Πώς να αντιμετωπίσετε προβλήματα και να διορθώσετε το μενού “Έναρξη” των Windows 10


Το μενού Έναρξη στα Windows 10 είναι από τα πιο προβληματικά χαρακτηριστικά του λειτουργικού συστήματος. Εάν λειτουργεί καλά για εσάς, τότε είστε τυχεροί, αλλά υπάρχουν πολλοί χρήστες που έχουν ένα δυσλειτουργικό μενού Έναρξης που δεν ανοίγει, δεν εκκινεί εφαρμογές, δεν σας αφήνει να καρφιτσώσετε εφαρμογές, κολλάει και δεν σας αφήνει πρόσβαση στη λίστα όλων των εγκατεστημένων εφαρμογών, μεταξύ άλλων. Εκείνοι που διαθέτουν το μενού Έναρξης με λάθη αντιμετωπίζουν ένα πολύ βασικό χαρακτηριστικό στην επιφάνεια εργασίας τους ότι είναι άχρηστο. Οι χρήστες χρησιμοποιούν διαφορετικά hack για να διορθώσουν το πρόβλημα, αλλά κανένας hack δεν μπόρεσε να εντοπίσει και να διορθώσει το πρόβλημα για όλους και πολλές επιδιορθώσεις που λειτουργούν για ορισμένους χρήστες συχνά δεν λειτουργούν για άλλους. Η Microsoft γνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα και έχει κυκλοφορήσει ένα εργαλείο που ονομάζεται Εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων των Windows 10 που στοχεύει στην αντιμετώπιση προβλημάτων και τη διόρθωση προβλημάτων με το μενού Έναρξη.

  Πού να παρακολουθήσετε την 4η σεζόν One Day at a Time (Πλήρης Εκμάθηση)

Το Εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων των Windows 10 μοιάζει και λειτουργεί με το προεπιλεγμένο εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων στα Windows, αλλά ειδικεύεται στην επιδιόρθωση οποιουδήποτε σφάλματος στο μενού Έναρξη. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει καταχωρίσεις μητρώου, προβλήματα με έναν συγκεκριμένο λογαριασμό χρήστη και πολλά άλλα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το εκτελέσετε και να του επιτρέψετε να σαρώσει το μενού Έναρξη για προβλήματα. Εάν έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη στη Microsoft, γιατί δεν το κάνετε, κάντε κλικ στην επιλογή «Για προχωρημένους» και επιτρέψτε της να εφαρμόσει αυτόματα οποιαδήποτε επιδιόρθωση κρίνει κατάλληλη.

Το εργαλείο θα σαρώσει το μενού “Έναρξη” για προβλήματα και, όπως το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων στα Windows, θα σας πει τι φταίει και εάν είναι διαθέσιμη μια πιθανή επιδιόρθωση.

  Εγγραφή Skype Voice, Video και Screenshare κλήσεις στα Windows

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το ενσωματωμένο εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων στα Windows για να εντοπίσετε προβλήματα όπως η έλλειψη συνδεσιμότητας παρά το γεγονός ότι είστε συνδεδεμένοι σε μια λειτουργική σύνδεση WiFi, γνωρίζετε ότι το εργαλείο δεν καταφέρνει πάντα να καταλάβει τι συμβαίνει και το ίδιο μπορεί να συμβεί και με αυτό το εργαλείο. Αξίζει ακόμα να το δοκιμάσετε εάν το μενού Έναρξης λειτουργεί.

Το εργαλείο μπορεί να κάνει βελτιώσεις και με τον όρο βελτιώσεις εννοούμε την προσθήκη επιλογών για την αντιμετώπιση προβλημάτων της Cortana, της Αναζήτησης των Windows και του Κέντρου ενεργειών, οι οποίες μαστίζονται με σφάλματα όπως και το μενού Έναρξη.

  Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού Google

Κατεβάστε το Εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων των Windows 10 (Σύνδεσμος απευθείας λήψης)