Πώς να ανοίξετε και να αποθηκεύσετε αρχεία DMG στα Windows [+8 Tools]

Έχετε ποτέ μεταφέρει δεδομένα από τον υπολογιστή macOS στα Windows σας και έχετε δει μοναδικές μορφές αρχείων;

Μία από τις μορφές που προέρχονται από το macOS είναι το DMG. Για να εξηγήσουμε με τον απλούστερο τρόπο, ένα αρχείο DMG είναι ένα αρχείο εικόνας δίσκου που χρησιμοποιείται για λογισμικό macOS. Το DMG είναι η νεότερη έκδοση της προηγούμενης μορφής αρχείου IMG, η οποία χρησιμοποιήθηκε για το Mac Classic.

Τώρα, εάν έχετε ένα αρχείο DMG στον υπολογιστή σας με Windows και δεν είστε σίγουροι πώς να το ανοίξετε και να το αποθηκεύσετε, αυτή η ανάρτηση είναι για εσάς.

Πίνακας περιεχομένων

Γιατί θέλετε να ανοίξετε ένα αρχείο DMG σε λειτουργικό σύστημα Windows;

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους θέλετε να ανοίξετε ένα αρχείο DMG στα Windows σας, αλλά φαντάζομαι ότι οι συνηθισμένοι λόγοι θα ήταν:

  • Μόλις μετεγκαταστήσατε τα δεδομένα σας από το macOS στο λειτουργικό σύστημα Windows με ένα αρχείο αντιγράφου ασφαλείας.
  • Ο πελάτης σας σάς έστειλε αυτά τα αρχεία για αποσυσκευασία.
  • Κατεβάσατε ένα αρχείο DMG από το διαδίκτυο.
  Πώς να προσθέσετε σχόλια στα Έγγραφα Google

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, εάν δεν μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο, μπορεί να είναι αρκετά απογοητευτικό.

Διαβάστε επίσης: Zip, Unzip, Protect και Share Files σε Mac με WinZip

Πώς να ανοίξετε αρχεία DMG σε λειτουργικό σύστημα Windows;

Μπορεί να φαίνεται μπερδεμένο πώς να εξαγάγετε αρχεία DMG. Ενώ ο έξυπνος εγκέφαλος σας μπορεί να σας πει να τα μετατρέψετε σε .ZIP, υπάρχει ένας ευκολότερος τρόπος πρόσβασης σε αυτό.

Η απάντηση είναι να χρησιμοποιήσετε εργαλεία εξαγωγής DMG. Ας ελέγξουμε τις καλύτερες επιλογές εκεί έξω που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανοίξετε τα αρχεία DMG αμέσως.

  Hands On: Πώς να παίξετε παιχνίδια PS4 στο iPhone ή το iPad σας

Ένα εργαλείο της Reincubate, το DMG Extractor, είναι η τέλεια λύση στο πρόβλημά σας. Ανοίγει αμέσως αρχεία DMG στον υπολογιστή σας με Windows εξάγοντας το πακέτο. Το μόνο που χρειάζονται είναι μερικά κλικ για να ανοίξετε κρυπτογραφημένα και μη αρχεία.

Επιτρέπεται η εξαγωγή αρχείων DMG που έχουν μέγεθος ακόμη και άνω των 4 GB. Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας, δεν χρειάζεστε κανενός είδους τεχνικές γνώσεις ή δεξιότητες υψηλού επιπέδου. Αυτή η λύση είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση και δωρεάν για λήψη.

Για να μην αναφέρουμε, είναι ελαφρύ, επομένως δεν επιβαρύνει καθόλου τον υπολογιστή σας. Λειτουργεί γρήγορα.

  Διορθώστε το σφάλμα ενημέρωσης των Windows 10 0x80d02002

Μπορείτε να κάνετε λήψη και να χρησιμοποιήσετε το DMG File Extractor σε πολλές εκδόσεις των Windows, συμπεριλαμβανομένων των 10, 8, 7 και παρακάτω.

Έχει υψηλή βαθμολογία μεταξύ των χρηστών επειδή κάνει αυτό που υπόσχεται και το κάνει πολύ καλά. Στην πραγματικότητα, έρχεται επίσης με ένα εντυπωσιακό σύνολο χαρακτηριστικών, όπως:

  • Αναφορά καταμέτρησης επιτυχίας και αποτυχίας μετά την εξαγωγή
  • Δυνατότητα εξαγωγής πολλαπλών αρχείων DMG ταυτόχρονα
  • Δυνατότητα εξαγωγής αρχείων μόνο για ανάγνωση και συμπιεσμένων DMG
  • Διάφορες επιλογές αναζήτησης για την εξόρυξη δεδομένων εντός του πακέτου
  • Αποσυσκευάστε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου DMG που περιλαμβάνουν συνημμένα

Παρά το γεγονός ότι παρέχει τόσες πολλές ισχυρές δυνατότητες, το DMG File Extractor παραμένει ένα εύχρηστο εργαλείο για τις μάζες.

Ανοίξτε απρόσκοπτα αρχεία macOS στον υπολογιστή σας με Windows με το DMG File Extractor, ένα εργαλείο τελευταίας τεχνολογίας που λύνει το πρόβλημά σας.

Βοήθησε πάνω από 100.000 ανθρώπους να εξαγάγουν αρχεία DMG στους υπολογιστές τους με Windows και πιστεύω ότι αυτοί είναι αρκετά καλοί αριθμοί που μαρτυρούν τη λαμπρότητά τους.

Ανοίγει όλους τους τύπους αρχείων DMG, συμπεριλαμβανομένων αυτών που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης. Δεν έχει spyware ή adware, οπότε μπορείτε να βασιστείτε πλήρως σε αυτό. Στην πραγματικότητα, εταιρείες όπως η Microsoft, η Intel και η IBM εμπιστεύονται αυτό το εργαλείο.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το demo τους πριν πληρώσετε για την πληρωμένη έκδοση του λογισμικού.

Το μόνο που χρειάζεται είναι τρία απλά βήματα για να κάνετε την μπάλα να κυλήσει με το FreeViewer DMG File Extractor. Είναι ένα ελαφρύ λογισμικό που κάνει καλά τη δουλειά, ακόμη και για τη δωρεάν έκδοση. Μπορείτε να δοκιμάσετε τη δωρεάν έκδοση προτού δεσμευτείτε για την πληρωμένη έκδοση, η οποία νομίζω ότι είναι αρκετά γενναιόδωρη από τους κατασκευαστές.

Εδώ είναι μερικά από τα πολλά χαρακτηριστικά αυτού του εργαλείου:

  • Εξαγωγή πολλαπλών αρχείων ταυτόχρονα
  • Μετατρέψτε κρυφά αρχεία εικόνας σε μορφή ανάγνωσης-εγγραφής
  • Αναζητήστε αποτελεσματικά μέσα στο πακέτο με τη βοήθεια φίλτρων
  • Αποθηκεύστε άμεσα επιλεγμένα δεδομένα στη συσκευή Windows

Το FreeViewer DMG File Extractor μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις εκδόσεις των Windows.

7-Zip

Πιστεύω ότι αυτό το εργαλείο δεν χρειάζεται εισαγωγή, επειδή όλοι έχουμε χρησιμοποιήσει το 7-Zip για διάφορους σκοπούς. Είναι μια δωρεάν λύση που βρίσκεται στον χώρο της «εξαγωγής» εδώ και πολλά χρόνια και δεν έχει ακόμη απογοητευτεί.

Φέρει υψηλή αναλογία συμπίεσης και λειτουργεί με όλες τις εκδόσεις των Windows. Το γεγονός ότι είναι ανοιχτού κώδικα σας δίνει πλήρη ελευθερία στο τι μπορείτε να κάνετε με αυτό.

Εκτός από τον τεράστιο αριθμό μορφών αρχείων που υποστηρίζει, μπορείτε εύκολα να εξαγάγετε αρχεία DMG και να τα προβάλετε ή να τα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας με Windows σε λίγο.

Zipware

Απλή, γρήγορη και δωρεάν είναι οι λέξεις που περιγράφουν καλύτερα το Zipware, ένα δωρεάν εργαλείο αρχειοθέτησης για Windows. Υποστηρίζει όλες τις κύριες μορφές, συμπεριλαμβανομένης της νέας μορφής RAR5 και, φυσικά, του αρχείου DMG που αναζητούμε.

Έχει σχεδιαστεί για να είναι απλό αλλά ισχυρό, επειδή μπορεί να χειριστεί μικρή αλλά και μεγάλη συμπίεση χωρίς να ιδρώσει. Είναι εξαιρετικά ευέλικτο και μπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα με αυτό χωρίς να ανησυχείτε μήπως το πιέσετε πέρα ​​από τις δυνατότητές του.

Η υποστήριξη μεταφοράς και απόθεσης, η εξαγωγή αρχείων που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης και η σάρωση για ιούς είναι μερικές από τις πολλές δυνατότητες του Zipware.

Ξεφερμουάρ

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Unzipper μπορεί να εξαγάγει οποιοδήποτε είδος αρχείου εκεί έξω. Η αποσυμπίεση αρχείων DMG είναι μόνο μία από τις πολλές δυνατότητες αυτής της ελαφριάς λύσης. Έρχεται με ένα απλό περιβάλλον χρήστη που είναι εύκολο να κατανοηθεί.

Μπορείτε επίσης να ορίσετε αυτόματες εξαγωγές, με την έννοια όταν κάνετε διπλό κλικ στο συμπιεσμένο αρχείο. θα το εξαγάγει αυτόματα για εσάς.

Είναι ένα άκρως εντυπωσιακό εργαλείο, αλλά αυτό που σοκάρει είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς καθόλου κόστος.

TransMac

Το TransMac by Acute Systems είναι μια premium λύση για την εξαγωγή και αποθήκευση αρχείων DMG στον υπολογιστή σας με Windows. Εκτός από την εξαγωγή τους, μπορείτε να δημιουργήσετε, να συμπιέσετε, να επεκτείνετε, ακόμη και να διαιρέσετε αρχεία DMG.

Το εργαλείο διαθέτει μια πολύ απλή διάταξη που εξαλείφει κάθε είδους σύγχυση, σε αντίθεση με πολλά φανταχτερά λογισμικά. Ακριβώς λόγω του πόσο αποτελεσματικό είναι το TransMac, έχει βαθμολογηθεί με 5/5 από τις ZDNet, Tucows και Softpedia.

Τελικές Λέξεις

Ανεξάρτητα από το γιατί θέλετε να εξαγάγετε αρχεία DMG στον υπολογιστή σας με Windows, τα παραπάνω εργαλεία θα σας επιτρέψουν να το κάνετε πιο απρόσκοπτα. Τα περισσότερα από αυτά σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο δωρεάν, αρχικά.

Στη συνέχεια, μάθετε πώς να ανοίγετε ένα αρχείο EPS σε Windows και Mac.