Πώς να απενεργοποιήσετε τα βίντεο αυτόματης αναπαραγωγής του App Store στο iOS 11

Το App Store έχει μια ολοκαίνουργια εμφάνιση στο iOS 11. Τα παιχνίδια έχουν πλέον μια δική τους ειδική καρτέλα και υπάρχει μια καρτέλα “Σήμερα” που επισημαίνει παιχνίδια και άλλες εφαρμογές για την ημέρα. Οι επιλεγμένες κατηγορίες περιλαμβάνουν την εφαρμογή της ημέρας και την εφαρμογή παιχνιδιού της ημέρας. Η σημερινή καρτέλα διαθέτει πολύ προσεγμένο περιεχόμενο που σχετίζεται με εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένου ενός τμήματος Γνωρίστε τον προγραμματιστή. Δυστυχώς, η Apple αποφάσισε να μεταβεί στο bandwagon «autoplay videos» για το οποίο είναι ένοχοι το Facebook, η Google και το LinkedIn. Αυτά τα βίντεο δεν είναι νέο περιεχόμενο. Το App Store επέτρεπε πάντα στους προγραμματιστές να συμπεριλαμβάνουν τρέιλερ ή επιδείξεις παιχνιδιών στις αντίστοιχες σελίδες εφαρμογών τους μαζί με στιγμιότυπα οθόνης παιχνιδιών. Μόλις τώρα θα παίζουν αυτόματα. Διασκεδαστικές στιγμές. Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα βίντεο αυτόματης αναπαραγωγής του App Store στο iOS 11.

  Πώς να επεξεργαστείτε τα προσωπικά στοιχεία στην αυτόματη συμπλήρωση στο iOS

Απενεργοποιήστε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο του App Store

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε iTunes & App Store.

Στην οθόνη iTunes & App Stores, πατήστε Αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο. Στην οθόνη αυτόματης αναπαραγωγής βίντεο, απενεργοποιήστε την επιλογή ή ενεργοποιήστε την μόνο σε Wi-Fi.

Οι σελίδες εφαρμογών δεν είναι το μόνο μέρος στο οποίο θα βλέπετε αυτά τα βίντεο αυτόματης αναπαραγωγής, αν και εκεί είναι πιο πιθανό να τα συναντήσετε. Άλλες καρτέλες διαθέτουν επίσης βίντεο όχι τόσο συχνά. Για παράδειγμα, το πάτημα Εφαρμογών θα εμφανίσει επίσης και θα αναπαράγει αυτόματα βίντεο που έχουν μεταφορτωθεί από μια εφαρμογή, εάν η εν λόγω εφαρμογή έχει προβληθεί εκεί.

  Πώς να ενεργοποιήσετε το Universal Clipboard σε iOS 10 και macOS Sierra

Ασυνέπειες στο iOS 11

Οι αλλαγές που έγιναν στο App Store δεν είναι κακές. Στην πραγματικότητα, η Apple τώρα επισημαίνει πολλούς διαφορετικούς τύπους εφαρμογών κάθε μέρα, κάτι που, για τους προγραμματιστές εφαρμογών, είναι εξαιρετικό. Είναι απλά περίεργο που η εταιρεία έχει προσθέσει κάτι τέτοιο.

Αυτό φαίνεται να είναι ένα πρόβλημα με το iOS 11. τα νέα χαρακτηριστικά είναι υπέροχα, αλλά σε όλο το λειτουργικό σύστημα υπάρχουν περίεργες μικρές ασυνέπειες και κάποια κακή λήψη αποφάσεων. Αυτό που δείχνουν είναι κάτι που κανείς δεν περιμένει από την Apple. έλλειψη προσοχής στη λεπτομέρεια. Είναι ίσως αυτό το είδος παράβλεψης που μπορεί να είχε ως αποτέλεσμα την Apple να πιστεύει ότι η ενεργοποίηση της αυτόματης αναπαραγωγής βίντεο από προεπιλογή είναι μια καλή ιδέα. Δεν είναι ποτέ καλή ιδέα, ειδικά αν για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, έχετε κάνει τα πράγματα διαφορετικά.

  Ελέγξτε ποια συσκευή iOS είναι συμβατή με τα νέα AirPods

Αν αναρωτιέστε ποιες άλλες ασυνέπειες υπάρχουν στο iOS 11, έχουν να κάνουν περισσότερο με τη διεπαφή χρήστη και λιγότερο με τη λειτουργικότητα. Ένα παράδειγμα λειτουργικής διαφοράς που δεν θα έπρεπε να υπάρχει είναι η οθόνη ειδοποίησης για συναγερμούς και χρονοδιακόπτες. Η θέση του κουμπιού απενεργοποίησης για χρονοδιακόπτες και συναγερμούς δεν είναι η ίδια. Η οθόνη ειδοποίησης του συναγερμού έχει δύο κουμπιά, αναβολή και διακοπή. Το κουμπί διακοπής βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης όταν χτυπάει το ξυπνητήρι σας. Η οθόνη ειδοποίησης χρονοδιακόπτη έχει δύο κουμπιά. Σταματήστε και Επαναλάβετε. Το κουμπί επανάληψης βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης αντί για το κουμπί διακοπής.