Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο Numbers στο Excel

Η Apple διαθέτει μια σουίτα παραγωγικότητας, το iWork, η οποία περιλαμβάνει μια εφαρμογή υπολογιστικών φύλλων που ονομάζεται Numbers. Έχει τη δική του μορφή αρχείου για την αποθήκευση αρχείων, αν και υποστηρίζει CSV. Ένα αρχείο Numbers έχει τη δική του ιδιόκτητη μορφή που σημαίνει ότι το άνοιγμα ή η επεξεργασία του δεν θα είναι εύκολο αν δεν έχετε πρόσβαση σε Mac και την εφαρμογή Numbers.

αριθμοί στο excel

Αρχείο αριθμών στο Excel

Το Numbers είναι αρκετά δημοφιλές, αλλά δεν έχει σχεδόν τον ίδιο αριθμό χρηστών με το Excel της Microsoft. Το Excel είναι διαθέσιμο τόσο για macOS όσο και για Windows 10, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ πιο πιθανό να χρησιμοποιηθεί από την εφαρμογή Numbers. Εάν έχετε ένα αρχείο .NUMBERS και πρέπει να το ανοίξετε στο Excel, θα διαπιστώσετε ότι η μορφή δεν είναι συμβατή. Το Excel θα προσπαθήσει να ανοίξει ή να επιδιορθώσει το αρχείο, αλλά δεν θα μπορέσει να μεταφερθεί.

  Απόκρυψη της μίνι γραμμής εργαλείων στο Office 2013

Εξαγωγή αρχείου αριθμών στο Excel

Εάν θέλετε να ανοίξετε ένα αρχείο Numbers στο Excel, θα πρέπει πρώτα να το μετατρέψετε. Αυτό είναι αξιόπιστα δυνατό μόνο εάν έχετε πρόσβαση σε Mac και η εφαρμογή Numbers είναι εγκατεστημένη σε αυτό.

Ανοίξτε το αρχείο Numbers στην εφαρμογή Numbers.
Μεταβείτε στο Αρχείο>Εξαγωγή>Excel.
Αποθηκεύστε το αρχείο σε μορφή Excel.
Ανοίξτε το εξαγόμενο αρχείο.

Ανοίξτε στο iCloud

Ενώ δεν μπορείτε να ανοίξετε ένα αρχείο Numbers στο Excel ή στα Φύλλα Google, μπορείτε να το ανοίξετε στο διαδίκτυο στο iCloud. Χρειάζεστε ένα Apple ID, αλλά δεν χρειάζεται να έχετε Mac.

  Συστάσεις για μια καλή δουλειά

Επισκεφτείτε το iCloud.
Συνδεθείτε με το Apple ID σας.
Επιλέξτε την εφαρμογή Numbers.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο μεταφόρτωσης.
Επιλέξτε το αρχείο Numbers και μεταφορτώστε το.
Μόλις μεταφορτωθεί, μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Ηλεκτρονικά εργαλεία μετατροπής

Υπάρχουν διαδικτυακά εργαλεία μετατροπής που ισχυρίζονται ότι μπορούν να μετατρέψουν ένα αρχείο Numbers σε αρχείο Excel. Μπορεί να λειτουργήσουν μπορεί και όχι. Μπορεί να μπορούν να μετατρέψουν ένα αρχείο, αλλά το αν το αρχείο που έχει μετατραπεί ανοίγει ή όχι στο Excel είναι μια διαφορετική ιστορία. Αν ανοίξει, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χαθούν κάποια δεδομένα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν φακό για κατοικίδια Snapchat

συμπέρασμα

Η εφαρμογή Numbers και η μορφή Numbers είναι αποκλειστικές, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε πολλά για αυτό. Η Apple επιφυλάσσεται του δικαιώματος να διατηρήσει τη μορφή όσο αποκλειστική θέλει και είναι πιθανό να τη διατηρήσει όσο πιο αποκλειστική μπορεί. Είναι γνωστό ότι το κάνει αυτό. Εάν έχετε λάβει ένα αρχείο Numbers και πρέπει να το ανοίξετε στο Excel, ζητήστε από τον αποστολέα του αρχείου να το μετατρέψει για εσάς. Το εργαλείο μετατροπής είναι ενσωματωμένο στην εφαρμογή, επομένως δεν είναι δύσκολο.