Πώς να απενεργοποιήσετε ένα iPad Pro

Όπως συμβαίνει με όλα τα ηλεκτρονικά, το iPad Pro σας θα πρέπει περιστασιακά να απενεργοποιείται και να επανεκκινείται. Η Apple έπρεπε να αλλάξει τη διαδικασία μεταξύ των γενεών, επομένως τα νεότερα iPad απαιτούν ένα επιπλέον βήμα. Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε το iPad Pro Face ID ή το μοντέλο Home Button.

Απενεργοποιήστε το iPad Pro με Face ID

Εάν διαθέτετε ένα από τα νεότερα iPad Pro που κατασκευάστηκαν το 2018 ή μεταγενέστερα με Face ID, η Apple έχει κάνει τη διαδικασία απενεργοποίησης του tablet ελαφρώς δυσκίνητη. Κρατώντας πατημένο το κουμπί λειτουργίας ενεργοποιείται τώρα το Siri, επομένως είναι απαραίτητο ένα επιπλέον βήμα για τη διαδικασία τερματισμού λειτουργίας.

  Πώς να βελτιώσετε το FPS στο PUGB [Playerunknown’s Battlegrounds]

Πρώτα, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Top/Power και ένα από τα πλήκτρα έντασης ταυτόχρονα. Συνεχίστε να κρατάτε και τα δύο κουμπιά μέχρι να εμφανιστεί το ρυθμιστικό “Slide to Power Off” στο επάνω μέρος της οθόνης.

Σύρετε το κουμπί λειτουργίας στην οθόνη προς τα δεξιά για να απενεργοποιήσετε το iPad Pro.

Μετά από μερικά λεπτά, η οθόνη του iPad Pro σας θα είναι κενή. Το tablet είναι πλέον απενεργοποιημένο.

Απενεργοποιήστε το iPad Pro με το κουμπί Home

Η διαδικασία απενεργοποίησης των παλαιότερων iPad Pro είναι πιο απλή.

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Top/Power για αρκετά δευτερόλεπτα μέχρι να εμφανιστεί το ρυθμιστικό “Slide to Power Off” στο επάνω μέρος της οθόνης.

  Πώς να μεταφέρετε δεδομένα δραστηριότητας από την εφαρμογή Health σε ένα νέο iPhone

Σύρετε το κουμπί λειτουργίας στην οθόνη προς τα δεξιά και το iPad Pro θα κλείσει.

Το iPad Pro σας θα πρέπει τώρα να είναι απενεργοποιημένο. Μπορεί να χρειαστούν μερικά δευτερόλεπτα για να απενεργοποιηθεί πλήρως η οθόνη του tablet.

Ενεργοποιήστε το iPad Pro σας

Τώρα που το iPad Pro είναι απενεργοποιημένο, μπορείτε να το ενεργοποιήσετε. Ευτυχώς, αυτή η διαδικασία είναι ίδια σε όλες τις γενιές.

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Top/Power για αρκετά δευτερόλεπτα μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple στην οθόνη. Αφού αφήσετε το tablet έως και ένα λεπτό για εκκίνηση, θα πρέπει να επιστρέψετε στην οθόνη κλειδώματος του iPad Pro.

  Πώς να σαρώσετε και να ψηφιοποιήσετε τις παλιές σας φωτογραφίες με το τηλέφωνό σας

Και τέλος! Δυστυχώς, η Apple έπρεπε να αλλάξει τη διαδικασία τερματισμού λειτουργίας του iPad Pro μεταξύ των γενεών, αλλά τώρα ξέρετε πώς να απενεργοποιήσετε το tablet σας.