Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις ζωντανών βίντεο στο Facebook


Τα live βίντεο του Facebook μετέτρεψαν το κοινωνικό δίκτυο σε πλατφόρμα για ζωντανή ροή. Είναι ένα περιορισμένο χαρακτηριστικό, αλλά οι άνθρωποι, οι επωνυμίες και οι εταιρείες φαίνεται να είναι όλοι πρόθυμοι να το δοκιμάσουν. Οποιοσδήποτε μπορεί να μεταδώσει ένα ζωντανό βίντεο. Σελίδες και προφίλ στο Facebook. Κάθε φορά που μια Σελίδα ή ένας φίλος που ακολουθείτε στο Facebook αρχίζει να μεταδίδει ζωντανά ροή, λαμβάνετε μια ειδοποίηση για να μπορείτε να την παρακολουθήσετε. Το Facebook σάς δίνει επίσης ειδοποιήσεις για ζωντανές ροές που πιστεύει ότι θα σας ενδιαφέρουν. Το θέμα είναι ότι τα ζωντανά βίντεο δεν είναι μια εκλεπτυσμένη λειτουργία και υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να κερδίσετε από αυτό που πολλοί άνθρωποι κουράζονται να τα παρακολουθούν και τότε είναι οι ειδοποιήσεις αρχίζουν να γίνονται ενοχλητικές. Τα καλά νέα είναι ότι το Facebook έχει μια ρύθμιση για να απενεργοποιεί αυτές τις ειδοποιήσεις. Εδώ είναι που είναι.

  Το Faces.im φέρνει ειδοποιήσεις για τους επικεφαλής συνομιλίας του Facebook στο Google Chrome

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook και κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος δίπλα στο κουμπί του λουκέτου στην επάνω δεξιά γωνία της γραμμής τίτλου. Επιλέξτε «Ρυθμίσεις» από το μενού που ανοίγει. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην επιλογή «Ειδοποιήσεις» στην αριστερή στήλη. Οι Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε τα συμβάντα για τα οποία λαμβάνετε ειδοποιήσεις. Κάντε κλικ στο κουμπί «Επεξεργασία» δίπλα στη ρύθμιση «Στο Facebook».

Με τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων «Στο Facebook» διευρυμένες, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην επιλογή «Ζωντανά βίντεο» (είναι στο τέλος), κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού «Ενεργό» και επιλέξτε «Απενεργοποιημένες προτάσεις» ή «Όλα εκτός λειτουργίας».

  Το Facebook προσθέτει αυτοκόλλητα στα σχόλια. Αυτή η επέκταση ξεφορτώνεται

Η επιλογή “Απενεργοποίηση προτάσεων” θα το κάνει έτσι ώστε το Facebook να μην σας προτείνει ζωντανά βίντεο για παρακολούθηση, αλλά θα εξακολουθεί να σας ενημερώνει πότε ένας από τους φίλους σας ή μια σελίδα που ακολουθείτε είναι ζωντανή. Η επιλογή “Όλα απενεργοποιημένα” θα απενεργοποιήσει αυτές τις ειδοποιήσεις για όλα τα είδη ζωντανών βίντεο, π.χ. τόσο για τα προτεινόμενα όσο και για εκείνα από σελίδες και άτομα που ακολουθείτε.

Δεν είναι ακόμα δυνατό να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις ζωντανού βίντεο από τις εφαρμογές για κινητά, αλλά αφήστε λίγο χρόνο και θα πρέπει να προστεθεί με μια ενημέρωση.

  Πώς να στείλετε συνημμένα στο Facebook Messenger

μέσω Lifehacker