Πώς να απαγορεύσετε τις λέξεις σε διχόνοια

Η εκτέλεση του δικού σας διακομιστή Discord μπορεί να είναι μια αξιόλογη εμπειρία. Δημιουργήσατε τον διακομιστή Discord σας από την αρχή με λίγους μόνο στενούς φίλους και τον μετατρέψατε σε ουτοπία για τους παίκτες και τους λάτρεις του gaming να απολαμβάνουν ο ένας τις ιδέες του άλλου και να ανταλλάσσουν ξεκαρδιστικά μιμίδια. Με λίγα λόγια, μέσω της διαχείρισης ενός διακομιστή Discord, έχετε βοηθήσει στη δημιουργία μιας ακμάζουσας κοινότητας gaming.

Εκτός από όλες τις ευθύνες μετριοπάθειας που έχετε, μπορεί να αναρωτηθείτε αν μπορείτε να απαγορεύσετε τις λέξεις. Όπως πάντα, είμαστε εδώ με μια απάντηση.

Εάν κοιτάζατε τις ρυθμίσεις του διακομιστή Discord σας, αφού βιώσατε μια καταιγίδα συνομιλίας κειμένου NSFW, μπορεί να έχετε ήδη πέσει πάνω σε κάτι που αναφέρεται ως “Φίλτρο ακατάλληλου περιεχομένου”. Αυτή είναι μια καλή δυνατότητα που έχετε ενεργοποιήσει, αλλά θα σας ενημερώσω αμέσως τώρα, ότι αυτό δεν είναι απαραίτητα αυτό που ίσως ψάχνετε.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το φίλτρο ρητού περιεχομένου του Discord μπορεί να μην είναι αυτό που αναζητάτε σε αυτό το σημείο.

Το ενσωματωμένο “Φίλτρο ακατάλληλου περιεχομένου” του Discord

Μην ξεγελαστείτε και πιστεύετε ότι αυτό το συγκεκριμένο φίλτρο θα λογοκρίνει το κείμενο ή θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε μια λίστα με απαγορευμένες λέξεις. Τοποθετήθηκε για να λογοκρίνει και να φιλτράρει εικόνες και βίντεο που μπορεί να μην είναι ασφαλή για προβολή κατά τη διάρκεια της εργασίας, που ανοίγονται γύρω από νεότερους ανθρώπους ή εκείνα που δεν πιστεύετε ότι αντιπροσωπεύουν ποιος είναι στον διακομιστή σας τώρα και ποιος θα κάνατε θέλετε να δείτε στο διακομιστή σας στο μέλλον.

Ο μόνος πραγματικός τρόπος για να φιλτράρετε τυχόν βωμολοχίες από το Discord είναι να αποκτήσετε (ή να δημιουργήσετε) ένα bot με δυνατότητες anti-spam και προσβλητικών λέξεων.

Discord Bots φίλτρου αισχρότητας

Υπάρχουν στην πραγματικότητα αρκετά ρομπότ που χειρίζονται πολύ καλά τη λογοκρισία βωμολοχιών μαζί με πολλές άλλες λειτουργίες. Προσθέσαμε μερικά σε αυτό το άρθρο που μπορείτε να δείτε, τα οποία ελπίζουμε να σας βοηθήσουν να βρείτε το bot που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

  Πώς να ενεργοποιήσετε ένα παράθυρο προεπισκόπησης στο Gmail

Για καθένα, θα συζητήσω το εν λόγω ρομπότ βωμολοχίας, την κύρια λειτουργία των ρομπότ, πώς να το κατεβάσετε και πώς να ρυθμίσετε τις επιλογές φίλτρου βωμολοχίας.

Anti-Swear Bot

Το Anti-Swear Bot κάνει πολύ καλή δουλειά για να διατηρεί τα κανάλια κειμένου σας χωρίς βρισιές. Θα πρέπει να το εξουσιοδοτήσετε για την αποστολή και τη διαχείριση μηνυμάτων, προκειμένου να επιτραπεί η πλήρης λειτουργικότητα.

Θα κρατήσει ένα αρχείο καταγραφής όλων των βρισιών που έχουν εισέλθει στη συνομιλία, θα διαγράψει ολόκληρα μηνύματα και θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε ποιες λέξεις θεωρούνται προσβολή.

Να προσθέσω Anti-Swear Bot στον διακομιστή Discord, κατεβάστε το από discordbots.org στη συνέχεια ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

  • Κάντε κλικ στο Καλώ κουμπί που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την περιγραφή του bot στον ιστότοπο.
  • Θα μεταφερθείτε σε μια νέα σελίδα όπου θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο Discord. Προχωρήστε και συνδεθείτε στο Discord.
  • Αφού συνδεθείτε, επιλέξτε έναν διακομιστή για το bot Discord.
  • Μόλις επιλεγεί ένας διακομιστής, κάντε κλικ Εξουσιοδοτώ.
  • Πιθανότατα θα ζητήσει να αποδείξει ότι εσείς ο ίδιος δεν είστε ρομπότ. Θα ξέρετε ότι η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί όταν μεταφερθείτε σε ένα Εξουσιοδοτημένο σελίδα.
  • Συνδεθείτε στην εφαρμογή Discord του υπολογιστή σας. Το Anti-Swear Bot θα σας έχει στείλει μήνυμα στο #general κανάλι μέχρι αυτό το σημείο.
  • Από εδώ μπορείτε να πληκτρολογήσετε !help για να λάβετε μια λίστα εντολών που θα είναι χρήσιμες για τη διαχείριση του Discord Anti-Swear Bot.
  • Το βασικό φίλτρο βρισιάς έχει ήδη ρυθμιστεί για εσάς. Εάν θέλετε να προσθέσετε πακέτα ορκωμοσίας, πληκτρολογήστε !swearpacks και θα σας εμφανιστεί μια πρόσθετη λίστα εντολών. Αυτά τα πακέτα περιέχουν αντι-LGBT, φυλετικές και άλλες προσβλητικές ομαδοποιήσεις που μπορείτε να επιλέξετε να κρατήσετε έξω από τα κανάλια του διακομιστή σας.

    Censor Bot

    Το δεύτερο ρομπότ της λίστας είναι ένα από τα πιο εύκολα ρομπότ για λογοκρισία. Το βασικό, εξαντλητικό πακέτο καλύπτει μηνύματα, επεξεργασίες, ακόμη και άτακτα λόγια σε ψευδώνυμα. Το Censor Bot έχει ένα εξαιρετικό προσωπικό υποστήριξης που είναι συνήθως κοντά για να σας βοηθήσει με ό,τι χρειάζεστε σχετικά με το πώς να το χρησιμοποιήσετε σωστά. Το Censor Bot προσφέρει υποστήριξη ισπανικής γλώσσας.

      Τι είναι ένας σκληρός δίσκος "Surveillance" ή "NAS";

    Να προσθέσω Censor Bot στον διακομιστή Discord, κατευθυνθείτε discordbots.org.

    Τα βήματα για την απόκτηση αυτού του ρομπότ είναι ακριβώς τα ίδια με το πρώτο ρομπότ στη λίστα μας, όπως θα είναι για οποιοδήποτε από αυτά που ανακτήθηκαν από το discordbots.org. Δείτε τις παραπάνω οδηγίες για το Anti-Swear Bot, αντικαθιστώντας το Anti-Swear Bot με το Censor Bot.

    Μόλις προσθέσετε το Censor Bot στον διακομιστή Discord, συνδεθείτε και ελέγξτε το μήνυμα που έχει μείνει στο κανάλι #general. Για όσους από εσάς συνεχίζετε να διαβάζετε, θα σας εξοικονομήσω χρόνο και θα αναλύσω τις οδηγίες που δίνονται. Πληκτρολογήστε +faq για τυχόν συχνές ερωτήσεις στις οποίες χρειάζεστε απαντήσεις, +υποστήριξη εάν συναντήσετε προβλήματα και χρησιμοποιήστε +setlog στα κανάλια που θέλετε να είναι ενεργό το φίλτρο.

    Nightbot for Discord

    Το Nightbot παρέχει πολλές εντολές συνομιλίας και εργαλεία αυτόματης εποπτείας για χρήση με τον διακομιστή Discord.

    Αυτές οι εντολές και τα εργαλεία αυτόματης εποπτείας περιλαμβάνουν μια μαύρη λίστα για τυχόν ακατάλληλες λέξεις ή φράσεις και τη δυνατότητα καταστολής των ανεπιθύμητων μηνυμάτων χρησιμοποιώντας υπερβολικό αριθμό συμβόλων, emotes, κεφαλαία γράμματα, συνδέσμους, copypasta και πολλά άλλα. Ωστόσο, αυτό το bot μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για όσους διαθέτουν λογαριασμό Twitch.tv ή YouTube, αν και οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν λογαριασμό σε μία από αυτές τις υπηρεσίες ή μπορούν εύκολα να εγγραφούν.

    Για να αποκτήσετε το Nightbot, θα πρέπει να το τραβήξετε από botlist.co.

  • Ενώ βρίσκεστε στον ιστότοπο, εντοπίστε το αναπτυσσόμενο κουμπί GET. Κάντε κλικ σε αυτό για να αποκαλύψετε το λογότυπο Discord.
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Discord και θα σας μεταφέρει σε μια διαφορετική σελίδα όπου θα πρέπει να συνδεθείτε είτε με τον λογαριασμό σας στο Twitch.tv είτε στο YouTube.
  • Μόλις συνδεθείτε, θα σας ζητήσει να εξουσιοδοτήσετε τη χρήση του Nightbot με το κανάλι σας. Μετά την αποδοχή, θα ανακατευθυνθείτε σε μια σελίδα ενσωματώσεων.
  • Από εδώ μπορείτε να επιλέξετε να συνδεθείτε με μερικές διαφορετικές υπηρεσίες. Για αυτό το άρθρο, θα επικεντρωθούμε αποκλειστικά στο Discord. Επομένως, κάντε κλικ στο κουμπί Σύνδεση κάτω από την επιλογή Discord.
  • Και πάλι, θα λάβετε ένα αναδυόμενο παράθυρο για εξουσιοδότηση. Επιλέξτε τον διακομιστή σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εξουσιοδοτώ κουμπί για να προχωρήσετε.
  • Σε αυτό το σημείο θα χρειαστεί να ενημερώσετε τους ρόλους που συσχετίζονται μεταξύ του Twitch και του Discord (αν επιλέξετε να τους ενσωματώσετε). Για ελαφριά αυτόματη εποπτεία, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το πλαίσιο με την ένδειξη «Φιλτράρισμα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας».
  •   Οι πολυτιμότερες εταιρείες στον κόσμο

    Το Nightbot θα προστεθεί τώρα στον διακομιστή Discord. Όλα τα μηνύματα θα φιλτράρονται πλέον και όσα περιέχουν βρισιές ή φράσεις θα διαγραφούν. Για πρόσθετες επιλογές διαμόρφωσης, θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο nightbot.tv.

    Dynobot

    Το συγκεκριμένο bot είναι ένα bot πολλαπλών χρήσεων για το Discord. Είναι πλήρως προσαρμόσιμο και είναι εξοπλισμένο με έναν εύχρηστο και διαισθητικό πίνακα εργαλείων ιστού. Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές διαθέσιμες δυνατότητες για το Dynobot, το οποίο για αυτό το άρθρο περιλαμβάνει ένα φίλτρο κατά της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας/αυτόματη εποπτεία.

    Μια βαθιά κατάδυση σε όλες τις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες μέσω του Dynobot είναι πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής αυτού του συγκεκριμένου άρθρου.

    Για να ξεκινήσετε, προχωρήστε στο dynobot.net.

  • Στην κύρια σελίδα, κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να βρείτε το Login με Διχόνοια κουμπί.
  • Μόλις κάνετε κλικ, θα λάβετε το πολύ γνωστό παράθυρο διαλόγου εξουσιοδότησης. Επιλέξτε τον διακομιστή σας και πατήστε το Εξουσιοδοτώ κουμπί.
  • Θα πρέπει τώρα να βρίσκεστε στον πίνακα ελέγχου Διαχείριση διακομιστή.
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα “Απενεργοποιημένες μονάδες” και επιλέξτε Automod.
  • Κάντε κύλιση πιο κάτω και θα δείτε τις Ρυθμίσεις Automod. Εδώ θα μπορείτε να ρυθμίσετε τι φιλτράρεται, διαγράφεται και απαγορεύεται.
  • Στην καρτέλα “Απαγορευμένες λέξεις”, υπάρχουν ήδη επιλεγμένες μερικές παγκόσμιες απαγορευμένες λέξεις. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τις δικές σας απαγορευμένες λέξεις στη λίστα Dynobot Global Banned Words πληκτρολογώντας τις στο πλαίσιο κειμένου που παρέχεται.

    Εάν βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο, ίσως θελήσετε επίσης να το ελέγξετε 8 Cool Discord Bots για να ζωντανέψουν το κανάλι σας ή αυτό το σεμινάριο για πώς να είσαι αόρατος στο Discord.

    Έχετε κάποιες προτάσεις για το καλύτερο bot για την απαγόρευση λέξεων στο Discord; Αν ναι, αφήστε μας ένα σχόλιο παρακάτω.