Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο στο LinkedIn

Για κάποιο λόγο, σχεδόν κάθε εφαρμογή κοινωνικών μέσων έχει αποφασίσει ότι η αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο είναι μια εξαιρετική δυνατότητα. Η πιο πρόσφατη καταχώριση σε αυτήν την επιδρομή είναι το LinkedIn, η υποτιθέμενη επαγγελματική εφαρμογή δικτύωσης που τώρα αναπαράγει αυτόματα βίντεο στη ροή σας. Παραδόξως, τα βίντεο δεν αναπαράγονται αυτόματα εάν βρίσκεστε στο LinkedIn για web. Φαίνεται να είναι, προς το παρόν, μια μάστιγα για τους χρήστες smartphone. Το χειρότερο είναι ότι ενώ τα βίντεο αυτόματης αναπαραγωγής κυκλοφόρησαν πριν από έναν μήνα για όλους, η επιλογή απενεργοποίησης της αυτόματης αναπαραγωγής βίντεο στο LinkedIn κυκλοφορεί αργά.

Η εφαρμογή LinkedIn τόσο σε iOS όσο και σε Android έχει μια ειδική ρύθμιση για την απενεργοποίηση της αυτόματης αναπαραγωγής βίντεο στο LinkedIn, ωστόσο, αυτή η οθόνη μπορεί να είναι απλώς κενή. Αυτό συμβαίνει επειδή η οθόνη δεν θα σας εμφανίσει καμία επιλογή μέχρι να λάβετε μια ενημέρωση εφαρμογής. Βεβαιωθείτε ότι εκτελείτε την πιο πρόσφατη έκδοση. Για να ελέγξετε αν έχετε τη σωστή έκδοση, μεταβείτε στην Αρχική οθόνη και δείτε τη γραμμή κατάστασης. Εάν δείτε ένα εικονίδιο εγγραφής βίντεο στη γραμμή κατάστασης, θα μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο στο LinkedIn. Αν όχι, περιμένεις λίγο.

  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ψηφιακού και οπτικού ζουμ;

Απενεργοποιήστε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο στο LinkedIn

Ανοίξτε την εφαρμογή LinkedIn στο τηλέφωνό σας. Πατήστε την εικόνα του προφίλ σας στο επάνω μέρος για να μεταβείτε στις ρυθμίσεις σας.

Εδώ, αναζητήστε την επιλογή «Αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο» και πατήστε την. Χρειάζονται μερικά δευτερόλεπτα για να φορτώσει, αλλά μόλις γίνει, έχετε τις συνήθεις επιλογές. Ποτέ μην κάνετε αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο, Μόνο συνδέσεις Wi-Fi και σε συνδέσεις δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και Wi-Fi.

Η πρώτη επιλογή είναι αυτό που πρέπει να επιλέξετε για να σταματήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή των βίντεο. Επιλέξτε «Μόνο συνδέσεις Wi-Fi», εάν θέλετε απλώς να αποθηκεύσετε το πρόγραμμα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σας.

  Πώς να διορθώσετε προβλήματα του PS4 αναδημιουργώντας τη βάση δεδομένων του PS4

Απενεργοποιήστε την αυτόματη αναπαραγωγή στο LinkedIn Web

Τα βίντεο δεν αναπαράγονται αυτόματα στη διεπαφή ιστού. Εμφανίζονται ακόμη λιγότερο συχνά στη ροή σας σε σύγκριση με τη ροή που βλέπετε στο smartphone σας. Προς το παρόν, η σελίδα ρυθμίσεων στον ιστό του LinkedIn δεν έχει καν επιλογή βίντεο. Στην πραγματικότητα, δεν μπορείτε να μοιραστείτε βίντεο από την επιφάνεια εργασίας σας. Αυτή είναι, προς το παρόν, μόνο μια δυνατότητα για κινητά, αν και το LinkedIn πιθανότατα θα την επεκτείνει στο μέλλον για να συμπεριλάβει επιτραπέζιους υπολογιστές.

Από όλες τις χρήσιμες λειτουργίες που θα μπορούσε να προσθέσει το LinkedIn στις εφαρμογές του για κινητά, επιλέγει να χρησιμοποιεί βίντεο. Επιλέγει επίσης την αυτόματη αναπαραγωγή αυτών των βίντεο και κανένα από αυτά τα δύο πράγματα δεν έχει νόημα. Η πλατφόρμα δεν χρειαζόταν κοινή χρήση βίντεο. Είναι ένα δίκτυο που ήδη πνίγεται από τον αριθμό των τρομερών εικόνων παρακίνησης που μοιράζονται καθημερινά και τώρα έχουν πάει και έχουν προσθέσει βίντεο στη μίξη.

  Ryzen 4000: Ο επόμενος φορητός υπολογιστής παιχνιδιών σας θα είναι AMD αντί για Intel;