Πώς να απενεργοποιήσετε την εκ νέου κοινή χρήση σε ιστορίες στο Instagram για τον λογαριασμό σας

Εάν βρείτε μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση στη ροή σας στο Instagram, μπορείτε να τη μοιραστείτε με τους ακόλουθούς σας με έναν από τους δύο τρόπους. την εφαρμογή Repost ή κοινοποιώντας την στην ιστορία σας. Η εφαρμογή Repost καλύπτει ένα κενό που το Instagram αρνείται να αντιμετωπίσει. αναδημοσίευση αναρτήσεων. Το Instagram δεν επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται μια ανάρτηση από τη ροή τους στον δικό τους λογαριασμό. Μπορούν ωστόσο να μοιραστούν μια ανάρτηση στην ιστορία τους στο Instagram. Αυτό σημαίνει ότι εάν ο λογαριασμός σας είναι δημόσιος, όποιος σας ακολουθεί μπορεί επίσης να μοιραστεί τις αναρτήσεις σας στις δικές του ιστορίες. Εάν δεν σας αρέσει η ιδέα της κοινής χρήσης των αναρτήσεών σας με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αναδημοσίευση σε ιστορίες στο Instagram.

  Πώς να δείτε αναρτήσεις με προηγούμενα like στο Instagram

Απενεργοποιήστε την εκ νέου κοινή χρήση σε ιστορίες

Αν δεν το γνωρίζετε ήδη, το Instagram παρέχει στους χρήστες εξαιρετικό έλεγχο του λογαριασμού τους, του περιεχομένου τους και των ειδοποιήσεων. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν σχεδόν κάθε πτυχή των πάντων.

Ανοίξτε το Instagram και μεταβείτε στην καρτέλα του προφίλ σας. Πατήστε το εικονίδιο του χάμπουργκερ επάνω δεξιά. Ένα συρτάρι πλοήγησης θα ανοίξει με ένα κουμπί με το γρανάζι στο κάτω μέρος. Πατήστε το κουμπί με το γρανάζι για να μεταβείτε στην οθόνη Επιλογές. Στην οθόνη Επιλογές, θα δείτε την επιλογή «Επανάληψη κοινής χρήσης σε ιστορίες». Πατήστε το και απενεργοποιήστε τον διακόπτη για να απενεργοποιήσετε την αναδημοσίευση σε ιστορίες.

Όταν κάποιος που σας ακολουθεί επιχειρεί να μοιραστεί την ανάρτησή σας στην ιστορία του, η επιλογή κοινής χρήσης σε ιστορία απλώς δεν θα εμφανίζεται στο μενού κοινής χρήσης. Μπορούν ακόμα να τραβήξουν ένα στιγμιότυπο οθόνης της ανάρτησής σας και στη συνέχεια να το μοιραστούν στη δική τους ιστορία ή ακόμα και στον δικό τους λογαριασμό. Το Instagram δεν αποθαρρύνει ακριβώς τα στιγμιότυπα οθόνης. Στην πραγματικότητα, ακόμη και το Snapchat τους επιτρέπει τώρα, γι’ αυτό να θυμάστε ότι κάθε φορά που απενεργοποιείτε τις επιλογές κοινής χρήσης, ένα στιγμιότυπο οθόνης είναι ακόμα δυνατό.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις αναρτήσεων για έναν λογαριασμό Instagram

Αυτή η ρύθμιση δεν θα έχει καμία επίδραση στην ικανότητά σας να μοιράζεστε αναρτήσεις στις ιστορίες σας. Εάν ένας χρήστης έχει απενεργοποιήσει την επιλογή για την ανάρτησή του, δεν θα μπορείτε να κοινοποιήσετε τις αναρτήσεις του, αλλά εκτός από αυτό, τίποτα δεν σας εμποδίζει να αναδημοσιεύσετε αναρτήσεις στην ιστορία σας.

Εάν ο λογαριασμός σας στο Instagram είναι ιδιωτικός, αυτή η ρύθμιση δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε. Οι χρήστες που σας ακολουθούν δεν θα μπορούν να μοιραστούν τις αναρτήσεις σας στις δικές τους ιστορίες. Η επιλογή στιγμιότυπου οθόνης θα εξακολουθεί να υπάρχει.

  Πώς να αποκτήσετε περισσότερες προβολές στους κυλίνδρους του Instagram

Εάν απενεργοποιείτε την αναδημοσίευση σε ιστορίες επειδή ανησυχείτε για κλοπή του περιεχομένου σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η αναδημοσιευμένη ανάρτηση πιστώνεται δεόντως στο άτομο που την έκανε. Οι ιστορίες τείνουν επίσης να λήγουν μετά από μια μέρα, επομένως ο χρόνος ζωής της ανάρτησής σας είναι σύντομος. Τέλος, μπορείτε να διαγράψετε μια ανάρτηση και δεν θα εμφανίζεται πλέον στην ιστορία κανενός.