Πώς να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης στο Instagram

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει το πιο αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας και το Instagram, ειδικότερα, είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη πλατφόρμα δικτύωσης. Όλοι συνδέονται με μια πλατφόρμα, από διασημότητες μέχρι φίλους σας έως τυχαίους αγνώστους. Μπορείτε να στείλετε μήνυμα σε οποιονδήποτε, όπως και εκείνοι! Πέρασαν οι μέρες που μπορούσες να στείλεις μήνυμα σε κάποιον και να μην είσαι σίγουρος αν έχει διαβάσει το μήνυμα. Τώρα οι άνθρωποι περιμένουν από εσάς να απαντήσετε ή να αντιδράσετε άμεσα στα μηνύματα/αναρτήσεις/κύλινδροι/ιστορίες/μιμίδια που σας στέλνει ο άλλος χρήστης. Αλλά τις περισσότερες μέρες, δεν έχετε όρεξη να τους απαντήσετε αμέσως και είστε απλώς περίεργοι να μάθετε τι έχουν στείλει. Και πρέπει να συνεχίσετε να βρίσκετε τρόπους για να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης στο Instagram. Μην ανησυχείς; σε καλύψαμε! Θα σας πούμε τι είναι οι αποδείξεις ανάγνωσης και πώς να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης του Instagram και να διαβάσετε μηνύματα στο Instagram χωρίς να σας βλέπουν.

Πώς να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης στο Instagram

Θα μάθετε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης στο Instagram περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Τι είναι οι αποδείξεις ανάγνωσης;

Η άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων στο Instagram είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους και προτιμώμενους τρόπους επικοινωνίας με τους ανθρώπους αυτές τις μέρες. Το Instagram σάς επιτρέπει να μην στέλνετε πραγματικά μηνύματα και διατηρεί τη συνομιλία στέλνοντας μιμίδια, τροχούς και αναρτήσεις. Όταν μοιράζεστε ή στέλνετε μηνύματα στο Instagram, αναμένετε γρήγορες και άμεσες απαντήσεις ελπίζοντας να λάβετε την αντίδραση που θέλετε από το άτομο ή μερικές φορές προτιμάτε να αφήνετε μερικά μηνύματα κατά την ανάγνωση και να μην απαντάτε αμέσως σε αυτά και να αφιερώνετε χρόνο για να απαντήσετε.

  Αποθηκεύστε φωτογραφίες και βίντεο Instagram στο σύστημά σας [Windows]

Αλλά το Instagram κατανοεί τον επείγοντα χαρακτήρα και την προσμονή που μπορεί να έχετε εσείς ή ο αποστολέας, αυτός είναι ο λόγος που εισήγαγε τις αποδείξεις ανάγνωσης. Δείχνει το άτομο που στέλνει το μήνυμα όταν έχετε διαβάσει το μήνυμα.

Πώς να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης του Instagram;

Εντάξει, ξέρουμε ότι ήρθατε εδώ αναζητώντας μια λύση για να εξαπατήσετε τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι δεν διαβάσατε το μήνυμα επειδή δεν τους το δείχνει όταν με πονηριά γνωρίζετε ήδη τι σας έστειλαν μήνυμα ή τι μοιράστηκαν μαζί σας. Τις περισσότερες φορές, άγνωστοι σας στέλνουν μηνύματα και όταν ανοίγετε τη συνομιλία και διαβάζετε μηνύματα στο Instagram χωρίς να σας βλέπουν. Όταν δεν απαντάτε, το μαθαίνουν και σας ενοχλούν που δεν τους στέλνετε μηνύματα μέχρι να απογοητευτείτε από αυτούς και να τους αποκλείσετε.

Λυπούμαστε που σας λέμε ότι δεν υπάρχει μόνιμη λύση για την απενεργοποίηση των αποδείξεων ανάγνωσης, αλλά είμαστε εδώ για να μοιραστούμε τις μεθόδους επίλυσης. Μπορεί να μην απενεργοποιήσουν εντελώς τις αποδείξεις ανάγνωσης του Instagram, αλλά σίγουρα θα σας βοηθήσουν να αγοράσετε λίγο χρόνο πριν χρειαστεί να στείλετε μήνυμα στον αποστολέα του μηνύματος.

Διαβάστε τις παρακάτω μεθόδους για να απενεργοποιήσετε προσωρινά τις αποδείξεις ανάγνωσης στο Instagram και να δείτε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς

Μέθοδος 1: Περιορισμός λογαριασμού IG

Ο περιορισμός ενός λογαριασμού ουσιαστικά σημαίνει ότι δεν τον αποκλείετε και δεν αποκλείετε ορισμένες δραστηριότητες στον λογαριασμό σας. Το άτομο που περιορίζετε δεν μπορεί να δει τις αποδείξεις ανάγνωσης και εάν σχολιάσει τις αναρτήσεις σας μόνο εσείς και αυτό το άτομο που έχει περιοριστεί μπορείτε να τις δείτε.

Για να περιορίσετε κάποιον από το προφίλ σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Σημείωση: Και για τα δύο Android και iOS χρήστες Instagram.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στην καρτέλα Προφίλ.

3. Από την οθόνη του προφίλ σας, πατήστε Παρακολούθηση.

  Πώς να ελέγξετε αν κάποιος σας απέκλεισε στο Instagram

4. Αναζητήστε τον επιθυμητό λογαριασμό που θέλετε να περιορίσετε και πατήστε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

5. Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες από την επάνω δεξιά γωνία.

6. Πατήστε Περιορισμός για να περιορίσετε το άτομο.

Η διαδικασία περιορισμού ενός λογαριασμού Instagram είναι η ίδια όπως παραπάνω για τους χρήστες Instagram lite.

Μέθοδος 2: Ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης και αποσυνδεθείτε

Γνωρίζουμε ότι αυτό το βήμα ακούγεται εξαιρετικά περίπλοκο, αλλά πιστέψτε μας είναι εύκολο να το ακολουθήσετε για να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης στο Instagram:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο δικό σας Android ή iOS συσκευή.

2. Ανοίξτε το επιθυμητό DM που θέλετε να δείτε χωρίς να σας φαίνεται.

Σημείωση: Περιμένετε να φορτώσει πλήρως το παράθυρο DM.

3. Στη συνέχεια, απενεργοποιήστε τα δεδομένα Wi-Fi ή Mobile από τον πίνακα γρήγορων ρυθμίσεων.

4. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης.

5. Διαβάστε το μήνυμα από το ανοιχτό παράθυρο DM.

6. Αφού διαβάσετε τα μηνύματα, μεταβείτε στο προφίλ IG σας.

7. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία.

8. Πατήστε Ρυθμίσεις.

9. Τέλος, σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Αποσύνδεση για να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο IG.

Αφού διαβάσετε το μήνυμα, ξεκινήστε ξανά την εφαρμογή και συνδεθείτε, τα μηνύματα που διαβάσατε δεν θα επισημανθούν ως ορατά.

Μέθοδος 3: Απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων Instagram

Όταν πατάτε στις ειδοποιήσεις μηνυμάτων Instagram, ενεργοποιείται το Instagram για να τις επισημάνει ως αποδείξεις ανάγνωσης. Όταν πατάτε στην ειδοποίηση, το Instagram ανοίγει απευθείας τη συνομιλία. Επομένως, η καλύτερη επιλογή είναι να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων Instagram.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram και πατήστε την καρτέλα Προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ > Επιλογή Ρυθμίσεις.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Ειδοποιήσεις.

4. Εντοπίστε και πατήστε την επιλογή Μηνύματα και κλήσεις.

5. Πατήστε στο κουμπί επιλογής Off στην ενότητα Αιτήματα μηνυμάτων, όπως φαίνεται.

Μέθοδος 4: Απενεργοποιήστε την Ενεργή Κατάσταση

Απενεργοποιήστε το κουμπί Εμφάνιση κατάστασης δραστηριότητας, θα απενεργοποιήσει την εμφάνιση όταν είστε ενεργοί μαζί. Και οι δύο χρήστες δεν θα γνωρίζουν πότε το άλλο άτομο είναι ενεργό στο Instagram. Αυτό μπορεί επίσης να απενεργοποιήσει τις αποδείξεις ανάγνωσης. Ακολουθούν τα βήματα για να απενεργοποιήσετε την ενεργή κατάστασή σας στο Instagram.

  Δείτε τις ροές σας Instagram, Facebook και Twitter σε ένα μέρος

1. Αποκτήστε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Instagram και πλοηγηθείτε στο προφίλ σας.

2. Στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις > Απόρρητο.

3. Πατήστε στην Κατάσταση δραστηριότητας.

4. Απενεργοποιήστε το διακόπτη για τη λειτουργία Εμφάνιση κατάστασης δραστηριότητας.

Σημείωση: Εάν το κουμπί εναλλαγής εμφανίζεται γκρι αντί για μπλε, αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιήσατε με επιτυχία αυτήν τη δυνατότητα.

Μέθοδος 5: Ανάγνωση από τον πίνακα ειδοποιήσεων

Ο ευκολότερος τρόπος για να διαβάζετε μηνύματα χωρίς να βρίσκετε τρόπους να απενεργοποιείτε τις αποδείξεις ανάγνωσης του Instagram και να μην ενημερώνετε τον αποστολέα ότι έχετε διαβάσει το μήνυμα είναι να το διαβάσετε από τον πίνακα ειδοποιήσεων. Κυριολεκτικά πρέπει απλώς να σύρετε προς τα κάτω τον πίνακα ειδοποιήσεων και να διαβάσετε τα μηνύματα.

Μπορείτε να αλλάξετε τις αποδείξεις ανάγνωσης στο Instagram;

Ναι, μπορείτε σίγουρα να αλλάξετε τις αποδείξεις ανάγνωσης, αλλά δεν υπάρχει μόνιμος τρόπος για να το κάνετε, μπορείτε να διαβάζετε μόνο μηνύματα στο Instagram χωρίς να σας βλέπουν προσωρινά.

Πώς να απενεργοποιήσω τις αποδείξεις ανάγνωσης στο Instagram με ένα εργαλείο “όλα σε ένα”;

DMpro είναι η λύση, σας επιτρέπει να διαβάζετε τα άμεσα μηνύματά σας στο Instagram από το email σας, επομένως δεν υπάρχει πονοκέφαλος από την επισήμανση στη συνομιλία του ατόμου που δεν θέλετε να στείλετε μήνυμα αμέσως.

Γιατί εξαφανίστηκαν οι αποδείξεις ανάγνωσης του Instagram;

Εάν οι αποδείξεις ανάγνωσης του Instagram δεν είναι ορατές, πιθανότατα οφείλεται σε σφάλματα του Instagram και θα διορθωθούν σε χρόνο μηδέν. Επειδή είναι ένα χαρακτηριστικό που άρεσε πολύ, οπότε το Instagram δεν θα το καταργούσε και δεν υπάρχει τέτοια μέθοδος ή λύση για την πλήρη κατάργηση των αποδείξεων ανάγνωσης.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης στο Instagram εάν δεν διαβάσετε το μήνυμα;

Όχι, το see θα παραμείνει ορατό ακόμα κι αν επισημάνετε ένα μήνυμα Instagram ως μη αναγνωσμένο.

Οι αποδείξεις ανάγνωσης λειτουργούν και με τους δύο τρόπους;

Όχι, η απόδειξη ανάγνωσης αποστέλλεται από τη συσκευή σας μόνο όταν είναι ενεργοποιημένη. Εμφανίζεται διαφορετικά στους χρήστες ανάλογα με την ώρα που είδαν το μήνυμα.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να απενεργοποιείτε τις αποδείξεις ανάγνωσης στο Instagram. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.