Πώς να απαντήσετε με Tapback στα μηνύματα σε iPhone και iPad

Το iMessage είναι ένα από τα μεγαλύτερα lock-in για κατόχους iPhone και iPad και η Apple το γνωρίζει. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι αρκετά υπέροχο, αλλά υπάρχουν λειτουργίες που μπορεί να μην χρησιμοποιείτε στο έπακρο. Τα tapbacks είναι ένα—δείτε πώς να τα χρησιμοποιήσετε.

Στην πραγματικότητα, μπορεί να μην έχετε ακούσει ποτέ για ένα Tapback, εν μέρει επειδή η Apple δεν έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην εμφάνιση της δυνατότητας. Είναι σχεδόν αόρατο σε όποιον δεν ξέρει πού να το βρει και αυτό δεν ευνοεί την ανακάλυψη οργανικών χαρακτηριστικών.

  Τι είναι η "Διαδικασία αδράνειας συστήματος" και γιατί χρησιμοποιεί τόσο πολύ CPU;

Είναι επίσης κρίμα, καθώς, όπως και παρόμοιες λειτουργίες που επιτρέπουν την “αρέσει” σε μηνύματα και άλλα στα κοινωνικά δίκτυα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα Tapback για να προσφέρετε μια γρήγορη απάντηση σε ένα μήνυμα χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσετε ένα δικό μας ή ακόμα και να στείλετε μήνυμα καθόλου. Εάν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να στείλετε μία από τις έξι γρήγορες απαντήσεις, ένα Tapback είναι ακριβώς επάνω σας.

Αυτές οι έξι απαντήσεις περιλαμβάνουν μια καρδιά, έναν αντίχειρα προς τα πάνω, έναν αντίχειρα προς τα κάτω, ένα ζευγάρι θαυμαστικά, ένα ερωτηματικό και ένα «ΧαΧα» όταν κάτι σας διασκεδάζει.

  Πώς να ενεργοποιήσετε την αυτόματη διόρθωση για τα Μαθηματικά στο Microsoft Word

Τώρα λοιπόν που ξέρετε ποιες είναι οι επιλογές και τι είναι το Tapback, δείτε πώς να τις χρησιμοποιήσετε.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα Tapback σε iPhone και iPad

Για να χρησιμοποιήσετε ένα Tapback, ανοίξτε την εφαρμογή Μηνύματα και εντοπίστε το μήνυμα στο οποίο θέλετε να απαντήσετε. Μόλις εντοπιστεί, πατήστε και κρατήστε πατημένο το ίδιο το μπλε συννεφάκι.

Θα δείτε τώρα να εμφανίζεται μια νέα φούσκα με τις έξι επιλογές που μόλις αναφέραμε. Πατήστε αυτό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και το iMessage το στέλνει στον αποστολέα του αρχικού μηνύματος. Αντί να εμφανίζεται ως νέο μήνυμα στο νήμα, θα εμφανίζεται σε μια γωνία του μηνύματος με το οποίο σχετίζεται το Tapback.

  Τι είναι το F-Stop στη φωτογραφία;

Και αυτό είναι το μόνο που υπάρχει. Είναι τόσο απλό που μπορεί να είναι ο πρώτος οδηγός που έχουμε γράψει με ένα στιγμιότυπο οθόνης. Είναι ένα χαρακτηριστικό που είναι τόσο εύκολο στη χρήση, είναι παρωδία που περισσότεροι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν.

Εάν απαντήσετε με ένα Tapback σε κάποιον που χρησιμοποιεί Android—με άλλα λόγια, εάν τα μηνύματά του έχουν ένα πράσινο συννεφάκι αντί για ένα μπλε συννεφάκι—το άτομο αυτό θα λάβει το Tapback ως μήνυμα κειμένου.