Πώς να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης και τις ειδοποιήσεις πληκτρολόγησης για μηνύματα LinkedIn

Φαίνεται ότι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι ο μόνος τρόπος που απομένει για να διαβάσετε ένα μήνυμα χωρίς να στείλετε αυτόματα μια απόδειξη «ανάγνωσης». Ομοίως, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο φαίνεται να είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν εάν πληκτρολογείτε ή όχι μια απάντηση σε ένα email που μόλις έστειλαν. Το LinkedIn, όπως και πολλά άλλα κοινωνικά δίκτυα, έχει μια δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων. Έχει εισαγάγει μια απόδειξη «ανάγνωσης» και μια ένδειξη πληκτρολόγησης για την υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων. Όταν διαβάζετε ένα μήνυμα, ο αποστολέας θα γνωρίζει ότι το έχετε διαβάσει. Εάν αρχίσετε να πληκτρολογείτε μια απάντηση, ο αποστολέας θα ειδοποιηθεί ότι πληκτρολογείτε. Το καλό είναι ότι μπορείτε να το απενεργοποιήσετε. Να πώς.

  Πώς να ελέγξετε εάν έχετε επεξεργαστή Skylake ή Kaby Lake

Στο τηλέφωνό σας

Ανοίξτε την εφαρμογή LinkedIn και μεταβείτε στην καρτέλα «Εγώ». Πατήστε το κουμπί του μικρού οδοντωτού τροχού στο επάνω μέρος της οθόνης για να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις. Στην οθόνη «Ρυθμίσεις», μεταβείτε στην καρτέλα «Επικοινωνίες». Πατήστε «Αποδείξεις και δείκτες». Στην οθόνη Αποδείξεις και ενδείξεις, απενεργοποιήστε την ένδειξη αποδείξεων ανάγνωσης και πληκτρολόγησης.

Η Linked είχε εφαρμόσει τις αποδείξεις ανάγνωσης και την ένδειξη πληκτρολόγησης κάπως διαφορετικά σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων και κοινωνικά δίκτυα. Εάν απενεργοποιήσετε τη λειτουργία, δεν θα μπορείτε να δείτε αποδείξεις ανάγνωσης από χρήστες που την έχουν ενεργοποιήσει. Αυτό μοιάζει πολύ με τη λειτουργία “Ποιος είδε το προφίλ σας” του LinkedIn. Εάν το απενεργοποιήσετε για το προφίλ σας, δηλαδή δεν θέλετε οι άλλοι να γνωρίζουν ότι έχετε επισκεφτεί το προφίλ τους, δεν θα μπορείτε επίσης να δείτε όλες τις προβολές προφίλ που λαμβάνετε.

  Πώς να κάνετε streaming στο γραφείο χωρίς καλώδιο

Στην επιφάνεια εργασίας σας

Για να αλλάξετε τη ρύθμιση από την επιφάνεια εργασίας σας, ανοίξτε το LinkedIn στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Κάντε κλικ στη φωτογραφία του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία και κάντε κλικ στη «Διαχείριση» στην περιοχή Απόρρητο και Ρυθμίσεις. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, μεταβείτε στην καρτέλα Επικοινωνίες. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα «Ανάγνωση αποδείξεων και ενδείξεις πληκτρολόγησης» και απενεργοποιήστε την.

Η δυνατότητα μπορεί να κυκλοφορεί αργά. Εάν δεν βλέπετε ακόμα τη ρύθμιση, δώστε της μερικές ημέρες. Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή LinkedIn στο τηλέφωνό σας είναι ενημερωμένη.

  Διασημότητες κατ' απαίτηση: Τι είναι το Cameo;