεν θέλετε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για τις Φωτογραφίες, μπορείτε απλώς να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για τις Μνήμες στις Φωτογραφίες. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στις Ειδοποιήσεις. Πατήστε Φωτογραφίες. Στην οθόνη Φωτογραφίες, θα δείτε μια επιλογή «Μνήμες». Πατήστε το.

  Αφαιρέστε τυχόν ανεπιθύμητα στοιχεία από τη διεπαφή iOS 7 με το HideMe7

Η οθόνη Μνήμες δεν έχει ρητό διακόπτη απενεργοποίησης, ωστόσο, έχει τις συνήθεις επιλογές για ειδοποιήσεις, π.χ. Εμφάνιση στο εξώφυλλο, Εμφάνιση στο ιστορικό και Εμφάνιση ως banner. Απενεργοποιήστε και τις τρεις αυτές επιλογές. Αυτό θα απενεργοποιήσει αποτελεσματικά τις ειδοποιήσεις για τις Μνήμες. Θα συνεχίσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για ροές φωτογραφιών στο iCloud.

Εάν ανησυχείτε μόνο για τις ειδοποιήσεις Memories είναι ότι εμφανίζει μια μικρογραφία φωτογραφίας στην οθόνη κλειδώματος, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την προεπισκόπηση ειδοποιήσεων για τις Μνήμες. Θα εξακολουθείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για όταν έχετε αναμνήσεις για να ανατρέξετε, αλλά η ειδοποίηση δεν θα εμφανίζει μικρογραφία φωτογραφίας. Αυτή είναι μια τυπική δυνατότητα για ειδοποιήσεις στο iOS.

  Πώς να ορίσετε μια προσαρμοσμένη λειτουργία "Μην ενοχλείτε κατά την οδήγηση" Αυτόματη απάντηση στο iOS 11

Οι Φωτογραφίες και η εφαρμογή Κάμερα είναι ένα σημείο πώλησης τόσο για iPhone όσο και για iOS. Κάθε χρόνο, χωρίς αποτυχία, η Apple βελτιώνει και τα δύο. Οι αναμνήσεις ως δυνατότητα προστέθηκαν ξανά στο iOS 10 και ήταν δημοφιλείς για τη δημιουργία slideshow με επιμέλεια εκδηλώσεων. Το iOS είναι πολύ καλό στη δημιουργία αυτών των αναμνήσεων και είναι πάντα αρκετά όμορφες για κοινή χρήση. Κανείς δεν θα τα μπερδέψει με ένα κολάζ hack-job και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που οι άνθρωποι λατρεύουν να τα χρησιμοποιούν.