Πώς να ανοίξετε απευθείας μια ετικέτα στον Ιστό του Gmail

Όταν ανοίγετε το Gmail στο πρόγραμμα περιήγησής σας στον ιστό, ορίζεται από προεπιλογή στα Εισερχόμενα. Τα Εισερχόμενα είναι όπου πηγαίνουν όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά το Gmail επιτρέπει στους χρήστες να ταξινομούν τα μηνύματά τους χρησιμοποιώντας ετικέτες που είναι από μόνα τους εισερχόμενα. Μπορείτε να δημιουργήσετε όσες προσαρμοσμένες ετικέτες θέλετε στο Gmail και να δημιουργήσετε κανόνες ώστε τα μηνύματα να ταξινομούνται αυτόματα στις ετικέτες. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά που ανοίγετε το Gmail, περνάτε από προεπιλογή στα Εισερχόμενά σας. Εάν προτιμάτε να ανοίξετε απευθείας μια ετικέτα στο Gmail αντί να κάνετε μη αυτόματη εναλλαγή σε αυτήν, μπορείτε.

Ανοίξτε μια ετικέτα στο Gmail

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή και είναι παρόμοια με το πώς θα ανοίξατε έναν διαφορετικό λογαριασμό Gmail εάν είστε συνδεδεμένοι σε πολλούς λογαριασμούς. Ανοίξτε το Gmail στο πρόγραμμα περιήγησής σας και μεταβείτε στην ετικέτα που θέλετε να ανοίγει αυτόματα κάθε φορά που επισκέπτεστε το Gmail και προσθέτετε σελιδοδείκτες.

  Πώς να αποκτήσετε δωρεάν Internet (στο σπίτι και στο κοινό)

Αν κοιτάξετε τη γραμμή URL όταν κάνετε εναλλαγή μεταξύ των ετικετών, μπορείτε να δείτε ότι αλλάζει ανάλογα με την ετικέτα που έχετε επιλέξει.

Αφού τον προσθέσετε σελιδοδείκτη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σελιδοδείκτη για να μεταβείτε κατευθείαν στην ετικέτα στο Gmail. Εάν το χρησιμοποιείτε αρκετά συχνά, το πρόγραμμα περιήγησής σας θα εντοπίσει τη διεύθυνση URL που ανοίγετε συχνά. Μετά από λίγο, θα χρειαστεί να εισαγάγετε μόνο τα πρώτα γράμματα της διεύθυνσης URL και η αυτόματη συμπλήρωση θα προτείνει τη διεύθυνση URL της ετικέτας για εσάς.

Εάν χρειάζεστε συχνά γρήγορη πρόσβαση σε πολλές διαφορετικές ετικέτες, αυτό το κόλπο θα λειτουργήσει, αλλά η γραμμή σελιδοδεικτών σας θα γεμίσει γρήγορα. Εάν αποφασίσετε να τοποθετήσετε τις ετικέτες μέσα σε έναν φάκελο, κάνετε αυτόματα τη διαδικασία μετάβασης σε μια ετικέτα στο Gmail μεγαλύτερη και ίσως ακόμη και λίγο άβολη.

  Πώς να επεξεργαστείτε τα GIF σε ένα iPhone

Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση στις ετικέτες. Δεν υπάρχουν πολλές, αν υπάρχουν, επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης που το κάνουν πιο εύκολο. Ακόμα κι αν το Gmail επέτρεπε στους χρήστες να επιλέξουν ποια ετικέτα ή σε ποια εισερχόμενα ήταν προεπιλεγμένα, θα υπήρχε μόνο μία επιλογή.

Για δύο ή τρεις ετικέτες, αυτό λειτουργεί καλά. Αν θέλετε να κρατήσετε κρυφή τη γραμμή σελιδοδεικτών, μπορεί να χρειαστεί λίγη εξοικείωση. Μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόσθετο που σας επιτρέπει να αποκρύψετε αυτόματα τη γραμμή σελιδοδεικτών όταν δεν τη χρησιμοποιείτε. Αυτό θα κάνει τη γραμμή σελιδοδεικτών να μην είναι ορατή ανά πάσα στιγμή και μόνο όταν τη χρειάζεστε. Η εναλλακτική είναι να αποκρύψετε και να αποκρύψετε με μη αυτόματο τρόπο τη γραμμή σελιδοδεικτών όποτε θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση και ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε το ποντίκι για να το κάνετε ή μια συντόμευση πληκτρολογίου, εξακολουθεί να είναι κουραστικό.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το OneDrive για αναζήτηση εικόνων και εγγράφων με βάση το κείμενο σε αυτά