Πώς να απενεργοποιήσετε τα μηνύματα Flash στο iPhone

Τα μηνύματα flash, ενώ μπορεί να είναι χρήσιμα, είναι πιο συχνά ενοχλητικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται από τα δίκτυα για να προωθήσουν διαφημίσεις και όχι μόνο στους χρήστες. Επιπλέον, στα iPhone, αυτά τα μηνύματα είναι πολύ ενοχλητικά και μπορούν να προκαλέσουν πολύ πονοκέφαλο. Οπότε, αν μόλις τελειώσετε με τον πάροχο σας να πλημμυρίζει το τηλέφωνό σας με μηνύματα flash, μην ανησυχείτε γιατί έχουμε τη λύση. Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα μηνύματα flash στο iPhone.

Απενεργοποίηση μηνυμάτων Flash στο iPhone (2022)

Ενώ τα βήματα διαφέρουν λίγο μεταξύ των χειριστών κατά την απενεργοποίηση των μηνυμάτων flash στο Android, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε στα iPhone είναι πολύ πιο εύκολα. Ακολουθήστε καθώς συζητάμε τον οδηγό βήμα προς βήμα για την απενεργοποίηση των μηνυμάτων flash στο iPhone.

  Χρειάζεστε μια αποκλειστική κάρτα ήχου για τον υπολογιστή σας;

Βήματα για την απενεργοποίηση του Flash SMS (Airtel, Vodafone Idea, Jio, κ.λπ.)

  • Στο iPhone σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -> Δεδομένα κινητής τηλεφωνίας -> Εφαρμογές SIM.

  • Εδώ, θα δείτε επιλογές όπως «Airtel Now!», «Airtel Live!». Ανάλογα με τον πάροχο του δικτύου σας, ενδέχεται να δείτε διαφορετική επιλογή, όπως «Flash!». Πατήστε «Airtel Now!» ή «Flash!» εάν αυτή είναι η επιλογή που εμφανίζεται στο iPhone σας.

  • Πατήστε «Έναρξη/Διακοπή» και μετά πατήστε «Διακοπή».

Στη συνέχεια, θα λάβετε μια επιβεβαίωση ότι τα μηνύματα flash έχουν απενεργοποιηθεί για εσάς και μπορείτε να είστε ήσυχοι.

Τι να κάνετε εάν τα μηνύματα Flash εξακολουθούν να μην έχουν φύγει;

Αν και αυτό δεν συμβαίνει συνήθως, ωστόσο, εάν έχετε ακολουθήσει όλα τα βήματα μας και έχετε λάβει την επιβεβαίωση και εξακολουθείτε να λαμβάνετε μηνύματα flash, μπορεί να είναι εξοργιστικό. Το μόνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε τώρα, είναι να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας σας και να τους ζητήσετε να απενεργοποιήσουν τα μηνύματα flash για εσάς.

  Το Tunity είναι μια εφαρμογή που μοιάζει με Shazam που στέλνει ήχο τηλεοπτικού καναλιού στη συσκευή σας

Αριθμοί Εξυπηρέτησης Πελατών:

  • Αεροπορία: 121
  • Vodafone Idea: 198
  • Reliance Jio: 198
  • BSNL: 1800 180 1503

Απενεργοποιήστε εύκολα τα ενοχλητικά μηνύματα Flash στο iPhone σας

Παρόλο που τα μηνύματα flash και οι ειδοποιήσεις “Η κάρτα SIM έπαιξε έναν τόνο” στο iPhone είναι εξαιρετικά ενοχλητικές και εξοργιστικές, το μοναδικό χαρακτηριστικό είναι ότι είναι, τουλάχιστον, εύκολο να τα απενεργοποιήσετε στο iPhone. Ας ελπίσουμε ότι μπορέσατε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται εδώ και δεν λαμβάνετε πλέον μηνύματα flash από τον χειριστή σας. Εάν ναι, η επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών θα πρέπει να διορθώσει το πρόβλημα για εσάς. Λοιπόν, έχετε απενεργοποιήσει τα μηνύματα flash στο iPhone σας; Και υπάρχει κάποια άλλη μέθοδος απενεργοποίησης των μηνυμάτων flash που θα πρέπει να συμπεριλάβουμε στο άρθρο μας; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

  Πώς να διαχειριστείτε τα προφίλ HBO Max για παιδιά και ενήλικες