Πώς να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία παιχνιδιού στο Fall Creators Update

Η Microsoft εισήγαγε τη λειτουργία παιχνιδιού στα Windows 10. Είναι μια ειδική λειτουργία που στοχεύει να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού. Η αποτελεσματικότητά του είναι συζητήσιμη μεταξύ των παικτών. Κάποιοι λένε ότι υπάρχει μια αξιοσημείωτη διαφορά σε ορισμένα παιχνίδια, ενώ άλλοι παραπονιούνται ότι καταστρέφει τα πάντα. Μέχρι την ενημέρωση των δημιουργών, η λειτουργία παιχνιδιού θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί κατά βούληση. Υπήρχε ένας μικρός διακόπτης για έλεγχο στην εφαρμογή Ρυθμίσεις στην περιοχή Παιχνίδι> Λειτουργία παιχνιδιού. Αυτός ο μικρός διακόπτης έχει φύγει στο Fall Creators Update. Εάν ο υπολογιστής σας υποστηρίζει τη λειτουργία παιχνιδιού, τότε θα είναι ενεργοποιημένος. Ενώ ο διακόπτης έχει φύγει, μπορείτε ακόμα να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία παιχνιδιού στο Fall Creators Update από το μητρώο των Windows. Να πώς.

  Πώς να ρυθμίσετε έναν διακομιστή αρχείων Samba στο Ubuntu

Απενεργοποιήστε τη λειτουργία παιχνιδιού στο Fall Creators Update

Εφόσον πρέπει να κάνετε μια αλλαγή στο μητρώο των Windows, θα χρειαστείτε δικαιώματα διαχειριστή. Ανοίξτε το μητρώο των Windows και μεταβείτε στην ακόλουθη τοποθεσία.

HKEY_CURRENT_USERΛογισμικόMicrosoftGameBar

Εδώ, αναζητήστε ένα κλειδί που ονομάζεται AllowAutoGameMode. Αν δεν υπάρχει, δημιουργήστε το. Κάντε δεξί κλικ στο εσωτερικό του δεξιού πίνακα και επιλέξτε New>DWORD (32-bit) Value. Μετονομάστε τη νέα τιμή AllowAutoGameMode.

Από προεπιλογή, αυτό το κλειδί θα έχει την τιμή 0. Θα απενεργοποιήσει τη λειτουργία παιχνιδιού. Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία παιχνιδιού, αλλάξτε την τιμή του σε 1.

Η λειτουργία παιχνιδιού είναι καλύτερη

Το Game Mode αρχικά συγκέντρωσε πολύ μίσος. Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες νέες δυνατότητες που προσθέτει η Microsoft στα Windows 10, δεν αναπτύχθηκε πλήρως όταν κυκλοφόρησε στους χρήστες στο κανάλι σταθερής κυκλοφορίας. Η αρχική εμπειρία που είχαν οι άνθρωποι με αυτό ήταν λιγότερο από εντυπωσιακή. Για ορισμένους χρήστες, είχε ως αποτέλεσμα μια πολύ φτωχότερη εμπειρία. Η Microsoft δεν έχει βάλει στο ράφι αυτή τη δυνατότητα, προφανώς. Αντίθετα, το έχει βελτιώσει σημαντικά. Οι αρχικές αναφορές από χρήστες που έχουν αναβαθμιστεί στο Fall Creators Update στρέφονται προς το θετικό τέλος. Ομολογουμένως, η νέα ενημέρωση των Windows 10 έχει κυκλοφορήσει μόνο για μερικές ημέρες, επομένως δεν είναι αυτό που θα ονομάζατε η δημοφιλής γνώμη.

  5 τρόποι για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα στο "Stardew Valley"

Ανεξάρτητα από το εάν η λειτουργία παιχνιδιού έχει βελτιωθεί στην Ενημέρωση Fall Creators ή όχι, η Microsoft δεν θα έπρεπε να έχει αφαιρέσει το διακόπτη Off. Αυτή η λειτουργία είναι πάντα ενεργοποιημένη, αλλά δεν δίνει ούτε ισχυρίζεται ότι προσφέρει μια ομοιόμορφη εμπειρία σε όλους τους χρήστες. Το κύριο δέλεαρ είναι ότι θα έχετε υψηλότερο ρυθμό καρέ, αλλά οι χρήστες που έχουν ήδη μια αξιοπρεπή πλατφόρμα παιχνιδιών μπορεί να θέλουν να το κάνουν χωρίς αυτό.

Υπάρχει επίσης το γεγονός ότι η λειτουργία παιχνιδιού βελτιώνει ορισμένα παιχνίδια και καταστρέφει άλλα. Για εκείνους που το χρησιμοποιούν επιλεκτικά, ο διακόπτης Off θα χαθεί πολύ. Είναι κάτι παραπάνω από άβολο να πρέπει να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία παιχνιδιού από το μητρώο των Windows. Πιθανότατα θα ωθήσει τους χρήστες να το διατηρήσουν μόνιμα απενεργοποιημένο.

  Λάβετε ειδοποίηση όταν τα AirPods είναι διαθέσιμα στο πλησιέστερο Apple Store σας