Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις πληκτρολόγησης στο Snapchat

Έχετε βαρεθεί να βομβαρδίζεστε από ανεπιθύμητες ειδοποιήσεις πληκτρολόγησης Snapchat; Αν ναι, δεν είσαι μόνος. Πολλοί λάτρεις του Snapchat βρίσκουν τους τόνους των ειδοποιήσεων πληκτρολόγησης αρκετά ενοχλητικές.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να απενεργοποιήσετε αυτές τις ενοχλητικές ειδοποιήσεις πληκτρολόγησης Snapchat σε μια σειρά συσκευών.

Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος πληκτρολογεί στο Snapchat

Μόλις κάποιος αρχίσει να σας γράφει ένα μήνυμα, θα λάβετε μια ειδοποίηση στην εφαρμογή που θα υποδεικνύει ότι επίκειται νέο μήνυμα. Μερικοί άνθρωποι το βρίσκουν εντελώς περιττό. Αλλά μπορεί να γίνει ακόμα πιο ενοχλητικό επειδή η ειδοποίηση παραμένει ακόμα και αν ο αποστολέας σταματήσει να πληκτρολογεί και δεν σας στείλει πραγματικά το μήνυμα.

Το Snapchat είναι προγραμματισμένο έτσι ώστε η απλή τοποθέτηση ενός κενού στο πεδίο κειμένου ενεργοποιεί μια ειδοποίηση στον προβλεπόμενο δέκτη μηνυμάτων. Αλλά εκεί βρίσκεται το πρόβλημα – γιατί μερικές φορές ένας χρήστης θα πατήσει το πεδίο κειμένου κατά λάθος. Αυτό σημαίνει ότι θα λάβετε μια ειδοποίηση, αλλά ο φίλος σας δεν πληκτρολογεί.

  Πώς να διαγράψετε αυτοκόλλητα στην εφαρμογή Snapchat

Μπορώ να απενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις πληκτρολόγησης στο Snapchat;

Θα λάβετε αναπόφευκτα την ειδοποίηση πληκτρολόγησης στο Snapchat αφού ξεκινήσετε μια συνομιλία με μια από τις επαφές σας. Δυστυχώς, δεν υπάρχει επιλογή (από τον Δεκέμβριο του 2021) να απενεργοποιήσετε αυτήν την αναδυόμενη ειδοποίηση για όλες τις επαφές σας.

Ωστόσο, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων για άτομα στην εφαρμογή Snapchat. Η μόνη επιλογή που δίνει το Snapchat στους χρήστες του είναι η δυνατότητα μείωσης του αριθμού των ειδοποιήσεων που λαμβάνουν. Για να σώσετε την ηρεμία σας, μπορείτε να περιορίσετε ορισμένες ειδοποιήσεις αλλά όχι το αναδυόμενο παράθυρο πληκτρολόγησης. Φυσικά, το μειονέκτημα στην απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων μηνυμάτων είναι ότι, ενώ δεν θα λαμβάνετε την ενοχλητική ειδοποίηση πληκτρολόγησης, δεν θα λαμβάνετε ούτε ειδοποιήσεις ότι έχετε λάβει ένα μήνυμα.

Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων στο iPhone

Εάν είστε χρήστης iPhone, μπορείτε να απενεργοποιήσετε γρήγορα τις ειδοποιήσεις ανταλλαγής μηνυμάτων για άτομα στην εφαρμογή Snapchat στο τηλέφωνό σας. Δείτε πώς:

Αυτή η μέθοδος εξακολουθεί να επιτρέπει την περιστασιακή ειδοποίηση πληκτρολόγησης, αλλά δεν θα στέλνει ειδοποίηση όταν έρχονται μηνύματα.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα βίντεο γυαλιών Snapchat χωρίς γυαλιά

Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων στο Android

Οι χρήστες Android έχουν παρόμοια λειτουργία για να απενεργοποιούν τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων Snapchat από άτομα. Δείτε πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε:

Παρόμοια με τα iPhone, αυτό δεν θα σβήσει όλες τις ειδοποιήσεις πληκτρολόγησης. Ωστόσο, θα κάνει σίγαση των μηνυμάτων και επομένως θα μειώσει τον αριθμό των αναδυόμενων παραθύρων που λαμβάνετε ενώ απολαμβάνετε την εφαρμογή.

Πώς να επιλέξετε Ειδοποιήσεις στο Snapchat

Μια άλλη επιλογή που έχουν οι χρήστες είναι να επιλέξουν ποιες ειδοποιήσεις θα λαμβάνουν από την εφαρμογή. Αν και η ειδοποίηση πληκτρολόγησης δεν είναι επιλογή σε αυτήν τη σελίδα, θα σας δείξουμε πώς να επιλέξετε ποια αναδυόμενα παράθυρα θα κάνετε και ποια δεν θα λαμβάνετε. Δείτε πώς:

  • Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία.
  • Πατήστε το γρανάζι Ρυθμίσεις.
  • Πατήστε Ειδοποιήσεις.
  • Απενεργοποιήστε τους διακόπτες δίπλα σε κάθε ειδοποίηση που θέλετε να αγνοήσετε.

Σε αντίθεση με άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, το Snapchat επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν πολλές από τις ειδοποιήσεις που λαμβάνουν. Αυτό που είναι ατυχές είναι ότι οι χρήστες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τις ειδοποιήσεις πληκτρολόγησης.

Πρόσθετες συχνές ερωτήσεις

Λάβαμε πολλές ερωτήσεις σχετικά με το Snapchat και βρήκαμε την ευκαιρία να απαντήσουμε στις πιο συνηθισμένες σε αυτήν την ενότητα.

  Πώς να ξεκλειδώσετε το φίλτρο Flappy Bird Snapchat

Πώς μπορώ να κάνω σίγαση σε κάποιον στο Snapchat;

Εάν θέλετε να αγνοήσετε εντελώς έναν άλλο χρήστη του Snapchat χωρίς να το γνωρίζει, ελέγξτε αυτό το άρθρο. Συγκεντρώσαμε ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τον έλεγχο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Θα δώσει ποτέ το Snapchat στους χρήστες την επιλογή να απενεργοποιήσουν τις ειδοποιήσεις πληκτρολόγησης;

Δυστυχώς, δεν έχουμε απάντηση σε αυτό. Ωστόσο, σε πολλούς χρήστες δεν αρέσει η λειτουργία. Όσο περισσότερα άτομα υποβάλλουν σχόλια, τόσο πιο πιθανό είναι η εταιρεία να εφαρμόσει την επιλογή. Δείτε πώς μπορείτε να υποβάλετε σχόλια:

1. Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία. Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο Ρυθμίσεις όπως κάναμε παραπάνω.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στην επιλογή Έχω μια πρόταση.

3. Ενημερώστε το Snapchat ότι θέλετε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις πληκτρολόγησης.

4. Επιλέξτε το θέμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Στη συνέχεια, υποβάλετε την πρότασή σας.

Κλείστε μια ομαλή εμπειρία Snapping

Το Snapchat είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για όποιον θέλει να μοιραστεί ξεχωριστές στιγμές και να διατηρήσει επαφή με την οικογένεια και τους φίλους. Και παρόλο που οι ειδοποιήσεις πληκτρολόγησης μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να προβλέψετε και να απαντήσετε σε ένα εισερχόμενο μήνυμα, συχνά μπορεί να είναι ενοχλητικές και ενοχλητικές. Αλλά με τις οδηγίες που μόλις παρουσιάσαμε, μπορείτε να κλειδώσετε μια λιγότερο ενοχλητική εμπειρία Snapchat. Τώρα ξέρετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε για να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις πληκτρολόγησης.

Θεωρείτε ότι οι ειδοποιήσεις πληκτρολόγησης είναι υπερβολικές; Τι θα λέγατε για άλλους τύπους ειδοποιήσεων; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.