Πώς να απαλλαγείτε από τις προτεινόμενες αναρτήσεις στο Instagram

Εάν χρησιμοποιείτε το Instagram, μπορεί να έχετε παρατηρήσει κάτι στη ροή σας που αναφέρεται ως προτεινόμενη ανάρτηση. Αυτές είναι οι αναρτήσεις από χρήστες που δεν ακολουθείτε αυτήν τη στιγμή, αλλά που μπορεί να βρείτε ενδιαφέροντες. Παρόλο που σε πολλούς αρέσει αυτή η νέα λειτουργία επειδή σας βοηθά να διαφημιστείτε σε πιθανούς ακόλουθους, πολλοί άνθρωποι δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτήν. Η αιτία? Σε αυτούς τους ανθρώπους δεν αρέσει να βλέπουν τυχαίες αναρτήσεις χρηστών στις ροές τους. Υπάρχουν τρόποι για να ελέγξετε αυτές τις προτάσεις, ανεξάρτητα από τον λόγο που θέλετε η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης να απενεργοποιεί τις προτεινόμενες αναρτήσεις. Εάν είστε χρήστης του Instagram και αναρωτιέστε πώς να απαλλαγείτε από τις προτεινόμενες αναρτήσεις στο Instagram ή τις προτεινόμενες αναρτήσεις στο Instagram, μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος. Σας προσφέρουμε αυτόν τον χρήσιμο οδηγό που θα λύσει όλες τις αμφιβολίες και τις απορίες σας, όπως προτείνουμε να εξερευνήσετε αναρτήσεις στο Instagram.

Πώς να απαλλαγείτε από τις προτεινόμενες αναρτήσεις στο Instagram

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να απαλλαγείτε από τις προτεινόμενες αναρτήσεις στο Instagram λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Πώς να αποκλείσετε απευθείας μηνύματα στο Instagram

Γιατί λαμβάνετε τόσες πολλές προτεινόμενες αναρτήσεις στο Instagram;

Το Instagram και άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης κερδίζουν την προσοχή μας όλη την ώρα στις οθόνες μας. Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνουμε στη χρήση των εφαρμογών, τόσο περισσότερες δυνατότητες έχουν να φέρουν κάποιες διαφημίσεις ενώ περιηγούμαστε στις ροές μας, ξεφυλλίζουμε ιστορίες ή παρακολουθούμε τροχούς. Μας παρέχει αναρτήσεις και επωνυμίες που πιστεύει ότι θα απολαύσουμε να παρακολουθούμε ως αποτέλεσμα. Δεν εξελίσσονται πάντα έτσι τα γεγονότα.

Το Instagram προτείνει αναρτήσεις με βάση:

  • Οι συνδέσεις ή οι φίλοι σας αντέδρασαν
  • Παρόμοιες αναρτήσεις στις οποίες έχετε πρόσφατα αντιδράσει
  • Αναρτήσεις που έχετε προσθέσει σελιδοδείκτη ή σχολιασμό
  • Είναι πανομοιότυπο με το πώς η σελίδα Εξερεύνηση του Instagram σας

Γιατί εμφανίζονται οι προτεινόμενες αναρτήσεις στο Instagram σας;

Όταν κάνετε κύλιση στο κάτω μέρος όλου του πρόσφατα δημοσιευμένου περιεχομένου από τους λογαριασμούς που ακολουθείτε, θα εμφανιστεί η λειτουργία Προτεινόμενες αναρτήσεις. Θα πρέπει να δείτε ένα banner You’re All Catch Up στο τέλος, μετά το οποίο το Instagram θα σας δώσει την επιλογή μεταξύ Προβολή παλαιότερων αναρτήσεων και προτεινόμενων αναρτήσεων.

Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της νέας έκδοσης είναι αρκετά προφανές.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να απαλλαγείτε από τις προτεινόμενες αναρτήσεις στο Instagram.

Πώς το Instagram προτείνει αναρτήσεις εξερεύνησης στο προφίλ μου;

Το Instagram καταγράφει κάθε διαδικτυακή δραστηριότητα. Το Instagram θέλει να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη σας παρέχοντάς σας τις καλύτερες προτάσεις με βάση τις αναρτήσεις που ακολουθείτε, σας αρέσει και σχολιάζετε. Τώρα διαθέτει μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται προτάσεις.

Πρόταση εξερεύνησης αναρτήσεων στο Instagram λειτουργεί με έναν αρκετά απλό τρόπο. Το Instagram πρότεινε αναρτήσεις με βάση τέσσερις παράγοντες:

  • Η δραστηριότητά σας: Περιλαμβάνει αναρτήσεις που σας αρέσουν, αποθηκεύσατε και σχολιάσατε, μαζί με τα άτομα που ακολουθείτε.

  • Οι συνδέσεις σας: Οι προηγούμενες αλληλεπιδράσεις σας στο Instagram με αυτόν τον λογαριασμό ή λογαριασμούς σαν αυτόν.

  • Πληροφορίες της ανάρτησης: Συμπεριλαμβανομένου του πόσο άρεσε, πώς ανταποκρίνονται οι άλλοι και πότε και πού δημοσιεύτηκε.

  • Πληροφορίες λογαριασμού: Ο αριθμός των φορών που έγινε πρόσφατα πρόσβαση σε αυτόν τον λογαριασμό.

Γιατί πρέπει να σταματήσετε την εμφάνιση των προτεινόμενων αναρτήσεων στο Instagram;

Παρόμοια με τον τρόπο που κάνει η σελίδα σας στο Instagram εξερεύνησης, το Instagram βασίζει προτάσεις σε αναρτήσεις στις οποίες έχουν αντιδράσει οι σύνδεσμοι ή οι φίλοι σας, παρόμοιες αναρτήσεις στις οποίες έχετε πρόσφατα αντιδράσει ή αναρτήσεις που έχετε αποθηκεύσει ή σχολιάσει. Επειδή αυτές οι αναρτήσεις είναι τόσο εθιστικές και ορισμένες αναρτήσεις δεν είναι αρκετά άξιες για να δώσουν χρόνο. Επομένως, θα πρέπει να αποκλείσετε το Instagram από την εμφάνιση προτεινόμενων αναρτήσεων.

Πώς να απενεργοποιήσετε την εμφάνιση προτεινόμενων αναρτήσεων στο Instagram;

Το γεγονός είναι ότι δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να αποφύγετε να δείτε περιττές προτεινόμενες αναρτήσεις στο κάτω μέρος της ροής, εάν ψάχνετε πώς να απαλλαγείτε από τις προτεινόμενες αναρτήσεις στο Instagram. Το Instagram έχει επίσης ξεκαθαρίσει ότι οι αναρτήσεις της πρότασης εξερεύνησης στο Instagram δεν μπορούν να κλείσουν με κανέναν τρόπο. Ωστόσο, αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι μπορείτε να αποκρύψετε εντελώς τις προτεινόμενες αναρτήσεις.

Το ενδιαφέρον μέρος τώρα είναι ότι μπορείτε να θέσετε σε παύση τις προτάσεις και τις προτεινόμενες αναρτήσεις από τη ροή Insta του σπιτιού σας για 30 ημέρες. Ακόμα καλύτερα, απαιτεί μόνο μερικά χτυπήματα.

Σημείωση: Και για τα δύο Android και iOS χρήστες Instagram.

1. Ανοίξτε το Instagram στη συσκευή σας.

2. Στην αρχική σελίδα, σύρετε το δάχτυλό σας προς τα κάτω προς τα κάτω και σταματήστε όταν δείτε το μήνυμα Είστε όλοι προλάβατε.

3. Τώρα, πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες δίπλα στην προτεινόμενη ανάρτηση.

4. Επιλέξτε Δεν ενδιαφέρομαι.

5. Πατήστε Μην προτείνετε αναρτήσεις από (όνομα χρήστη) για να αποφύγετε τη λήψη αναρτήσεων από αυτόν τον λογαριασμό στη ροή σας.

Σημείωση: Τώρα μπορείτε να ακολουθήσετε τις ίδιες διαδικασίες για τις υπόλοιπες αναρτήσεις. Θυμηθείτε, ωστόσο, οι προτεινόμενες αναρτήσεις θα εξακολουθούν να εμφανίζονται. Και θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη ρύθμιση για καθεμία για να δείτε λιγότερες αναρτήσεις από άγνωστους χρήστες.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε μόνιμα την εμφάνιση των προτεινόμενων αναρτήσεων στο Instagram;

Όχι, δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία προτεινόμενων αναρτήσεων εάν δεν σας αρέσει. Αν ψάχνετε πώς να απαλλαγείτε από τις προτεινόμενες αναρτήσεις στο Instagram, μπορείτε να πείτε στο Instagram εάν δεν σας ενδιαφέρουν οι προτάσεις τους, παρόλο που δεν μπορείτε να τις αποκρύψετε ή να τις εμποδίσετε να εμφανίζονται στο τέλος της ροής σας.

Σημείωση: Ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε εντελώς τη λειτουργία προτεινόμενων αναρτήσεων στο Instagram είναι να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο και όχι την εφαρμογή για κινητά.

Μπορείτε να ξέρετε ποιος σας αναζητά στο Instagram από τις προτεινόμενες αναρτήσεις;

Όχι, δεν υπάρχει τρόπος να μάθετε ποιος σας αναζήτησε από τις προτεινόμενες αναρτήσεις. Οι προτάσεις αναρτήσεων που πρέπει να ακολουθήσετε δεν βασίζονται σε άτομα που έχουν είδαν το προφίλ σου ή σε καταδίωξαν.

Μπορεί ο λογαριασμός σας να απενεργοποιηθεί εάν σταματήσετε τις προτεινόμενες αναρτήσεις;

Όχι, ακόμα κι αν απενεργοποιήσετε την εμφάνιση προτεινόμενων αναρτήσεων στο Instagram σας, ο λογαριασμός σας δεν θα απενεργοποιηθεί.

Πώς να ενεργοποιήσετε τις προτεινόμενες αναρτήσεις στο Instagram;

Ενώ μαθαίνετε πώς να απαλλαγείτε από τις προτεινόμενες αναρτήσεις στο Insta, ίσως θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ενεργοποιήσετε τις προτεινόμενες αναρτήσεις:

1 Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram.

2. Σύρετε μέσα στη ροή μέχρι να δείτε την επιλογή Προτεινόμενες αναρτήσεις.

3. Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες της Προτεινόμενης ανάρτησης > Δεν ενδιαφέρομαι.

4. Επιλέξτε Να μην προτείνονται αναρτήσεις από αυτόν τον λογαριασμό (όνομα χρήστη) ή Αυτή η ανάρτηση με έκανε να νιώσω άβολα.

5. Για να ενεργοποιήσετε τις προτεινόμενες αναρτήσεις στο Instagram, πατήστε στην επιλογή Αναίρεση.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να απαλλαγείτε από τις προτεινόμενες αναρτήσεις στο Instagram. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.